A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sziasztok!

Kata köszöni a gratulációkat. Szegényke nincs valami jól, tegnap nagyon szédült, ma meg az alsó fele fáj, de nagyon. Szegényke a fájdalom miatt 3 órát tudott aludni éjjel. Lőrinc baba egy szopi világbajnok, és eddig van is, mit szopiznia.

Hoztam pár képet róla:

Kép

Kép

Kép

kispiskóta

ja, és gratula az oldalra fordulásokhoz a babóknak. nem vacakolnak :)

Enyém Luca is okos ügyes /naná, s merjen mást mondani vki :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: / igaz még nem fordul, de van egy bocija, nagy kedvenc, már követi a tekintetével /ahogy minket is, de a boci az csúúúúúúúúúúúúúcs/ s nyúl érte, s ütögeti.

egyébként azt mondják, a babák születési körülményei /tehát előbb jött, időre, vagy ráhúzott/ megjelenik az egyéniségükben is, a korábban érkezettek nem vacakolnak, mindent azonnal, s gyorsan, agyalások, s túlgondolkodások nélkül csinálnak, a ráhúzósak pedig mindent szépen komótosan, kivárva az idejét, vagy többet, alaposan meggondolva végzik a dolgaikat, s stb.
A pontosan a kiírt időpontra érkezettekre nem emlékszem :oops: 8) :)

vicger

jaj de husis gyönyörűség Lőrincbaba! :) :) :) :):):)

Ismét gratula Nekik, Nektek Kispiskóta :) Katának pedig kívánok mielőbbi felépülést, s fájdalommentes éccakákat s nappalokat!

vicger

Luca és a Boci :)

Kép

Kép

Kép

vicger

Astrid,jajjj,de a gyerekorvoshoz muszáj volt nekem is menni,a melltartót is nekem kellett megvenni,a nőgyógyi meg belőlem szedte a varratot,egyedül a mérleg jöhetett volna nélkülem,de a többihez képest az semmi nem volt,plusz útbaesett ,de ma már itthon,egésznap fekszem,iszok mint gödény.....nálunk itt van anyósom és ő mos főz takarít,plusz a babánál is a kezemalá dolgozik....

Andi,2 in 1,csak andiszoc és kicsit dolgoznia kell!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

csajok nagyon édesek a babók,a tablót nem mostanában fogom befejezni.....bocsi

sutimano76

Sziasztok!

Kata: Nagy-nagy gratula Lőrinc babához! Mielőbbi javulást, és várunk ám Titeket nagyon!!

Babák tündériek!
Mabe: Mollinak az a keresztelős rucija tuti! Nem csoda, hogy Marcellnak már a pociban is tetszett Molli! Mindig rugdosott amikor nézegettem a képeket. :lol:

Bibi: Átküldhetnéd nekem telepatikusan azt a plussz tejcsit. :lol:

Marcell baba egyre ügyesebben kiszopizza azt a kevéske tejet, ami van, aztán usgyi a tápi. De van olyan, hogy kilöki a cumit és visszafordul a cicire, próbálkozik a drága, de nem igazán jön több, és akkor kénytelen visszafordulni az üveghez. Most 3750gr, tehát végre túllőttünk a születési súlyon. Nappal 3-3,5 óránként éjjel 4 óránként eszik.
Alludni meg 2-2,5 órákat tudok én is éjjel. Cici, tápszer, elpakolás stb, min. 1 óra nekem. Bizti van aki ügyesebb, de nekem ennyi idő kell. Utána néha már azért nem tudok elaludni, mert totál hulla vagyok. De meg főzni kell, néha vasalni stb. Du meg jön a nagylány, vele tanulni, kicsit foglalkozni, aztán itt az este.

Azt se tudom mi van a nagyvilágban, még híreket se hallgatok.

Pocisoknak megy a drukk ezerrel! Nemsokára csak babások leszünk! Minden kismanó kibújik!

És akkor néhány kép:
Kép Kép

Dédivel:
Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Na, minden alakulgat itthon, nem is tudom, mire készülök?!?! Pedig 7végén már itthon leszünk, nagyon remélem.

Bex, nyolc körül várnak, aztán papírozás meg ilyenek, sajnos nem tudom pontosan, mikor is kezdjük! Remélem az adminisztráció nem tart tovább egy-két óránál! Ha nem tudok sms-t írni, Veronika barátnőm majd este ír nektek itt!

Luca és a boci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon édes :lol: :lol: :lol:

Veronikáról ne is beszéljünk :lol: A szívem csücske :lol:

Köszönjük a Kata híreket, nagyon sokat gondoltam rá, hogy mi lehet velük!!!! Kitartás Kata!!! :) :)

Tudom ám Süti, de láttam vetted az adást :lol: :lol: :lol: De jó, örülök, hogy van segítséged!!!!!!!!!!!! Biztosan én sem tudok majd naponta kétszer is itt evezni a gép előtt, mint eddig... Aztán ki tudja, lehet, h Fruzzsantó olyan lesz, mint én, és alszik, mint a bunda, bár a pocakbeli viselkedése (egész nap nem alszunk csak éjjel) nagyon Apára hasonlít :? :?

Boboka :) Ördög és pakol?!?! Remélem nem úgy kapkodsz, mint én eddig :lol: :lol:

Astrid, örülök az éjszakádnak, csak így tovább!!!!!!!!!!!!!! :) :)

Kriszti, sajnálom, hogy kezdesz kipurcanni, remélem ma összejön az alvás!!!!

Kép
lili34

én is gratulálok a kis tornászoknak !!! :) ... nem semmi a kép, ahol Veronika emelgeti a fejét, és Mollit sem lehetne az ágy szélén hagyni már :)

Katának jobbulást, Lőrinc nagyon-nagyon édike :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Tara, küldtem privit ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Bibi: Sajna kezet foghatunk, Andrisom is most nyelte be a takonykórt, csak úgy ömlik belőle. :cry: De olyan ügyi, mert a kezébe tüsszent és azonnal szalad kezet mosni. :lol: Mátét pedig nem fogdossa, erre megkértem. Remélem ennyivel megússzuk, ma már befalt 3 barackot, egy banánt és csomó citromos teát.

Hú, micsoda ügyes babák vannak itt! Nekem nagyon furcsa Andris után, hogy Máté milyen ügyes, figyelget ezerrel, tartja ügyesen a fejét, követi a dolgokat. Andris mindent nagyon későn kezdett, gyógytornásztatták is 2 hónapos korától, másfél éves korára érte utol a többieket. De dokinéni megnyugtatott, hogy Máté nagyon ügyes. :lol: Anno a HP Dévényes gyógytornászunk azzal riogatott, hogy a tesó is majdnem biztos hipotón lesz, mint Andris. :roll:

Ti napközben mennyit fektetitek hason a babákat?

Ma voltunk mérlegelni, és képzeljétek 3180-mal jöttünk haza, ma, 18 nappal később Máté kereken 4000 gramm. Kevesebb, mint 3 hét alatt hízott 820 grammot, azaz a havi átlagunk 1 kg körül lesz. :lol: Dokinéni megdícsért, csak október 14én lesz jelenésünk nála. Védőnőt leráztam, hogy majd hívom ha kell valami. :wink: Állandóan 10-fél11kor akar jönni, ami pont játszi-idő. Nem ülünk itthon rá várva, az tuti. :wink: Ja, és megkérdezte, miután mondtam neki mennyit hízott Máté, hogy és van elég tej? :roll: :roll: :roll:

Momó, Veronika, Molli, Lotti, Luca, Marcell, Lőrinc is csodaszépek!

Bobóka, Lili és Bex: Nagyon drukkolok nektek! Biztos minden rendben lesz, ahogy itt mindenkivel. Ti sem töritek meg a sort. :wink:

Bobóka: Dokid :x Pénzes sztori :twisted:
T

Kép

Kép
hgrita

Vicger: Jól látom, hogy Luca tiszta Ati? És csini ruci!

Astrid: Szuper éjszaka :lol:

Tara: Kitartás! És örülök, hogy Marcell egyre ügyesebb! Hírekig én is három naponta jutok kb. :?

Képzeljétek, 3 percre tőlünk megnyitott egy hatalmas, szuper játszótér. Tényleg európai színvonalú, van játéktér bébiknek és nagyobbaknak is, így mindkét gyerkőc el tudja majd foglalni magát. Andris nagyokat tud kötélen mászni, csúszdázni, ügyesedni. Majd csinálok képeket, mert tényleg nagyon különleges a hely. Még a TVben is benne volt az átadás. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Rita, jó evőkéje van Máténak :) :) :) :) Andrisnak sok sok gyógypuszi, hogy hamar meggyógyuljon ! :)

hason fektetés: hát passz, hogy konkrétan mennyit, kétszer - háromszor teszem hasra, addig amíg nem hőbörög a kisasszony, hogy most már elég volt :) Van, hogy 2 perc után megunja, van hogy közelít a 6-7hez. Ébren. Napközben hason alszik az ágyában, ez is változó a fél órától kezdve a 3-4ig.

Lili, ha olyan lesz Fruzsi, mint Apája, azt éjjel fogod nagyon értékelni :) :) :) :)

vicger

Vicger: Olvasom blogon, hogy most már az egész családnak főzöl. Írsz nekem ötleteket, hogy miket tudsz gyorsan elkészíteni, ami a pocaknak sem árt? Mi eddig Gastroyaloztunk, de már sajnáljuk rá a pénzt, főznék jövő héttől. :wink: Jól jönne néhány ötlet.

Kép

Kép
hgrita

Helloka!
Hu, ma megint annyit járkáltunk, KO vagyok!
A hasam azóta is keményedik, meg tegnap éjjel óta mintha mensis fájdalmaim lennének, semmi rendszeres, csak néha úgy érzem…

Lili, Apa is mennyire izgul értetek!!
Drukk ++++++++++++++++ holnapra, ha addig nem jönnél!!

Brumi, jobbulást Bibinek!

Boboka, neked is drukk ezerrel +++++++++++++++! Bakker, pénzes csajszi nem semmi!!
Meglátjuk, remélem megyek hihihi, ha nem is babázni, akkor bemegyek UH-ra, azt kiharcolom, és akkor megkereslek!!!!

Bex, tudom, h rossz, én is agyalok, miért nem jön már ki Ebano, de minden ok lesz!!!!!!!!

Madar, de édesek a lányaid!!

Astrid, Vicger, örülök, h javul azért az alvás, pocifájás, stb!!!

Kispiskóta, köszi a gyönyörűséges Lőrinc-képeket és a híreket!! Katának simi!!!!

Luca, Marcell képei is édesek!!!!

Rita, gratula Máténak, h ilyen ügyes!! Játszótér, de jóóó!!!

floranan

Rita, szívesen, de ne szarvaspörköltre gondolj ;) igyekszem olyanokat készíteni, amik viszonylag gyorsan meg vannak, pl sült csirke /zacsiban sütve/ rizzsel, másnap pl kapormártás / vagy spenót, sóska, paradicsom/ az esetlegesen maradt hússal és krumplival, harmadnap valami főzelék, aztán tészta, leginkább pesztós, vagy paradicsomos tészta, vagy lehet diós-lekváros, mákos, grízes /darás/
resztelt máj is hamar kész van, most ez volt a heti, másfél heti menü... rakott cuccok is viszonylag kevésbé időigényesek, s ezekhez persze leves, húsleves, gyümölcs- és krémlevesek.

vicger

Flora, előbb utóbb elindul ez a Csokifiú ;)

vicger

Babásoknak örülök a jó éjszakához, már akinek megadatott 8) Akinek meg nem, annak kívánok egy szép alvós iccakát :wink:

Flora, most már lassíts egy picit, vagy pont így akarod kicsalogatni Csokikát? :wink:

Babás képek nagyon szípek :wink: És meg kell állapítani, nem csak szép, de nagyon ügyes babáink is vannak :)

Rita, játszótér nagyon jó :)

Andrisnak, Lillának jobbulást kívánok.

Katának jobbulást kívánok én is, és köszönjük a Lőrinc képeket :)

Lili, én még nem pakoltam azóta semmit
:oops: A kórházi pakkom már kb. két hete kocsiban figyel, egy-két apróságot tettem még félre, hogy majd le kell vinni.

Még ki kellene teregetnem, felmosni, a plüss állatkákat kimosni :lol: (nagyon fontos teendő 8) 8) :lol: ), virágot locsolni, meg felírni dolgokat, amiket nem kellene elfelejteni, amíg nem vagyok itthon (na nem mintha én nélkülem megállna az élet :lol: )

Móka, a külön szobáért a végén kellett fizetni, amikor eljöttetek?
Ott is volt hűtő?
Egy nap hányszor kellett levinni Momot a csecsemősökhöz?
Rád rád néztek naponta a nővérek (kötést cserélni, esetleg fájdalomcsillapítót stb. beadni - tényleg, oxitocint itt is adnak a műtét utáni napokban) vagy mindenért le kellett menned a gyerekágyas részre?

Csak azért kérdezem, hátha szükség lesz a külön szobára, majd a szobatársaktól függ:)

Bocsi, hogy hirtelen ennyit kérdezek, de már kezd élesnek tűnni a helyzet és jó lenne sok mindennel tisztában lenni :)
Vendég

Dorka
Pihenjünk műtét után dolog... nem véletlen... az belefér, hogy ringatod a babádat :wink:
Nem most kell megcsinálni a nagytakarítást, nem kell egész nap csavarogni... stb...
Nyűgösség ellen nekünk bevállt: úgy magadra fektetni, hogy a bőrötök közvetlenül érintkezzen, becsomagolni (egy-egy hirtenen mozdulattól még megijednek), zene, mesélés...

Bibi
Jobbulást nektek!
Nagyon aranyos :lol: :lol: :lol:

Lina
Királylány :lol: :lol: :lol: :lol:

Madar
Veronika nagyon ügyesen emeli a fejét :lol:

Vicger
Álommanókat küldünk nektek!
Akkor Molli szélvészke lesz :wink:
Boci :lol: :lol: :lol:

Kispiskóta
Köszönjük!
Lőrinc is nagyon szép baba :lol: :lol: :lol:

Süti
Gyerekorvos: nem ment ki hozzátok? :roll:
Melltartó: Nem volt otthon egy se, ami jó???
Bár, ez a te dolgod... Hidd el, hogy nem akarunk rosszat!

Taranee
Nekünk is bejön Marci-kukac :lol: :wink:
(ha nekem kellene éjszaka tápszert adnom, akkor este lefekvés előtt elkészíteném, cumisüvegbe adagolnám... hűtőben semmi baja nem lesz... amikor kell, csak egy kis langyosítás neki... utána vizet engedni bele és reggelig otthagynám a mosogatóban :oops: :wink: )

Rita
Molli elég sokat van hason, általában úgy alszik el...
Játszótér :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Molli hétfőn (6 hetesen) 3970g és 53cm volt :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Móka, még valami, biztos írtad már, de tök hülye vagyok, mindent elfelejtek :oops: :oops:
Hány órát is voltál az őrzőben?
Vendég

Kép

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Kistündér a Holdhoz repült,
Boldogan az ölébe ült.
Két kezével átölelte,
Simogatta, szeretgette.
Együtt szépen elaludtak,
Mosolyogva így álmodtak,
Kis tündérkém az álmában,
Anyukája két karjában :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Erika... anyós... :evil: :evil: :evil: :evil: no comment... asszem vagyunk egy páran akik megvagyunk áldva.... :? :? :? :?

Bibi... úgy örülök, hogy jobban vagy!!!! Nagyon szurkoltam! :wink: Lotti baba nagyon szíííííííííííííííp!!!! :) Az elvek pedig azért vannak, hogy megszegjük őket! :wink: :wink:

Jaaaj most mennem kell... de később megpróbálok jönni.... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

mabe kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :) :) :)

vicger

Nah, megfőztem...

Vicger, remélem is, h elindul! :D
Nem is azért, mert nem bírom már a pocakosságot vagy siettetni akarom a drágámat, hanem mindig is egy picit mintha nagyobbnak mérték volna, és attól tartok, ha sokáig benn marad, akkorára nő, hogy esélyem sem lesz természetesen megszülni... szóval holnap találkozom a dokival, ha minden igaz, 1 nappal a kiírás előtt, és megbeszélem vele, hogy ha csüti nem jön, akkor pénteken én bemegyek a kórházba vagy bárhova, h nézzen rá!!!!

De fura, sztem Ebano most nagyobb, mint Molli 6 hetesen :D
Mabe, köszi az édi verset és a képet!

Andi, oké, h andiszoci vagy, de életjelet kérünk! Köszönjük az infót Süti, neked meg pihi irgum-burgum! :wink:

floranan

Csak bekukk,és csak a képeket néztem most meg :oops:

Még mindig olvadozom a babáinktól,gyönyörűek!!!!

Megyek alunni,mert ma dolgoztam,és holnap is kell,de az uzsoki mellett fogok ügyködni,nagy rutinnal,ha esetleg menni kell :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Andi, ne legyél andiszoci lécci lécci lécci 8)
Kicsi Junior, gyere mááááár :wink: :wink:

Csajok, nem parázom, csak egy kérdés: ha esetleg mégis nagy az a bpd, az jelenthet valami bajt a babánál?

Valahol azt olvastam, hogy 90-105-ig teljesen normális.

Nektek mennyivel születtek a babók?
Vendég

HellóHalló!!

Mabe, pihiig sajna ritkán jutok el, de néha észbe kapok, s akkor leteszem magam...

Dorka, de jó, h jelentkeztél, pont hiányolni akartalak!

Marcell nagyon édi, Veronika is micsudi tornász kishölgy Mollival együtt... én is nézegetem Momót, s olyan ügyesen emeleti a fejét... nekem is az rémlett, h ez csak később csinálják a babók..

Rita
, hol van az a játszótér??

Astrid, Vicger el se tudom képzelni, h ennyi sok gyerek mellett hogy bírjátok..

Kispiskóta
, Katának gyors felépülést, és nagyon cuki Lőrinc baba is!!!

Bumi, jobbulást Nektek!!!

Lili, olyan izgi lesz a holnapi nap..:D nagyon sok drukkkk!!!

Bobóka
, MINDEN RENDBEN LESZ , ne izgulj!!! gyönyörű, óriás hangú kislányt fogsz a kezedben tartani holnapután, s minden rendben lesz vele!! és Veled is!!!!!
Szoba napi 10e, bármikor eldöntheted, h külön szeretnél menni... ha van hely persze:) (mi azért választottuk végül, mert a műtét után minden felgyorsult, s ne lehettünk hármasban) haza menetelkor fizetsz..hűtő volt!
Momót este 8ra vittem vissza a műtét napján és másnap 6ra mehettem érte este vissza, harmadnap velem volt végig... különben meg ha van valami különleges dolog, akkor úgyis szólnak, h mire kell visszavinni... én tök jól voltam a csaszi után 8 órával már felkelhettem... DE ott is mondták, h ne vagánykodjunk szóval ezért is írtam múltkor a Flornannak, h be lehet adni a babókat.. de ugye én műtött voltam..
Bennem végig az lebegett, amit Anna is írt , h Ő 6 hétig csak babázik, s pihen..
Örző: 00.42kor emelkedett ki Őrültke, utána nem tom meddig tartott még a móka.. felvittek és műszakváltás reggel 8kor volt, akkor segítettek felkelni, aztán vizit... dél körül felhozták a babókat mutiba (nem ismertem meg melyik enyém gyerek:oops: ), aztán 2kor távozhattam....:)
külön szobák ugyi egy emelettel feljebb vannak, ahol nem mindenki kismama... de a nővérek tudják, h Te ott vagy, így mennek adják a szurikat gyogyókat , ha kell.. szóval számon tartanak:)
méhösszehúzót meg trombózis ellen nem tom mit kaptam szuriban... ha kellett adtak algopirint.. (meg én kaptam ellenanyagot...)
remélem mindenre válaszoltam..
juuuj, úgy izgulok Érted:):D mindenképp jelezz, ha van valami:)

Bex mizu??

[b]Andi
, télleg nagyon rutinos vagy!!!:D:D

Floranan[/b], Momó 4 kiló körül járkál, s így is olyan kis apróka:)
Csoki is egy kis gyönyörű babszem lesz:D:D és kijön majd meglásd!!

Nálunk nem tudom miért ,de kisEmber a mai nap folyamán elfelejtette, h h hogy is kel elaludni, csak karban sikerült, de akkor is tök nyugtalan volt utána szegényke, most is Apa karjaiban pihen..
különben meg jobban az iccakák, de ugye kopkopkop!!!

Bobóka, még itt vagyok, ha van kérdés!! hányra mész holnap??

Kép

Kép
móka:)

Boboka, tényleg ne aggódj!!
Minden flottul fog menni!

Móka, köszi a bíztatást!!
Benn nem marad, azt tudom :wink: :lol:
Jobb éjszakák, juhééé kopkopkop

floranan

Móka, a nem mindenki kismama az emeletre vonatkozik, ugye? Vagy a szoba is több ágyas?
Nem mintha tervezném, h felmegyek, de ki tudja, milyen szobatársak lesznek...

floranan

Floranan, "fent a második emelet, ahol voltak az előadások... nőgyógyászati osztály... általában egy-két -három és asszem hat ágyas szobák vannak..
ott vannak például azok a kismamik, akik pocakosok és előbb bent kell lenniük és az idősebbek, akik bármilyen műtétre jönnek...
de lehet azért korzózni és haverkodni,akinek van rá igénye:)

Kép

Kép

[quote="móka:)"][ írta:móka:)b]Floranan, "fent a második emelet, ahol voltak az előadások... nőgyógyászati osztály... általában egy-két -három és asszem hat ágyas szobák vannak..
ott vannak például azok a kismamik, akik pocakosok és előbb bent kell lenniük és az idősebbek, akik bármilyen műtétre jönnek...
de lehet azért korzózni és haverkodni,akinek van rá igénye:)

:)
ÖÖÖ, de szóval a tízezres az egyágyas? Erre vonatkozott, hihi, csak felfogom :)

floranan

Móka, köszi köszi az infókat :)

Holnap reggel fél 8-ra kell menni (fogalmam sincs, hogy kelek fel /nem alvós anyucik ne figyeljenek/ mióta babás vagyok sacc / kb. 10:00 körül pattan ki az álom a szememből :oops: :oops: :oops:

Csajok, köszi mindenkinek a drukkokat, szerintem majd Mókának és Madarnak fogok üzizni (vagy az is lehet, hogy nagy örömömben mindenkinek :) :) )

Akkor a 4. nap jöhettetek haza, ugyi?

Nekem még az a furi, hogy a dokikám azt mondta, hogy varratszedés két héttel a szülés után lesz. Én úgy emlékeztem, hogy kb. 1-1,5 hétig van varrat.
Vendég

:):)

igen igen , arra vonatkozott...
hát annyira nem volt nagy szám , hogy 10ezret megért volna, de Apa addig volt ott, ameddig akart, ez meg megért mindent :oops: :oops: :oops: :oops:

:D

Kép

Kép

Móka, a terhespatológia hanyadikon van? Az is a másodikon?

Bex sem nagyon jött ma, mi lehet velük, tud valaki valamit?

Lili, remélem még olvasod, nagyon nagy drukk nektek holnapra++++++++++++++++++
Vendég

Boboka, sztem holnap simán kelsz :wink: egy lépéssel a nagy nap felé!!
++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt csajok, kidőltem!!
Pusssz

floranan

Bobóka, jöhet az üzi, itthon vagyok, szopi közben meg tudok tájékoztatni!
télleg kezdek helyetted is izgulni, úgyh neked már nem kell :D

igen 4. nap jöttünk,kisEmberen múlott, szerencsére nem sárgult be..meg sokan voltak , és szórták ki az embereket:D:D

(Lassan megszülöm a születéstörténetünket... szánok rá holnap egy kis időt.....)

Kép

Kép

az is a másodikon van, a szülőszobák mellett van egy lépcső, s ott lehet felmenni... engem oda vettek fel, de végül elindult Momó, s nem kellett ott megpihennem...mehettem a szülőszobára!

Kép

Kép

Köszi Móka!
Mindenkinek szorítok mindenért, babásoknak jó alvást, pocakosoknak kifelé siető manókat!!!

Kép

floranan

szebb álmokat Floranan, és CsokiBaba!:D

Kép

Kép

Móka, köszi még egyszer az infókat :wink:

Lassan én is kidőlök csajok, pusssz mindenkinek

Babásoknak szép, lehetőleg alvós éjszakát, pocisoknak mielőbbi babaesőt kívánok

Jóccakát Istennők :wink:
Vendég

szívesen!
ne tessék izgulni Niki baba nagyon szeretne jönni hozzátok!!!
Jóéjt!!!

Kép

Kép

Derűs napot! :) :)

Bexék Tomikája úgy döntött, hogy ma reggel 8kor kirúgja a ház oldalát és a magzatburkot, így anyukája és apukája félig elfolyt magzatvízzel és 10 perces fájásokkal elindult a kórházba :D :D :D :D

Hajrá Bex és hajrá Tomi!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++

vicger

HAJRÁHAJRÁ TOMI BABA!!!!:D:D
+++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Juhééé!!

Nagy drukk Bex, Tomibaba és Tomiapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rohanok ctg-re, pussz!!

floranan

Naaa tegnap nem tudtam már jönni.... :? :? :?

Móni... Veronika nagyon ügyes! :) és jaaaj de jó, h ogy Julcsi bábozik neki.... :) :) :)

Kriszti... mecsek teát herbáriában lehet kapni??? Vagy máshol is fellelhető??? szegény Ati a hátsó fog miatt... soksok simisimisimi neki és neked is! :) Luca bocija... :) :) :)

Kispiskóta... köszönjük a képeket erről a fess férfiról Lőrinc babáról.... nagyon szép baba! :) :) :)

Boboka..
. pénz história.... :( :( :(

Tara... nem irigyellek... a pkolászási idő miatt.... :? :? :? :? :? Marcell olyan szép baba... és a dédi milyen büszke... :) :) :)

Bibi...
sok gyógypuszi nektek! :)

Rita.
.. Andrisnak is soksok gyógypuszi... takonykór.... :evil: :evil: :evil: gyarapodás :) :) :)

Molli.
.. már milyen nagy 6 hetesen.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Hajrá Tomi baba... Bex drukk +++++++++++++++++++++++++++++ Vajon hol tartanak????

Lili drukk +++++++++++++++++++++
vikiviktor

Gyerünk Bex, ügyesen, Tomi baba várunk nagyon!!!!

KépKép
KépKép
madar

Boboka, Lili mennek a drukkok Nektek is. ++++++++++++++++++ Kép

KépKép
KépKép
madar

Láthatóan, én is kevesebbet vagyok, mióta apát nélkülözzük. :roll: De most megpróbálok egy kicsit visszaolvasni. :wink:

Astrid: nálam is az a helyzet, hogy a napközbeni 3 órás alvások közötti kb. 1,5-2 órákat úgy értelmezi a kisasszony, hogy kézben kell tölteni, na jó néha kb. 10 percig elvan a hordozóban, ágyon, járókában is ..., főleg, ha valaki szórakoztatja közben, pl. ma reggel nemcsak Julcsi, hanem én is báboztam neki. Van Julcsinak egy nyuszi bábja, na az nagyon bejön. Viszont az éjszakáink változatlanul szuperek és ennek azért nagyon lehet örülni. :lol:
Mellgyulladásilg Te már teljesen rendben vagy?

Kriszti:
ezt már én is megfigyeltem, ha ideges voltam, amikor Julcsi nem aludt éjszaka, akkor egyre kevésbé akart aludni, mert valahogy olyan nagyon jó kis szenzoraik vannak és leveszik a negatív rezgéseket ... hamar megtanultam, hogy sokkal célrevezetőbb, ha magamat nyugtatom le és úgy próbálom meg elaltatni, mintha csak elnyomom magamban a feszültséget. Bár szerencsére ez már a régmúlt, de 1-1 nehezebb éjszaka most is eszembe jut ez. :wink:
Remélem, a mai éjszakátok kevésbé volt forgalmas.
Hát, még jó, hogy Luca is okos, ügyes baba. :) Sőt, minden babánk nemcsak szép, hanem ügyes és okos is, csak vannak, lesznek, akik megfontoltabbak, de ez nem csorbítja az Ő érdemekeiket sem. :wink:
Nagyon szeretem Luca-bocis képeket. :)

kispiskóta: köszönjük a képet. Kata, Lőrincz nagyon helyes kispasi ... beállunk a sorba. :wink: Ügyes nagyfiú, gratulálunk a gyors szopi eredményhez. Remélem, ma már Kata is sokkal jobban lesz. Gyors regenerálódást kívánunk Neki. :)

Tara: Marcellnek nagy-nagy simi, hogy ilyen ügyesen "dolgozik". :)
Neked meg vígasztalós nagy simi, el sem tudom képzelni, milyen lenne, ha még Julcsival tanulnunk is kellene. Most, hogy egyedül vagyok velük és próbálok mindkét csajnak és magamnak is megfelelni, érzem ám, hogy néha totál lemerülök estére. :roll:

Lili: köszönjük. :D :wink: Várom ám a híreket, hogy mi van Veletek! :roll: :?:

Rita: remélem, Andris gyorsan kilábal a kórságból és nem viszi át Mátéra. Nehéz velük megértetni, hogy nem szerencsés ilyenkor a fogdosás. Ráadásul Julcsikám is kényszeresen állandóan Veronika fejét tapizza, nem a kezét, nem a lábát .... az arcocskáját ... :roll:
Máténak és Neked hatalmas dícséret ehhez a súlygyarapodáshoz. :)
Veronika is szépen gyarapodik, de mi doktor nénink meg azt mondta, hogy ez sok (1. itthon töltött hét 400 gramm, 2. itthon töltötthét 140 gramm, 3. itthon töltött hét 350 gramm) ... én meg nem tudom, de csak szopizik, tea sincs és 3-4 óránként, éjjel csak egyszer ... szóval, nem tudom, mit kellene csinálni ... Védőnő javaslatára megmértem most, hogy mennyiket eszik, az eredmény 120-160 gramm között, tehát ez sem túl sok ... na, most ilyenkor mit kell tenni? Én úgy döntöttem, hogy semmit, szopizzon csak tovább így.
Játszótér: ez Nektek tényleg nagyon jó :D :D :D

Mabe: Imola mértek nagyon szépek. Gratulálok. Ügyes nagylány. :D :D :D

Floranan: Csokikának hivatalosan már csak egy napja van bent. :D :wink: Várom a CTG híreket. :)

Andi: legyen ám pihenés is a munka közben.

Móka: hogy telt a nehéz nap után az éjszaka?

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: