Montana, Jevi: szép pocakfotók!
Gigi: Köszi a listákat! Hasznosak lesznek!
Orsitigris: szerintem is úgy van értelme a légzésfigyelőnek, ha a tanfolyamot is elvégezzük és persze sajnos még így sem 100%-os a biztonság. Mi első babások vagyunk és persze minket is beparáztattak, szerintem mi veszünk. Persze azzal egyetértek, hogy tényleg a gyártó jár jól ezzel és mi is felnőttünk annak idején.
Egyébként akkor tényleg nem volt ilyen sterilizálás, de azért ők is kifőzték a ruhákat és a cumisüvegeket. Szerintem én egy mikrós sterilizálót lehet, hogy veszek, persze árakat még nem láttam. Azt biztosan tudom, hogy nem szeretnék műtő steril körülményeket teremteni a gyerek körül, hiszen mi lesz így az immunrendszerével. Mi is felnőttünk és főleg vidékiként tudom mennyit számít ez (pl: az állatok közelsége...stb). Légzésfigyelőt, amit néztünk elég drágán találtam 40 ezer körül, igaz ez gyógyászati segédeszköz bolt volt, remélem találok olcsóbban is. A babamérlegre pedig nekünk azt ajánlották, hogy bőven jó, ha kikölcsönözzük amikor kell.
Mia: aranyosak a rucik!!!!!!!
Gigi: Szép kocsit választottatok! Mi ezügyben még elég tanácstalanok vagyunk. Érdemes márkára törekedni, vagy a névtelen is lehet ugyanolyan jó? Mi a jobb, ha egyben megveszem a többfunciósat vagy inkább külön-külön? Egy kérdés: nem úgy volt, hogy nyílik Debiben is C&A? (kicsit összeszedetlen vagyok, de sorban olvaslak benneteket visszafelé)
Van valakinek szoptatós párnája? Ma voltunk a babyoutletben és nézegettem, mert elég rosszul tudok a derekam miatt aludni, de mikor megfogtam olyan furcsa volt én azt hittem olyan a töltetük, mint a paplannak, vagy ilyesmi, szóval a kérdésem, hogy mindegyik ilyen babzsák jellegű, vagy csak amik én néztem? Egyáltalán tényleg jó?