A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

tabati! :)

Ezt írtad (legalábbis ebbe a topikba) a szoptatási tanácsadó kijövetele előtt és után:

[quote="tabati"]
írta:
tabatihttp://www.ibclc.hu/elerhetoseg

Ez is egy tanácsadó link, egy jóakaró babnetes lány írta nekem ismeretlenül :D , én fel fogok hívni valakit innen mindenképpen, remélem tud segíteni. :wink:

[quote="tabati"]
írta:
tabatiszopis tanácsadó

volt, de nem váltottuk meg a világot... :roll: kicsit csalódott is voltam. minden oké, ami miatt nehezebben megy azok az adottságok... Noénál: gótikus szájpadlás , ne kérdezd mi az, és miért hátráltatja a szpoit... nálam téyleg nem a legjobb a mellem, de elmegy...annyira kell odafigyelnem, hogya felsőajka nem fordul ki azt kell kifordítani. mindezért 5000 ft-ot fizettem. :evil:

Ha agyon vernek, akkor sem emlékszem, hogy ezzel a linkkel találkoztam volna, valószínűleg felszínesen olvastam el. :roll: :oops: Az LLL viszont tényleg sokat lett emlegetve.
(Tanulság: miért ugatok bele mindenbe, ha nem vagyok kutya...? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Asszem tényleg nem ártana vissza vennem a naaaaaagy-nagy eszemből, arcomból. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Már megint itt vagyok :oops:

látom, nem nagy ma a nyüzsgés :twisted:

Tabati: meg lehet tanulni, bár nem könnyű. Azért előny, hogy Nóci már nagy, és önállóbb, de ugyanezmiatt hátrány is, mert néha fizikálisan nehezebb vele (nem tudom felemelni, vagy elkapni, ha esik: pl a dokitól jöttünk ki, 3 lépcsőfok van, Vicát fogtam, és a passzív látóteremben láttam, hogy Nóci meglódul lefelé. Odakaptam, és valamennyit fékeztem is rajta, de megállítani nem tudtam :oops: . szerencsére megúszta egy (vagyis két) lila térddel. :oops: Meg már kombinál :D

Bond: majd Boo megmondja a frankót :D
A te értelmezésedben valóban nagyon jó az adott mennyiség. Kb én is ennyit tudok .
Látsz itt valahol kezeket?????? 8) :twisted: :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

Nem hagy törp túl sok időt mostanában. Megvolt a két hónap, egy hosszú alvással meg is ünnepeltük.

Státusz:
60,5 cm (55)
5660 g (3550)
Cuki :D

Bond,
Nem eszek mindennap csokit. :) Néha kimarad egy-egy.
A csokiban a koffeinhez hasonló serkentőszer van, ami szintén addiktív.

Katy,
A színtelen orrcsorgás azt jelenti, nem bakteriális. A "megfázás" az általában vírusos, az fertőződik felül bacikkal.

Na, eddig jutottam :lol:

Kép KépKép
lorca

hendegabi! :)

Egyelőre valóban nem látok kezeket a levegőben, de tartok tőle, hogy nem fogják sokan megkérdezni, hogy mi az a csoki. :roll: :lol: :lol:

lorca! :)

Az okés, hogy függőséget okoz(hat), de miért nyomatjuk ilyenkor? :roll:

Kép
Kép
200907?

Lorca: jó, hogy te itt. :D
te szoktál érteni egészségügyis dolgokhoz. Lehet kérdésem priviben? :?:

Bond: nekem inkább puding, nápolyi, ropi... tudod, a Nócinak veszem :roll: :oops: :oops:

Na és akkor kicsit magunkról még:
Tegnap este Vica úgy 10körül aludt el. Reggel 1/2 8-kor kelt. :shock:
úgy fél 6-tól 2 percenként lestem, nem tudtam mit csináljak, nem kéne-e mégis felkelteni.
Az éjjelt én is végigaludtam, úgyhogy fejés se volt, ezt észre is veszem, mert megint kevésnek érzem a tejcit. :(
Pedig amikor reggel felébredtem, egyik cicit nagyjából kifejtem, a másikon meg "könnyítettem", de félő volt, hogy bármikor felkelhet a baba.
Persze azóta sokat nem aludt. Most egy kicsit beájult rajtam, itt lóg, mint valami kis cserebogár. :D
Rakok képeket is mindjárt.

Kép
Kép]
hendegabi

Cicizés után:
Kép

A gondolkodó:
Kép

Lánykáim:
Kép

És Nóci az új családtaggal:
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Bond!

"ez valami tudatalatti energiapótlás a megnövekedett igénybevétel, hormonális változások miatt"
Aaaz, aaaaz és már kb. 15 éve tart :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Amúgy én nem minden nap eszem, ma pl. eperkrém-leves, meg palacsinta fedezte az édességigényemet :wink: :lol: .

Katy, Ikoka!

Vlsz. nekem továbbra is élnem kell (ill. szívesen is élek) a felajánlással, mert a kocsit ráncba akarja apa szedetni, mielőtt használni kezdjük, és szerelőnél lesz úgy tűnik.
Szóval részemről az előtali marad :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

H.Gabi!
Aranyosak a Lányok!!!
És a kutyus is nagyon aranyos!!! Nem emlékszem, hogy mondtad volna, hogy új kutyusotok is van!

Bond!
Én is sok csokit eszem, többet, mint a terhesség előtt. De én ezt annak tudtam be, hogy munka közben nem nassoltam, itthon meg van rá lehetőségem. Aztán lehet, hogy inkább a hormonok.
(Apa szóvá is tette valamelyik nap, hogy szépen beburkoltam 1 tábla milkát, mert neki ideje sem volt enni belőle. :roll: :roll: :roll: :D )

Meg reggelire is mostanában valamit eszem nutellával (albert keksz, kétszersült, muffin jól megkenve nutellával). Nem túl lightos reggelik az már egyszer biztos....

Petra is most már szinte mindig átalussza az éjszakákat. Ma pl. 3/4 6-kor kelt fel, de már én segítettem rá, mert majd szétdurrant a cicim (amelyik soros volt, abból előző du. 5-kor evett) :shock: :shock: :shock: , és nem fejtem én sem éjjel. A másikból este 9-kor evett, és aztán ma de. 10-kor. Az is jól tele volt.

Ma este lefekvés előtt tuti lefejem őket, mert ha megint nem kel fel, akkor nagyon be fognak durranni.

Nagyon szépen gyógyul az ujjacskája, már csak seb van rajta, aminek le kell száradnia. Az a baj, hogy most a másik kezét szopja folyton, a középső és gyűrűs ujját egyszerre, és azok is kezdenek picit pirosodni.
Ez jó játék lesz, ha egyszer az egyik, másszor a másik kezét kell majd ápolgatni! :roll: :roll: :( :( :( :(

Kép
katy76

Dodi!
Én továbbra is szívesen előtalizok Újpesten!

A Normafánál hánykor van a tali?

Kép
katy76

007!

Na, nem azért írtam, hogy kötekedjek! :wink: Amúgy jó ez a link amit én beraktam anno, de mégcsak az sem fedi a valóságot...mármint nem onnan jött a tanácsadó. :lol: Az lehet, hogy akkoriban elég ritkán jöttem, és a részleteket nem osztottam meg veletek, vagy nem emlékeztem, hogy megosztottam e. Szóval a gyülekezetben van egy hölgy, akinek elmeséltem a történetem és ő mondta, hogy a szomszédjának is volt gondja, és hozzá kijött valaki, elkéri a telószámát. Na, így alakult, de nem kérdeztem, hogy honnan jött. (lehet, hogy igazából nem is volt tanácsadó, hanem jól bepaliztak... :shock: :lol: )

Katy!

Pedig nyugodtan nasizhattál volna a munkahelyeden, hisz ott volt az asztalodon a zselés fertőtlenítő! :lol:

Kép
Kép
tabati

Achtung, achtung! :!: :!: :!: :!: :!:

Gál Noémi szerint kedden csak a nyugati határszélen várható csapadék, egyébként 25 fok lesz. Az én értelmezésem szerint: felszállási engedély megadva! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Helló lányok!

Igen,én is néztem most az időjárást,jó időt mond keddre,úgyhogy akkor mehetünk a szabadba. Nekem lenne egy újabb javaslatom,azt hiszem Ancsurti már említette a Kopaszi gátat. Mi ma délután voltunk,gyönyörűen megcsinálták és hatalmas. hatalmas füves terület tele padokkal és beülős hely is van. Vélemény?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi81! :)

Nem ismerem, így boora bízom a döntést. :roll: (Ki is remélem nem azért van távol, mert tegnap ment Miron hasa :?:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Akkor részemről jelen a Normafánál! :D Csak döntsd el, hogy hány óra legyen, mert van ott elég fa, nem akarnék még én is gyököret verni. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

A lapos vagy befelé forduló mellbimbóról (képpel illusztrálva):

http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_problema3

Kép
Kép
200907?

Én sajnállak Boo: :cry: (:wink: )

Basszus, most aludt el a lányom, miután mindkét didit laposra szívta, nekem meg még éttermet kéne keresnem jövő vasárnapra (ha még találok :oops: ) a keresztelőre, mert fellázadtam, hogy nem fogok 14 embernek ugrálni itthon (meg előtte lakást rendbe kéne tenni - a két gyerek mellett, merthogy Nóci se lesz még vszínű oviban a köv. héten).
Különben meg fizikai képtelenség: múltkor itt voltak tesómék: ez +5 fő, és így is alig fértünk el, lépten nyomon útban volt valaki.
S bár én bárhol szoptatok, ha kell, de azért heringként a konzervdobozban aligha menne.... :oops:

Kép
Kép]
hendegabi

Bond

Én nem eszek csokit, mert venni nem szoktam, amit eddig kaptam a vendégektől, ők meg is ették mindig. :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
Viszont nápolyit eszek minden nap. Kókuszos sütit kívánom még nagyon.

Olyan jó nektek, hogy találkoztok, remélem a tavaszi talira már tudunk menni.

Boo

Buci baba :D :) :( :o :shock: :? :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

sziasztok!

igen Boo egyenlőre úgy néz ki,hogy megyünk,de még nem
tuti,mert lehet,hogy páromnak pont kedden kell az autó...
de amúgy megyünk...a bkv-zást szerintem nem biztos,hogy jól
tűrnénk,mert még nem próbáltuk és elsőre ezt túl hosszú út...

folyt.köv.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok !!!

Részemről mindkét időpont jó, mindegy, hogy 10 vagy 11 óra, csak akkor kéretik gyorsan eldönteni, mert nekem még van előtte egy újpesti fuvarom. :D :D :D

Dodi / Kati / Csibe : ha már itt tudjuk, hogy hogy mennyi az annyi, akkor előtte 1 órával tali újpesten, Dodi párocskája majd megmondja a tutit, hogy hol szándékszik kirakni a kiccsaládot. :D :D :D

Szombaton egész nap dolgozott Párom , így én rávettem magam egy maratoni vasalásra. Tényleg az volt ( 4-5 óra , és gyors vagyok ) , persze megszakításokkal, mert gyerekem úgy gondolta, hogy kisajátít teljesen. Egyfolytában éhes volt és dumálni akart, nem mindig volt elég, hogy szemben vagyok vele és szórakoztatom, kellett a testi kontaktus is. Jól lefáradtam. :? :? :? Közben a mosógép kimosott 2 adagot ami tegnapra megszáradt, úgyhogy tegnap folytattam a vasalást déelőtt. Aztán feltettem főni a töltött paprikát, takarítottunk és mikor már kellőképpen mosottsz@rnak éreztem magam , akkor kimentünk Budaörs-re barátnőmékhez. Párom már lefújta volna, de akkor itthon punnyadunk , azt meg nem akartam, hogy "kárba vesszen " ez a szép napos délután. :roll: :roll: :roll: :roll:
Úgyhogy elmentünk és tök jól éreztem magam, nagyot sétáltunk, lecsót főztünk bográcsban, dumáltunk, annyira szeretem az ilyen megmozdulásokat.

Mi ma megyünk negyed 10-re oltásra.......én annyira félek. :? :? :? ...szegény kis porontyom remélem jól viseli majd. Vegyek lázcsillapítót?

Eddig Zsombi minde nap kakilt...többször is, aztán most úgy kb. másfél hete csak napi egy volt...de se tegnap , se tegnapelőtt nem volt kaki és még ma sem :( :( :( , ez gáz ? Tegnap este nagyon megkínozta a pocakfájás, de pukkantott párat és elaludt. Azóta nincs nyűglődés, csak el ne szóljam.

Kép
ikoka7

Sziasztok

Nálunk tejcsi rendbe jött. nekünk bejött a két ciciből szoptatás plusz laktoherbtea. Szombaton már nagyrészt egyből evett, vasárnap óta meg abszolút. Egyedül este van az hogy kettőből eszik. De amúgy így egyből is már megtud enni napközben 100-110-et. Úgy látszik nálunk a 12 hetes fejlődési ugrás előrébb jött 11. hétre.
A pnemococcus elleni ltást jól tűrte nem volt lázas egyáltalán.

Teszek egy pár képet ha nem baj, már rég tettem.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!!

Ok akkor maradjon a Normafa. Én részemről a 11 órára szavaznék,mert Lili általában 9-ig alszik.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az egyben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!

Próbáltam képet tenni, de nem tudom lekicsinyíteni.

Valamint sok egyéb hasznos újdonságot. (nyálkendő, pelenkatartó, zsebes fejvédő, stb)

Bővebb info: marikogold@citromail.hu

Üdv

MarikoGold
marikogold

Rapidban.

ikoka7!

Lázcsillapítot elivleg már akkor kellett volna kaptatok, amikor hazajöttetek a kórházból, a D-vitaminnal és a többi mindennel együtt, amit a doki néni írt fel receptre. :roll: :?:

Ne féljél, mert ha te félsz, akkor ő is megérzi rajtad és tuti sírni fog. Ő még nem tudja, hogy mi is az az oltás, ezért nincs is meg benne alapból a félelemérzet. Ha eltereled a figyelmét valamivel, amit szeret, akkor mire elkezdene sírni, már vége is van. :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Én is 11-re szavazok, mert 9-kor van kaja, és akkor 10-re érünk Újpestre...Szóval részemről 11 :wink: .

Ikoka!

Mindenképp vegyél lázcsillapítót!!! Botond szombaton megkapta a szurikat (igaz nem volt egy hónapos, ellenben 8 hetes bőven :twisted: :wink: :wink: ). Az elsőnél meg sem nyikkant ( :shock: ), a másodiknál eltört a mécses, de direkt kaja előtt adtuk, így egyből cicre tettem és megnyugodott :wink: . Viszont estére belázasodott, 38,0 volt a max. :? Mondjuk engem jobban zavart, mint őt :roll: :lol: . Germicid C-t kapott éjszakára (még tegnap is), napközben meg Panadol-szirupot.
Az oltási protokoll szerint, ha a két szurit egyszerre kapják, élből adni kell a lázcsillapítót megelőzésként (tényleg, elovastam, ez nem csak anyu túlbuzgósága :lol: ).
Botond amúgy csak egy kicsit volt nyűgösebb, de ez annyiban ki is merült, hogy kiscsimpánz módjára lógott rajtunk, úgy nem volt semmi gondja :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi nekem pont ezért mondta a gyerekdokink hogy elég mgas lázat tud okozni a két oltás együtt, ezért ő már nem adja egyszerre hanem két hét különbséggel.
A kötelezővel a rota ellenit kapta és az ég világon semmi baja nem volt, még nyűgös sem volt.
És most csütörtökön kapta a pneumococcus ellenit és ettől sem volt semmi baja.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ikoka!
Nekünk is volt a "kezdő csomagban" lázcsillapító kúp! Nem raktad be a hűtőbe és esetleg megfeledkeztél róla?

Petra 2 oltást + rotát kapott a múltkor, de én nem adtam neki kúpot, mert nem ment fel 37,7 fölé a hője. Az meg popsiban mérve csak ici-pici hőemelkedés. Viszont még másnap is borogattam a combikáját.

29-én már megyünk a következő oltásra.

Dodi!
Írd meg légyszi, hogy hol talizunk holnap Újpesten, mert lehet, hogy ahhoz is útvonaltervet kell készítenem a neten. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibén gondolkoztam, hogy esetleg ő is beférne hozzánk, de nekem csak a hátsó ülésen van hely, mert a csomiban a babakocsi van, az anyóson meg Petra. És a hátsó ülésre megy elvileg Dodi babakocsija.

Petra megint egész éjjel aludt. :D

Kép
katy76

"a csomiban a babakocsi van, az anyóson "
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Katy, ikoka!

Gondolkodtam, hogy hol találkozzunk, ahol tuti meg tudunk állni, és át lehet pakolni, meg biztos mind megtaláljuk...Szóval mit szólnátok az Újpesti Stop Shophoz, az Árpád úton? Mert azt nem igazán lehet eltéveszteni, míg ha azt mondom az XY lakótelep, azt nehéz belőni a 28 közül :roll: :lol: .
Szóval jó ott nektek 10-kor? Vagy az már kint van?

KépKép

KépKép
kicsidodi

A metnet.hu.-ról:

Magyarország kedd délután
A nyugati megyékben a gyakran megnövekvő felhőzetből elszórtan fordulhat elő záporeső, egy-egy zivatar.
Másutt kevesebb lesz felhő és csak elvétve lehet záporeső.
Az általában gyenge keleti-délkeleti szél főként az északi megyékben élénkülhet meg.
A hőmérséklet csúcsértéke 23 és 28 fok között alakul.

:D :D :D

Kép
Kép
200907?

Dodi!
Nekem jó, azt még tudom is, hogy hol van!! :D :D

Hát, ma elég morcos az idő nálunk (XIII.ker.)... remélem, hogy holnapra tova szállnak a felhők (és nem a Normafához... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Kép
katy76

Lányok!!

Sajnos én nem tudok menni holnap,mert itt van a legjobb barátnőm Kölnből és úgy volt,hogy ma jön hozzánk látogatóba,de sehogy nem tudjuk összehozni,mert neki kell mennie a fordító irodába lefordíttatni a házassági anyakönyvijüket,én meg délután megyek a 6 hetes kontrollra,este meg a szüleivel találkoznak,így csak a holnap délelőtt maradt,mert délután már utaznak is vissza és mivel ő is babát vár,ebben az évben már nem találkozunk. Így ha nem haragszotok,részemről storno a holnapi tali,de nagyon remélem,hogy nem ez lesz az első és egyben utolsó és a legközelebbin már mi is ott leszünk. :cry: :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Azért priviben írd meg légyszi a számod, ha késnék, vagy valami....

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

hát ma sikerül folytatom a tegnapot,mert tegnap 2kor aludtunk el
és akkor már nem volt erőm jönni írni...
és ma 3/4 11kor keltünk :oops: :oops: :oops: :oops:
szerintem ha holnap megyünk,akkor max mi utánatok megyünk,
mert kb ilyen tájt tudnánk elindulni csak,így megadja nekem valaki
privibe a számát és akkor telózok,ha eltévedtünk vagy már ott
vagyunk és nem találunk titeket...

Kép
Kép
csibe83

SZÉP NAPOT!

Gabi1: már hiányoltam is, hogy nem raktál képeket! Látom Nórádnak is tetszik a tükrös játék!
Amúgy eddig abban voltam, hogy rád hasonlít, de így a pároddal nézve totál apukája.... :roll:

Boo: szivesen, örülök, hogy segíthettem. Ha közelebb lenne, 1-2 programot én is megnéznék!!!! :)

AMÚGY MEG NEM ÉR FOLYTON A TALÁLKOZÓRÓL DUMÁLNI, MERT TÖK SZ@R, HOGY MI NEM LEHETÜNK OTT!!!!4 :evil:

Bond: érdekes ez aszoptatásról szóló link. Persze én megint magunkra ismertem :oops:
Viszont én is nagyon-nagyon hálás vagyok neked. Biztos emlékszel, 1-2 hete belinkeltél egy oldalt, ami a nehezen altatható gyerekekről szólt.
Kb 1 hete alkalmazzuk a Nócinál az ott leírtakat, és úgy tűnik, hogy működik. :D

Kép
Kép]
hendegabi

pocsék kedvem van
kissé idegbajos vagyok ma.
:twisted:
és nem jó így magamban beszélgetni.

úgyhogy inkább megyünk szopizni.... legalábbis már idő van!

Kép
Kép]
hendegabi

Kicsi fiam már 2,5 órája alszik :shock: ! Ilyen hetek óta nem volt (napközben) :D .
Lehet, hogy a holnapi napra gyúr :twisted: :lol: .

Előtalisok :D !
Khm... :roll: . Mégis lesz kocsim holnap, mert apa még nem viszi el, viszont ha úgyis találkozunk előtte (mert az utat ugye továbbra sem tudjuk Katyval :oops: ), sztem felesleges 3 kocsival menni.
Majd osztozunk a költségeken, vagy fizetem a belépőtöket :twisted: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Hendegabi!

Ne haragúúúúdj :oops: ! De nyugi holnaptól nem arról lesz szó, hogy milyen lesz :wink:
.
.
.
.
Hanem, hogy milyen volt :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Nóci 5 éves nagylány! És még mindig nem alszik jól :shock: ????
Atyám, én el vagyok tévedve :evil: ! Ennek sose lesz vége :evil: :? :? :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ?

Nyuszi!

De kááár :cry: , de majd legközelebb :wink: ! Bár esélyes, hogy élőben mindenki annyira s*ggfej, hogy nemhogy nem lesz több tali, de még a topicot is megszűntetjük :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Neeem, neeem, csak vicceltem édibogyók :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

pisztáciás Danette...nyammm. Kép
Vendég

pisztáciááááás :shock: ? Elég "perverzen" hangzik :roll: :lol: ! De mit tehetnék? Engedek a nyomásnak, és ki fogom próbálni :wink: :lol: :lol: :lol: .

Anyuka jóllakva, kisfia még mindig durmol :shock: ! Lehet, fel kéne keltenem :roll: ? 10-kor evett... Ááá, nem újszülött már (2. havi státusz: 6010g 64,5cm :wink: ), éhen halni nem fog, csak majd aludjon éjszaka is...
Apropó, két dolgot is akartam még:
Egy ideje 2* kelt Botond éjszaka :? . fél2-kor és 4-kor! Tegnap kipróbáltam, hogy lefekvés előtt, 11-kor még megetettem,és reggel 6-ig aludt :shock: :D :D :D . Ma is megetetem akkor, kíváncsi leszek....
A másik, hogy kaptunk anyutól egy "szőrit" (Babycare-es bárányszőr babáknak), és Mazsola imádja :D ! Annyira cuki, folyamatosan markolássza, csimpaszkodik , meg túrja bele a fejét! Megzabááálom :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

igen, pisztáciás. És még a színe is zöld. De finom.
Az igaz, hogy a listát továbbra is a csokis vezeti. (nálam)
Vendég

Egy picikét fogytán a türelmem :oops:

Ma még nem volt fél nyugodt órám :evil:

Vagy mellé fekszem és a szájába nyomom a cicit vagy tarzanpózba teszem és mászkálok vele fel-alá a lakásban. Minden egyéb esetben üvölt.

Mostmár kezdtem érezni hogy gyűlik bennem az ideg, letettem.
Üvölt. Még bírja, de asszem én már nem...
Vendég

Sillia: legalább nem vagyok egyedül a nyügimmel :twisted:

Dodi: konkrétan az elalvással vannak (voltak :?: ) problémáink.
és pár nap múlva már 6 éves

Persze: majd írtok, hogy "tudod, amit mondtam a Normafánál...", mi meg csak nézünk, mint a moziban.... :evil: ( :wink: )

AZÉRT EGY CSOPORTKÉPET CSINÁLTASSATOK!!!! ÉS NE BOND FÉNYKÉPEZZEN! :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia!

:( :( :( :x :x :x
Ilyenkor jön a (box)zsákolás, pohártörés, asztalcsapkodás, kiabálás, vagy a pia! Illetve ezek szabadon választott kombinációi, a gyerektől minél távolabb végrehajtva :wink: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nálunk így hajlandó aludni:

Kép

Ezt meg a Vivien küldte nekem e-mailben:

Kép

Megmutassam az apjának???? :twisted:
(szerintetek mennyi idősnek néz ki a képen?)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hendegabi 2009.09.14 14:37-kor.

Kép
Kép]
hendegabi

dodi

az a baj hogy én sem kiabálni sem törni zúzni nem szoktam, az alkohollal is hadilábon állok. Nem szeretem.
Viszont remekül tudom belülről enni magamat :?

Végülis Lőrinc elaludt, de most meg annyira mélyen, hogy a lüke anyja megbökdöste hogy él-e :oops:
Vendég

Nna, akkor egy kis nyugalomban. :D

tabati! :)

Ezek szerint elég nagyvonalúan tudósítottál minket. :roll: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Nagyon optimista vagy! :o Még ez a tali sem volt meg, de már a következőn gondolkodsz? :shock: Lehet, hogy holnap után már be is zárhatjuk a topikot. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Buci baba: :) :)

"szerintem nem ücsörgős progi lesz, hanem tologathatjuk őket az erdő melleti beton úton"
Ha valahogy, hát ÍGY nem tud egymással beszélni 6-8 ember. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Azért hozzatok egy-egy plédet is. :wink: (Katy76-nak és kicsidodinak még kötelező A/4-es illetve A/5-ös lapok beszerzése illetve szakszerű használata is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

hendegabi! :)

14 főre vendéglátni "csak" egy keresztelő miatt? Tudod, ki...!? :twisted: :twisted: :twisted: (A másik verzió, hogy jöhetnek, de mindenki a hóna alá csap valami kaját. Elférni így sem fogtok, de legalább a sütés-főzéssel nem kell bajlódnod. :twisted: :twisted: )

Ha gondolod, akkor a lehető legkisebb betűkkel is irogathatunk a találkáról, de akkor így még jobban furdal majd a kíváncsiság, hogy miről van szó. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Altatás: :D :D :D :D ( :oops: :oops: :oops: )

"nem jó így magamban beszélgetni. "
Hidd el, hogy sokszor ez a legjobb társaság. :wink: További előnye, hogy mindig igazad van. :wink: :mrgreen: :mrgreen:

"AZÉRT EGY CSOPORTKÉPET CSINÁLTASSATOK!!!! ÉS NE BOND FÉNYKÉPEZZEN!"
Naaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :( :( :( :( :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: :mrgreen:

orsi777! :)

Nápolyi is ér. :wink: :lol: :lol: :lol:

ikoka7! :)

Rájöttem, hogy honnan ez a rapid tempó! 8) (Mire végig olvasom a nem túl hosszú hozzászolásodat, te már kitakarítottad a fél házat és épp a szomszédnak segítesz falat bontani. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Együtt nyomtátok Apával az alapszakaszt, csak ő még feljebb lépett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha nem fáj a kicsi pocija, de van elég puki, böfi akkor nem gáz, hogy nincs kaki. Huginak is most egy hét után jött meg, holott eddig minden nap nyomatta. Volt rendesen mennyisége, de nem okozott gondot. :wink:

gabi1! :)

Röviden összefoglalva: :P :P :P :P :P :P :P

kicsidodi! :)

Te milyen gyakran lapozod fel anyukádat?

"Hendegabi!

Ne haragúúúúdj ! De nyugi holnaptól nem arról lesz szó, hogy milyen lesz
.
.
.
.
Hanem, hogy milyen volt !
"

Ez nagyon gonosz volt! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"esélyes, hogy élőben mindenki annyira s*ggfej"
Kár lenne tagadni, hogy jó eséllyel végződnek így az addig tök jól működő kapcsolatok. :roll: :roll: :? :( Az egyik esélyes alighanem én leszek... :roll: :roll: :roll:

sillia! :)

Én is kóstoltam a pisztáciás pudingot. Kétségtelenül pisztáciás és puding is, de nekem túl direkt. Nálam is a csoki a favorit. :wink:
Aki pisztáciafüggő, annak bejön majd.

A kakaós joghurtról hallottatok már? :shock: :?: Na ná, hogy kipróbálom, de annak azért már vajmi köze van az egészséges táplálkozáshoz... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

HGabi!

Én a kép alapján egy perccel sem mondanám nálam fiatalabbnak (szombaton leszek 22) :shock: . De én emlékszem ám, hogy hány éves, csak nem akarom lelőni a poént, kíváncsi vagyok a többiek mit írnak :wink: .
Mondjuk én ezen valójában meg sem lepődöm, a mai lányok zöme sajnos 13 és 23 között ugyanúgy néz ki :evil: :evil: :evil: ! Én elvileg ugyez a "generáció" vagyok, de baromira nem tudok velük azonosulni :shock: :oops: :oops: .

Sillia!

Nem szabad elfolytaniiii!!!!! :evil: Tessék tombolni :twisted: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

A rigolyákat illetően végül ez lett a végeredmény:

kicsidodi: 19 pont :arrow: 1. hely
katy76: 19 pont :arrow: 1. hely
conversano: 2 pont :arrow: 6. hely
agi125r: 6 pont :arrow: 4. hely
ikoka7: 3 pont :arrow: 5. hely
: 8 pont: :arrow: 3. hely

Gratulálunk minden résztvevőnek! :D
Az első helyezettek nyereménye az osztatlan dicsőség, egy piros hangfal egy-egy hangszórója, egy-egy köteg megfelelő méretű papír, valamint takarító és tisztító szerek, valamint kozmetikai csomag. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sillia! :)

Ilyenkor kell átültetni a növényeket vagy szekrényt pakolni. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: