A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Zazzy: Szerintem nem kell 7 hó előtt húst adni, csak azért, mert ez van az üvegeken.... Ha töményebbet akarsz adni, akkor a gyümölcsöt vagy zöldséget sűrítsd krumplival vagy valamilyen gabonapehellyel. Azok elég laktatóak.
Ha ennyire érzékeny Lara a tejre, akkor semmilyen tejterméket ne adj neki 1 éves koráig és tápszerből is csak hippoalegrén jöhet szóba. Ezt gyakran kinövik a gyerekek, de tényleg kerüljétek a tehéntejet.

Erpé: Ez nagyon durva lehetett... :? Én is nagyon megijedtem volna. Szerintem még 2 napig csak cicizzen és addig te diétázz.... A legfontosabb a folyadékpótlás. Most már biztos kifele jöttök....

Nekem lányok elmentek hétvégre apukájukhoz. Dani már közölte, hogy ő megy apával boltba, Kata te nem kell, hogy gyere..... :evil:
Tudom, hogy az anyja keményen ellenem hangolja, tudom, hogy lelkileg sérült szegény, de tele van a törpöm, hogy levegőnek néznek a saját lakásomban és eltiltanak a páromtól.... Ez már 1 éve így megy. Ha hosszabb ideig nálunk van, akkor egy idő után jó vagyok, de ha csak néhány napra jön, akkor végig próbál lerázni, hogy csak ő legyen az apjával..... Tudom, hogy nem szép dolog tőlem és csak egy kisgyerek, de néha nagyon-nagyon elegem van.....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Erpé, köszi a hiányolást, jövök, majd este, vagy holnap és olvasok!!!! Itt vagyok csak azóta betelt 3 oldal, sok újdonság(Üdv Bababi köztünk, boldog babázást neked is, aranyos kiskrapek!) és én is időhiányban szenvedek! Egyetlen kikapcsolódásom a Szerda esti tánc volt. Na jó volt más is :oops: , de bocsi még1x, ha nem reagáltam valamire.

Jó hétvégét

Bea, Maja

Kép
bea1978

erpé: remélem mamár jobban van Kata. És inkább a Lászlóba menj vele ha gáz van, minket is átküldtek a Heimből a múltkor oda.

Katka: Te egy végtelenűl türelmes nő vagy :) Én már elküldtem volna a sunyiba a kiscsipszart (bocsi :oops: ).Jövő héten lesz Etyeken valami kézműves hétvége vagy mi a szösz, tudsz róla bővebbet? Gondoltam elmennék a lányokkal megnézni

Lányok szerencsére még nem betegek, remélem már nem is kapják el tőlem.Tesómék köszönik a gratulációkat :) Szegény, annyian szültek, hogy csak a nőgyógyászatiosztályra tudták felvenni, és így éjjel nem lehetett vele a pindur :?

Kép

Kép
pgyöngyi

erpé, jézusom :shock:

katka, megértem, hogy kész vagy :?

Én meg mondjam azt, hogy a bevásárlás már induláskor (helyett) veszekedésbe fulladt?
Természetesen megint elhangzott a válás szó.
Csak ez a nyüves lakás ne lenne...
Tudom, ha igazán menni akarok, majd ez sem tart vissza. De ahhoz meg egy új szerelem kéne, mert magamtól tudom, sose szállok ki...

Most nagyon kész vagyok, egy darabig nem szeretnék netre jönni se, annyi időmet elveszi, és persze Dömétől... :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jah Majánál ezeket a hozzátápi szabályokat abszolút nem lehet tartani, sajnálnám is, gyakorlatilag velünk étkezik, ez nem azt jelenti, hogy mindent kap, de ha pl szendvicset eszem, és megkívánja, kapja a katonákat, szerintem ő kóstolt már tejtermékeket is.
Nagynénémtől kaptam egy pár babakaja ötletet, meg amit Tehuti belinkelt én abból is készítettem bébidesszertet és azt tapasztaltam, amit én készítek neki sokkal jobban szereti, mint a bébiételt, de adok neki azt is, húsosak közül a brokkoli pulykásat szereti, de evett más milánói makarónit, túros csuszát babaváltozatban(cérnametélt+túrósított kefír; cérnametélt+par+sajt)
Ezt csak azért írtam, mert én is elsőgyerekes vagyok és hajlamos vagyok felesleges dolgokon stresszelni, de Hála Istennek mellettem van tapasztalt és sokat segít.

Bea, Maja

Kép
bea1978

elég nagy lemaradásom van...

először is: kinn van az első fogunk!!! :P :P :P megszenvedtünk érte... :roll: de mi szerintem nem végeztünk itt, mert biztos jön a mellette lévő, és még a felsők is nagyon lógnak már...

mindkét gyermek takónykóros... Fannit nem is vittük pénteken oviba. már de. hiányolta, mikor megkérdeztem, mit szeretne enni, közölte, hogy az oviban szeretne ebédelni :P , majd mikor lelkendezve megkérdeztem, hogy na és hova megyünk holnap? (szüretelni mentünk volna ma barátokhoz, de Máté is bedurrant éjszaka takonyügyileg, úgyhogy elmaradt...), akkor örömtől viruló fejjel felkiáltott: OVIBA!!! :lol: úgyhogy asszem, ez a ovidolog is kipipálva! 8)

Erpé
hű, ez de rosszul hangzik... :? jobbulást nektek!!!!

Zazzy
képzeld, mióta mi is ht-zünk, azóta Máté min. 2-szer kakil egy nap. de tegnap pl. 5-ször... :shock:
hússal már csak azért is várnék, mert onnantól kezdve van csak igazán szaga a kakinak!!! :wink: :lol:

Gyöngyi
gratula Benjáminhoz!!!

Katka
kitartás, betegséghez, Danihoz egyaránt...

Nemlajos
hát ez nem volt hosszú... mármint a jó hangulat.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Erpé, megértelek, mennyire megijedhettél! Az én fiam elég gyakran szokott hányni, ha csak nagyobb falatot kap be, amitől köhögnie kell, már jön az egész aznapi cucc kifelé. Nagyon ijesztő tud lenni! Remélem, már semmi bajotok nincs!

Adryn, gratulálok az ügyes SzuperNico-hoz! Vigyázz rá nagyon! Az én fiam is korán felállt, már öt hónaposan, és ennek sajnos meg is lett a következménye: mivel nem tudtam minden pillanatban mellette lenni, egyszer olyan szerencsétlenül esett, hogy betört a koponyája. Nem lett semmi komoly baja, csak megfigyelésre voltunk kórházban. Azt hitte, hogy már nagyfiú :D , nagyon erős, aztán mégsem volt egészen úgy. :roll:

Olyan jó nézni a képeket, hogy milyen szépen, gyorsan nőnek a babák!

Írtam nektek az oviról, hogy milyen könnyen ment Alexával. Hát szerencsére a bölcsi is ugyanolyan simán ment Vikóval. A kéthetes beszoktatás alatt egy könnycsepp nem volt, nagyon jól érzi magát! Szépen játszik, eszik, alszik. Remélem, ez a későbbiekben is így marad!

Két mai kép, ha nem baj: :oops:

Kép
Kép

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Nemlajos: Veszekedést sajnálom. Tudod, majd vasárnap dél. ;)

Csibb: Gratula az első fogacskához és az ovihoz. És persze sok erőt a többi fogacskához.

Bea: De jó, hogy becuppantál! Hiányzol ám nekünk!
Dobhatnál este valami csini Maja fotót! ;)

Juji: Szépek a gyerekek! Koponyatörést sajnálom. Nálunk Zsófinak volt 15 hónaposan kulcscsontörése.... Ő egész jól viselte, én meg majd bele pusztultam....
Örülök, hogy szívesen járnak a gyerekek! Akkor már dolgozol?

Ebéd után összepakoltam a Petit és egy jót göriztem a Tatai-tónál, meg persze pickniceltünk is Petivel, tök jó volt, meg béke és nyugalom..... Persze ettől itthon nem lett jobb a helyzet. Petiapu kiakadt, hogy leléptem, de nem vagyok hajlandó idegeskedni és veszekedni..... Én jól éreztem magam, ő meg úgyis a Danival van elfoglalva....

Gyöngyi: Néha én is elküldeném, de az nem old meg semmit és az egész helyzetért nem a gyerek a hibás, hanem mi felnőttek, főként a szülei....

Katka

katka22

Sziasztok!

Csibb, de nagyon jó, h így bejött Fanninak az ovi! Nálunk ez most nem díszmenet, bár azért nem is tragikus. Jobbulást! És az első foghoz gratulálok!

Juji, jó, h bekukkantottál, szépek a gyerekeid nagyon. És tök jó, h ilyen jól vette mindkét gyerkőc az akadályt. Végül hogy alszik el Vikó a bölcsiben?

Katka, otthoni zűröket sajnálom, annyira nehéz lehet okosnak lenni ilyen szitukban. Ennyifelé lehetetlen megfelelni.

Nálunk ma jobb a helyzet. Kata délben azért kitette a taccsot, de előtte és azóta sem. Pedig azóta már 3x is szopizott. Sajnos most délután elindult a hasmenés is, erre a doki szerencsére felkészített. Egyébként tök korrekt és szimpi orvos volt, alapos és lelkiismeretes. Ja, és azt nem írtam, de a diszpécser csaj mondta ám, hogy éjjel sokat kell majd várni a dokira, mert rengeteg riasztásuk van... Szóval a két óra szerintem sem volt gáz.
És mára Kata láza lement. Rengeteget alszik, de amikor ébren van, akkor jókedvű. Szóval remélem, h jó irányba haladunk.
A rossz hír, h én is elkaptam valószínűleg, egész nap émelygek, gyenge vagyok, így azért nem olyan vidám az élet. Szerencsére a párom segít, ma Samu az övé, plusz a bevásárlás, reggelikészítés.
És persze a hétvégi programunk (ma köszöntött volna meg a család a szülinapom alkalmából) lemondva, de sebaj, csak legyünk túl ezen.
É
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erpé 2009.09.19 16:49-kor.

erpé

hű, a gyerekeim egyszerre aludtak 3 órát!!!! és Fanni meg még mindig nem kelt fel! :shock: úgy látszik, van mit kipihenni! :wink:
én meg megnéztem 2 grace klinika részt! nagyon jól esett! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé
jó kis masszív valamit nyaltatok be! de tényleg úgy hallattszik, hogy javultok! na jó, Kata...

Juji
de helyesek a srácok! nagyon ügyesek a beszokással!

Katka
jó ötlet volt görkorizni egyet! biztos feltöltődtél kicsit!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé, Vikó simán elalszik. Első alváskor nekem kellett volna elaltatnom, az nem sikerült, hazamentünk. Másnap a gondozónő kicsit dajkálta, aztán letette. Harmadnap már ebéd után magától lefeküdt. Én vagyok a legjobban meglepődve. :shock:

Katka, még nem dolgozom, a szabadságomat töltöm.

Csibb, imádtam az ilyen ritka pillanatokat, mikor együtt aludtak a gyerekek. Általában ilyenkor én is csatlakoztam. :)

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Sziasztok,
Katka,Kuklika jövő héten egy este megpróbálom leírni az előzményeket
Erpé hát ez ijesztő lehetett, gyógyulást Katababának és persze neked is
zazzy 2-3 hónaposan Kristóf is nagyon pöttyös volt, én el is vittem dokihoz (én is azt hittem allergia és én ettem valamit amit nem kellett volna), szóval megnézte és azt mondta nyugi ez normális mert 3 hós koráig az anya vére dominál a szervezetében és a hormonok miatt van. Igaz, mondta, nálunk kissé erősebben jelentkezett mint másnál de semmi para. El is múlott szépen. Néha nála is megjelenik most egy két pötty de Kristóf most már csak tápszert kap tehát valami más lehet. Azért írtam lehet nálatok sem a tej a ludas.
Nálunk kopp-kopp javult a helyzet (talán meg sem a foga miatt volt nyűgi Kristófbabó) az este fürdés-tejci-ágy és alvás reggel 1/2 7-ig.Egész nap jókedvű volt. Igaz ma 3x kakilt valószínű ez a krumpli-répa-alma/barack viselte meg és mostanra sikerült a pocijának megküzdenie vele. De jó, h minden a régi. Mi ma majdnem egész nap sétáltunk, kellemes idő volt és nagyon jól esett.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
bababi

Jaj Erpé! Remélem jobban vana lányzó(na meg persze te is)! Sok puszi neki és jobbulást!!!!
kuklika
Budapest VIII. kerület

bababi: a tápszerben is tej van, nem?

katka: nagyon jól tetted, h mentél töltődni!!!

nemlajos: kivi vok a ma délre :wink: viccen kívűl, borzasztó lehet így élni, nagyon sajnálom :?

erpé: jobbulást továbbra is!

bocsi, mennem kell, tegnap amúgy rokonlátogatások voltak, azért nem voltam

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Erpé: Gyerekek nagyon tudnak szülinapokra időzíteni, nekem már jó pár szülinap volt gyerekágy mellett...., de a legfontosabb, hogy mindig meggyógyulnak! ;) Nálunk az ovi kezdés nagyon hasonló volt. Zsófi minden ásodik héten beteg volt és Ágica meg 3 napra rá követte.... Engema rengeteg bezártság nagyon megviselt.... Jobbulást nektek! Remélem hamarosan mindenki egészséges lesz nálatok!

Bababi:
Lejeletnettem a szállás igényt, de még nem jött válasz.... Gondolom hétvége van...

Katka

katka22

sziasztok!

Tegnap nem nagyon értem rá jönni. Elmentem az osztálytalálkozónkra nagy nehezen rábeszéléssel. aztán végül ott is maradtam, mert jobb volt a hangulat mint amire számítottam, az elején ottmaradt velem Lívia egy fél órát még kint beszélgettünk aztán anyukám elvitte úgyhogy kicsit kikapcsolódtam.
Azért rossz volt nélküle mert izgultam hogy jól elvan e de anyukám mondta hogy végig aludt szinte. Aztán este hazataxiztunk :)

Nem nagyon olvastam még vissza de megpróbálok...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok

legszörnyűbb éjszakán vagyok túl... fél óránként-óránként kelt... jön a foga.. de nem az alsó kettő középen hanem az egyik bal alsó rágófoga :shock: ilyen létezik? a két középső is látszik. de ez már majdnem áttört... és a fájdalomcsillapító kúp sem segített :?
bár inkább ez legyen mint Erpé nálatok.. : szegénykéim, jobban vagytok mára???

Juji: köszi a tanácsot, vigyázok rá, egyelőre még csak belémkapaszkodva áll fel.. szerencsére se asztal se kiságy nem keltette még fel ilyen szinten az érdeklődését. bár ez utóbbitól nem félek.. de tényleg mi van ha felkapaszkodik az asztal lábán és utána eldől és én épp wc-n vagyok mondjuk? ááááááááááá :shock: vigyem magammal oda is? :shock: nem akarok koponyatöréééééééééééést. ez az hogy erős.. de az egyensúlyérzékük még nem ok... :?

Rszg: olyan nincs hogy nem hagyom.. nem nyomhatom vissza ülő helyzetbe. magától jött rá hogy álljon fel, nem erőltettem. és attól még a mászás sem fog kimaradni. én is előbb álltam mint másztam... 8)

Katka: elhiszem hogy nehéz lehet Danival. és kitartást a holnapi bírósághoz... megalázó, de túl leszel rajta ;) kajáltatást úgy csinálom ahogy mondtad, dícsérem agyba-főve mikor épp nem kapálózik.. olyankor meg kiröhög :lol: de nem egy nagyétkű a gyerekem az tuti... egy kisebb krumpli és egy fél répa főzve, turmixolva az adag... meg persze a fél répa helyettesítve különböző egyéb dolgokkal... ez elég? :?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn
mi is ennyiket eszünk kb. szerintem nem rossz ez most, és fog ő még többet is enni!
nagyon ügyes a kisfiad! hiába, szuperNico!!! 8)

mindig elfelejtem... :oops:
Bababi üdv köztünk, nagyon helyes a kisfiad! :D

az én éjszakám is pocsék volt, óránként keltünk, és mindig cicizett is... :shock: felső fogai nagyon lógnak...

én meg jól pórul jártam, bár ez legyen a legkevesebb... jó sokáig húztam megint a fodrászhoz menetelt, és csütörtökön végre telefonáltam, erre kiderült, hogy szegény lány kórházban volt (november közepére van kiírva), mert vérzett, a placentáról levált egy db, mert rossz helyen volt, úgyhogy vége a melónak, szigorú fekvés... én meg kereshetek új fodrászt... de szerencsére jól vannak mostmár, ő is és a baba is!
ma a exfodrász fotós :lol: barátnőmmel megyünk, választunk valami hajfestéket, és befestjük a hajam, utána, ő jár egy fiúhoz hajat vágatni, oda bejelentkezünk. sajnos a barátnőm már nem vág hajat ezer éve, és nem is nagyon akar, pedig akkor tetszett a legjobban a séróm, mikor ő csinálta... :?

Moncsi
jó lehetett az osztálytalizás! Livi rendes, hogy végig aludt! 8)

Juji
én is gondolok rá, hogy aludjak velük, de murphy nem alszik, olyankor sosem alszanak sokat... vagy Máté rögtön felébred... szóval, ha azt akarom, hogy jól aludjanak, eszembe se jusson lefeküdni! :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok, szép napot!

Meggyógyultunk!!! Úgy tünik ez egy rövid, de annál intenzívebb vírus volt. Örülök, h végül nem mentünk be a kórházba, az tuti 2-3 nap lett volna. Én tegnap du voltam a legrosszabbul (na azt nem kívánom senkinek), de Kata akkor már egész jól volt. Most éjszaka még sokat kelt, de leginkább szopizni, és ma reggelre végre visszakaptam a csupamosoly aktívkodós csajszimat. Én is jól ébredtem reggel, viszonylag (csak fáradtan, de nem émelyegve). És Samu is jó fej volt, csak 8 után szólt, h akkor ideje lenne felébrdeni.

Csibb, sajnálom a fodrászcsajt, szegény! Én a most következő héten megyek végre fodrászhoz, 8 hónapja voltam utoljára :)

Adryn, Csibb, a rossz éjszakákat sajnálom... De jönnek a fogak!
És Adryn, azt hallottam tippként, hogy ha úgy tünik, hogy a kölök ki akarja hagyni a mászós szakaszt (vannak ilyen elvetemültek), akkor érdemes a szülőnek egy kicsit mászva közlekedni - azt szívesen utánozzák. Elég vicces látvány lehet, nekem ez eszembe sem jutott volna.

Kukli, jövő héten összefuthatnánk osanit átadásra. Hétfőn megcsörgetlek.

Gabka, hogy álltok a házzal? Hét eleje jó neked összeereszteni a srácokat?
No, megyek, indulunk kicsit kirándulni.

erpé

hehehehe Erpé: ezt kipróbáltam... felállás a következő: gyerek hason fekve a padlón, én négykézláb körbe-körbe a szobában, gyerek le nem veszi a szemét rólam, jókat vigyorog mikor ránézek.. és rájöttem ez már nem az én térdeimnek való :lol: , de csinálom majd párszor naponta, köszi. , jó kirándulást, mi is megyünk, csak kidobom a ruhákat a mosógépből.

szép napot mindenkinek

KépKép
KépKép
adryn

Erpé: Örülök, hogy jól vagytok! :P

Adryn: Rossz éjszakát sajnálom.
Szerintem Nico nagyon élénk gyerek, inkább a lustikák nem szoktak mászni. Szerintem az a fontos, hogy ne legyél hajlandó kézzel vezetni, amikor elkezd tipegni a bútorok mellet. Akkor két bútor között ugye kénytelen lesz mászni! De én tényleg nem gondolom, hogy Niconál ebből gond lenne.
Ja és a gyerek biztonsága nagyon fontos. Erre való a járóka, hogy abba beletedd, az ugye biztonságos, ott csak az ő játékai vannak. Lehet, hogy van, hogy ordít benne a gyerek, amíg kiszaladsz WC-re, de inkább az ordítás, mint a baleset. Szerintem. :roll:
Egyébként meg fogja tanulni, hogy tud popsira csüccseni állásból és úgy emlékszem, hogy ezt pár hét alatt teljesen biztonságosan csinálják már, bár nekem csak 8 hónaposan álltak fel a csajok.
Remélem nap közben tudsz majd pihenni egy kicsit! Drukk, hogy az a fogacska gyorsan kibújjon!

Katka

katka22

reggeli apaébresztés :) közbe dumálgatott neki meg karmolgatta a karját :D:D Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Ma pontban 14:15-kor belépek a szobába ebéd után, hogy megnézem elaludt e a kicsi lányom (nagy lett a csend) és ő mosolyogva ül a járóka közepén. :lol: :lol: Szépen, stabilan, egyenesen, vidáman. :lol: :lol: :lol: :lol: Nem felkapaszkodott, felült. Igaz már benne volt a levegőben.
Szval ebben a topicban már nincs az a Kata, aki ne tudna felülni önállóan. Most alszik, kíváncsi leszek hogy fogok rátalálni. Nemsoká jövök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.09.20 13:51-kor.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bocsi az előbbiért, de szívem repes….Na alszik mindenki, igaz a konyha úszik, de most nem érdekel. Állatkertben voltunk de., én mentem Boti után, hulla vagyok, de nagyon jó volt.
Körtét amúgy én régóta adok Katusnak. Semmi a baj nincs tőle, én nem tudtam, hogy nem lehet. Vhogy evidens volt, hogy mehet. Többivel azért óvatos vagyok. Se borsó, se hús, se kenyérféle, se tejtermék. Szép lassan. Ráérünk…v an pár éve.
Csibb örülök, hogy Fanni pipálva. Biztos lesznek még nehezebb napok, de végül is sikerült szinte zökkenőmentesen beszoknia. Szuper!!!Máté fogához gratula! Nyelvével mi volt? Sima ügy? Szopi? Kata is amúgy naponta több kis golyót nyom. Néha nem is büdi, észre sem veszem, de nem alszik el tőle. Ma nem aludt ugye 1/2 3-ig, kiderült volt egy bogyója Na meg az állatkertben si ült a kocsiban és örült magának, pedig ott még mi ültettük).
Juji de szépek! és nagyon ügyesek!!!!
Zazzy remélem hamar kinövitek a tejes pöttyöket. Te meddig tervezed a szopit?
Katkával egyetértek, ah elfér sztem a járóka igenis hasznos. Én nagyon sokéig használtam Botinak is. Szinte Kata születéséig. Tudta abból nem jöhet ki, és így elmehettem bármikor wc-re, zuhizni, főzni, bármit meg tudtam oldani, és ha megszokja kiskorban nem lesz ám ordítás később. Én most sem merem egy szellőztetés alatt Botit egyedül hagyni. 2,5 éves lesz, mégsem. Mi van ha csak egyet gondol. És a gyerek, ha már helyet változtat, bármikor gondol egyet.
Erpé örülök, hogy jól vagytok. A köv. hetünk még teljesen üres keddtől. Várunk, Már együtt ücsöröghetnek a Katák egy kicsit.
Éjszakákat sajnálom. Mi nem tom hányszor keltünk, de egymást keltik. Nagy buli. A végén már csak fekszem és altatok vki. Elég gáz nálunk is.
Adryn azért fog mászni ne aggódj. Picit Boti is mászott. Legjobb barátja amúgy decemberben állt fel, és májusban indult el. Addig mászott mint a kis villám szaladó Boti után. Szval még leállhat.
Katka hogy vagy? Megkérdezhetem Petiapu hogy reagál amikor Dani elutasít téged?
Ilda?
Babati várunk türelemmel, de várunk.
Na menek, rendbe rakom a konyhát. Mikor találják fel az öntisztuló lakást????????????
Majd videózok felülést ha rajta kapom.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

na, drukkerek, a ma dél csak még csúnyább összeveszést eredményezett (a tegnapi után bocsánatot kért, végül du. 4-kor eljutottunk bevásárolni - reggel akartunk, du a kopaszira mentünk volna, csak jött a szokásos tökölés, aztán a veszekedés), mára tárolótakarítás, polcösszerakás volt kilátásban, erre gyakorlatilag még semmit nem csinált, és most kijelentette, hogy nem is fog, mert ő holnap dolgozik, pihennie kell.

Annak idején azt mondta, december lesz, mire kész lesz az összes szekrény, most még egy polc sincs összerakva, hogy a virágaimat behozzam.
Az összes téli cuccunk lent van a tárolóban, nem férek hozzá, lehet, hogy penészes az egész (sok szomszédnak ment tönkre odalent a cucc), de ez a hétvége se megfelelő, úgyhogy újabb hét.
A töketlenségéből van már elegem, hogy olyan patópál, én meg az uccu neki, de máris, egyik sem jó, de így együtt...

Azt hiszem, nem lesz jobb, míg valaki valami visszavonhatatlant nem tesz...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na jó, ha itt is mindenki pihen, én rendeztem a képeket, dobok párat. :twisted:
Elinduláskor, csíkosnak minden csíkos, a színek nem passzolnak, de tudtuk hamar lekerül minden. :wink: Szval már ott így ücsörgött a kishölgy (bevallom még nem szoktam ennyire dönteni a kocsit, azért lepődtünk meg mi is rajta.)
Kép
a tó parton még felmentünk egy kis felüljáróra (Boti elvitt romantikázni)
Kép
megetettük a kisborjút (tevéket, zebrákat, stb...)
Kép
Boti feje beszorult :lol: (na jó ő ezt nem vette ilyen viccesen, tényleg bedugta kicsit jobban és nem tudta kihúzni)
Kép
Kata merengett, valszeg azon vajon mikor veszem ki a peluból a titkos csomagot
Kép
Apa kedvence, a tengerimalac város (szte ennyi malacot sosem fog egyszerre lefotózni :lol: )
Kép
Kedvencem: Boti a zebra, és a zoo csemege
Kép
Bocsi ha sok voltam, de lezuhiztam, rendben a konyha, alszik mindenki, karakterem épp munkába küldtem, szval magam vagyok, ráérek. :roll: Már semmibe nincs értelme belekezdeni.
Jah a festményem vagy mi készen van. Most elkezdtem képkerteket festeni.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, gratulálok :D :D :D
rosszul alvókat sajnálom, én se vagyok a toppon, tegnap fél kettőig söröztünk a szomszédoknál, addig Döme aludt a babakocsiban, ahogy hazaértünk, felébredt, és már vissza sem tudtam altatni, csak 3 óra felé, akkor is köztünk...

Én tegnap megsütöttem egy kanadai tököt, egy cukkinit, meg cca 6 céklát, lett belőle ennyi:
Kép
de a tárolásra kitaláltam, hogy a könnyű és finom jégkrémes doboz pont ideális lesz:
Kép Kép Kép

Csak most már az aggaszt, hogy ha ennyi mindenből lett összesen 12 db 1dl-es pohárnyi kaja, és Döme egy alkalommal olyan 2dl-t megeszik, és később már naponta többször, akkor ez most gyakorlatilag két napi kaja? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ilda sajnálom. Mi is hasonlóak vagyunk, ált. ezért mindent megcsinálok. Amit utána persze okosan kritizál, d teszek rá. Nálunk én rakok össze szinte minden bútort, különben várhatnék…… Remélem csak hullám völgy, és lesz megint jobb nektek! menj el kicsit, hagyd ott Dömével, nézzed meg a hattyúkat!
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hű, de szép a Kata lány :shock:
És de kis frankó helyen voltatok, hát hol van ez? :shock:

karaktered? :wink: Sim-ezel? 8)

És kérünk fotót a festményedről, de máris! :twisted: :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

de ehhez még adsz krumplit,. stb... :wink: na jó, túl sokáig nem tart ki. Cékla könnyen szembe jött a piacon? :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Katka, köszi a hiányolást, mindjárt dobok csini fotót Majáról :) , és sajnálom az otthoni hangulatot, tényleg nehéz mindenhová megfelelni, majd írj a fejleményekről.

Erpé hogy vagytok? Jobbulást nektek!!!

Kuklika, édesek a fotók!!! és nagyon ügyes Kata, Maja még csak kapaszkodv ül mindig és a kiságyban úgyis csak félig megy.

Adryn, Nico is szuperügyes, a kis superman nemhiába, már áll is!!! :D :D szerintem létezik, hogy úgy jön a foga, mert nekem az alsó kettő mellett oldalt van bedagadva.

Nemlajos sajnálom az otthoni zűröket, írj ki magadból mindent, hátha könnyebb lesz, ám milyen ügyes vagy, hogy így készülsz a télre.

Moncsi, milyen volt az osztálytalálkozó? Készültek fotók?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ez a városliget, és az állatkert. 8)
Köszi a bókokat, átadtam. Erre megint felült. :lol:
Nem sim. Vámpír vagyok. :twisted: Most épp sírt ás a karakterem a temetőben, de nemsokára ha lépek egy szintet boncolhat is. fantazi világ. Na ennyit rólam. :oops:(még nagy ps-es is vagyok, csak mostanában nincs időm azon kalandozni :? )
Várjuk Maja fotót! Először nekünk is félig ment, utána pikk pakk. Rájön és leshetsz. :wink:
Dömenagyfiú nem dob képet magáról? Na lépek, mindenki felkelt, és trappolnak a fiúk vásárolni.
Jah én is így fagyasztottam Botinak. Csak olyan kis feles poharaim vannak, és az befér carte dor-ba is. :wink: Jó ötlet, én loptam.
Ma még sztem leszek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.09.20 15:49-kor.
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok.. na mi is bekk a bícsről :P SuperNico az ágyában beszélget az új tigrisével, remélem hagyja végigírnom a hsz-t.

Kukli: nagy gratula Katababának a felüléshez!!! várjuk ám a videót :P

Nemlajos: ügyi vagy .. nekem sem ártana rászánnom magam ezekre.. de én úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy utálok főőőőőőőőőőzni :x

hoztam képeket én is... fel is tenném ha engednének..
na.. tigris már uncsi... elaltatom és folyt. köv...

KépKép
KépKép
adryn

Kép
ma séta közben
Kép
ezen látszik az alsó két foga
Kép
tegnap az erdei akadálypályán, itt látszik, hogy a felső is be van dagadva

és egy pár mperces videó:
http://s423.photobucket.com/albums/pp311/bea1978/?action=view&current=Vide0076_mpeg2video.flv

Bea, Maja

Kép
bea1978

bocsi a kikerekedett szemekkel kajálás lemaradt :lol: Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

na.. alvás nuku.. ehelyett játszik és már most látom fél szemmel hogy nagyon hesszeli a kábelt.. és már útnak is indult érte... ááááááá .. na apa most sem fog unatkozni ha hazajött..

szóval a képek: :P

Kép míg Nico aludt engem megint elkapott a fíling :P

Kép aztán mikor felébredt: ok ok mosolygok....na..de add csak ide azt a kamerát

Kép héééééééééééé ez csak a tokja...

Kép ez jó... jól átvertél anya :D

Kép és amikor már Nicot is elkapta a fíling.. :D

KépKép
KépKép
adryn

Bea: de aranyos Majahercegnő!!! nagyon csini ruhái vannak!!! mit töm ilyen boldogan a szájába? 8) :lol:

KépKép
KépKép
adryn

kukit :oops:(elvileg még ezt sem szabadna :lol: )

Nagggyon szép az a hely, ahol éltek!!!!! Hát Nico meg egyenesen gyönyörű, és azok a mosolyok :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

kukli: de jó kis állatkertezést csináltatok :) Kata nagyon ügyi 8) vámpiros résznél elvesztettem a fonalat....mi van?

nemlajos: olyan kreatív vagy,mi neked pár polc összerakása? :roll: Akkor Palya Bea elmaradt? vagy voltatok? Este és reggel mi is veszekedtünk egy nagyot :?

erpé:örülök, hogy Kata már jól van :)

Nálunk Lili betaknyosodott :evil: Eszti még nem szerencsére

Kép

Kép
pgyöngyi

Maya meg kész kishölgy már :D Mit eszik,bulátát?

Nico is hozza a macsó pasi formát :) És milyen kis huncut :)

moncsi: és Apa mit szólt az ébresztőhöz? 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

Maja, Nico irtó édes!!!

Hát igen, én tök régen fotóztam Dömét, nem tudom, ahogy ő megállt a "fejlődésben" (jó, tudom, hogy nem), úgy maradnak el a fotók. Nyóccázadik dömeajátszószőnyegen fotót nem akarok.
Meg most hangilag alakít, azt meg nem lehet fotózni (videózni lehetne, na majd legközelebb).

(u.i: természetesen már túl vagyunk a veszekedésen, bocsánatot kértem, amiért azt mondtam, nem csinál soha semmit, ő meg egyből utánanézett a vezetékeknek, amik kellenek, hogy a hűtőt áthelyezzük :D Megkérdeztem, haragszik-e rám, azt mondta nem, én meg visszakérdeztem, miért nem? Tényleg nem értem, hogy működünk mi, nagyon ordenáré módon veszekszünk, mindenki -mi is- azt hisszük, itt van vége, és 10 perc, fél óra múlva, mintha elfújták volna az érzést... Aztán kezdődik elölről... :? )

Hja, ezeket szerintem én nem "télire" rakom el, hanem folyamatos felhasználásra :D
Gondoljátok, hogy a héten megint elmegyek a boltba sütőtökért, amikor itt van, ami már kész...?
(na jó, majd meglátom :wink: )
Egyébként meddig pépezik egy gyerek? Azért a pempőket se kell akármeddig őrizgetni, nem? Egy évesen már simán darabosat eszik. Vagy nem? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, én még most dobáltam ki a szülés után lefejt anyatejet, de nem hiszem, hogy a pépekkel így fogsz járni, barátnőmnek 1 éves és már velük eszik darabosat, amúgy nem tudom mi a norm. idő. Örülök, hogy rendeződött a nézeteltérés, az meg hogy utána elfelejtitek, aztán kezdődik elölről,és mégsincs harag.... ezt hívják szerelemnek!

Gyöngyi, kukit eszik, nem tudom mi ennek a hivatalos neve, talán kukoricapehely :roll: ,
sajnálom a reggeli, esti vitát, mi történt?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos
ameddig nincs rágófoga, addig általában pépeset eszik... az akár másfél évesen is lehet...
hát én nem rakok el ilyeneket a frigóba, azt az egy krumplit valamivel 5 perc alatt megfőzöm, leturmixolom, és kész a friss kaja... én csak a husit szoktam egyszerre megfőzni, és kis adagokba lerakni a mélybe. és azt hozzáadom a friss főzihez. de az még odébb van.
de te nagyon ügyes vagy! :wink:

Nico és Maja nagyon édesek!!!

Kukli
állatkerti fotók is nagyon jók! Katába szerelmes vagyok Máté nevében! gyönyörűűű ez a lány!!! :D
gratula az üléshez!!!

az én fiam még elég messze van az üléstől... mondjuk Fanni is elég későn ült, kb. 7 hónaposan.

ja, és asszem te kérdezted, igen, minden simán ment a nyelvcsippentéskor, kb. 2 percig sírt, utána mintha semmi sem történt volna vele. szopinál sem zavarta egyáltalán.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos: de mondjuk olyan Dömesétálfotót még nem láttunk asszem 8) :P .. pépezés addig tart míg el nem kezded a csak villával összetöröm típusú kajákat adni neki. ez már darabosabb ugye. aztán jöhetnek a darabos kaják. nekem ezt itt így mondták és logikusnak is tűnik. én a délelőtti fél banánját már csak villával törtem és simán szétcsócsálta az esetleges darabokat.

KépKép
KépKép
adryn

Édes Maja! Tényleg micsoda rucik vannak rajta állandóan! Hú én kukit még Botinak nem is adtam. Viszont Katának nem merek fogak előtt kiflit.
Pépeket kb. 1 évig esznek, de később is megehet. Te is szereted a tejbepapit nem? (vagyis én igen) Majd ráérzel, minden baba máshogy áll át szilárdra. Van aki később, van aki előbb.
Örülök, hogy azért a hűtő sorsa megpecsételődött. Egyszer írtad, „olasz vér van bennetek”. Én örülnék egy Döm kurjong videónak.
Nico őrületes fazon. Micsoda kis férfi pocakja van! ÉS milyen csini! Én még azon gondolkozom hogy próbálsz shopping-nál. Rájöttem neki vásárolsz.
Gyöngyi jobbulást! JHátszok egy online játékot, egy fantasy, kalandot. Abban van egy vámpír karakterem. Amúgy nem is sírásó. Már temetőkertész.
Esztiképnek? Olyan szép az a lány!!!!!
kuklika
Budapest VIII. kerület

no.. úgy látom Csibb máshogy tudja :lol: :lol: sztem ez is olyan mint a ht.. valaki így csinálja valaki úgy.

ja.. Csibb: tőled akartam még kérdezni hogy hajhullásod hogy van? mert nekem mintha nem hullana már annyira, ellenben televagyok bébihajjal..... :x ami kihullott most nő vissza... pffffffffffffffffffffff

KépKép
KépKép
adryn

Köszi Csibb! Egy ilyen pasi anyukájának megfelelni nem semmi. :wink: Örülök, hogy sima ügy volt a csípés. Kicsit bevallom aggódtam volna a szopi miatt. :roll:
Nico ügyi akkor, biztos hamar megy neki majd a törős kaja. Amúgy tényleg érdemes banánnal kísérletezni. Csak én mininőm még baracktól sem tud rendeset kakilni. :oops: Banánt csak elvétve kap kézből cuppogva.
Na lépek egyenlőre. Nemsoká fürcsizünk.
kuklika
Budapest VIII. kerület

hja, és cékla nem piaci, osanos, mondjátok, hogy nem én vagyok a gyilkosanya, aki nitráttal mérgezi meg a gyerekét!!! (répát is ott vettem, drágáért...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó fürcsit, mi is megyünk, mert mi is ketten kukkantottunk be, csak fél órát aludt közben Maja, viszont így fél kézzel már nem az igazi, az e-mail-ekig, meg a teszveszig már el sem jutok 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: