A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Hello!

Anny: lehet emlekszel hogy en is sokat szenvedtem a heverorol valo lemaszas (eses) miatt, par honap alatt rendezodott a helyzet magatol, mar egyedul is ott lehet Oket hagyni, siman lejonnek egyedul. Szoval csak ido kerdese az egesz!
Tok jo a mocis kep! :D

Binyek: hat most aztan mar tenyleg nagyon, nagyon irigyellek! Ennyiert, ilyen hazat talalni? Mekkora szerencsetek volt! :shock: :D Azert neha gyere am!
Ja, es gyogyulgassatok!!!

Danandi: Nektek is jobbulast, ettol a sok franya betegsegtol az en hajam is egnek all! :evil:

Maryska: kepek szuperek,hihetetlen hogy mennyire kulonboznek a Lanyok es milyen gyonyoruek! :D En is akarok Annanak Hello Kitty-s ruhacskakat!!! :cry: :D Szolsz ha talalsz olyat ami a Te Lanyaidnak nagy? :wink:

Dragonfly: margitsziget? De jo! Irigy! :oops: :roll: :D

Ancsi: ugy latszik az Apak mar csak ilyenek, "szegenykek" azt hiszik mindent Ok csinalnak, egesz nap dolgoznak bla-bla-bla mi meg csak ulunk itthon. :evil: Neveld meg, hagyd otthon minnel tobbet egyedul a gyerekekkel, Te meg mozdulj ki!

Fulbevalot ki kerdezte? En Annanak ket honaposan lovettem be es nem bantam meg. Egyaltalan nem piszkalja sem O sem az Alex.

Benszi: kis tancolosok imadnivaloak! :D

Juci: kis copfosok ugyszinten! :D

Moni: gratula a forgashoz! :D

Zsuzska: kitartas az anyoshoz, en hulyet is kapnak ha idekoltozne valaki 3 napra. :roll: :D

Na, mennem kell mert nem lesz kaja. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Binyek: nagyon klassz! És lehet tudni mikor költözhettek kb.?
Petricsek: remélem, jól meglepem Őket :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Binyek: gyonyoru, basszus, en is akarok! Nem kell 3 gyerekes bebiszitter bentlakosnak? :wink: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Móni
húsvétkor nem utaztok haza? Mi lehet, hogy igen! Juhééééé! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Binyek: nagyon szupi :!: :!: :!:

fontos! nem emlékszek mit írtatok panadolt és nurofent lehet váltogatva adni? mennyi idő kell a kettő között? Kinga 38,1-nél tart és doki holnap de lesz, ügyeletre meg nem akarom vinni. Szóval ha a panadol nem segít mi a teendő :roll: :roll: :roll:
davandi

Davandi!
1 óra teljen el a kettő között.
vovanda

Ancsi, Hát nálunk is ilyesmi a helyzet, reggel korán elmegy, és este jön haza. Na jó, pl tegnap hazajött 3-kor, meg hétfőn is itthon volt már 5-kor. :D Ilyen is van, csak nem túl sűrűn. :oops: Hasonló megjegyzéseket én is szoktam kapni, de nem gondolja komolyan, csak egyszerűen fáradt. Segíteni az enyém elég sokat segít amikor itthon van, este ő fürdet, ő csinálja a kaját, együtt etetünk, játszunk a gyerekekkel, szóval amit lehet megtesz. :D

Dragonfly, De jó, jövő vasárnap mindjárt itt van! :wink:

Binyek, Hű, szuper ez a ház! :D Annyiért meg nagyon-nagyon megérte. Mi is tetőterezünk épp, tudom miről beszélsz! :wink: Jobbulást!

Amonré, Trapistát reszelj a főzijükbe! :wink: Én már szoktam nekik adni pici darabkákban is szeleteltet, Blankának ugyan csak 3 foga van, de nagyon ügyesen elnyammogja.

Lanyané, Tündérek! :wink: Blankának hasonló haja van, mint Amidnak! :lol:

Babusok, Nekünk még nincs fülbevalónk. A kórházba nem csináltattuk meg, most meg úgy vagyok vele, hogy akkor már ráérünk. Nem tudom piszkálnák-e egymásnak. :roll: Elképzelhető.

Zsuzska, Ott is alszik, te jó ég! :shock: Még jó, hogy az enyém 15 km-re lakik innen, így az itt alvás kizárva. Habár így meg sűrűbben tud jönni, illetve tudna. Múltkor 6 hétig nem láttuk! :shock: Állandóan vasárnap délután akar jönni, egyszerűen ettől eltéríteni nem lehet, meg hozni-vinni kell. Hülyét lehet kapni tőle. :roll:

Anny, De cukik! :wink:

Csajok, van a Hipp-nek a Jó éj papis tejbegríze, szerintetek azt adhatok már nekik, vagy mikortól lehet :?: Csak egy éves kor után :?: Jó, azt tudom hogy speciális technológiával készülnek, nem úgy mint ha itthon csinálnám. Az üvegen 6 hós kortól van.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Megjött a babakocsink :D ( mondjuk 10 centivel nagyobb, mint amit írtak, és egyik ajtón se fér be, még a liftbe se... De úgy vagyok vele, hogy mindegy, majd lesétálunk gyalog, ez meg mivel esernyő, csak összébbcsukom.)

Kép
Vendég

Binyek,csúcsszuper a ház!Milyen gyönyörű a járólap a nappaliban :D
Vendég

Anny:Jó a babkocsitok!Hány cm széles?

[Kép
amonré

A legszélesebb pontján 90!!! :shock: Szerintem az eladó csak az ülőrészeket mérte le. :roll: Na mindegy. Úgyis tudunk menni. Ha meg nem jön be, amit elképzeltem, eladom. De a csajok már most élvezik, hogy egyedül tudnak ki-be szállni.
Vendég

Anny: jól néz ki kocsi, a jányok is benne :) hú, de Ti már nagyok vagytok így akkor meg tudod oldani, hogy kis séta és csukod, mázli :lol:
Rebe: hát igen, fülbevalóval mi is így voltunk, a legutolsó dolog ami az eszembe volt...sőt eszembe se jutott, csak imádkoztam, hogy menjünk már végre haza :D
Davandi: gyógypuszik cupp-cupp mennek :lol:
olyan kajcsink volt, hogy hűha...gyors szopi, na gondoltam ez kevés lesz, persze mire éhes lett egyik másik evett, repeta nem kellett, tápszer sem, végül kisebb sírás után lecsúszott egy kis tápi és repeta is lett a végén, be is aludtak cicin :)

babusok
Budapest

Anny: méretileg kicsit széles, de legalább kényelmesen elférnek a csajok :) és mit is képzeltél? :lol: és egyedül csücsülnek bele :lol: azta!

babusok
Budapest

Melcsi!
A miénk is esernyőre csukható és csak 75 centi széles... Szerintem Anny valami ilyet gondolt.
vovanda

Vanda mesélj, Nektek milyen? gyűjtöm az infókat :lol:

babusok
Budapest

Melcsi: Azt írták, hogy 80 centi. Nos valóban annyi, de az üléseknél. A kerekei lógnak ki ennyire oldalra... De amúgy állati jó. Külön vastag téli 2 lábzsák, esővédő, ami fölcipzározható a kupolára, levehető karfa.

Binyek! Akkora házatok van, hogy mehetünk oda nyáron :wink: :D
Vendég

Mondjuk az, hogy nekem nem fér be a liftbe kinyitva, az még kutya füle ahhoz, amit itt sokan csinálnak! A több fordulós gyerek-lecipelésre gondolok.
Vendég

Anny: tök jó, hogy bejön Neked-Nektek :) mennyi extra van hozzá :) milyen néven fut?

babusok
Budapest

Én is mindig csodálkozom :lol: :P nagyon jól nyomják itt páran :) emeletre föl-le-be-ki :) én csak imádkozom mindig, hogy menjen a nagy lift :lol: :wink:

babusok
Budapest

nem tudtam olvasni tegnaptól, mert irtó sok dolgom volt.bejelentkezem, hogy élek és majd válaszolgatok, meg visszaolvasok.

Anny csajok tündérek a kocsiben

Vandáék voltak itt és nekik nagyon keskeny egymás melletti kocsijuk van és az sem fért be a liftünkbe.többek között ezért nem szeretem az egymás melletti kocsikat :?

szanet

Vanda, Babusok, Tontica köszi

Anny: jól néz ki a babakocsitok :!: végül is hogy jutott el hozzád?
Az esernyőkocsit azért összecsukva se olyan könnyű gyalog lecipelni :shock: a kocsiba mikor beteszem ahhoz is erő kell nekem :oops: :oops:
davandi

babusok
Budapest

Szép napot!

Esélyem sincs normálisan visszaolvasni :cry:
Minden kép szuper

Janka Anna boldog szülinapot

Ami megmaradt a fejemben.

Andi
Napközben szerintem ne nyomd a lázcsillapítót,a szervezete dolgozik.Ha este nem megy le,akkor mindenképpen adj neki,ne lázasodjon éjszakára.A 38.1 kell az immunrendszerének.
készülj,hogy atöbbiek is elkapják sajnos.Nálunk 1 nap csúszás volt a két gyerek között.Első nap hánytak,aztán már "csak" fostak/fosnak.Kiiktattuk még a tápszert is erre a pár napra,most már alakulnak.

Anny
Hipp tejpép nem rossmann,hanem a dm-ben van

Binyek
Ház szupi

Kókuszkának drukkok mennek ezerrel,nagyon ügyes.

Szandra???????????
Vendég

Bogi
Tök jó hogy már visszaszámláltok
Vendég

Andi
ne erőltesd neki a kaját.Itasd többször keveset.Normaflore.
Esznek már joghurtot?(bocs,de nem tudom észben tartani ki mit eszik éppen :oops: :oops: )Ha igen,akkor ha már nem hány adj neki egy kis activiát,az rendbe teszi a bélbolyhait.
Nagyobb fostosoknak egy pohár cola :wink:

Tonti
csúcs a mozis kép

Higanyapu nem járja az egész országot,csak somogy+tolna/baranya egy része(sajnos :lol: :lol: :lol: )
Vendég

HOL VAGYTOK??????????????

Tescoban rengeteg ruci ami zacsiban van(rugi,kombidressz,napozó)
le van árazva
Vendég

Anny! Tök jó a kocsi! én sem férek be az esernyőben sehova... a naggyal meg mindenhova. Én is úgy oldom meg hogy kicsit összecsukom, nem teljesen.

Amonré, sztem ezt a kocsit nézhette ki, vagy lehet az másik volt, de az is 50 volt.

Banika! vettél valamit?

Rebe! ez a sorsom, pesrze aptyuk lelépett "dolgozni".

zsuzska80
Szombathely

Vagyok

Szandrának ma takarítónénis napja van,ugye? 8) 8) 8)

Nekem sz.r napom van :? Fáj a fejem,majd leesik,apa egész héten éjjel-nappal dolgozik,alig látom,ha itthon van,akkor sincs itthon :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Most elmehettünk volna tesómmal+csajokkal bicózni,de nem,nekem itthon kell csücsülnöm,mert 4-re jön egy nő,akinek apa fotókönyvet készít és nekem kell megmutatni neki és persze máskor neki nem jó :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Eszti
az ilyeneket fel tudnám rúgni,de sajnis úgy hívják vevő :evil:

Zsuzska
2 csomag napozót,anyukám nyuszija hozza majd.jó lesz nyári pizsinek :wink:
Vendég

Banika
Ezentúl ha csajaim betegek,majd téged kérdezlek,mert a ti dokitok mindig tök jókat javasol és eddig mindig használt,bármi volt.

Noának már "csak" hőemelkedése van és egész napos anyáncsünghetnéke.Remélem,holnapra már ez a hőem. is elmúlik.
Vendég

Banika
Hát ez az,ráadásul elég JÓ vevő.Na,mind1,de majd felrobbanok.Legszívesebben futnék pár kört vagy ilyesmi.Már alig várom Hévízt,hogy kicsit kimozduljak,mert menten megőrülök.

Binyek
Klassz lesz a ház :wink:
Vendég

Eszti
Tényleg nagyon normális a dokink.Ezt nem győzöm ezerszer elmondani,leírni.Az anyukája is gyerekorvos,ha valamiben nem biztos,akkor nem szégyen neki akár a szülő előtt is felhívni és tanácsot kérni.
Én nem szoktam házhoz hívni ha betegek,mert ha csak az egyiket éri el valami akkor apa reggel elviszi a rendelés kezdetére,vagy eleve úgy megyünk hogy a rendelés végére hogy ne legyenek sokan.Még soha nem tudtunk úgy menni,hogy be ne hívtak volna előre bennünket amikor az aszisztens kikukucskált és meglátott minket.Az első 3 hónapban hetente jött nézni afiúkat és egy fillért nem fogadott el.
Azt hiszem ritka az ilyen orvos manapság.
Vendég

Banika! és hányas méretet vetttetek belőle? 9-12? vasárnap majd elugrok, oszt megnézem. 3 db-os mennyi volt?

Jó az ilyen doki. én sem vagyok enyémmel megelégedve, de nem tudok váltani. Mikor hazajöttünk eljött cipőben és kabátban vizsgálta meg a bébiket, kereken 3 perc alatt. és már itt sem volt.
Nah majd ha lesz valami én is szólok! Most hál isten régóta nem volt :)

zsuzska80
Szombathely

Esztikém :P
Talált, süllyedt :lol: Pedig amúgy kedden szokott jönni, de áttettük csütörtökre 8)

Binyek :P
Gratulálok! A hülye szomszéd meg hogy néz majd :shock: :wink: Nagyon irigykedem :oops: 8) De az intézendők miatt azért nem :lol: :lol:

Milcsinek :P tetszik Amyka, de Jázmin is. Ez itt a nagy dilemma :lol: :lol:

Képek szuperek, mindenkié!

A 3. napi babaszobában alvás nem volt valami felemelő. F4-kor ébredt Márkó :evil: :evil: és már igazán nem is volt hajlandó visszaaludni :evil:

Kókuszkáról nincs új hírem. De az szerintem jó hír, hogy nincs "hír"...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Zsuzska
1csomi 6-9 hós,meg 1 csomi 9-12 hós
1330ft

Szandra
Az valóban jó hír ilyenkor ha nincs hír
Vendég

binyek: szupi kis házikó....megvan a következő ikres banzáj helyszíne:-)
1szálpasi

na ez meg a reggelli adag, csak nem tudtam el kuldeni

szanet! a leg fontosabb az lett volna az este hogy BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!! pillango kisaszonykaknak bocsika a kesesert :oops:
zsuzska! koszi, hat az anyosbol 1 latogatas is dosztig eleg :wink:
ancsi! remelem tart a konyha rendbe rakasa sokaig :D
benszi, andi, amonre! koszi :D
dragon! koszi en is amulok hogy minden orszagba masmilyen kaja szokasok vannak az ilyen csop babaknak :roll: te jo eg milyen ugyi voltal, mingyart mar otthon is vagytok :lol:
anny! gratula fogacskahoz, mar egyut menyi fogokuk van a csajoknak :roll: kanapet nem tom... mi meg kicsik vagyunk
binyek! sajnalom a taknyot, de a hazat nem, nagyon szupi, gratulalok, kivanom hogy minnel hamarabb kesz legyen

majd esti szekcioban jelentkezem

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Jelentkezem.Nőci volt,el volt ájulva és kaptunk 2 csomi popótörlőt meg egy sampont.Jöhet gyakrabban :D :D :D :D
Vendég

Látod nem is olyan rossz ember :wink:
Vendég

Nem mondtam,hogy rossz,sőt rendi,mert ismerem régről,csak most a legrosszabbkor jött és nekem ugye extra sz.r napom van :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

És most bicózhatnánk :( :( :( :(
Vendég

Vendég

Rotavírus terjedt a szülészeten

nem tudom belinkelni :evil:
Vendég

Banika
Durva :shock: Én meg tudtam nézni.

Megyek,mert a drágáimnak semmi sem jó. :( :( :( :( :(
Vendég

Köszi Melcsi,felvettem a kapcsolatot az eladóval. :D

[Kép
amonré

Amonré: de jó, ezen izgultam, hogy hátha még nem vettetek :)

babusok
Budapest

Ma nem vettük ,meg mert nem tudtunk elmenni.Jó hogy küldted.
Egy zavar ,kérdeztem is a csajt hogy nem látszik ,hogy esernyőre csukható csakhogy lapitható.A boltban esernyőre csukta az ürge.
Kiváncsi vagyok kérdeztem a méreteket is a lift miatt.Mondjuk jó ár ha benne van az esernyő meg az esővédő.A kerekei kopottak és a váza egy kicsit meg van húzva.
Majd aptyuk eldönti,nálunk ő a főnök :D ,hogy mi lesz

[Kép
amonré

Banika :!:
Melyik szülészeten?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Banika: köszi. Mi még nem eszünk tejterméket :roll: mit ettek akkor a fiúk ha a tápit kiiktattátok? Normaflore akkor is jó ha nem hasmenése van, meg nem gyógyszer mellé kell? Nem is tudtam :roll:
davandi

Hódmezővásárhelyen meg most lesz a híradóban hogy az egyik csajszi anyatej helyett rendes tejet+tápszert adott egy csajszinak meg a 3 hónapos babának, a lovét meg felvette volna :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.26 18:43-kor.
davandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: