A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Ja és még a súlya is érdekelne :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

no visszaolvasva leirtam mossmá itten vagyok :D
kévé torokban :D
szandra mondta dokiapu milyen szép a pocom :?: olyan boldog vagyok :D :D :D enyém a leggszebb has a világon :D áprilisban meg a tied :D :wink:
ma meglesz még egy eggyes babsportunk 2500ft :oops: a másik ami van meg ajándék volt lanya tesójáéktól és ez ugyan olyan ha véletlenül külön visszük őket :D

lanyané

Jónak tűnnek a kerekek, bár még csak a szőnyegen próbáltam tolni, de úgy is forog. A bizti öv 3 pontos :?
Vendég

csajszik nincs valakinek eladó anita hasleszoritos bugyingólya 65-70 méretű :?: :?: :?:

lanyané

Szandra: nem tudom mennyi a súlya.
Vendég

A pelenkázáskor én is mindig para vagyok kaki után :roll: már várom hogy bilibe kakiljanak akkor jobb lesz a helyzet, csak aztán meg ha az oviban majd maguknak törlik ki akkor jön megint a para :lol: :lol: Botinál nem volt ilyen gond :roll:
davandi

Sotske: ne röhögj ki! :roll: Egyetlen dolog volt számomra a legfontosabb, hogy milyen széles. Ezt, hogy tudtam volna leellenőrizni 225 kilóméter távolságból? Az eladó azt írta 80. Nos, sehol nem 80. Ennyi.
Vendég

Anny :(
A 3 pontos a baj :( Minden más rendben lenne amúgy :( A 2 etetőszéket, amit vagyonért vettem is azért nem tudjuk használni :( A kis icergő-mocorgóim sitty-sutty kint lennének belőle :( Pedig 5 cm-vel szélesebbek az ülések, mint a mostaniak. Nagyon jó lett volna.

xandra_73

Anny
Nem kiröhöglek,hanem komolyan gondoltam,hogy alapos vagy a méricskélésekkel Szandrának. :wink:
Vendég

Banika: feldobtad a reggelemet! Nagyon édik higanykák :lol: :lol: :lol:
davandi

Sotske: Jaaa :D
Vendég

Okké...akkor vissza a feladónak...
Vendég

Maryska :P
De mondta :lol: Nagyon elégedett volt magával 8) :lol: :lol:

xandra_73

Rajtam kívül mindenki reggelizett...

Szandra!
te pocidat az urad fogja stoppolni, vagy átad másnak?
vovanda

Vanda :P
Én csak Apában bízom :oops: :lol:
Csak nem akar kinyírni, hogy ittmaradjon 2 bőgőmasinával :lol: :lol:

xandra_73

Egyél Te is! Én most fejeztem be.

xandra_73

Igen Anny, miután lényegében átvert a mérettel, szerintem ez teljesen jogos!

xandra_73

Betegek hogy vannak?

Mindenki eltűnt? Pedig még nincs is hétvége és nem hiszem, hogy ilyenkor bárki is alszik!?

Banika :P
Nagyon jók a képek! Már vártam is, mikor küldesz.

xandra_73

Anny: nekem tetszik és ára is jó, de...liftbe nem fér be így esélytelen :( kár :( remélem vissza tudod boltolni :) ha keresgélek, majd gondolok Rád is :)
Maryska: szupi poci :)
Szandra: mindjárt április :) mikor lesz Neked a nagy nap?
Mi is mindig vigyázunk törlésnél és 'esszük' popsitörlőt...gondolom ez olyan, ha jól felöltözöl akkor is megfázhatsz...igazából az a furi, hogy semmi jele nincs, soha nem volt láz pl. de ennek csak örülök, jókedvű mosolygós Laúr :) csak kikúrálják :) én is felnőttem és elmúlt még kiskoromban :) több ismerősnek is volt, mindenki jól van :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Szandra!
Majd egyszer... Úgyis fogyózok. Dani bömböl, ha nem rázkódik a segge...
Balu már virgonc, így még nehezebb.

Nem tudom, ki rakta fel a gofrireceptet, de isteni! Köszi, már majdnem kidobtam Pasi gofrisütőjét, eddig nem volt jó recept hozzá. :lol:
vovanda

Vanda :evil:
Ne már! Szoptatás alatt nem szabad fogyózni :!: :!:
Arról nem is beszélve, hogy szerintem rajtad max. 4-5 kg van, az meg simán le fog menni a nyár alatt :wink:

xandra_73

Szandra
Vagyok,csak elrámoltam,kicsit gatyába ráztam a lakást,játszottunk a csajokkal,most alszanak.
Noának már csak 37,1 volt reggel,remélem most már elmúlik.Tiszta karikásak a szemei a tegnapi sok ordítástól :? :?
Vendég

BAnika
Nagyon jók a képek,és a kommentek :lol: Látom higanykáknak is nő a hajuk,nagyon édik :wink: :wink:
Vendég

Szandra!
Hát ez az.. NYÁRON. Én meg nyárra szeretném. Amúgy nem koplalok drasztikusan, tejemnek meg a jelek szerint nem árt... És jól saccolsz: 4-5 kiló. Az, amit az első 12 hétben szedtem fel, mert feküdnöm kellett. Az maradt rajtam, de Baluval is így volt. Amit az első harmadban felszedtem, az ment le a legnehezebben.
vovanda

Bizonyíthatom, h Vandán nincs sok súlyfölösleg! az még bőven lemegy majd :)
rejtam 3 hónappal a szülés után volt vagy 12 kiló :oops: :roll:

nekem szerencsém van, mert lányim sehonnan sem akarnak kiugrani, szóval nem kell 5 pontos öv semmihez.babakocsiban is megülnek, etetőszékben be sincsenek kötve.

megint lemaradtam :roll: :oops:
meddig kell küldeni a pólókat, és mennyibe kerülnek?

szanet

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!

Babusok! Sajnálom ezt a pismizériát! Tényleg, hogyan derült ki, hogy ez a baj?

Binyek! Gratulálok a házhoz. Nagyon szuper!

Lanyané! Minek neked hasleszorító bugyi?

Nálunk Zsófinak tegnap este megint 37,8-as hőemelkedése volt. Csak tudnám mitől, ha szedi az antibiotikumot? Holnap megint megyünk dokihoz, és megint meszúrják, hogy megnézzék nincs e gyulladás valahol. Már úgy sajnálom őket. Minden kis megfázásból komoly baj lesz, és alig tudnak kikeverdni, és állandóan vérvétel a vége. Mi lehet ez?

B@sszus! Lesett a fényképező, még jó, hogy kemény tokja van. Adri már eléri a 2. polcot is a szekrényen. Már lassan elfogynak a helyek, ahova még pakolni tudok.

Anny! Sajnálom a kocsit! Az a Graco még megvan amit írtam korábban. Ilyen csak használt. A szinét nem tudom pontosan, csak azt hogy kék. Da ha jól láttam, akkor 80 cm széles.
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=2318
Ha érdekel meg tudom kérdezni az árát. Posta nincs, mert mi elhozzuk neked Gyöngyösről, és el visszük hozzád. Sőt lehet azt is meg tudom dumálni a csajjal, hogy csak akkor fizzes, ha tényleg kell.

Juci! Jó a kajcsis oldal. Majd lopok Tőled recepteket.

Üdv,
Ancsi

ancsi76

Vanda :P
Én is az 1. harmadban híztam extrém módon. De nekem a 2. hét végére 0 kg maradt. Utána híztam +3-4 kg-t, amiből már csak 2,5 kg van, de 53 alá nem is akarok fogyni, mert a cicimet is lefogyom úgy már :?

Eszti :P
Enyémek is alszanak. Pedig Márkó f5-kor ébredt, visszaaludt majdnem 6-ig, Milcsi meg 6.15-kor kelt. De álmosak mégis :lol:

xandra_73

Még egy gyors kérdés! Vettem Győri Édes Zabfalatokat. Ez már adható a csajoknak? Ti adtok a babáknak ilyen kajákat?

Ancsi

ancsi76

Szandra
53 alá??? :shock: :shock: :shock: Hány centi vagy drága?
Vendég

Ancsi
Szerintem nyugodtan adhatsz nekik a kekszből.
Vendég

jelentem bécsi út tesco semmi akció nincs csak 3-4 éves gyerekekre a ruhák :twisted:
hát az biztos bármi sebészeti dolog van csak dokiapu fog műteni most nem azért hogy nyalizzak de tényleg király orvos :D
ancsi nem leszoritani kell hanem haskötő után hogy azért fogja még a nem létező hasam.
zabfalatokat tudtam csak enni mikor szültem :D én a gyerekeknek a cukor miatt nem adnám inkább a korpovitot de ez egyéni
ja a lányoknak ahogy kibujt a foga elhagytam a teát tizsta vizet isznak ugy örülök-
na pusza jönnek vendégek majd gyüvök

lanyané

szerintem is dahatsz kekszet.momdjuk én még csak babakekszet, babapiskótát és háztartási kekszet adtam.de mindent felfalnak :lol:

szanet

anett, szandra: kösz a seggberúgást, helyettem tettétek, így nem kell terroraput játszanom :-)

vanda: EGYÉL!!!!!!
1szálpasi

Szandra privit kapott :) :)
Vendég

Ancsi:
[quote="babusok"] írta:babusoktünet nem volt csak egy pici narancsos-rózsaszínes folt pelusban, dokinéni azt mondta lehet hormonok miatt is, de azért nézzünk pisit és ... Taminak is volt egyszer folt, de neki szerencsére negatív kopp-kopp

babusok
Budapest

Pasi!
Nem érek rá. Törpöket rázni kell, Baluval meg játszani.
NINCS TÖBB KÉT KEZEM!

Többiek: a nincs több két kezem Balu mondása, azóta családi szállóige. :lol:
vovanda

Maryska: de jó h írtad bécsi tetykót...akkor nem megyünk :) kössszi
Ancsi, Sotske és még ahol betegek: GYÓGYPUSZIK továbbra is :)
Jaj, én le se merem írni hány kiló vagyok...pedig mikor hazajöttem kórházból még jó volt, de most...én mindig éhes vagyok! :oops:

babusok
Budapest

Vanda
Ez jó,ezt megjegyzem 8) 8) 8)
Vendég

Vanda: cukiBalumondás :lol:
annyira édiket tudnak mondani :) kérünk még ha van :)

babusok
Budapest

vanda drága: evéshez minek neked a kezed?
a száddal egyél:D
mellesleg ha arra van egy-két kezed, hogy ide pötyögj, akkor evésre is jutna :lol:

babusmelcsi: van egy pár:-)
1szálpasi

Szió mindenkinek.

Nagyban megy nálunk a bótolás a babkocsiért.

Sajnos nekünk sem jó az a babakocsi,mert a 80 lenne jó ,az éppen hogy befér a liftbe.

Melcsi:nálunk többször volt hogy Reginek 3-4 naponta kis hőemelkedése volt , és a vizeletébe fehvérsejt 40 volt a max.kedve jó volt ,egy picit azért rosszabbul evett.Először háziorvos Zinat szájon át .Utána kórház :twisted: 1 hét intravénásan szintén Zinat .Az orvosi kontrollon negativ eredmény.Kórház után havi 1X nephrológus ,pisi ellenőrzés .
Röviden ennyi .

Nálatok mennyi volt a fvérsejt??Doki szerint 4-5 az semmi

[Kép
amonré

Melcsi!
mind a 4 oldalnyit kéred?
merthogy írjuk a beszólásokat...
A kedvencem: ha alvást javaslunk, a válasz: Nem vagyok nyöszörgős, se hisztis, csak mosolyogok! :lol:

Pasi!
Egykéz. Másikban gyerek van...
vovanda

vanda: egy kézben gyerek, a másikkal tudsz enni......ha pötyögni tudsz:P
1szálpasi

Pasi!
ETTEM!
Menyugodtál?
vovanda

Juci De jó ez az oldal! Úgy birom, amiket sütsz/főzöl, így legalább már egyben össze lesz szedve :D

Melcsi Ez a keresztben dolog nálunk is előfordul, de akkor fordulnak tovább :D Én is nyekergésre ébredtem először: Kingának melege volt. Kicsit kitakartam, visszaaludtam. Aztán következő nyekergésre apa kelt, megfordította a hátára, mert felébredt a lány. Na, itt már nem tudtam visszaaludni, mert a kisasszony úgy döntött, hogy koncertet ad reggeli jó kedvében :lol: :lol: :lol:

Anny Sajnálom a kocsit, pedig olyan jónak nézett ki :(

Kedden megkaptuk a 4 hós oltást meg a prevenart, szerencsére most semmi utóhatása nem volt. Kinga az első szurinál még vigyorgott :lol: A másodiknál azért elromlott a kedve :D 7 kg felett van mindkét csaj :lol:
szamy

Amonré: jó bótolást! melyik lesz, már tudni?
hőemelkedés nem volt még nálunk, mi is kaptunk zinatot akkor használt is...hűha, kórház???atyagatya!!! evés is rendben van, igazából semmi jele nincs...tegnapi fvs 20-25 :cry: remélem nephrológia jó lesz és kitalálnak valamit :D este mondom is, hogy adjon beutalót rögtön, hátha ott is időpont van és ki tudja mikorra kapunk...Ti hova jártok?
Vanda: de jó, h írjátok :lol: akkor minden napra 1etkérünkszépen :) Ez is cuki :lol:

babusok
Budapest

Szamy: na végre :lol: hol voltál? jójó, tudom, oltáson...:) anyud még van? örülök, hogy Ti is jól viseltétek oltást :) háton mi sem bírunk aludni, ritkán és inkább Laúr, de Ő magától elalszik az ágyon ha nagyon álmos, édi :) vagy hisztijelzés és akkor ágyikó :)

babusok
Budapest

Szamy: azta micsoda súlyok, bizti husikák :lol: Ti mennyivel is születtetek és hány hétre? nem emlékszem... :oops:

babusok
Budapest

Sziasztok!

Beszéltem a csajjal, azt mondta, persze, küldjem vissza. Erre 20 percre rá kapok egy smst, hogy mégse, mert ők azt írták, hogy személyes átvétel van, és ott meg lehetett volna nézni. Ez igaz, de azt is írták, hogy 80 cm! És én emiatt licitáltam, és nem a személyes átvétel miatt. Tuti a férje keveri a sz@rt! Ha nem HAZUDNAK, nem is licitálok. ... :evil: :evil: Szerintetek, hogy értékeljem ezt az adás-vételt?

Ja, és nem tudok menni Hévízre.

Mosr eléggé ki vagyok akadva...Nem tudom mikor lesz kedvem megint írni.

A dokinak fél órája itt kéne lenni a 15 hós oltással...
Vendég

Melcsi, nekünk a háziorvos mondta , hogy kórház, ott meg benntartottak.Mi Madarászosok vagyunk.Te vetted le a mintát?Gondolom ,ez hülye kérdés volt . :oops: Nálunk érdekes volt mert amikor mi vettük le ,lett a sok fvsejt ,de amikor a nővér jó lett.Pedig elötte fürdés kitörlés és mégis .A kórházban meg lemossák őket nyakig-belülről -valami rózsaszin trütyival,az szerintem totál kiöli a bőrön levő maradék szennyeződést.Állitólag amitt is lehet pozitiv a lelet,ja nekünk baktlrium is volt benne.

[Kép
amonré

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: