A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Csak a volt munkahelyemen lestem most gyorsan csak, be- NAGY-NAGY DRUKK VERÁNAK!!!!

REMÉLEM SEMMI GOND NEM LESZ TITIVEL ÉS MAGDIVAL!

Este még jelentkezem! Kitartás mindenkinek a meleghez!!!

Kép
andkata

Szly! Csini a pocid! :D
Vendég

Segítsetek-léci.
Miért nem tudunk telcsivel készített képet felrakni a gépre?Van valami ötletetek?

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:csini pocak,nem is néz ki 38 hetesnak :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Sajnos Én ehhez analfabéta vagyok! :oops:
Vendég

Babuli:kár :( sajnos mi sem értünk hozzá :( Van a telcsihez ez cd-azt feltöltöttük,de így se tudunk képet felrakni a gépre :?

Kép
Kép
Kép
kike

Samsung a telcsim de még a régi és egyszerű ami ilyeneket nem tud!
Vendég

kike: sajna nem vagyok ebben nagyon jartas de parom bluetooth- al szokta felrakni. Az valami program ami felismeri a telcsit ha aon is van ilyen es be van kapcsolva, es akkor ezen keresztul szokta. de fogalmam sincs hogy hogy. En a sajatomrol meg soha nem raktam fel, alt ha elfogy a hely, kitorlom az elozoeket:) Nem mintha szoktam volna igazan fotozni vele!
Vendég

nah ugy látom veráról még semmi hir.
szegény jól megszenved
vagy mi aggódjuk szét magunkat ő meg már vigyorog és szopiztat :D
remélem a második jön be és élvezik hármasban az életet!!!

jah egyébként most keltem. :oops: jól elaludtam.

Kép

Kép
timi1982

Szly!
Csini a pocid!

kike!
Én sem raktam még fel a telómról képet a gépre..... mondjuk nekem infraport van rajta, asszem azzal tudnám. De még nem próbáltam.Bár még nincs egy hónapos a telóm.

Azt hittem mire visszanézek már kapunk Wera-ról hírt.....de hát nem!

Nekem olyan mensisen fáj egyfolytában (kisebb megszakításokkal a hasam), és a derakam is húz.....

De most jól teliettem magam bablevessel és grizes tésztával..... most még eszem egy kis dinnyét.

d.dodó

Hát azért köszi mindenkinek,lehet hogy előbb aktiváltatni kéne ezeket a dolgokat? :roll:
Ezen is van infraport,meg bluetooth is.De nem tudjuk hogyan kell.No mindegy,majd még próbálkozunk-csak bosszantó azért :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Szerintem Vera már megszült-5 perces fájásoktól már nem kell sok a szülésig-szurkolok neki nagyon :D
Nem üzent neki valaki hogy mi a helyzet?

Kép
Kép
Kép
kike

sajna kike a telohoz én is hülye wok :oops: :oops: :oops:

Képimg][/url]
Kép
ronix

szly tök jo kis pocod van :) :) :) :) :) :) :) :)

Képimg][/url]
Kép
ronix

dodo pihi ezerrelllll!!!!!!!!!!!!!!!!!

MARCSI??????????

AMI????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

szly!

hogy milyen szép nagy pocid van. tök formás!!! édes. remélem ti is hamar kibujtok.

Kép

Kép
timi1982

Hú, ne haragudjatok, de Werán kívül most olyan nehezen koncentrálok másra :oops: Tartok tőle, hogy még tart a dolog. Első szülésnél 10-12 óra is eltelhet sajnos... É ha abból indulok ki, hogy 1-kor még tudott SMS-t küldeni... Szóval valahogy a legvégén már nagyon befelé fordul az ember, és ő akkor még nem tartott ott. de talán most estére végetér, és magához ölelheti Nórit. Jaj, nagyon várom már azt az SMS-t Marcsi!!!

Véda
Vendég

Sziasztok!

Jönnék én boldogan a jó hírrel csajok, de még nem írt Vera!!!!

Csak nem tart ilyen sokáig??!! :shock:
Vendég

Drukk. Werának!+++++++++++++

Kép
dittke

Timi!
Naná, hogy megvár a vasalás! Nekem is lesz még egy jó adag, de hagy várjon!

Linda!

Sztem örül Hene, hogy él és szokják egymást a KisFickóval. Majd meglásd mi is így leszünk.

Bár Te sem jössz gyakran......

VKata!
Gratu a házasságihoz! Ham eg mégis bent maradna Dorci és kérnének újat, akkor küld el őket a picskuba!

Anyjuk!
Gratu a jó uhus eredményhez!

Teó!

Nem gond, hogy összekeverted a lúrkókat! Mi azért szeretünk!

Szly!
Csini a pocid!
A gatyód halászgatya?

Kike!
Én is analfabéla vagyok a technikához!
20150601134430

Sziasztok!

Én vagyok,csak a változatosság kedvéért aludtam egyet! :lol:
Mindeg olvasok,de látom még semmi hír!

Biztos vagyok benne,hogy Wera amint tud jelentkezni fog! :wink:
Tudja,hogy hogy izgulunk és mennyire várjuk mi is már bugri Nóri hírét! :lol:
Most megyek,Apa elvisz még a melóhelyre bedobom a táppénzespapírom!
Később jövök!
Remélem addigra lesz babafotó!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Benned bíztam Ami! Hogy hátha neked jelentkezett Vera!
Ezek szerint még nincs közölnivaló... :roll:

szegény!
Jól elhúzódik! :shock:
Vendég

Hú, szegény wera... még mindig nincs hír róla??? Remélem minden rendben van vele!

d.dodó

sziasztok Lanyok!

mar megint ide pofatlankodom. en Wera baratnoje vagyok Angliabol, es hat nem gyozom olvasni, amiket irtatok, es
NAGYON DROKKOLOK VERANAK MEG NORINAK!!! El is bogtem magam! :oops:
O tenyleg nagyon fitt kismami. mikor otthon voltam masfel hete meg jo nagyot setaltunk.

Legyszi, legyszi szoljatok mihamarabb nekem is ha van valami hir. biztosan nekem is ir majd sms-t, de sajna nincs tererom, igy azt majd csak holnap kapom meg. Elore is koszi!!!! :lol: :lol:

Viki! Hol vetted azokat a bodykat? vennek en is legkozelebb, mikor megyek haza.

A paprikas krumpli nagyon jol hangzik, azt hiszem holnap en is fozok. Ma mar elcsabultam egy Mekibe. :oops:

Sly. szep a pocid.

Kike. ha a cd-rol a programot ratettetek a gepre, akkor mukodnie kene. nekem is samsungom van, es en le tudom szedni.

Koszi megegyszer csajok!!!!! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Jobban vagy már?

Én Nyházán vettem a bodykat. Teó vette vhol Budapesten, lehet, hogy inkább őt kellene meginterjuolni.
20150601134430

Én elteszem Magamat holnapra!

Remélem Wera már nem sokára üzen!

Vigyázzatok Magatokra!
Szép Álmokat!
Vendég

babuli!
Jó éjt!

d.dodó

Szia Mush:Nem tudom nekünk mi nem ok a telcsivel,lehet hogy várni kéne pár napot vele,aztán próbálni,mert csak ma vettüklehet hogy még nem aktiválódott a rendszerben-he meg nem ez a gond akkor majd felhívunk valakit,biztos van valami ingyenes segítséges szám.Azért köszi. :wink:

Vera,Vera:mi lessz már??Nóri baba gyere már ki,tűkön ülünk itt hogy mi van :lol: Pár óra múlva csak többet tudunk Csajok.

Kép
Kép
Kép
kike

koszi viki.
a torkom mar nem faj. a recept harsfatea, mez, citrom, napi 3000mg c vitamin, sok gyumi, de az orrom meg folyik egy kicsit. mar klasszisokkal jobb.
de a baba tuti nem lesz ilyedos, annyit ugral a hasamban s ok tusszogestol! :lol:

Akkor Teo! Hol vetted a bodykat? Koszi

jo ejt Babuli

KépKép
KépKép
mush589

kike. ennek nem kene osszefuggesben lenni azzal, hogy ma vettetek, szerintem.
csinal valamit, amikor osszekotod a geppel?

KépKép
KépKép
mush589

lassan en is ezen gondolkodom. semmivel nem tudom magam lekotni itt a fep elott.
Inkabb kicsucsulok picit az erkelyre, olvasgatni...
nem tudom, punnyadt vagyok!
de jobb is ha lefekszem idoben, hatha akkor fel tudok kelni reggel laborra.
Milyen reg volt az utolso, pedig elotte mennyi volt....
erdekes nekem ez is forditva volt. Eleinte szinte hetente volt vizelet vizsgalat, vervetel is volt csomo, most meg mar a 28ik het ota kb semmi nem volt. Mert nekem a vedono nem nez vizeletet, csak amikor vervetel van akkor van vizelet is.
Hat remelem tovabbra is minden rendben lesz. Cukrot is neznek....
hat, mostanaban nem koncentraltam a temara, szoval kivancsi vagyok. JA meg ellenanyag is lesz.
Enmeg mindig nem ertem miert nincs az uzsokiban rutinszerune anti d, ez picit idegesit. Mert szeretnenk mindenkepp majd masodik babat is! Es igazan nem lenne jo emiat bajlenne, pedig csak egy szuras!

Valaki, aki mar gyakorlo anyuka, es van esetleg tapasztalata rh osszeferhetetlensegrol, a babak jobban besargulnak? Lehet valalmi baj, ha mindvegig nem volt ellenanyag? Es ha o is negativ lesz, akkor ugye semmi kovetkezmeny nem lehet? Ez eleg aggaszto kerdes szamomra. Es mar csomot utnaa olvastam megsem tudok nyugodt lenni!
Vendég

Lassan beegolyózom-zom-zom-zom... :roll: :roll: :roll: :roll:

Még mindíg semmi!!!

Nóri baba!
Ejnye-bejnye! Nem szép dolog így megkínozni anyát!!!
Hogy ezért micsoda tappancsrágcsálást kapsz Te otthon...!!! :shock:
Vendég

kike: ez igy igaz az nem befolyasolja hogy ma vettetek, az onnantolkezdve teljes kapacitasaban mukodik, hogy belerakod a kartyat es feltoltod.
a bluthoottal nem nehez, de ha egyszeruen a zsinorjaval hozzacsatolod a gephez akkor is kell valami olyan menupontnak lennie, hogy fajlok atvitele, vagy ilyesmi.
HA felismeri a gep a telot, akkor mennie kell!
Vendég

Mush:Most Apánál van a telcsi,ha nem veszed tolakodásnak,holnap priviben tudnál segíteni? :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Babu!
Jó éjt!
20150601134430

jajj, szegeny Vera! en is hasonlo szulessel keszulok, hany ilyet hallottam mar 12-16 sot tobb ora vajudas :cry: Remeljuk a sok sok energiajabol amilye vegig volt most sem hagyja cserben!
Vendég

kike: a neten nem talaltatok magyar nyelvu leirast, esetleg forumot a telool?
hatha valmit megtudtok
mi a pontos tipusa?
Vendég

Marcsi!
Én is csak a jó hírekért nyüglődök még itt. Pedig húz az ágy :oops:
20150601134430

Anyjuk, ne görcsölj előre. És ne menj a kórházba túl korán. Ez a dolog záloga. Lassan nem marad körmöm, szegény wera :cry: :cry: :cry:

potyka

Potyka!
Uff! Jól szóltál!
20150601134430

Én is, Viki!

Ma hajnalban keltem (3-kor), mert elromlott a nyomdagép... Akkor küldtem egy csomó sms-t, mert nem készült el a lap.
Mire elbóbiskoltam, jött az üzi, na, akkor kinyílt a szemem!
Azóta ébren vagyok.
(Persze ez nem szemrehányás!!! Örültem Verának! De mostmár történhetne valami...)
Vendég

potyka; igy is tervezem, hogy nemmegyek tul koran. remelem ez akkor is eszembe jut majd, hogy igy terveztem:)
Vendég

megőrülök a szomszéd kutyijától!
Már vagy 2 órája nyomja...

ezeknek sosem fogy el a szusz?! :shock: :twisted:
Vendég

Neknk meg kötelező betelefonálni a korházba, mikor ugy érezzük menni kell, és akkor kérdéseket tesznek fel, hogy hány perce, és milyen erős fájások vannak....elment-e a magzatvíz, van e vérzés....stb. Mert pont azt akarják elkerlni, hogy valaki tul korán bemenjen, mert megomndták, hogy ők nem akarnak ott fektetni valakit. Mert ugyis kikldenének sétálni, mert ugy vannak vele, hogy a fekvés nem segíti elő a tágulást...és milyen igaz!

d.dodó

Anyjuk:nem próbáltam még hozzá keresni aneten magyer nyelvűt.A pontos típus:samsung SGH-L760V

Kép
Kép
Kép
kike

Na jó, eddig bírtam. Tipli!

Reggel jövök! Addigra babát kérek! :D
20150601134430

Viki!
Jó éjt!

d.dodó

Jó éjt mindenkinek, aki elment aludni!
Vendég

kike: ez az nincs kartyaolvasotok?
mert akkor az a legegyszerubb. Kiveszed a telo memorija kartyajat es a kartyaolvasoba belerakod, ugy mint a fenykepezogepet.
Vendég

Az előbb írtam Verának, mert már tényleg begolyózok, de aztán nem küldtem el... kitöröltem.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: