A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tancsu, nem tudom,hová lettél, de én elkészültem. Elköszönök.

Mindenkinek szép napot, eredményes munkát kívánok. :lol:

Puszika. Majd estére jövök.

Kép
flóra 11

Na, most én jártam úgy,mint a Zsuzsi. Egyedül ugye könnyű laptetőt is vinni. :lol:

Kép
flóra 11

Bocsika,csak mentem rántást csinálni,meg összepakolni kicsit...
Közben rájöttem,hogy ma péntek van és anya csak fél2-ig dolizik,nem fél5-ig...
Nekem meg be kell érnem hozzá a pénz miatt...!!!
Igy vasalás,meg még sok más minden elmarad,át kell szerveznem a napomat.-...:(

A táskámat viszont meg kell varrnom,anélkül nem tudok menni...

Flóra neked jó szórakozást!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na mivel igy egyedül maradtam, menek varrni...

Este jövök..

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Hol vagytok? Pussz
Én anyuéknál. :D

KépKép
benó

Sziasztok.

Kicsit benézek,jöttem ebédelni. Nem is mennék vissza a vásárba, de kénytelen vagyok, mert Péternek vettem egy szandált, de irtó nagy rá. Pedig az ő száma, de mégis nagy. Talán elszámozták. :evil:

Kép
flóra 11

Szia Benó! :D

Kép
flóra 11

Vettem a hálószobába egy kicsi szőnyeget, zöldes színekben és vettem zöld függönyt is. A hálót is kicsit fel kell rázni.

Kép
flóra 11

Ja,és megvettem a szomszédlánynak az ágyneműt,Micimackósat. :lol: Hát mi mást vártatok tőlem, mást nem is vehettem volna,igaz? :lol:

Kép
flóra 11

Pussz, közben a tesómmal csináljuk a honlapját. :D

KépKép
benó

Csak csináljátok. Mi most visszamegyünk a vásárba.

Puszi! :D

Kép
flóra 11

Tancsu, el tudnád küldeni ezt a kis képedet? Felrakhatnánk a tesóm honlapjára? :D :D :D :D :D A kismamakörmök címszó alá kellene, és rajtad látszik, hogy kismama vagy..... :lol: :lol:

KépKép
benó

megjöttem!
A vaddisznó megfőtt, az okos apám félóránként jött haza ellenőrizni nehogy elcsesszük! 8kg szín vadhús, 10kor tettük fel és egy óra múlva kezdett forrni. A karom leszakad mert 3 órát kevergettem.
Apám azt hitte hogy az alkalmazottjaival beszél, oktatott rendesen hogy kell főzni! Szegény anyám retteg tőle, mindenbe beleköt! Én már leszarom mit mond!
Először híg, aztán sótlan majd rágós , erre mondtam hogy a végére sűrű lesz és sós és puha!
:D
Aztán nem tetszett neki a fedő, a másikat akarta de az kicsi volt én mondtam, erre rárakta és belecsúszott az egész pörköltbe!

Végül rátettem folcpakot és közöltem hogy így nagyon jó, nem mert szólni! :D
Közbe főztünk tésztát és krumplit hozzá és két tepsi rétest!
Anyám mondta neki hogy a savanyúságot tegye majd ki tányérra, erre kiakadt hogy mi hülyének nézzük!
Nem néztem! Az is! A fenének kell állandóan morogni és kötőzkődni! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Most telefonált párom anyukája nem kell sütnöm, most nincs is kedvem!

Kép
muzsuzska

Na helló lányok!

Megint kicsit bejöttem a vásárból. Becseréltem a Peti szandálját,persze kisebb már nem volt,így sportcipőre cseréltem,de az is kell neki,máltkor kidobtam a régit.

Aztán találtam egy tűrhető ágytakarót, zöldet,ezt is megvettem. Most teljes zöld kiegészítők kerülnek a hálóba. De ez jó,mert ha majd lesz festve,akkor barack színűre tervezem a falakat, ehhez a zöld nagyon jó. Kellenének majd párnák,ezek viszont majd barack színben.Majd lassan haladunk ezzel is. Hogy festve mikor lesz,azt ne kérdezzétek.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,hát ez a főzés nem lehetett egy leányálom. Gondolom még elég jól meg is oldódott volna,ha az apád nem zavar be. Szörnyű egy természete lehet neki is. :?

Kép
flóra 11

Lányok, akartam nektek küldeni néhány képet a vásári hngulatból, erre bekrepált a tlefonomon az infra küldő.Nem működik. Sajna. :(

Kép
flóra 11

Írtó nagy vihar volt nálunk, felhőszakadás, erős viharos szél.........
Most gyártom a csokitortát!

Kép
muzsuzska

Sajnálom a főzést, Zsuzsi..... :cry: :cry: :cry:
Flóra, jó sok mindent vásároltál! :D :D :D :D

KépKép
benó

Csokitorta hogy készül?

KépKép
benó

Többiek? Tancsu, Timi, Szilzi?

KépKép
benó

Lassan megyek fürdeni. Kép

Holnap meg megyünk a Kurultajra, Kunszentmiklósra. Már nagyon várom! Kép

KépKép
benó

Jó éjt nektek! :D :D :D

KépKép
benó

Lányok, este még kimentünk, jó nagyot sétáltunk,még megnézegettük a mézeskalácsokat,aztán az indiánokat hallgattuk, ahogy zenéltek,ittunk egy kis sört,én,aF. nagyot. Majd bejöttünk,adiszkó nem érdekelt minket. :lol:

Viszont elfelejtettem,hogy ma az olimpiát is nézni akartam. Most megnézhetem az ismétlést,éjjel fél egytől lesz. Egész éjjel fent leszek. De már most álmos vagyok.

Pá, ha álmosodom,majd írok. :lol:

Kép
flóra 11

Hát itt vagyok,lányok. Az olimpiai nyitóünnepély fantasztikus volt! Akkorát alkottak a kínaiak! Csodaszép volt. Az egészet végignéztem. Hajnali 4-ig tartott. Most aludhatnék,de nem tudok.

Kép
flóra 11

Benó! Neked is tetszett volna. Az egész csarnok tele volt dobosokkal és doboltak. Olyan ősi kínai dobokon,több ezren egyszerre. Fantázia! Benó, ha lesz ismétlés,nézd meg.

Kép
flóra 11

sziasztok.
csak beköszönök. bocsi, hogy tegnap nem voltam, de reggel feküdtem, du. vihar volt, utánna meg jött a Sanyim, és nem engedte, hogy itt üljek.
du. megpróbálok jönni és visza olvasni.
most megyek feküdni. sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jó reggelt,sziasztok...:)

Látom nem csak én nem aludtam az éjjel....
Bár én nem az olimpia miatt!!!

Negyed2-kor keltem,hogy szakad az eső,ablakok be,redőnyök le,stb...
A lépcsőházból hallja a párom az üvöltést,kiment kinézni...
Egy emelettel lentebb a 3 év körüli kislány kint visit a lépcsőházban,a 10 hónap körüli kisfiú a nyitott lakásajtón keresztűl keservesen sir....
A szülők a lépcsőház előtt ölik egymást!!!!!!!!

A nő valami pénz miatt kiabált,a pasi meg verte,meg hogy biztos megint ivott és be van rugva,meg takarodjon haza,stb...

Aztán valamelyik bejött,azt nem tudjuk melyik,feldöngetett a másodikra és bevágta az ajtót....

A szemközti szomszéd néni is kijött,azt mondja ő már órák óta ezt hallja lentről.....

Annyira sajnálom a kicsiket... :cry: :cry: :cry:
Borzalmas igy felnőni!!!

Nagyon sokat sirnak a gyerekek,pláne a kicsi.
Van olyan,hogy órákon át azt halljuk,hogy zokog,de más semmi....
Sokszor megkérdőjelezem,hogy olyankor otthon van e az anyja,vagy egyedül hagyja!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Timi...
Tessék sokat pihenni,néha pedig bejelentkezni,hogy tudjuk jól vagytok!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Ez a főzés nem lehetett semmi!!!
Én lehet hogy 2 beszólás után otthagytam volna,hogy akkor lehet csinálni ha valaki jobban tudja!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Jó sok mindent vettetek..:)

Nekünk is zöld lesz az alap a hálóban és naranccsal fogom kicsit kombinálni...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Jó szórakozást Nektek a mai naphoz!!!
Reméljük jó idő lesz,mert itt nálunk még esik,szürke az ég,stb...:(

Kép

Kép[/
tancsu

A szeptemberi babásoknál jártam,van egy lány,aki szept 8-ra van kiirva...
Reggel 7-kor irta hogy éjjel vagy kétszer olyan érzése volt,mintha folyna valami...
Fél9-kor elköszönk:nagyon folyik,megyünk szülni,sziasztok!!!!!!!!!

A hidegfront meghozta a hatását... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt!
Küldöm a csokitortám:
Kép

Kép
muzsuzska

A csokidara nem igazán remekelt , nem tudtam jobban rászórni az oldalára!

Kép
muzsuzska

Tancsu, a barátnőm férje pont ilyen volt! De sikerült rábeszélnem a válásra, azóta boldog és újjászületett! A gyerekek felnőttek és a mai napig apa csak azt jelenti hogy részeg és verte őket!m Az ídősebb a lány most lesz szeptemberbe kisfia, nem mondta meg az apjának hogy nagypapa lesz! Amikor megtudta odament cirkuszolni, erre a lány közölte hogy apa se voltál soha miért akarsz nagypapa lenni???

Kép
muzsuzska

azt olvastam hogy a zöld túl nyugtató szín a hálóba! Csak nehogy annyira lenyugodjatok , hogy elfelejsétek bekapcsolni a rádiót! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Benó!!! A csokitorta lényege a piskóta!!!!!!! :D :D :D
Most már Tancsu is elmondta neked hogy készül! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Tancsu ,amikor elkezdett dörögni és jött a vihar rögtön Rád gondoltam, hogy Gergő vajon készülődik e? Kép

Kép
muzsuzska

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

Zszsi, a F. ráis fér egy kis zöld szín. De ne félj, nem lesz teljesen zöld, a falak barackos, rózsaszínesek lesznekés majd a többi kiegészítő is. Éjjel is azon törtem a fejem,hogy a zöld függöny mellé vegyek-e barackszínű hímzett organzát. Nagyon jót mutatna két oldalt és fent a rúdon. De esetleg megbolondíthatom bordóvalis a zöldet. Na attól aztán bevadul a F. :lol:

Kép
flóra 11

Timi mami, örülök,hogy rendben vagy. Úgy, szépen vigyázzon rátok a párod és ne kacsákért küldözzön téged. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu,hallod az ilyen szomszéd tényleg török átok. Nálunk is lakta egyszer ilyenek,pont alattunk. Örökké szaladt a gyerek a szomszédba,hogy hívják a csendőröket. De ott a nő apja volt a hibbant, a gyerek nagyapja.

Szerintem amikor sír a kicsi,bizti vagy egyedül van,vagy az anyja leitta magát. Ilyenekekhez miért akar megszületni egy lélek? Sámánbarátnőnk, magyarázatot kérünk! :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, milyen egyforma színek lesznek a hálóinkban! :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, atortád csodás! Ha még finom is lesz! És ugye biztos fincsi lesz. :D :wink:

Kép
flóra 11

Nagy a kisértés hogy ne faljunk belőle! :D

Hajnali kettőkor úgy fájt a derekam ,hogy azt hittem leszakad!

Kép
muzsuzska

Látom megint nagyszerűen kerülgetjük egymást. Most reggelizek, aztán megyek ki. Elkell mennem a vásárba még,meg piacra is. És nem tudom,hogy a függönyt karikákra rakjam-e, vagy a saját anyagából varrott fülekre. Szerintetek?

Kép
flóra 11

Na,Zsuzsi, most megvagy!!!! :lol:

Kép
flóra 11

Benó, reggel egy katicabogarat találtam az ágyamban. Sámánkodd ki, hogy ez mit jelent! Bár a pettyeket nem számoltam meg rajta,kellett volna? :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nem hogy megint lelépsz!

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: