Leveleket nem tudtam megnézni, mert szar a gép, nem bírom megnyitni az outlook-ot. Jó, hogy van a családban informatikus
H.Gabi
Mikor lesz a keresztelő? Nekünk most vasárnap. Holnap megvesszük a gyerkőcöknek az ajándékokat a tesómmal.
Nálunk végül nem lesz keresztelős ebéd, úgy döntöttünk hogy keresztelő után elmegyünk egy cukrászdába kicsit beszékgetünk és ennyi. Tudjátok mi a nővéremmel közösen tartjuk a keresztelőt, de már sajnálom, hogy így alakult, mert volt egy komoly vitánk abból

, hogy nem lesz keresztelős összebéd. Még meg kaptam tőle azt is , hogy mióta terhes lettem, elmentek otthonról nálam

.
Mi 19-en leszünk, ez a szűk család, de feleztük volna a költségeket, így nem lett volna annyira megterhelő anyagilag az ebéd. Ráadásul a nővérem volt az, aki a papnak 20 ezer Ft-ot akart adni zsebbe. Szóval nem értem a mai napig sem, hogy miért akart spórolni az ebéden. Mellesleg nővérem kb. ötször többet keresett , mint én.
Bond
Kérdezted pár nappal ezeleőtt, hogy min veszekedtünk apával. Természetesen a gyerekkel kapcsolatban vitatkoztunk, szinte minden nap, totál készek voltunk. Pl. ha sírt a baba, hiába evett öt perce, türelmetlen volt, és csak annyit mondott, hogy éhes, és adta vissza. Jót is nevettem, mikor Booéknál apa ugyanezt csinálta.
Ha nála volt a gyerek egyfolytában sírt Odett, és hiába mondtam, hogy mit csináljon vele, közölte velem, hogy nagyon "okos" vagyok, és sz@rt arra, amit tanácsoltam. Persze nem tudta az Ő módszerével megnyugtatni Odit, és visszakerült hozzám.
Vitatkoztunk a cumin is, én nagyon ellene voltam, hogy nehogy úgy járjunk, mint Szonibabáék, de végül két hét vita után, beláttam, hogy nem hiába találták fel a cumit.
Mostanában nincs vita köztünk, és Ő szerinte abszolút nem mentek el otthonról nálam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.09.14 20:15-kor.