Zsuzsikám: örülök a jó híreknek, látod minden jóra fordult, de hát tudtuk ezt nem igaz?!

Sonkánörimostakkormegyalevesbe?
Gurgi: ne izgulj szerintem is biztosan elmondaná, ha valami konkrét eseményre készülne... én kedden megyek, akkor meg is vizsgál a helyettesítő orvos, bár én is remélem, hogy addig már kint is van az én Samum!

A hátrahajló méh dologban Manónak teljesen igaza van, csak a megtermékenyülésnél számít.
Egyébként látod engem múlt hét kedden akartak bentartani, hogy mindjárt szülök, aztán meg azóta semmi... Faszomkarate!
Csajok ezt nem értem, nektek lesz még labor???? Nekem megnézték júniusban a vérképet vizeletet azóta semmi. A doki meg szabin. Most akkor mi van?
Emma: jobbúlást,és szerintem se szedj be gyógyszert, csak ha magasabbra megy a láz, és akkor meg homeos bogyót, mindjárt leírom, hogy mit ír lázra.
EDA: mondta a barátnőm, hogy Ő meg sem érezte a szúrást, előtte vagy 12 órát vajúdott, aztán amikor bement a kórházba már rögtön kérte a szúrást, 2 ujjnyinál adták be neki, azt mondta, hogy nem érezte (nagyon alacsony a fájdalomküszöbe) szóval utána már "rötyögve" szült...

ja és mindenki kap próbát valakinek már az csökkenti a fájdalmat.