A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Banika: nem azt írtam hogy öljük meg csak óvatosan megkérdeztem mi lenne akkor :lol: :lol: :lol:
davandi

merthogy már öreg meg bepisil :roll: :roll: :roll: és ha megtörténne akkor se tudná Annyt lehozni Hévízre? Érti????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.27 13:04-kor.
davandi

Anny :P
És akkor fogtad, becsomagoltad és feladtam magadnak :?: :shock: Mert ha csak személyes átvétel van, akkor mégis miért adta fel?????????????

Eszti :P
Főztem, hajat mostam, babáztam, etettem, altattam és válaszoltam :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Anny: kikötnéd egy fához, vagy hogy gondoltad azt a sok pofont :roll: :roll:
davandi

kirajzottak babakocsik, mi is megyünk :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Pasiii!!!! Gyere hazaaaa!!!!!
vovanda

Anny: még csak annyit, hogy milyen pontosan a márkája? Nézted neten hogy tényleg azt írják a gyárira hogy 80 cm széles?? :roll: :roll: rá kéne keresni, mert általában azok egyezni szoktak azért
davandi

nem offolok. demérne????
és mivel offoltam?
megyek haza:D

anny: pereld be:-)
1szálpasi

Minem rajzunk,fúj a szél mint állat.Marci tegnapelőtt is 20 percet ordított hazafelé a babakocsiban :cry: Az ilyenekhez nincs idegzetem. :oops:
Vendég

Pasi!
Melóval offolsz.
vovanda

Nálunk jó az idő, nem fúj nagyon a teraszon :oops: Kint durmolnak már 1 órája!
Megyek nyíló viráglesre. Fotózok!

Edit :?:
Ugye nem sértődtél meg a múltkor a babakocsik miatt?

xandra_73

Szandra!
Irigy-irigy. Én csak küzdök velük, ők meg velem... Nem alszanak. Balu meg igényelne, rohangálok mint pók a falon.
vovanda

Banika!
Csak 3-as pelus van!
Vendég

Benszi
Aranyos vagy.de azt már kinőtték
Azért köszi
Vendég

Vanda :P
Én akkoriban -gyerekek 4 hós koráig :shock: - még élő halott voltam :roll: Szóval megint csak azt tudom mondani, hogy szuperjól bírod, nagyon ügyi vagy!

Tavaszodik :D

Kép
Kép
Kép

xandra_73

Az én kertemben is tavaszodik:

Kép

Anny, nagyon sajnálnám, ha nem tudnátok jönni, megölelgetném a lánykáidat.

Maryka, szuper, hogy rendben van a pocakod!

Vanda, kitartás!

Banika, szuperek a képek. Azt hiszem nekem is kell még egy-két kisfiú is :lol:

Betegeknek jobbulást!

Judit

jucicuki

Andi virág:
Kép
davandi

BANIKA AZT MEGKÖSZÖNNÉM :D
virágos kertek de jó minjá tavasz :D :D :D
vivi és ha mi leviszünk egy adag cumótokat meg akik erre laknak :?: ti meg vonattal kistáskával?valahogy csak összehoznánk lakunk azért errefelé többen is nem?ugye erre lakók?

lanyané

na a lakótelepen nincsenek ilyen szép virágok :( de azért jó idő az van :lol: lent voltunk másfél órát süt a napocska és csak lájtos a szelecske, ezt már szeretem :) kajcsira fel :)
ja, jelezném gyerekek hiányoznak a képekről!!! csak gyerekkel hiszem el, hogy nem kamuvirágok és minimum kettő gyerekkel persze :lol: :lol:

babusok
Budapest

Maryska: igen, itt lakunk, de tudod mi nem megyünk, szülinapozunk, de ha Viviék nem mennek (de drukkolok hogy menjenek) én tutira megnézem Őket a szülinapi rohanásban is csak hogy ne maradjon ki taliból, legalább minitali legyen!!! persze csak ha Ők is benne vannak :wink: ANNY, hm???

babusok
Budapest

Enyém gyerekek meg rengeteget alszanak. Már kezdek aggódni, hogy mindenkié állandóan fent van, enyémek meg alszanak :D
Mondjuk most annyira nem baj, mert nekiálltunk átnézni a gardróbot és átválogatni a rengeteg kacatot, mert nem férünk :D

Kimentem megnézni a kertben a virágainkat, de nálunk még nem nyílik semmi :(
szamy

Halihó Ráérő Gyesen Lévő Anyukák!

Húúúú,de jók a virágos képek!Jupppééééé! :lol:

Anny!
Nagyon sajnálnám,ha tényleg nem jönnétek!A kutyafáját neki! :evil: Hát nincs egy másik nyamvadt rokon,aki lehozhatna Benneteket? :roll:
Üdv a babakocsival-átb@szottak táborában! :( Rohadjanak meg az ilyen szemetek mind! :x

Szamy!
Örülj,hogy alszanak a törpjeid!Enyémek most is üvöltenek az ágyukban alvás helyett! :evil:

Kutyakillerek!
:lol: :lol: :lol:

binyek

Szamy: mi is sokat alszunk :) legalábbis szerintem, na megyek kaja második felvonás
válogatás ránk is férne... :roll:
Binyek: mikor tudtok költözni?

babusok
Budapest

Szamy: akartam még írni, hűha jó sokáig pocaklaktak :lol: jó súlyuk volt :lol:

babusok
Budapest

juhé, most hívott Apa, 100% h nem dolgozik holnap, mehetek be a sulimba osztálykámhoz :lol: :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Szamy: kb egy héttel ezelőttig az én lányaim is sokat aludtak már megkérdeztem a dokit is hogy normális-e ez így. Minden kaja előtt legalább 1 óra pihi volt :shock: Amúgy mindketten vashiányosak is de szedik rá a gyógyszert.
Szóval ennek vége :twisted: mostmár örülök ha naponta kettőt alszanak és ha az meg egyszerre sikerül akkor még boldogabb vagyok :lol: :lol: Tegnap Pepe 2*15 perc alvással jól elvolt :cry:
Szóval ne aggódj :!:

Mi nem sétáltunk ma, hanem amig aludtak virágot ültettem a kerítésünk elé (remélem még reggel is ott találom :roll: ) meg kertészkedtünk apával, ültettük a zöldségeket.
Jucinál most láttam hogy már a pillangók is megjelentek :lol: :lol: :lol: :lol:
davandi

Melcsi: hanyadikosok?
davandi

betegeknek jobbulast!!!

mariann! orulok hogy rendben a deszkahasad :lol: en irtam a nyelves puszit :P :P

graco kocsi! nekunk ez van (barna/ezust) de hogyha tenyleg le veheto a karfa??? es lapra csukhato :cry: :cry: es az enyemek mar szoronganak benne :roll: :roll: ja es nem tom hogy lehet le venni a huzatot mosni :roll: :roll: :roll:

en elso trimbe nam hiztam, mindig hany ingerem volt, miota szultem (6 ho) 1 kilotol sikerult meg szabadulni, meg van 3, + meg 7et kene le dobni, amiket egyenkent szedtem osze, nagyon duhi vagyok magamra :twisted: :twisted: :twisted:

vanda, pasi! balu cukki gyerek, ti meg jol el vagytok itt :lol: :lol:

szamy! akkor mar tobb mint 14 kilo csajaid vannak :lol: :lol: ugyesek, ne sirj hogy alszanak, nem sokat fog tartani

anny! gyere man, inkab ird ki a szomorusagodat... sajnalom hogy nem jot osze amire szamitottal

banika! ugyi berciked van

viragok! nagyon szepek! :D :D

torpok ma meg ettek a foztom, en nem ettem volna :lol: :lol:

es ki vagyok idegileg, kaptam egy buntit balra fordulas miatt, apa mar 2x volt milanoba hogy csinaljuk mar meg anyumnak a papirjait, hogy lehesen dokija es most sem jok, mert az infopultnal osze visze mondjak hogy mi kel, apa hot ideg, en ugyanugy, mostmar tenyleg nem tom hogy intezuk el, mar 250 eurot koltotunk papirokra + a 2 ut, ami kb 50 darabja :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Andi: Most hetedikesek, imádom Őket (is) :lol:
és Pepe utána mennyit aludt éjszaka? Nem semmi nem alvást nyomott :lol:
vashiány hogy derült ki?
mi napközben összesen kb. 4-5 órát alszunk, ezt 3 ütemben :lol: éjszaka kb. 9-10 óra, ez sok???

babusok
Budapest

Demoniq: sajnálom ügyintézést+büntit, bízzunk benne, hogy hamar megoldódik a helyzet :)
ügyi szakácsanyuka vagy :lol:

babusok
Budapest

Bicóztunk ma a csajokkal és régen ígértem utifutis képeket :D

Együtt
Kép

Noa
Kép

Száva
Kép

Anya is
Kép
Vendég

Eszti: jajdecukik

babusok
Budapest

eszti de komolyak vagytok :D nekem is kell ilyen :D :D
hu na bekussolok apa azt mondta ha merek venni valamit nem tudunk menni hévizre, :cry: de mondtam,hogy kérek anyuméktól mert ezt nem lehet kihagyni(nagyon be van zsongva rá ő is csak mint tontiapu rajta van a para)de inkább eladom valamimet de héviz az szent :D 8) másfél hónap :D 8)

lanyané

csajok küldtétek már binyeknek a polokat?kéne a cim meg hogy mennyi lovettát kell belerakni a csomiba :?: :?: :?: :?:

lanyané

Eszti
Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Vendég

Én sem küldtem még a pólókat.És az árat is elfelejtettem :oops: :oops:
Vendég

Ha Marci felébred,megnézzük lanyalányoknak a napozót :lol: :lol:
Vendég

eszti! nagyon JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kép

demoniq13

Davandi: Nem gondoltam végig ilyen szinten a pofozkodás mikéntjét, de nem rossz ötlet a kikötés.

Megkaptam a nagyitól a szülinapi pízem. Megyek számlákat befizetni :roll:

Azon gondolkodám,hogy attól, hogy nem megyünk, még lehet pólónk? :oops:
Vendég

Andi Vashiány nálunk is volt, szedjük is a cseppeket, meg bénázunk hozzá a folsavval :)

Köszi az alvós hozzászólásokat, akkor megnyugodtam :D Nálunk az alvás úgy néz ki, hogy többnyire minden kaja között alszanak. Van, hogy szinte végig alusznak két órát, de van, hogy egyáltalán nem. Abszolút semmi rendszer nincs benne. Éjszaka meg kb. 10-11-től reggel kb. 8-ig.

Móni Nem tudtok írásban kérni állásfoglalást arról, hogy pontosan milyen papírokat kell benyújtanotok? Esetleg interneten nem hozzáférhető?

Melcsi Biztosan nagyon fognak neked örülni a "gyerekeid" :D
Nálunk a vashiány úgy derült ki, hogy a gyerekorvos kb. 2 hónaposan elküldött bennünket vérvételre, mert sápadtnak látta őket.

Eszti De jó ez a járgány :D Nagyon csinik odabent :D Nem pattognak nagyon, ha hepe-hupás az út?

Anny Vagy lehet Bud Spenceres stílusban: egyet ütsz, ő körbefordul a tengelye körül, aztán a következőt másik kézzel, arra is körbefordul... :lol: :lol: :lol:
szamy

Eszti :P
Nekem is nagyon tetszik az utánfutód :D

Judit :P
A pillangón én is nevettem :lol:

Andi :D
Nagyon szép a virágod!

xandra_73

Szamy: Egyre jobb :lol:

Nem is dicsekedtem a csibéimmel! Egyeteln nyikkanás nélkül kibírták a szurit!! Aztán kipakolták a doki táskáját :lol: Nekem azt mondta a doktornéni, hogy 3%-nál jön csak ki láz vagy valami hasonló a 15 hós oltás után. Lehetnek pöttyök (néhány), kötőhártyagyulladás szerű dolog, de semmit nemkell kezelni, elmúlik magától.

Az új (legaláb is nekem) aukciós oldalt ismeritek? A www.auxx.hu -t?
Vendég

szamy! mar kertem e-mailben is toluk, de bizti csak valami bena tanulo valaszolt, mert nem kaptam normalis valaszt, ma is voltam 2 irodaba es onan se kaptam irasban semmit, csak egy hulye post-itet amin van kb 3 szo, es nekik kel egy csomo forditas + egy csomo alairas, vagy ha nem akor uj papirok a nagykovetcsegrol :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: es itt meg csak nem is lehet le fizetni valakit hogy be vegyek igy ahogy van, meg vannak, de kel hozza meg valami pecset+allairas es meg ok sem tudjak honnan kel be szerezni :cry: :cry: :cry: :cry:

anny! tetszenek ezek a pofon tipusok, ki probalhatnad :lol: :lol:
esetleg en is be vezetem az onkormanyzatnal a papirok miatt :lol: :lol: egy rosz valasz egy pofon :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Melcsi: Benne vagyok :wink:
Vendég

PÓLÓINFÓ: -első logó+hátlogó:400Ft

-első logó+hátra név:400Ft
-előre név+hátlogó:400Ft

-csak előre vagy csak hátra logó:250Ft

Az ár azért lett kicsit húzósabb, mert elég nagy lett a felirat,így több festéket vesz fel.(Akinek gondot okoz,annak én állom a többletet,hisz miattam lett másmilyen a pólóminta.)

POSTÁZÁSKOR: Egy lapra felírni,hogy melyik pólóra milyen logót szeretnétek,ezt ne felejtsd ki a borítékból!:)

Pontosan annyi pénzt tegyetek bele,amennyiért szitáztattok!

Legkésőbb április végéig adjátok fel,hogy biztos kész legyen!

Próbáljátok, ha lehet, úgy csomagolni, hogy utána vissza lehessen tenni a csomagba, hogy ne legyen pólókeveredés meg úgy kiosztani is könnyebb lesz Hévízen.

Jó lenne,ha beleférne nagyméretű bélelt borítékba. Ha nem akkor dobjatok a csomagba egy műanyag táskát vagy zacskót és írjátok rá a nicketeket!(akkor abba beleteszi a srác festés után)

(moelőtt kikiáltanátok zseninek, jelzem, hogy csak lementettem a táblát...)
vovanda

Binyek címét küldöm priviben, aki kéri.
vovanda

Binyek címét küldöm priviben, aki kéri.
vovanda

vanda! ugyesen mentettel :P

Kép

demoniq13

Anny: szuper csajok+szuper kacsintót küldtél nekem :wink: de jó h kérdezted pólót, ha rábolintanak többiek lehet mi is szeretnénk csak csajoknak :) Binyek Drága kérdezte tőlünk :)
Akkor lehet pólónk???

babusok
Budapest

Melcsi!
Családilag rábólintottunk a pólótokra. :D
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: