Olyan jó veletek kezdeni a hetet!Most egy kicsit felszaporodott az olvasnivaló, merthogy hétvégén mindig volt valami más.De így jó, mert legalább sokat olvashatok rólatok
Koda!
Megnéztem a dobozaidat, és el vagyok ájulva tőlük!Mi lenne, ha készítenél nekem egy dobozt, én meg festek neked egy képet?Vagy választasz egyet a honlapomról.Tök örülnék neki.Na mit szólsz?
Jaj, csajok!A hétvégén voltunk az egyik barátunknál, akiknek 1 hónapja született babájuk.Hát, mit mondjak, isteni volt!Az a gyerek gyönyörű!
Titi!
Remélem, egyszer lesz alkalmam megkóstolni a zserbódat!Ahányszor írsz róla annyiszor fut össze a nyál a számban.Talán egyszer kinézünk egy pontot az országban, ami mindenkitől egyforma távolságra van és találkozunk.Jó lenne.
Ancsi!
Én is üdvözöllek közöttünk!És örülök, hogy itt vagy a környéken.Megtennéd nekem, hogy mesélsz a gyöngyösi kórházról?Képzeld, most az egri kórházba járok, de gondolkodom, hogy megnézném a gyöngyösit.Egyáltalán nem ismerem, érdemes oda menni szülni?Milyen hely?Jók a dokik?És mennyire alternatív?Úgy értem, van választási lehetősége az anyukáknak szüléskor?Tudod, hogy állva, vagy ülve, vagy ilyenek.Gátvédelem, apás szülés, stb.?
Jaj, ne haragudj, nem akartalak lerohanni, de már régóta keresek valakit, aki ismeri a helyet.Te ott szülted az első gyermekedet is?Na jó, nem kérdezek többet.Előre is köszi.
Na, csajok.Holnap megyek a dokihoz 9-re.Nem tudom mit csinálnak ilyekor.Az UH az rutin ilyenkor?Tehát tuti megcsinálják?Jaj, úgy izgulok már!
rimar