A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Jó estét!

Olvastam kicsit, de már nincs erőm reagálni. Bocsi. A csajok már a múlt héten is betegek voltak , de vasárnap megint kihívtam a dokit, mert nem tetszett a köhögésük. Szép kis bronchitisük lett, hiaába kapták a gyógyszert. Most újakat kapnak. :evil: Remélem meggyógyulnak . Pluszban még Apa is beteg lett, ma meg én is.

Azért a tábláb az adatok gyorsan

Kíra: szülinap-április 14., névnap- augusztus 3.
Eszter : szülinap - július 31., névnap - május 24.
Emma: szülinap - július 31., névnap - november 24.
Anya: szülinap - június 13., névnap - június 1.

Puszi Mindenkinek !

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tünde: jobbulást Nektek!!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

banika! :lol: :lol: :lol:

andi! keresgelek, amint meg van kuldom

szandra! jo eccakat nektek

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Melcsi
ELTE-TÓFK

Myra
Jobbulást :!: :!:

Én is megyek,apának dolgoznia kell a gépen.Jó éjszakát mindenkinek 8)
Vendég

Demoniq: említettem már, hogy nagyon szupcsi a vonalzód :) tök jó élesek a képek!

babusok
Budapest

Sotske: akkor szinte 100% hogy nem rokon :(
jóccakát mindenkinek álmosszmájli

babusok
Budapest

myra! jobbulast az egesz csaladnak :arrow: :arrow: :arrow:

babus! koszi, samy csanalta :D :D

szep almokat mamaknak, babaknak es apaknak

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:12-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:12-kor.
davandi

andi! tablaba:

MICHELLE nevnap 28 szept
MATTIA nevnap 14 majus
monika nevnap 4 majus

koszi

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:13-kor.
davandi

Andi!

Dávid: szülinap február 25.,névnap december 30.
Olivér:szülinap május 2.,névnap november 21.
Marcell: szülinap május 2, névnap augusztus 14.
Benjámin: szülinap május 2., névnap január 3.
Én (Edit):szülinap május 29.,névnap szeptember 16.

Köszi!
Eltettem én is magam holnapra!Mindenkinek nyugodalmas,hosszú éjszakát kívánok!

Kép

Kép
edit73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:14-kor.
davandi

Üdvözlet az éjszakás műszaknak :D
Kicsit előtűnök a zugolvasásból. Anyukám nálunk van pár napja, nem nagyon ülök gép előtt, mert mégiscsak hogy néz az ki :)
Gyerkőceim borzasztó nyűgösek, alig lehet őket elaltatni, aztán ha nagy nehezen elalszanak, fél óra múlva már fenn is vannak. Holnap megyünk 4 hós szurira. :?
Egy kérdés: Az Ikeákban mennyire lehet közlekedni ikres (egymás mögötti) kocsival? Nagyon mehetnékem van, de még nem mertem belevágni.

Ez a névnapos-szülinapos táblázat nagyon jó!
csajok szülinapja nov. 3.
Dóra névnap: febr. 6.
Kinga névnap: júl. 24.
Regina névnap: szept. 7.
anya szülinap okt. 21.

Gyors gyógyulást kívánok a betegeknek!

Hoztam pár képet
Kép Kép
Kis csigából kis virág (Dóra) Kiskutya (Kinga)
Kép Fekvő tornász (Dóra)
Kép Kép
Csücsülünk és borulunk
szamy

Jocakat!

Xandra Neked mennek a drukkok az ejszakahoz!!! Majd szamolj be holnap!

Tundi: jobbulast a Csajsziknak!

Myra: Nektek is jobbulast!

Juci: kakaos kalacs receptet kerem szepen, en tegnap gyonyoru, fincsi gyumolcstortat csinaltam, megnyaltuk mind a 20 ujjunkat. :D

Kepzeljetek ma Apa mar 7 elott itthon volt. :D Volt nagy entyembentyem es most alszik, beajult. :lol: :lol:

Draga, edes Alexem ma delutan lerantotta a tuzhelyrol a tejet es magara boritotta az egeszet amig en kotorasztam a szekrenyben :evil: Szerencsere eppen elotte tettem fel igy meg nem volt meleg!!! :roll: :D

Hadd dicsekedjem egy kicsit milyen okosak az en dragaim, jo tudom hogy 18 honaposan ez nem nagy dolog de nekem az. :D
Ime az en okos, tisztelettudo, szofogado, rendszereto kisfiam:
(Annacskam ha kerek Tole valamit ram se hederit pedig tudom hogy ugyanugy erti mint az Alex)
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... gen660.flv

KépKép
KépKép
tontica

Szamy: nagyon edesek! Szerintem az ikea eleg nagy, szepen lehet kozlekedni!

Davandi: nem tudom a tabla tenyleg jo otlet-e, mast sem csinalunk majd mint folkoszontunk valakit. :roll: :D De nekem minegy, szoval adatok:

Apa Szulinap: szept. 7. Nevnap: szept. 8.
En Szulinap: majus 16. Nevnap: julius 2.
Monserrate Szulinap: szept. 8. Nevnap: szept. 8.
Anna es Alex Szulinap: szept. 23.
Anna nevnap: julius 2.
Alex nevnap: nem tudom :shock: :roll: :( :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

nagyon kis édes!

anya itt volt hétvégén és pelenkázta Annát.de nem vitt pelust.mondta Jankának hgogy vigyen nek, erre vitt :lol:

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:14-kor.
davandi

Szamy

nagyon kis cukikák!
ma voltma biziben, de nem volt nyitva.nem tom miért :?

szanet

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:15-kor.
davandi

Móni,
köszi :)

Szamy,
édesek nagyon!

Davandi,
máris nézem...
Aliz: nov. 14.
Barnabás: jún. 11.
Sára jan. 19.

Tonti,
szóval, az urad hobbijának tekinti a méhészkedést? Szereti csinálni? Csak azért is megkérdezem harmadszor is :wink:

Eszti,
szép az avatarod!

Szanet,
mit akarsz venni?

Benszi, Anny,
doktornénit felhívtam, hogy vihetem-e őket közösségbe abban a pár napban, mikor kijöhet az oltás hatása, és azt mondta, hogy nyugodtan. Csak akkor ne, ha kijön. De elővigyázatosságból nem kell otthon maradni.

KépKép
lili73

Tonti,
megnéztem, tündéri!

KépKép
lili73

Lili bocsika, szeret meheszkedni de igazabol nem hobbi hanem munka mert a hobbihoz a 150 kaptar kicsit sok lenne. :D Mindig azt mondja ha lenne eleg penzunk meghagyna 15-20 kaptarat hobbinak.

Szanet: azt hisszuk nem ertenek minket aztan a fenet nem, mindent tudnak ezek a kis zseni gyerekek! :D

Probalok feltolteni meg egy videot de nem hagyja, a fene!

KépKép
KépKép
tontica

Tényleg hihetetlen, mit meg nem értenek. Észrevétlenül sajátítják el a tudást, az ember néha nem is érti, hogyan, honnan...

KépKép
lili73

semmit nem veszek, csak beadtam rucikat és haza akarom őket hozni :D

amúgy én sme értem, hona tanulnak ilyen sokat :shock:

én attól vagyok elájulva, hogy babáznak.megsimogatják, megetetik a babájukat.Janka puszit is ad neki :)
meg főznek :lol: ezt nem tőlem látták pedig :oops: :roll: :lol:
műanyag edényben kevergetnek kanállal.és megkóstolják, ha mondom nekik :)

szanet

Na, sikerult feltolteni a videot amit akartam:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... gen664.flv

Kis mocskok mindent ertenek de beszelni azt nem akarnak! :evil: :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Szandra
Dokiapunak nagyon boldog névnapot kívánunk!!
Vendég

Edit
Egy napon születtünk :D :D :D :D
Vendég

Szandra!
Hasfelmetszőnek sokat és boldogat!

És persze jó kávézást mindenkinek!

Ha tegnap nincs itt egész nap a bébiszvetter, akkor is agylobbot kapok, ha csak az ikrek vannak itthon. Helyzet: törpék nem aludtak 5 percnél többet egész nap, helyette nyekergés, nyűgkődés, Balu rám tapadva, anya-anya-anya. Még jó, hogy Bea kapkodta a kis majmokat, én meg foglalkoztam a naggyal. Eredetileg délben haza akartam engedni, aztán mondtam, hogy maradjon. Asszem, jól tettem, de így is kész vagyok. Éjjel meg Balunak ment föl megint a láza, iszonyat szarult aludt, éjféltől kb. 4ig ébren voltam vele. :cry:

Viszont hős vagyöok: napközben 5 fejés (4 óránként), éjjel pedig nem keltem fejni és kibírtam! :lol: Mármint a cicim kkibírta, nem fájt nagyon. Úgyhogy jó lesz ez lassan. Ha be tudnék állni napi 4-5 fejésre, akkor az már jó lenne (a napi 8hoz képest) és így mehetne 6 hós korukig a tejcsi, szerintem az anyatejgyűjtős pótlással működne így a 6 hós korig kizárólag anyatej (esetleg minimális táppal).

Még mindenki alszik, Pasi ma majdnem egész nap velünk lesz. :lol:
vovanda

Vanda
Tegnapi nap :evil: :evil: :evil: :evil:
Mai nap :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Hú Myra! Jól elkaptátok ezt a fránya betegséget! Jobbulást Nektek! És mindenkinek aki még beteg. Mi úgy néz ki, kezdünk kikeverni belőle, tegnap már negatív volt a dokinéni halgatózása.

Képezljétek át kellett mosnunk szegény Zsófi orrocskáját fiziológiás sóoldattal. Lefektettük az ágyra, hogy lelógott a feje, én az egyik orrlyukán spicceltem be, apa a másikon szívta ki az orszívóval, majd fordítva. Tök jól átmosta az orrát. Ma megcsináljuk Adrinak is. Elég szar, de most kell csinálni egy pár napon keresztül. Egyébként voltunk velük a fül-orr gégén, és azt mondták, hogy amíg jön a foguk, addig várható, hogy sokszor lesz felsőlégúti megbetegedésük.

Andi! Tök jó ez a táblázat.
Adataink:
Adrienn, Zsófi szülinap: Feb. 13
Zsófi névnap: Máj. 15
Adrienn névnap: Szept. 8
Anita szülinap: Ápr. 15
Anita névnap: Jún.2

Binyek! Nekünk sing bicajunk, de az utánfutót én is láttam és tök szupi.

Lanyané! Neked még így elvannak a csajaid a pihiszékben! Nagyon kis nyugodt babák!

Anny! Édesek a csajok, és nagyon jó az a játszóház, na meg szerintem nem is drága, hogy még kapnak kajcsit is.

Vanda! Ma bizti jobb napotok lesz, kitartást! :D :D
:D

Benszi! Egy kis Opel Corsát vettünk, 5 ajtós. Már alig várom, hogy itt legyen.

Na megyek, sok a dolgom, és még sütni is akarok valamit apának.
Majd még próbálok jönni!

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Jó reggelt!
Dupla kávémmal jelen.

Köszönjük, Eszti :P !

Tontica :P
Nagyon okos mindkettő :D

Éjszakánk:
Már 9-kor megbukott a koncepciónk sajnos. Gyerek megébredt, 15 percig üvöltött az ágyában, Anya a fejét simogatta, de hiába. Átvittem a hálóba, "helyére" tettem, de még ott is üvöltött úgy 10 percig, amíg az Apja -akivel ugyebár aludni szokott ott- be nem jött és álomba nem simogatta :roll: Nem esett jól perszev :( Még sírtam is, hogy én, az anyja nem tudtam megnyugtatni, elaltatni :cry:
A jó hír, hogy Milán minderre nem ébredt fel és ő legalább 5-ig aludt. Márkó a szokásos f5-kor kérte a reggelijét :evil: Akkor már nem zavarta, hogy tőlem kapja és hogy a cumit is vagy 3x én adtam neki éjszaka...

Most igazából nem tudom, hogy folytassam. Próbáljam-e újra elaltatni a gyerekszobában, vagy a hálóban, de vigyem át a rácsos ágyát? Vajon mit jegyez meg jobban a gyerek, az ágyat, amiben alszik, vagy a környezetet? Én a gyerekszobás újabb próbálkozásra voksolnék, talán bírja kicsit tovább minden nap... Apa szerint a másik jobb lenne, tehát a hálóban a rácsos. Mit gondoltok?

xandra_73

Minden betegnek jobbulást!

Vanda :?
Nekem Milcsim szirénázik egész nap, de legalább ő alszik éjszaka...

Ancsi :shock:
Nem semmi, hogy ezt így tűrte Zsófi :shock:

xandra_73

Szamy!

Édesek a gyerekek!

Maryska!

Milyen kis csöppek voltak a tieid is. Hogy szalad az idő mi :shock:

Szandra, szerintem próbálkozz a gyerekszobával, mindig egy kicsit tovább fogja bírni szerintem és előbb utóbb megszokja majd, hogy az az ő helye. Nálunk is nagy ordítások szoktak lenni és nagyon ritkán ébrednek fel egymásra. Kitartás!

Dokiapunak boldogat!

Dorka névnap: február 6, szülinap augusztus 31
Lili névnap: július 11, szülinap augusztus 31
Judit: névnap: Július 30, szülinap február 13
Ati: névnap: január 7, szülinap: június 11
Hug szülinap: február 7

Szép napot! (szebbet mint ami van, nálunk esik :shock: )

Közérdekű közlemények:
1. Rossmannban Hipp tejbegríz jó éjt 225ft
2. Hoxa portálon elindult az ingyenes apró, képet is lehet feltölteni

Judit

jucicuki

Szandra!
Próbálkozzatok a szobájában, minden nap kicsit többet lesz ott. Altassa apa, mivel ezt szokta meg, előbb-utóbb kialakul, csak türelem kell hozzá.

Törpök aludtak éjjel, Dani végig (hajnal 4ig) Réka volt ébren, de őt Pasi megetette.
vovanda

hajnal 4-ig...de este 6-tól :-)
1szálpasi

Kakaós kalács:
Kell hozzá:

- 1 dl tej

- 1 kis pohár natúr joghurt

- 1 db tojás

- 1 kk só

- 4 ek cukor

- 5 dkg olvasztott margarin

- 60 dkg kenyérliszt (vagy 40 dkg finom + 20 dkg rétes)

- 1/2 csomag friss élesztő

A hozzávalókat dagasztom, majd elfelezem, és az egyik kupacot visszateszem a gépbe vízzel elkevert kakaóporral. Ezután a kétféle tésztát egyenként kinyújtom egymásra teszem, feltekerem, kelesztem jó 40-50 percet, tojással megkenem, és előmelegített sütőben megsütöm.

jucicuki

Lanyané: láttalak zugolvasni :D Kávézol? :wink:
Vendég

ja, és davandi, ha lehet még....kívülállóként....laurám szülinapja június 7, névnapja meg mindkettő tartva van (június+október, pontos napot nem tudok :oops: )
1szálpasi

esetleg megnézzem pontosan?
1szálpasi

vivi drágám lebuktatsz :wink:
jó reggelt jelen a kávémmal megengedtem magamnak kiültem a laptophoz mig mehiszom mert szigoruan fexem a nagyszobában :D
de ott csak zugolvasni tudok mert a szerelmem drága apuci olyan édes rárakta az új tévére is az internetet hogy ne kelljek ki de csak olvasni látom :D úgyhogy irjatok nekem is :D
szanet basszus tényleg két já
zminom van és egy amim hát nekem hármasikraim vannak :oops:

lanyané

Köszi Vanda :P
Eredetileg is így akartam, hogy Apa altassa, de mire hazaért, elaludt :lol: Igen, döntöttem, így folytatjuk 8)

Jucikám :P
Éhen halok :shock: :roll:

xandra_73

tegnapi képek a lányokról :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

lanyané

Sziasztok!

Lanyané! milyen édesek a csajok! és mennyire mások!!!

Fanni! de jóképűek a fiúk! ki kire hasonlít? Márkó szeme tiszta olyan mint a tied!!

Jobbulást a betegeknek!

Már nem is tudom mit akartam..

Andi! Tök jó a tábla!

Fanni Gergő szülinap január 10 (nem 11 :))
Fanni névnap márc. 9
Gergő névnap márc. 12
enyém névnap február 19 szülinap október 5

Mindjárt visszaolvasok oszt írok még!

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:16-kor.
davandi

Csajok!
Az e-mailem szerint valakitől privit kaptam, itt viszont nem látszik semmi. Bárki is volt az elkövető, tegye meg, hogy elküldi a vovanda@freemail.hu-ra.
Köszi
!
vovanda

Maryska :P
Gyönyörűek a csajok!

Zsuzska :P
Köszönjük!
Márkó anyukám szerint rám, anyósom szerint Apjára. Milán először senkire csak Márkóra, most meg egyre inkább apja.
Én véleményem, hogy Márkó egy szerencsés egyveleg :lol: de tényleg, ha magamat akarom benne látni, akkor én vagyok, ha Apját, akkor ő. Milán meg kakukktojás :lol: De a szeme az Apjáé.

xandra_73

vanda: e-mail ment:-)
1szálpasi

Pasi: Laura névnap beírva :lol: én csak júniusiról tudok...nekünk elég 1 névnap is :lol:
Szamy, Maryska: csudijó képek, cukorbaba mind a 4 ööö 5, mert Maryskának 3 van :lol: :lol:
Maryska: vetted amit írtam, közös ismerős 2db? :lol: Akkor mégsem vagyok kamu :)
még jövök, csak Tami nyüszizik, remélem elalszik :D

babusok
Budapest

babus kik azok?mert nem tok belépni oda :oops:
ilyen rövidekete már az ágyból tudok

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: