A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!
Márciusban született az én kisbabám is, és már a várandóság alatt olvastalak bennetek. Ti nem is tudjátok, de rengeteg problémám megoldásában segítettek. Ha nem gond most én is csatlakoznék a jó kis csapathoz. Látom nálatok is gondot okoz ez a HT. én is totál kivagyok. Kb 2 hete kezdtük azóta az én jól evő kismanóm nem nagyon akar tejcit enni. Ennyire eltelne egy kis de-i gyümitől?
További szép napot!
bababi

sziasztok gyöngyi jobbulást :? :wink:

a végén még egységes vonalzóink lesz :):)

mi már asszem a betegség végén járunk már csak egy kicsit köhög Lívia de már egyáltalán nem vészes. viszont egész nap dumál :D:D szinte be sem áll a szája csak ha alszik vagy eszik . imádom :P :P :P

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

szia bababi örülök hogy csatlakozol hozzánk :) írj egy kicsit magatokról :) na meg pár képet sem utasítanánk ám vissza :)

üdv közöttünk

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

zazzy, nekem is káosz a hz, én már nem hallgatok másra, mert mindenki mást mond. :roll: :lol: azért este fogok gyümit adni, mert a főzit adom 11-fél12 fele. a köv. kajára meg cicit akarok, mert a cicim sem bírná, ha egymás után 2 kaja nem tejci lenne. aztán, ha már csak kétszer fog szopzni, akkor lehet majd variálni, és akkor úgyis uzsira kap majd gyómit és vacsira főzit.

bababi, üdv!!!!!!!! igen, kicsit mesélj magatokról!!!!!! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Szia bababi, üdv itt, kis osonó! :D

Gyerekek, én most beleolvastam a babaszakácskönyvbe, abban meg az van ugye, hogy a délutáni szopit érdemes először kiváltani.
Ha végiggondolom, logikus is, hiszen így estére több tej marad.
Aztán a délit, aztán a tízórait, aztán a reggelit, aztán az estit.
No, én pont fordítva kezdtem, kiváltottam a délelőttit ugye, aztán jönne a déli, de nekem is ugyanaz a gondom, mint tehutinak, hogy ha egymás után két szopi kimarad (vagy nem akkora volumenű), félek, a tej rovására menne...
Ehh a franc ebbe a ht-be, hát nem lehetne a menzáig csak szoptatni? :D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na akkor én is kreáltam egy másik vonalzót is :wink: :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

nekem inkább az a nagy kérdés,hogy meddig pöcsöljek az almával meg a barackkal kóstolás szinten? Mondjuk amíg nem látom a vágyakozó tekintetét a kanál láttán,bármit is adhatok nekimert ki fogja köpni. Egyedűl fecskendőből a homeós vizet fogadja el

szia bababi, gyere beszélgetni :wink: (eszembe jutott egy reklám, sárvári thermálkristály :) )

Kép

Kép
pgyöngyi

jó lett :wink: :wink: :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

gyöngyi, én 2 hétig csak leveket adtam, először csak pár kanállal, de miután tök ízlett neki, utána már sokat is adtam. aztán adtam a gyümipépet és olyan 2 hete kóstoltattam vele a répát, vártam 2 napot, nem lett baja, adtam neki, amennyit megevett. majd ugyanígy a krumpli, cékla. most a sütőtököt akarom.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én már ugye elég régen elkezdtem a HT-t , szinte már csak reggel és este kap tápszert tízóraira gyümit, aztán ebédre valami mást és uzsira is gyümit kap. és már nagyjából tudom mit nem szeret. nálunk nem jött be a sütőtök, meg a banán se. viszont a cukkinit imádja.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

gyöngyi: én hiába is mondanék bármit, Dömének bejött a ht.
Ha Eszter nem fogad el semmit, nem lehet, hogy még nem kész rá?
Én legalábbis ilyeneket olvastam össze...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli: ez most gyenge lefolyású, de ha jön a rossz idő bedurvulhat, amúgy holnap lesz antsz eligazítás, tán ott többet megtudunk. Amúgy én a gyengébből sem kérek :evil:

üdv itt laptetős bababi :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Lányok, szerintem ne aggódjatok ennyire a ht miatt, senki nem fogja elrontani a gyerekét! Minden babának és mamának más a jó, és minden anyuka ki fogja tapasztalni mi a legjobb a babájának! :) Mondom én ezt egyelőre zöldfülüként, aztán majd lehet jövök én is aggódni pár hét múlva :lol:

Julcsi ma délben kapott először barackos almát, eléggé fintorgott, de azért pár kanállal betolt. A maradékot meg én ettem meg, hű de fini volt :D Amúgy szörnyű napunk volt, délután sok sírással. Úgy tűnik a felső fogak jobban megkínozzák Julcsit :twisted: Kíváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz :roll:

Bababi, szia, én is csak nemrég csatlakoztam a csapathoz és nem bántam meg :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

hehe, én ilyenkor örülök, hogy van kutyánk, az első pillanattól kezdve ő kapja a maradékot, nehogy véletlenül még azt is én egyem meg... :oops:

Az új kajáknál nálunk is úgy van, hogy először tuti fintor, pár kanál, másnap meg már falja ezerrel.

Ad valaki gabonapépet a kölöknek?
Csak mert a másik topikon most olvasom, hogy van, aki a hideg gyümibe keveri. Szerintem meg bizonyára nem mindegy, hogy pont meleg vízben kell elkeverni, gondolom, olyan, mintha kapuccsínót innál, vagy port ennél...
De lehet, hogy túlparázom :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is csatlakozom azokhoz akiknek gondot okoz a ht, pedig nekem ez már a 3. gyerkőc, de hát nem egyformák :roll:
Szóval Nimród sincs egyenlőre elragadtatva a ht-től, eddig a tejci jobban bejön neki, nem is értem miért :lol:
Ma adtam neki délben főzeléket, de több jött kifele mint befele, aztán du. gyümölcsöt, de azt is hamar félbehagytuk.
Én is arra gondolok amit Nemlajos írt, hogy még nem kész rá. Ez nekem csak azért furi, mert Pann és Bulcsú egyből vevő volt más kajára is a tejcin kívűl. Na de mindegy végülis ez a szoptatás dolog nagyon kényelmes. Majd jövő héten megyünk tanácsadásra, aztán meglátom mennyi a súlya. Ha jól fejlődik akkor nincs gond.

Bababi szia üdv közöttünk.

Képzeljétek ma reggel meghalt a dédmamám. :cry: Már 97 éves volt, de már évek óta a nagymamám ápolta, nem is igazán tudott magáról. Hétfőn délután lesz a temetés, ráadásul utána meg szülői lesz az oviban, ahova szeretnék elmenni, hát majd meglátjuk sikerül-e, mert nem is itt Zalaegerszegen hanem Zalalövőn lesz a temetés.

Influenza: férjem szerint is csak felfújják a dolgot, ez is csak egy influenza, ami persze nem jó senkinek. Hát hiszek neki, ő is ért valamennyire az ilyen dolgokhoz.

Na most csak ennyi voltam, lépek vasalni, ha látnátok mennyi ruha vár rám :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, sajnálom dédimamád! Szép kort élt meg....

Nemlajos, én dm-es kölespépet vagy mit vettem. Én is gyümibe akarom majd rakni, de hidegen. Rá van írva, h gyümibe is lehet... :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

vica, sajnálom a dédidet!
És remélem, örökölted a génjeit 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tehuti: az én háromgabonásom is dm-es :D
Erre konkrétan a gyüminél is az van, hogy felforralni vizet, visszahűteni 50˚C-ra, aztán bele a pép.
Persze ilyen szigorúan én sem veszem, de a meleg víz bizonyára nem véletlen.
Aztán lehet, hogy a többire nincs ilyesmi írva, én meg kényszeres vagyok :D

Ma 11-től lesz a Vészhelyzet. Szeret engem a storytv, hagy aludni 8)
(most derül ki, hogy Hedövéj nővér terhes :roll: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka, akkor most visszajelzek neked az Erzsébet vendégházra:

nekünk jó, és szeretnénk kérni vacsorát és reggelit 2 főre.

(Párom mondjuk nem fog velünk kirándulni, de esetleg ha tudjuk, hogy hova lyukadunk ki, odajöhet kocsival és odaszállíthat olyan cuccokat, amik kellhetnek - bár nem tudom elképzelni, hogy mik kellhetnek. :) )

Vic, részvétem dédimamád miatt. Ha nem igazán tudott magáról, akkor a 3. kis ükunokát már nem is ismerte, ugye?

Masut
masut

Télleg az van ráírva, h felkell forralni a vizet...ha kell, akkor kell. :wink: :lol:

Ükunoka aztaaaaa ..... :shock: :shock: :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hát igen, a mi családunkban (főleg apai ágon) akkorák a generációs lépések, hogy már a nagyszülőket se nagyon ismertem (ők az 1800-as évek végén születtek, durva, mi??? :shock: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is kipróbáltam ezt a vonalzós oldalt. :D

Masut
masut

Sziasztok,
Nos, akkor röviden mesélem. Tavaly júni végén hosszas küzdelem után megtörtént a csoda. Az első 3 hó ágyban aztán fellélegeztünk egy kicsit de továbbra is sok pihivel telt az idő febr.végétől korház és márc.12-én megszületett (császárral) Kristóf-Márk 3750 gr-al és 51 cm-el. Kép 3 naposan Kép 1 hónaposan Kép 2 hónaposan Kép 3 hónaposan Kép 4 hónaposan (velem) Kép 5 hónaposan megkereszteltük Kép 6 hónaposan Kép ezt ma készítettem

Képekben ez volt az első hat hó.
Még jövők csak nagy a sírás nálunk.
bababi

Sziasztok,
most jutottam géphez. Itt volt nálunk két barátnőm, plusz délután be kellett mennem dolgozni.

Katka, szuper vagy, szálláskeresést köszi. Jónak tünik az Erzsébet vendégház, nekünk megfelel. Utazóágyat pedig viszünk. Nézegettem az ételajánlatukat, és az merült fel bennünk, hogy nincs-e kedve a csapatnak szombat este egy közös bográcsozáshoz? Nem tudom, hogy lehet-e helyben bográcskaját készíteni, de ha lehet, akkor érdemes lenne szerintem. Én már főztem bográcsgulyást hóban is :) nagyon tuti hangulata volt (persze remélem, most nem lesz hó :) ) Szóval ha nem esik az eső, akkor lehet főzöcskézni (közösen krumplitpucolni, ilyesmi), persze csak ha kedvetek van.
Ja, reggelit kérünk két főre (plusz Samu, de az most nem világos, hogy mennyibe számít...)

Bababi üdv köztünk! Kicsit írj többet magatokról! Hogy hívják a picurt? Hogyan, hol született? Hogy telnek a napjaitok? Meg bármiről, amiről szeretnél írni...

Bocs, h másokra nem reagálok, de hosszú volt a nap, és még nincs vége. Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

bababi, igazi kisgazember-férfipalánta már a Kristóf! :D
És Te milyen szép vagy! :shock: :wink:
Olyan jó látni, hogy megérte hosszan küzdeni a kis lurkóért :)

De hogy bírtad ki ennyi ideig, hogy ne szólalj meg közöttünk? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

(hja, közben helyzetjelentek, dehogyis rakták előbbre a Vészhelyzetet... :? )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ehh, ezek az éjszakások tényleg felmondtak? :(
Akkor én is búcsúzom!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Most csend van, meddig nem tudni.
Mint írtam márc.12-én született a kisfiam Kristóf Márk. Császárral szültem, nem így akartam de a dokim rábeszélt. Sajnos tejcim nem nagyon lett, majdnem mindent megpróbáltam 4 hóig. Első perctől tápszer is volt (itt sokat olvastam pro es kontrát) de ez van. 4 hónaposan egyik napról a másikra nem akart szopizni végül maradt csak a tápszer.
Kristóf nagyon nyugis baboca (volt), 2 hete elkezdtük a ht első 2 nap csak almalével aztan reszelt almával egy hétig, aztán 1 hét reszelt barack, 3-4 napja krumpli-répa-alma vagy barack-ot kap. Eddig minden nap volt széklet amióta megy ez a ht csak 2 naponta egyre nehezebben. Kb. 10 napja semmi gond nélkül megjelent az első fogicája (alsó) rá egy hétre a második s azóta nagyon sz@rok az éjszakák, felsír, mozgolodik egyfolytában emelgeti a kicsi lábait (álmában is). Nemtom mi lett az én jólalvó babocámmal, a foga vagy ez a fránya kaja? és lehet a pocija fáj? Eddig (1 hónapos korától) este 9-kor lefektettem és reggel 6-7-ig aludt. Annyira sajnálom látom rajta, h szenved csak azt nemtom, h hogyan segitsek. Az elöbb bekentem az ínyét dentinox géllel. Pár percig csend volt aztán sírt tovább az ölömben altattam el. Bocsi ha sok voltam, ha van valami jó 5let légyszi légyszi
Vica, sajnálom a dédit
bababi

Ilda sokszor akartam írni de ..... így inkább "csendes társként" csak olvasgattam :oops: elteszem magam én is lehet a dentinox segit és alszom én is egy keveset
bababi

nemlajos!!
a sinlac pépre is az van írva, hogy felforralni vizet, lehűteni, 50 fokra, ugy bele apor. DE. gyümibe ugy ahoyg van, be lehet keverni, az van ráiva, nem igényel utolagos hőkezelést.
sztem amikor vizbe teszed, aviz miatt kell forralni :wink: ugye h ne igyon nyers vizet.
én a sinlacot simán kevertem. de persze, lehet, h ez apép más. egyébként mennyiérta dják kb?? és mekkora?
lehet veszek én is.
ja agyerekem serdül, tiszta patti a z olaj-husi bevezetéstől.de nem ugy, mint amikor a tejcitől pattant ki, hanme tisztára mintha miteszer lenne.
éjjel csak egyszre klet, 1.30 kor, aztán aludt 5ig Jeeeee 8) / nekem ez már pihentető, és nagy szám/

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

bababi, üdv :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Vica részvétem a dédid miatt.
Ilda én pépezek, mondtam tegnap. Én forralt vizet lehűtök 40 fokra kb., abban keverem el. Hozzá a hideg gyümi.
Üdv Bababi! Csoda édes Kristóf! Örülök, hogy csatlakoztál.
Kata nekem 2-től kb. félóránként sírt fel, de mire odaértem mindig aludt. Álmában csinálta. Nem tom, káposzta vagy fogak, de elég fárasztó volt. Most meg itt ugrál rajtam Boti. Menek is. Bocsi, hogy csak ennyi voltam, majd du. jövök, ma bandázunk.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Nagyon helyes fickó ez a Kristóf! Mért voltál kórházban? Lehet tudni? Tod, én is voltam, kivi vok....
És gratula a várva várt jövevényhez :lol:

Vica: dédit sajnálom, szegény nagyikád meg ápolhatta őt, gondolom ő sem fiatal már :shock:

Mi újabban egy huzamban alszunk 8 órát :shock: najó, nem mi, hanem Lizi! Én olyan 5 órát :? és egész nap ellenben nem alszik, csak 15 perceket az ölemben....

Na, ma újra megpróbálom a dm túrát, hátha összejön!

Pulcsi: hát igen, a patik, pont ezért húzom a ht-t, amíg lehet, mert tele vannak a kajáink méreganyagokkal, sajnos, nem is tudunk mit tenni ellene, legalább az anyatej valamennyire szűri ezeket a mérgeket. Ha lehet, mindenből biot adjunk, ha van rá lehetőségünk, sztem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára papillon 2009.09.18 06:59-kor.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Tegnap 2 hosszú hsz-em is elszállt. El is ment kedvem a babanettől.... :o :(

Masut, Erpé:
Köszönöm a visszajelzést.
Bográcsozó hely van. És úgy gondoltad, hogy alapanyagot viszünk? Én nem vagyok egy nagy szakács, de konyhalányi feladatokat vállalok. ;)
Vica, Csibb: Kérek egy egyértelmű igent vagy nemet, mert ma este előleget kell utalnom....
Ja igen, 5000 Ft előleget kell családonként utalnom.

Vica: Részvétem.... Nagyon szép kort megélt a dédi. Nagyid még igen stramm lehet, hogy tudta ápolni. Nem semmi a családi genetikátok. Nekem a felmenőim közül már csak apukám él, aki 67 évével kimagaslóan magas kort élt meg..., de ugye már nem sokáig lesz köztünk, ő sem... :cry:

Bababi: Üdv köztünk. Csudi szép a kisfiad! Gratulálok hozzá és a bátorsághoz, hogy előbújtál.....
A foga álatlában addig fáj, amíg át nem tör az ínyén...., ha nagyon nyugtalan, akkor adjál Nurofent. Nem kötelező neki fájnia....
Ha a pocakja, akkor 2 napra én elhagynám a HT-t és utána újrakezdeném egyesével, hogy kiderüljön, hogy mi gyötri a pocakját... :roll:

Ez is elszállt, csak előtte copyztam.... :twisted:

Katka

katka22

Katka bocsi, tegnap elfelejtettem reagálni a Bakonyi túrára :oops:
Természetesen jó lesz ez a szállás és akkor 5-en megyünk, mindhárom gyereket visszük. Maj meglátjuk hogy bírjuk :D
Reggelit kérünk és a bográcsozásban benne vagyunk.

Bocs de most mennem is kell.
Kissé zsúfoltak lettek megint a napjaink, Bulcsú állandóan terrorizálja Nimródot, tegnap már igen erősen rá kellett szólni, pedig ez nem jellemző hogy vele veszekedni kell, de egyszerűen mást nem csinál mint a Nimródot ütögeti, nyomkodja. Mint ahogy épp most is. És hiába rakom Nimródot a járókába, kívülről próbálja ütögetni. Azért Panna ilyeneket nem csinált :roll:
Na meg persze Panna meg tegnap volt formában.
És akkor már ne hagyjuk ki Nimródot aki extra nyügi mostanában. Gondolom a foga miatt is.
Még jó hogy nincs több gyerekem :D
Ja és megismerkedtem egy anyukával akinek 7 gyereke van és még szeretnének még egyet :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Tesóméknál megszületett reggel Benjámin baba :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Vica, részvétem a dédi miatt, tényleg irigylésre méltó kort élt meg... És nagyon sajnálom a nyügiket. Bulcsú meg elvesztette a picibaba státuszát a családban, lehet, hogy ez bántja és ezért viselkedik így Nimróddal. Bár ki tudja... Most olvasom a "Tesvérek féltékenység nélkül" c. könyvet, az úgy kezdi, hogy a tesók ellenfélnek tekintik egymást. Ez van, ez az alapfelállás. Hisz' egymással kell megküzdeniük a szülők kizárólagos figyelméért, szeretetéért, stb. Ezen a szülők persze tudnak jelentősen javítani, de az alaphozzáállás sajnos ez... Szóval nem egyszerű.

Katka, nekem is szokott szórakozni a babanet... Bár mostanában elég stabilan müxik. Szállásügyintézést köszi! És hova utaljam a pénzt, amit be kell fizetni? Nem szeretném, ha emiatt plusz kiadásaid lennének. Szóval ha adsz egy számlaszámot, akkor a mi 5000 HUFunkat utalom még ma (akár neked, akár a szállásnak, ahogy egyszerűbb).
Bográcsozás: igen, arra gondoltam, h mi viszük az alapanyagot. És azt mondjuk vállalom is (mármint a bevásárlást), aztán szétdobjuk a költségeket a fogyasztók között :) Tuti alatta lesz a szállás által kínált 2000Ft/főnek.
Szóval ki szeretne résztvenni a bográcsozásban? Vicáék (teljes létszám?), Katkáék (teljes létszám?) - persze a gyerekek által fogyasztott adagok általában nem annyira szignifikánsak, de azért a kalkulációhoz kell. És majd este jövök konkrét menüötletekkel :) De nagyjából az alábbiak közül lehet elképzelni a vacsit: a klasszikus bográcsgulyás (sok krumpli, sok hús, sok zöccség), vagy babgulyás, lvagy palócleves (húsos, krumplis, zöldbabos, tejfölös, citromos), vagy pörkölt (pl. borjú), esetleg paprikáskrumpli (ez nagyon hamar készen van). Hirtelen ennyi :)
Ja, és a szállást majd felhívom, h milyen bográcsozó apparátusuk van, bár Katka, ebben lehet h tudsz segíteni (nem a telefonálásban, hanem a helyismereteddel). Pl. Fedett a bográcsozóhely? Tudnak adni bográcsot?

Bababi, nagyon szép a kisfiad, igazi pasis ő is! és egy napon született Katababával :) Miért kellett pihenned a várandóság elején?

Nálunk küzdés van az ovival, mégsem olyan zökkenőmentes a beszokás... Samu ezen a héten minden reggel tiltakozott az ovi ellen, sőt tegnap és ma sírt is... Szerencsére nagyon hamar abbahagyta (kint megvártam, h mi lesz), és az óvónők azt mondják, hogy napközben felszabadultan játszik a többiekkel, részt vesz mindenben, alapvetően jókedvű. De az első napokban repült be a csoportba, most meg nem...
Nem tudom, mi lehet a baj. Illetve nyilván tudom: új közösség sok új gyerekkel, akiket még nem (nagyon) ismer, viszont közülük sokan már ismerik egymást. Egy hét után másfél hétig itthon volt, most újra kellett kezdenünk...
Szokott mesélni az oviról, többnyire pozitív dolgokat, de mesélt már rossz élményeket is (pl. h az egyik kislány nem beszél vele, meg az egyik nagyfiú nem engedte játszani). És azért hozzátartozik a dologhoz, h a bölcsibe sem ment mindig szívesen, de sírni azért nem szokott. Nehéz ez, na.
Remélem, h javul majd a helyzet.
Kata sír, megyek.

erpé

Jó reggelt!
Az idő meglehetősen szép (a reggel 7-hez képest mindenképp, mekkora köd volt már! :shock: ), de a kedvem továbbra is ramaty.
Párkapcsolati válság van megint, rájöttem, hogy a férjem számomra nem több mostanában, mint egy kellemetlen szobatárs...
Tegnap felvetettem neki a nyitott házasság gondolatát, kicsit finomítva, hogy szükségem van a szerelemre, és én nem erőltetem rá, de akkor engedje, hogy ezirányú vágyaimat kiélhessem, minden következmény nélkül, és természetesen mindkettőnkre vonatkozna ez (háhá, mintha lenne esélyem bárkit is találni!!!), de mire végigmondtam, már újra belefeledkezett a számítógépbe, és épp csak nyögött valamit :?
Hát így vagyunk most, 9 nappal a második házassági évfordulónk előtt, 9 évvel és 5 nappal kapcsolatunk kezdete után és 3 évvel és 11 nappal az újrakezdést követően...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos, nem lehet h a férfiaknak lassan esnek le a dolgok? legalábbis én most arra számítanék, hogy 3 szürke hétköznap után egyszercsak odajön, és megkérdezi: TE MIT IS MONDTÁL?Komolyna gondoltad? vagy nem kérdez, csak beveti magát.Akkora fog neki leesni :) Sztem várj egy kicsit :)
legalábbis én férjemnél vmi ilyesmire számítanék, bár mondjuk én nem mondanék neki ilyet..
DE sajnálom! Nehéz lehet!!!!!!!

pulcsi

ehehehe :D
elképzeltem, ahogy a Zuram megkésve, de REAGÁL bármire is :lol: :lol: :lol:

:cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bababi Én is üdvözöllek itt.

Gyöngyi Én is így voltam Mátéval. Szerintem, ha még elég a tejci, akkor ne kezd el a ht-t. Máté holnap lesz 7 hónapos és 3 napja eszik barackot. Én megvártam míg Ő kéri, érdeklődik. És szépen eszik gyümit.
Gratula Benjamin-hoz!!

Vica Részvétem a dédi miatt!

papillon Én megelőztelek, tegnap eljutottam a DM-be. És nálunk gyönyörű napsütés volt egész délután :9

Katka Mielött elküldöd a hsz-t, másold ki ctrl+C-vel, és ha elszáll, akkor csal ctrl+V, azt már küldheted is. Én mindig így szoktam, hátha elszáll :)

Nemlajos És komolyan is gondoltad ezt a nyitott házasság dolgot? HÁÁÁT! Nem irigyellek! Sajnálom a dolgot, remélem azért rendbe jön!!!

Kép

Kép
rszg

rszg, nem tudom, de megőrülök ölelés, csók, kedves szó, érdeklődés nélkül!!! :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ezt megértem. Nekem is hiányozna? Nem kell írnod, ha nem akarod, de beszéltetek ilyenekről? Vagy mindig a számítógéppel van elfoglalva?

Kép

Kép
rszg

Gyöngyi, gratula az unokaöcsihez!

Vica, dédit sajnálom. Nagyon szép kort megért!

Nekem a nagyszüleim élnek még anyai ágon, 80 felett vannak mindketten, épp holnap megyünk őket látogatni, mert még csak egyszer látták az egyszem dédunokájukat, mivel nem laknak túl közel. Nagyon várnak minket :)

Lányok, az létezik, hogy Julcsinak felül nem a középső fogai fognak kijönni? Nagyon úgy néz ki, hogy bal oldalt a második (vagy harmadik?) jön neki, gyakorlatilag tisztán látszik, épphogy át nem tört. :shock: Vagy valami más lehet az? Ma éjszaka is háromszor kelt, éles sírással, tudom lehetne ennél sokkal rosszabb is, de nálunk ez már nagyon sok.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Katka, majd kérek szépen egy számlaszámot, hogy átutalhassam az előleget neked.

Masut
masut

Zita, létezik. Mármint, hogy a fogak nem tudják mi az elvárt fogzási sorrend. Ezen ne izgulj, lényeg, h kibújjon :)

Nemlajos, ez most nagyon elkeseredetten hangzik. Megint. :( Párod mit mond? És nem valami jó, hogy egy ilyen fenyegetésre nincs semmi reakció (ez a nyitott házasság ötlet egy eszköz akart lenni, h felrázd - ha jól értem)? Szerintem nem veszi komolyan...

Kukli, jó bandázást! éjszakát sajnálom.

Adryn, brékó-brékó! Jelentkezz! Bea, te is!

erpé

sziasztok

itt a dán zombihercegség leszármazottja... :lol:
csak gyors jelentés: élünk, virulunk már amennyire virulni lehet pár óra megszakított alvással. Mióta Mic megint dolgozik még az a reggeli plussz 1-2 órám sincs meg megint. aztán az én kis örökmozgóm teljes embert kíván napközben.. max 10 percre van el egyedül... és újabban kábelmániás lett :? elszaladok wc-re és fél perc múlva akár a szoba másik végében lévő laptopom töltőjének a kábeljével játszik :shock: már látom mi lesz apa feladata ha hazajön.. fogalmam sincs hogy fogja megcsinálni.. de el kell tűntetni ezeket :? kúszik, mászik forog, pörög tegnap meg olyat csinált hogy mellette ültem belémkapaszkodott mint aki le akar birkózni és feltornázta magát lábra... :shock: azaz felállt :shock:, azóta nem ismételte meg... amikor meg nagy ritkán alszik gyorsan kotyvasztok kaját neki és nekem... este meg általában anyummal beszélek fél órát aztán dőlök el.. szóval bocsi hogy nem erősítem az esti csapatot, de olvasni alig tudok nemhogy írni... ezt a hszt is reggel 8-tól írom :? és most is itt csuszmákol az ölemben és épp a felsőmet tépi :lol: nyugtassatok meg hogy ez már csak rosszabb lesz :lol:

Bababi üdv, bár elég kitartóan sokáig erősítetted az olvasótábort, de még mindig jobb mintha a fiacskád diplomáját jöttél volna bejelenteni :lol:

Nemlajos: válságot sajnálom... sztem biztos észhez kapna ha egyik nap hazajönne melóból és te meg egy másik pasival beszélgetnél, nevetgélnél a közös kanapétokon :P

ht nekem sem a kedvencem... általában nagytakarítás és teljes ruhacsere (neki és nekem) következik minden egyes evés után, mert az első pár kanál után a kajálás nem tűnik elég érdekes elfoglaltságnak és össze-vissza forog, csapkod a székében. céklától szájzárat kapott, szóval őt nem nyűgözte le a színe. de minden mást szeret eddig amit próbáltam. még a kelbimbót és karfiolt is.

bocsánat.. most ennyi, mert panasz van.. unatkozik ... viszem a bícsre homokozni..

megpróbálok még jönni később.
szép napot mindenkinek :)

KépKép
KépKép
adryn

Hű, Adryn, már k-betűsök? :)
Szegény Döme már biztos unja a barack-alma-pép kombót, de majd csak holnap tudok boltba menni, és még egy árva krumpli sincs itthon...

rszg, erpé: ha "meg szeretném beszélni", azt ő úgy venné, hogy megint a szokásos lemez, és végleg bezárkózna (ami mondjuk semmiben sem különbözne a mostani viselkedésétől).
Tudom, hogy megint sok a teher rajta, de ettől én még nem leszek boldogabb.

Főleg, mióta rájöttem, hogy a kütyüzés, fészekrakás, növénygyűjtögetés nekem legutóbb akkor jött ilyen mértékben, amikor utána robbanásszerűen elhagytam. Úgy látszik, ez nálam a terelés korszaka, megtalálni az örömöt másban, hogy ne tűnjön fel a törődés hiánya.

No, nem nyávogok, az a lényeg, hogy a kis Döme jól van.
Most éppen azon kísérletezem, hogy ha nem alszom mellette, akkor is megalussza-e a két órát :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jelentem eljutottam a postára és a dm-be, még a hádába is voltam, de a tömeg eltántorított :?

adryn: asszem létezik etető ruha, olyan esőkabátszerű, és akkor csak azt kell mosni :wink:

nemlajos: ez kemény. Ennyire nem vesz komolyan? És ha te ölelgeted, simized, mit csinál?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos, sajnálom az ismételt válságot....tedd féltékennyé!!!! Hátha észbe kap!!! :wink: Te, és ha felforraljuk a vizet, és 50 fokra le kell hűteni, honnan tudom, h most 50 fokos??????????? :shock: :roll:

Adryn, felállt????????????? :shock: :shock: Apám, hogy fejlődnek?! Így látni, h mindenki más tempóban...nekem ma mondta a védőnő, h k betűsöket és paradájzt toljuk, amíg lehet....de tudom, mindenki mást mond...ettől vagy ki én is...mindenki csinálja, ahogy gondolja. :wink:

Zita, Julcsinak lassan kinő az összes foga. :)

Gyöngyi, gratula tesódéknak!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: