Mági!
Hivatalosan értesíteniük kell 30 napon belül, a beiratkozást követően...mi a 29.napon kaptuk meg.És még tavasszal, egy másik oviból, ahonnan elutasítottak, szintén megkaptuk kb. ugyanígy.Nem lehet, hogy elkallódott a levél?
És, ha már ovi:még valami a régi motoros ovisok szüleitől...vagy a pedagógusoktól

-én is az lennék, csak mióta gyerekem van, valahogy változnak az addigi meggyőződéseim
Szóval, Szerintetek mennyire fontos, hogy milyen oviba jár a gyerek?Most kimondottan az ovit, közösséget, körülményeket kérdezem, nem az óvónénit, tudom, hogy az a legfontosabb...
Mert Benedeket egy egyházi oviba akartuk iratni-nem a vallás miatt, nem vagyunk gyakorló vallásosak-, mert a Szentendrén működő kb.15!

óvodából itt az számít a legelitebbnek, hagyományörzés, szemlélet, körülmények szempontjából...6x-os volt a túljelentkezés, hátszelünk nem volt, sajnálták nagyon...Amúgy mindenki azt mondta-mint Máginak-hogy sehova nem fogják felvenni, mert csak 5 éves kortól kötelező, és rosszpont a kistesó itthon...ehhez képest mégis felvették a közelben levő tagovodába, aminek mostmár örülök, mert muszáj már neki a gyerek közösség, de azért ott bújkál bennem a kétség, mert eredetileg katergórikusan úgy gondoltam, hogy ide biztos ne...voltam ott a nyílt héten, iszonyat háttérzaj-zsivaly-merthogy nem kötelező az irányított foglalkozás, így mindenki gyakorlatilag egész de.játszhat, bármivel, az óvónők félrehúzódva pletyóztak, csak vegyescsoportok, és mindegyikben 1-2 nem idén barnult is...Szóval nem tudom, kalitkába sem akarom zárni a gyereket, szokja a gyűrődést, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy az önállóságon kívűl itt bármit is tanulhat...Pár éve még azt gondoltam, az óvoda azért kell, hogy a gyerek játszhasson, minél többet, minél tovább, nem, hogy felkészüljön az iskolára, de amikor most láttam, hogy az itteni gyerekek nagyrésze még beszélni sem tud helyesen-nem a 3 évesekre gondolok-hát elgondolkodtam kicsit...Lehet, sőt biztos, hogy elfogult vagyok, de ki nem az, ha a saját gyerekéről van szó?
Tényleg érdekel a véleményetek!