A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

:lol: :lol: :lol: de cukik! mééééééég!

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:38-kor.
davandi

..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:39-kor.
davandi

dóri: a gyerekmunkát még mindig büntetik:-)
elteszem ezt a bizonyítékot is a többi (porszívózós és társai) mellé....az igazságszolgáltatás beépített embere vagyok itt kötetek, vigyázzatok velem 8)
1szálpasi

néééééémán, kit látok itt rejtőzködős-zugolvasós üzemmódban?:-)
1szálpasi

Szandra!
Ha beszélsz Angellel: mennek a drukkok, Kókuszka nagyon ügyes, csak így tovább!!! 26 héthez képest szép a súlya!!!
vovanda

hehe, nem is csak zugolvas:-)
szeretlek;-)
1szálpasi

szupi súly a kisbabának :D és egyedül csinál ilyen sok mindent :D
BINYEK HUN VAGY :?: :?: :?: :?: HIÁNYCIKK VAGY :!: :!:

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:39-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:40-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:41-kor.
davandi

Andi, minket is beírsz lszi?! köszi

Bendegúz névnap május 7.
Zsombor névnap november 8. szülinap január 29.
"Peti"anyu névnap október 2. szüli április 18.

Petra
Kép
petricsek

ja, most látom milyen figyelmes vagy, névnapomat már dokumentáltad! 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

ja, meg a makikat ! kösssziiiiii tök jó fej vagy cshajjé! :lol:

csibészbrigád elaludt, úgyhogy most szusszanok a kávémmal! voltunk sétálni, de azt hittem leviszi azt a kis kupájukat a szél! MIKOOOOOR LEEEESZ MÁÁÁÁÁÁR TAVAAAASZ MEG NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR???? :roll: :cry: :? :roll: :cry: :? :lol:

Petra
Kép
petricsek

Andié :P lett a Sinlac!
2009 03 25 15:31 -kor kaptam a privit!
Lécci szólj a bepakoláskor, hogy ne felejtsem itthon!!!

Ez vicces, egész család alszik. Apa hazaért, ő is. Én meg majd leájulok a székről, de felesleges bárhová is lefeküdnöm, mert a srácok már 1 órája durmolnak, ébredés mostanában várható :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:42-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:45-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:45-kor.
davandi

dobok pár képet! 8)

Kép Kép Kép

Petra
Kép
petricsek

Petri,
de édesek! A Juliskás+ popsikrémes csendéletet akár fotókiállításra is vihetnéd :wink:

Szanet,
Jankának és Annának boldog szülinapot!

A táblázat szerint a tejet egy éves kor után be lehet vezetni. Szerintem csak annak érdemes óvatoskodni ezzel, akinek van a családjában tejérzékeny.

Ki is kérdezte a tej bevezetését még? Lehet úgy is egyszerűen, hogy először csak kajákba teszed. Aztán megkóstoltatsz velük egy kis mennyiséget natúrban, és így tovább fokozatosan. Nem feltétlenül kell a tápival kombinálni vagy a tápit lecserélni. De úgy is lehet.

KépKép
lili73

képeken babucik cukikák :lol: mindegyik :lol: én is mindjárt próbálkozom...

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

kidőltünk Laúrszuszi Tamiszuszi Laura Tamara
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2009.04.08 09:04-kor.

babusok
Budapest

Jaj lányok, nagyon cukik a babák, bocs hogy nem külön -külön irogatom, hanem összesítve.

[Kép
amonré

Andi :Akkor most már mindenki benne van ? mert akkor elmentem magamnak.Milyen sokan vagyunk,minden hónap szinte tele van :D

[Kép
amonré

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:46-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:46-kor.
davandi

Judit: édesek a lányok! :D

Dóri: jók a vonalzóid! Szépségesek a csajok! Meg lehet kérdezni mit fog kapni Ági lánykátok? Nálunk is hamarosan szülinapja lesz Kírának. Hihetetlen, hogy négy éves lesz. :shock:

Petra: nagyon drágák! A kiságyas képek szuperek! :D

Babusok: drága kis alvó lánykáitok vannak! Imádom az alvós képeket.

Szandra: kis babácskának gyors erősödést! Anyukájának sok erőt és kitartást!

Tünde
Kép

Kép
myra77

makibrigád valami eszméletlen kis makákópuszik mennek
babus de gyönyörűek ezek a picicicák
vaterások aki akar demonstrálni állítsa le az összes aukcióját ma és vissza is indithatja utána ebből leszűrik hányan nem akarnak fizetni csak úgy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: én má megtettttem

lanyané

Nagyon édesek a bébik!! mindenkié!!!

Angelbébinek nagyon drukkolok!!! milyen jó lesz majd ha 20 év múlva visszaolvassa, hogy mennyien drukkoltak nekik!! ++++++++++++

Tej: nálunk nincs tejallergiás mégsem adok nekik tejet!
tejet ihatnak majd bármikor, de jó kis drága tápszert azt csak most! :) nálunk imádják!!
Ja és én (is) vagyok a HA-s fun :) most hagytuk abba, most Babylove-s tápszert kapnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.03.25 20:28-kor.

zsuzska80
Szombathely

köszi a makidicsiket! :lol:

zsuzska
enyémek bele sem szagolnak a tápszerbe, de a tejet is csak reggel isszák. 8)

Melcsi
megzabálom a két kis nyuszidat! :lol:

Petra
Kép
petricsek

köszi képeinkhez a kedves hozzászólásokat :lol: Csajszik cuppantanak Mindenkit :lol: Az ágyikóból :lol: Délután nem volt nagy alvás már így remélem hamar elalszanak :)

babusok
Budapest

Lanyané: az előbb kihagytam a gyönyörűségeidet a felsorolásból. :oops: Továbbra is nagyon szépek!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Andi!

Mi sokan vagyunk :lol:
Szóval:
Jan. 14 ikrek szülinap
Jan. 21 Ági névnap
Febr. 6 Én névnap
Március 7 Apa névnap
Április 4 Ági szülinap
Máj 24. Én szüli
Okt. 05 Apa szüli
Okt. 25 Blanka névnap
Nov. 10 Réka névnap
Csupán ennyi 8)

Tündi!

Majd lefotózom. priviben leírom, nehogy megtudja,még titok 8)

Dóri
bubikák

Sziasztok!

Kokuszka nagyon jo sullyal szuletett es az hogy egyedul lelegzik ennyi idosen az maga a csoda, nem? En nem ertek hozza de nagyon jol hangzik!
Hajra kicsi lanyka, legy eros!!! :D

Babusok: nagyon edesek, igazi kis csajszisak! :D

Petricsek: Te fiaid pedig igazi ferfiak! Latom nalatok is megy a konyveveszet. :D

En is adnak egy tippet uzsonna ugyben:
:lol:
Kép
Kép
Termeszetesen kozben mesefilmet neztek, mar csak a kola hianyzik melloluk es egeszen olyanok lesznek mint en vagy sorrel a kezukben mint az uram :lol:

Itt pedig a taviranyitonyomogatast gyakoroljuk, az a mi csaladunkban nagyon fontos! :wink: :lol:
Kép

Megcsinaltam a mikros sutit de nekem annyira nem jott be, kicsit szivacsos lett. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti: nagyon cukik :lol:

babusok
Budapest

Kép Kép

Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni :oops:

Tonti, lassan küldheted őket moziba is :lol: édesek

Babusok, jaj, de édesek!!!!!

Petricsek, meg tudnám őket zabálni :lol:

Jó éjszakát!

Judit

jucicuki

Mi ez a pangás, csajok??? :lol:
Törpök hozták ma a formájukat: kevés alvás, sok bömbivel. Balum meg mnt a ragtapasz, nem lehet rólam lefejteni.
Pasi is taknyol, majdnem lefújtam a koncert-programot...
Pasi nem hagyta és jól tette. Szóval a koncert jó volt, kár lett volna kihagyni. Megyek, átadom itten toporgó pasimnak a gépet.

Útálom, mikor kinézi a kezem alól a klaviatúrát és ezt tudja is... :twisted:
vovanda

Sziasztok!

Gyorsan végigolvastam amiről du-n óta lemaradtam, és annyira belemerültem a képekbe, hogy elfelejtettem mit is akartam írni :( (vissza kellett olvasnom, hogy eszembe jusson). Nagyon szupik a képek.
Vanda! Nem tudom mi bajod az alakoddal. Még csak majd 4 hónapja szültél, és már nem is látszik rajtad. Csini az új farosod, jól áll.

Amonré! Ne izgulj a lemradás miatt, nálunk is ez volt. Zsófka már karácsonykor fel-fel állt, de kellett neki majd 2 hó mire elkezdett lépegetni a bútorok mellett. Adri most állt fel Febr. végén, (ő mindent később kezdett, sokkal később), de most már ő is lépeget. Úgy tűnik most kezdi behozni Zsófit, most mind ketten ugyan ott tartanak.

Most ennyi, mert szita az agyam!

Puszi Mindenkinek!

Ancsi

PS: Kókuszkának nagyon nagyon szorítunk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:47-kor.
davandi

Kisvakond kiállítást látta már valaki a Millenárisban? Ha igen, ekkorákkal érdemes elmenni? Egy Kisvakond könyvük van, azt nagyon szeretik.

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:47-kor.
davandi

pangás, pangás.....hát hiányzik nekik a kiskakaskájuk :lol:

ancsi: vanda üzeni, hogy kösz....de csak két és fél hónapja szült, még a négy is messze van.....
és ha még egyszer panaszkodik, tényleg seggbe rúgom:-)
és mivel nagy a segge, nehéz lesz eltéveszteni.....

én meg azt utálom, amikor elfingom magam, amitől 2 cm-re felemelkedik a seggem a széktől, és ő már oda is ült.....és amikor bejelenti, hogy már megyek is, aztán még fél óráig ül itt..... :twisted: :twisted:

a koncerten pedig megállapítottam, hogy dóri még mindig nagyon csinos, már annak idején is jó ízlésem volt.....sajnos az ingszétszaggatás elmaradt, mert végig le volt fogva a kezem.....
viszont vanda külalakra összességében nagyon hasonlít dórira;-)
1szálpasi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:48-kor.
davandi

Juci: ha majd egyszer végre nekünk is megnő a hajunk elkérem a fodi telószámát :lol: édi :lol:
én is mentem, jóccaka
kisvakondot én is szerettem :lol: nem is tudtam, hogy van kiállítás, de jó :)

babusok
Budapest

Sajna nincs energiám végigolvasni csak a képeket nézegettem!
Gyönyörűek a fiúk és a lányok.
Jók az új vonalzók is!
Betegeknek jobbulást!

Nem akarok senkit kihagyni,így nem reagálok!

Janka és Anna nagyon boldog első szülinapot nektek! :P :P :P

holnap megyek reggel a DM-be és ha van még dobozos pampers pelus vegyek valakinak?Az eljutást meg majd megoldjuk!
Ja és a Sudocream 999Ft lesz holnaptól!

Ma végigaludta Dórim az éjszakát fél7-ig,Balu is csak a szokásos 2-kor kelt,de őt átvittem hozzánk és 7-ig nyomta a lóbőrt!
Képzeljétek!Mondtam a skacoknak,hogy fogják egymás kezét és táncoljanak!Hát megtették én meg pityeregtem,mint állat!Annyira aranyosak voltak!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:49-kor.
davandi

Davandi!
Nekünk már nem jó a 4-9kg-ig pelu :oops: :roll: :lol:
Próbáltam lefotózni őket,de nem lett jó sajna,remélem látok még több ilyet és akkor már nem lesz a látásom sem homályos! :lol: Picit aludtam azért,jól esett :wink:

Banika!
Akkor vegyek még nektek pelust?
Vendég

Kép

Ez csak simán sétálás!!!!!!

Kép

Ez meg a táncos!!!!!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:52-kor.
davandi

Davandi!
Felkeltettem őket,feloltottam a teraszon a villanyt és mondtam nekik,nyomás táncolni,mert fotót kért Andi! :P :P :P
Pelusról asszem már írták,hogy csak ez az egy fajta méret van állítólag.Jó lett volna ha van nagyobb is!Én seggtörlőből táraztam be,amikor a Lidl-ben volt 200Ft :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: