A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Szanet: ha kibuliztad magad akkor majd rakhatnál fel képeket az angyalkáidról a szülinapjukon :roll: :roll:
davandi

Benszi: köszi hogy kiküldted őket :lol: :lol:
pelus témában akkor nem vagyok eléggé toppon. Valószínű azért mert nem vagyok most benne érdekelt :oops: :oops:
Popsitörlőből mi a DM-est használjuk az bevált de lehet hogy majd megnézem a rossmannost is :roll:
davandi

jó éccakát, léptem :arrow:
davandi

Jóccakát! :lol: :arrow: :arrow:
Vendég

na reagaltam itt mindenre, es hulye fejemmel sikerult el tuntetni :cry: :cry: :cry: :cry:

szoval csak a fontosat, kepek szuperek, babak tunderiek, zabalnivalok

betegeknek jobbulast

kokuszkanak sok sok drukk, mar igy is nagyon ugyes baba

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

ma voltunk dokinal, holnaptol megy delben a kaja, oliva olajal, parmezannal, husival, krumplival repaval :lol: :lol:

binyek legyszi tablaba: 6 hos adatok
Mattia 8200 gr 67 cm
Michelle 7700 gr 65 cm
Mattia hasrol hatra fordulas 3,5 ho
Michelle hasrol hatra 6 ho

Michelle pentekota fordul, de anyira nyomja es elvezi hogy csak, meg ha be van takarva is kepes meg fordulni, pedig par hete alig emelte a fejet :D anyira orulok neki :lol: :lol:

Kép

demoniq13

holnap keso delutanig egyedul leszek a babikal es le is kene vigyem setalni oket, de mar ki talatam hogy csinalom, 1 kolok kenguruba, masik hordozoba, lecipeles, babakocsiba ultetes, seta, es visza a 3ikra gyalog....

szep almokat

Kép

demoniq13

Már megint Colát ittam egséz nap , nem tudok aludni, Apa sincs itthon ..

Pelusból nekünk is van egy csomó, a januári Tescos akcióból még van 8 csomag! :shock: :shock: azt hiszem én is abból viszek Hévízre :)

Benszi tök édik! mi úgy szoktunk táncolni hogy Fanni fogaj egyik kezem a másikat meg Gergő meg ők is. Kapcsolom a zenét, oszt ropjuk :) nagyon édik!

Juci! Jó a sérójuk :) Fanninak nekünk alig van haja... bezzeg Gergőnek a göndör fürtjeiből, nem győzzük vágni!

Móni! szép súlyok!

Holnap megint jön anyós! egy hónapon belül ez lesz már a 3.látogatása. nem lesz egy kicsit sok? :twisted:

Na joccakát! remélem már tudok aludni....

zsuzska80
Szombathely

Csajok, hát esélyem sincs normálisan visszaolvasni! :? Csak egy-két dolog ami megmaradt! :D

Képek nagyon jók, betegeskedőknek pedig jobbulást!

Andi, Táblába :wink:
Zsanna névnap február 19.
Blanka névnap október 25.
Rebe (Bea) szülinap január 3., névnap március 22.

Volt téma a tápi. Mi még mindig HA-s tápot eszünk, sőt a dokinénink egy éves korukig nem is ír fel mást! :shock: :roll: Tejpépben is a Milupa HA-t esszük.
Azt mondta, hogy egyenlőre reggelire és vacsorára mindenképpen kell a tápi, meg plusz egy étkezésre pl. tejpép, merthogy ezekben a legtöbb a kálcium, egyik tejtermékben sincs ennyi, és ez fontos nekik. Mondjuk tejpépet én nem szoktam minden nap adni.

Amonré, azt hiszem te kérdezted, hogy adhatsz-e kekszet, joghurtot. Én babakekszet már adok kb. 8 hós koruk óra, 8,5 hós koruktól kezdtem (mint ti kb.) a sajtot, túrót, majd 9 hós kortól a joghurtot. Szerintem nyugodtan kezdd el fokozatosan! :wink:

Eszti, Én is adok már nekik lekvárt! :D

Örülök, hogy Kókuszka a körülményekhez képest jól van, további drukkok mennek neki!

Na megyek aludni! :arrow:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Mindenki jó sokáig babanetezett, és most alszotok?

Mi tegnap összezördültünk egy kicsit apával, mert mondtam neki, hogy jó lenne, ha többet segítene, persze, ő megint azzal jött, hogy nem tud. Annyira elegem van, hogy hétköznap elmegy reggel 6-kor és este 7-re jár haza. Tudom, most örülni kell, hogy van melója, de így egyedül ez már nekem is sok. Persze ő este már szeretne egy kicsit gépezni, kikapcsolni, és megint megkaptam, hogy nekem azért milyen jó, mert napközben jut erre is időm. Na ja, egésznap csak szórakozok.
De legalább tegnap a konyhát rendbe rakta, miután lefeküdtek a lányok. Kiváncsi vagyok meddig tart.

Bocsi Vanda, de májuson járt közben az agyam, és azzal számoltam.

Juci! Édesek a csajok kis copfocskái.

Benszi! Nagyon tündériek a ahogy együtt táncolnak.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Sziasztok!
Nagyon-nagyon cukik a képek :D ...és tegnap én is akartam írni,de lemaradt :oops: Janka és Anna nagyon boldog szülinapot kívánok én is! :D
Vendég

Ancsi!
Sajnálom,hogy összeugrottatok apával.Sajna neki is kell a pihi,de ha mondjuk fél délelőtt otthagynád apára a kölköket,lehet rájönne,hogy nem csak unatkozol otthon!Köszi a képdicsit.

Móni!
Ügyesen m,egoldod a sétát egyedül!

Zsuzska!
Köszi a képdicsit.'hónap alatt 3x?Miért nem mondtad,hogy nem érsz rá?Én kitalálnék valamit.Barinő épp most ér rá látogatni stb.

Móni!
Grat a forduláshoz!

Csajok!
9-re megyek le a DM-be!
Pelus valakinek ha van még?Írjatok sms-t:06-30-202-1326
Vendég

Sziasztok lanyok

Jankanak es Annanak boldog elso szulinapot!!!!!

Babakok edesek, gyonyoruek!!!

Moni gratula a 6 honaphoz es a forgashoz is!!!!
Azta, milyen ebed var a manokra!!! :wink: olaj, parmezan es husi is! Milyen mas minden orszag szokasa :wink: :D

Mi csomagolunk ezerrel, mar csomo mindent eladtunk a hazbol, szomabaton csinalunk meg egy nagy vasart, remelem nem fog esni (kopp-kopp) es aznap mar nem itt, hanem baratoknal alszunk, hetfon kulcsvisszaadas es irany anyos joga utan, par napra, aztan vissza, bucsubuli-piknik es jovo vasarnap repulunk haza :lol: :lol: :lol:
Megvan a lakasunk is, ahova koltozunk majd, ugyes kislany voltam, es a neten talaltam.... apuek ma irjak ala a szerzodest, JUHE! :D :D
Belvaros, ugyhogy par het mulva mar kaphato leszek setizni, Margitszigetezni, haho Budapestiek 8) 8) :lol: :lol:

dragonfly

Móni: nagyon ügyesek vagytok!!

KólásZsuzska: kép, videó? :roll: :roll: :roll: Ti is édik lehettek :lol:
Anyós meddig marad? Mondjuk mielőtt jött előtte én mindig suvickoltam a lakást rendesen, nehogy kvietnivalót találjon, de sajnos már nem él. Utólag belegondolva inkább még most is suvickolnák miatta, habár voltak afférok, de nem durván :cry:

Rebe felvittelek

Ancsi: annyira sajnállak. Megint csak azt tudom írni, hogy annnnnnnnyira utálom ha a pénz miatt kell az embernek szenvednie és nem élvezheti rendesen azt az időt amig a gyerekek kicsik, meg nagyobbak lesznek felhőtlenül :twisted: drukkolok hogy megoldódjon a helyzet :!:

Hol van a reggeli brigádunk :roll: :roll: :roll: már ittak kávét nélkülünk, vagy esteleg még alszanak? :roll: :roll:
davandi

Dragonfly: pont reggel gondoltam rád, hogy nem tudom mikor indultok, de én nem kívántam jó utat Nektek :roll: :roll:
Szóval ha addig nem beszélnénk itten, akkor jó utat, vigyázzatok magatokra és majd dumcsizunk itt Magyarországon tovább, Hévízen meg személyesen is :lol: :lol:
davandi

Ügyes vagy a lakással :!:

Az én közelemben miért nincs senki innen a topikból? Én is mennék Tisza partra vagy akárhova tologatni a babókat vele :twisted:
davandi

Dragonfly: Szupiii!! A Margitsziget nekem egy köpésre van! Igaz, 2 buszmegállónyit kell köpni... :lol:

Bár nem reagált senki a kanapés kérdésemre, valamelyes sikert értem el reggel. Mindketten le tudtak jönni popsival. Másodjára nem volt tökéletes, de úgy látom megértették. Csak nem mindig akarnak lejönni :roll:

Jázminnak kijött a 2. rágófoga. Így ő már 9 fogú :) Lilinek 8 van.

Én a rossmannos pelust szeretem jobban, mert az gumisabb. A 4-9 kilósig-ot meg már 1000 éve kinőttük :wink:
Vendég

Na visszaolvastam par oldalt..... :wink:

Benszi edesek a kis tancoloid! Nem csoda, hogy sirtal, nekem etetes kozben csordogalt a konnyem, ahogy egymas kezevel jatszottak es kozben nagy szemekkel neztek egymast :)

Petri, Makik imadnivalok!

Amonre, ne izgulj szerintem Lia is futva fog a fejlesztobe menni legkozelebb :wink: :wink:

Babusok, eeeeedesek a lanykak!!!! Ti hol vagytok pesten?

Dori, csajok olyan szeeeepek!!!

dragonfly

ja, elfelejtettem, Tonti imadom a manoidat nezni :) mindig olyan kis mokasok :) Mozis kep nagyon jo! :lol:

Huuuu, Anny, akkor kopunk mindketten egy jokorat aztan piknik a zoldon :wink: :wink: Lanyoknak (meg neked) gratula a farolos maszashoz :D

MIt akartam meg......... :roll: :roll:

dragonfly

Hahó Csajok!
Élünk még,csak úszunk a takonyban meg köhögünk ezerrel(Marcinak semmi hangja nincs),úgyhogy extra nyüglődés van nálunk! :cry: :cry: :cry: Nem alszanak,mert nem tudnak elaludni a takonytól,ha meg véletlen elalszanak,akkor felébrednek a köhögésre vagy a bedugult orrukra! :roll:

Mostanság nem nagyon fogok tudni jönni,mert vettünk egy házat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugyanis a szomszéd 18-19millás alatt nem adta volna a lakását.A barátnőmnek meg meghalt fél éve az apukája és most árulják a 3 szintes,gyönyörű,extra igényes, dunaparti,saját teniszpályás,hatalmas udvaros házát 17millióért!Hát megvettük!
A tetőteret be kell még építeni(ott még lesz 3 szoba meg egy fürdő),erre veszünk fel szoc.pol.-t.Ezt is intézni kell,meg a megvételt meg a mestereket meg bútorokat kell vennünk meg soroljam még??? :wink: Szóval mostanság nem nagyon láttok majd,ha valaki szeretne tőlem valamit,akkor írjon privit,mert annyira felszaladok ide,hogy azt megnézzem,de olvasni meg reagálni most esélytelen kicsit...
Pussszancs Nektek,drágáim! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára binyek 2009.03.26 08:43-kor.

binyek

Dragon!
Ügyes vagy,hogy találtál lakást.Mindjárt itthon vagytok :lol:
Én is minden új dolgon tudok sírni a gyerekekkel kapcsolatban

Anny!
Mi úgy tanítottuk,hogy kb.fél órán keresztül felmászattuk őket,befordítottuk fenékkel és segítettünk nekik lejönni!Gyakorlás.Grat a foghoz!
Vendég

Dragonfly: nekem adatokat küldeni a táblába :lol: :lol: :lol:
davandi

Binyek!
Szuper lehet az új ház!Majd dobj róla képet!Gratulálok és jobbulást nektek!
Vendég

Binyek: gartula!!! Tábliba azért küldesz adatokat, hogy felköszönthessünk??? :roll: :roll:
Meg mindjárt megyünk Hévízre mi lesz így velünk Nélküled egy darabig :roll: :roll:
JOBBULÁST NEKTEK
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.26 08:57-kor.
davandi

Hali!

Anny,nem reagáltam ,mert még nem aktuális a kérdés igy nem is tudom a választ. :oops:

Dragonfly:Jó útat ,elötte jó bulizást :D

Benszi:cukik a táncoló talpak :D

Anni:úgylátom mindenkinél van vagy legalábbis elő szokott fordulni a havi veszekedés a segitség miatt.remélem azóta ,már minden okés :D

Móni:ügyes a kis fordulós babód :D

Zsuzska :én colát már jó régóta nem iszom,nem tudok tőle aludni mint te :D Anyós ma jön ,holnap megy :D

Rebe:hülye kérdés ,de milyen sajtot adhatok?hogyan ha nincs egyiknek sok foga?

Bocs ha kihagytam valakit. :oops:

Binyek és többi zugolvasó ,merre vagytok?

[Kép
amonré

Lemaradtam Binyek irtál azóta!
Grat az új kecóhoz nagyon jó áron vettétek :D ,jobbulást!

[Kép
amonré

Binyek Basszus ez NAGYON KIRALY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jo ar!!!!! Csak lesek... :shock: :shock: :shock: :shock: pesten ennyiret kb egy egerlyukat kapsz.............. :roll: lehet, hogy Bajara kene koltozni ???? :wink:

dragonfly

jó reggelt kávém az ablakba :cry: nincs tej :(
benszi azok a kis géppuskalábúak de édik :D 4-9ig jó még :shock: :shock: azt hogy :?: sudokrem melyika legnagyobb 999az jó nagyon
tonti képek komolyak a legjobb a távirányitós a lányaim már most vérre mennek a távirányitóért :D 8)
éjjel f.stam-hánytam tegnap egész nap ettem hülyeségeket biztos megterheltem a diétás kis gyomrom 8) asszem nem is vagyok éhes :lol:
ma megyek dokiapuhoz varratbizgerálásra-ja meg megvolt az első normális zuhanyzásom :D elég jól esett :D

lanyané

dragon pont ezen filóztam mert itt rohadunk a panelba kit érdekel hogy buda-inkább teniszeznék 8)

lányok mamával amira fejszerkezetét ajánlom bognár milcsi figyelmébe :D Kép
tegnap jázmiról volt sok amikámat potolom :oops: nem édi :D
Kép

lanyané

Maryska: cuppantás a tündérkéknek, nagggggyon husik :lol:
Látom van fülbevaló, mikor lövettétek? Ezt még lányos anyukáknak is...mikor érdemes??? Én is szeretnék majd a csajoknak :)
na visszaolvasok mi történt este óta :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Amonré! persze! ma jön, mindjárt itt lesz, és itt alszik 3 éjszakát!!! brrrrr
nem nagy segítség, max etet, de egy tányért nem mosna el.. ha már nagyon látja rajtam hogy unom, mivel egész nap mást sem csináltam akkor talán. de mindig megkérdezi vasalni kell? Nagyon jól tudja hogy azt nem szoktunk...

Binyek! drukk az új kecóhoz! a lakást meg eladjátok?
Mi is akarunk lakást venni a köv fél évben, hát eddig még semmi.

Bogi! jó utat!

Andi! egy Tisza parti séta majd nyáron befigyelhet! anyósomék 5 percre laknak a Tiszától!

zsuzska80
Szombathely

Cukik a kittys csajok :D
Ma jó napom lesz,eddig úgy néz ki ,megjön a kerités és megvesszük a babkocsit. :D Azért lekoppogom....

[Kép
amonré

Maryska: nagyon édik a lányok :!:
davandi

Andi,

En nevnap, aug 1.
Luka nevnap aug 5.
Cassian nevnap aug 13
Apa nevnap: juli 17

(bar nevnapokat nem nagyon tartunk)

Babak szuli szept 30
En dec 30
Apa dec 23

Binyek, tablat akkor gondolom most nem vezetsz..... adatokat tartogatom akkor.
MIkor koltoztok? Sokmindent kell ujracsinalni, vagy tetszik ugy ahogy van?

Marcinak es a tobbi kis betegnek is gyogypusz

(zugolvaso mamanak pedig pusszancs, tudod ki vagy ugyeeeee? :wink: :wink: )

dragonfly

Zsuzska: várom a nyarat, hogy sétálhassunk. Anyóshoz kitartás. Gyere majd panaszkodni ha úgy érzed :lol:

Amonré: drukk a mai naphoz, majd számolj be meg kérünk természetesen képeket :lol:
davandi

Maryska, cukik a csajok!!!!!!! Margitszigetre akkor teged is elcsallak, ott najd nezhetjuk a zoldet :wink: :wink:

JO utakat koszike :wink: :D

Zsuzska anyoshoz kitartast!!!!

na megyek , indul a nap! :D :D 8)

dragonfly

Tanítom a lányokat vezetni :D
Kép

Melcsi: Én is szeretnék fülbevalót, de leghamarabb 1 év múlva. A hajgumit is egyből tépik ki a saját vagy egymás hajából :roll:

Basszus, ma is egész nap nyígnak... De messze van még az este :roll:
Vendég

Benszi! az már tavaly volt kifogás....:(

Anny! Így van gyakorolni kell velük, akár 10-szor elmutatni. enyémek 2 nap alatt jól megtanulták. azóta nem esnek már le. (de akkor egy párszor)

zsuzska80
Szombathely

Maryska, Anny!! édesek a csajok!!!!

zsuzska80
Szombathely

Na mostmár tényleg aszongyák a jósok h jön a tavasz :P Andi is :lol:
Benszi: cukitáncoslábúak :lol:
Pelust mi is vettünk 5 doboz van itthon megvettük az összeset, 2 dm-ből sikerült, most meg tiszta pelenkadoboz a nagyszoba :shock: mi már nem férünk el :lol:
Demoniq: hajrá kajcsi :) hű már 6 hónaposak manókák! gratu forgókához :)
Zsuzska: táncos képet kérünk! gyorsan engedd el a kezüket tánc közben és fotózz :D
Dragon: izgibizgi, olyan ház előtti kirakodóvásárt csinálsz? Milyen szupi, hogy ilyen gyorsan sikerült találni lakást! Mi III. kerület vagyunk, Békásmegyer :D Ti merre lesztek, kerület?
Binyek: hűha, ez valami fantasztikus! Sok sikert az ügyintézéshez!
És természetesen még mindig JOBBULÁST betegeknek, aki meg nem az, ne is legyen! :lol:
Babókának még mindig drukk, első hírek nagyon jók, maradjon is így!
Képzeljétek, úgy néz ki szombaton be tudok menni picit a sulimba, mert nekik ugye tanítás van, Apa pedig itthon lesz, de azért még KOPP-KOPP, nem 100%, nagyon hiányzik osztálykám meg az összes gyerkőc! Tervezem majd csajokat is bevinni, de csak május környékén, ha már jó idő lesz :)

babusok
Budapest

Anny: cukik, hát lehet, hogy tényleg érdemes várni fülbevalóval...kanapézás hogy megy?

babusok
Budapest

Ancsi: itt is reggel óta állt a bál, már a hajam is égnek állt, pedig hosszú, aztán Kinga hányt egy jót, hőemelkedése lett, most meg elaludt :shock: :shock: remélem nem lesz gond. Pepe még nyűglődik tovább :twisted:
davandi

köszi a dicsiket :D
titkos kedvenckéim de jófej kis taxisok :D
margitsziget csajok ezerrel-vivi-babus-dragon-marys+a járulékos kisbabáink :D de jó lesz :D :D :D :D :D annyira várom a tavaszt le is basztam apámat(józsef)hogy hol a picsbe van a meleg :?: :?: :lol:
tényleg dragonkám hol lesztek?helyileg?
fanni alszol :?: :D jajj szandra :oops: 8)
jelentem lement anyum tejért már le is toltam a félliteres kofettériámat 8)

lanyané

Bogi, Binyek
gratula Nektek az új palotákhoz! :lol:
Bogi, Ti nem a Balcsira akartatok költözni, v. vmit félreértettem?

összes kiscsaj tündérbogár! :lol:

anny
sorry, ágyról tolatást én valszeg átlósan csak! :oops: mi is tanítgattuk őket 2-3 napon keresztül. hogyha odafigyeltek rögtön ment, de -többnyire Zsombi- azért volt nekifutásból majdnem lefejelt a földre. Mostmár szépen megy, de azért fél szemem rajtuk! :wink:

Melcsi
biztos örülnek majd a lurkóid, ha be tudsz menni hozzájuk! :P

Petra
Kép
petricsek

Anny: meg se dicsértem a csajszikákat a motoron, vagy autón vagy micsodán :oops: :oops: olyan jópofik :lol: :lol:
davandi

Köszi csajok a dicséreteket,pedig még nem is láttátok a kérót!
Itt a linkje(ha nem bénáztam el):
A bútorokat ne nézzétek,mert azokat elviszik(szerencsére)!
http://www.fekete-pencz.hu/ingatlan_res ... CSA%2F1598

binyek

Jó reggelt!
5kor zaba, aztán visszaalvás volt és ma egyedül vagyok a három törpével...
Két kávé lent, de még mindig bamba vagyok.
Lépek is, Dani bömböl, Balu meg nyűgös, bár láza már nem volt (kopp-kopp).
vovanda

Ez egy Baja melletti kis falu(5km-re a várostól) és ahogy mondtam a tetőteret meg kell még csinálni,de fent van már ott is a víz,villany és a csatorna.

binyek

Bakker Binyek tök szupi ,hatalmas terek vannak.Tök jó a teniszpálya is . :D

[Kép
amonré

:shock: Binyek, ez nagyon szép! Zsófi lányod mit szól hozzá? gondolom nem öt perc lesz neki beugrani bandázni a barátokhoz! :lol: :wink:

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: