A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Binyek!
Attól is függ,hogy ülésben vagy utánfutóban akarod vinni őket?Szerintem mindenképpen üljenek stabilan.Mi az utánfutót akkor vettük amikor már majdnem két évesek voltak,mondjuk már másfél évesen simán jó lett volna,de akkor még tél volt 8) Az utánfutóban azért szükség van rá szerintem,hogy stabilan üljenek,mert ott nincs olyan stabil helyük mint az ülésben.Mondjuk nekünk az "olcsóbb" utánfutónk van(ez is 40.000 :evil:) nem tudom hogy a drágább kategóriába milyen helyük van.

bognartundi0727

Tonti,
azért mondott le, mert olyan ellenállásba ütközött minden reformterve mind ellenzéki, mind a nép szintjén, hogy semmit nem tudott megvalósítani, és túlságosan lecsökkent a népszerűsége is. Nem tudni még, ki lesz. Könyörgök, csak politikát itt ne!

Van egy Kisvakondos könyvük és imádják!

Uradnak a méhészkedés hobbi? Szereti csinálni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.23 14:57-kor.

KépKép
lili73

Binyek!
Bringa: Dokisógort kérdeztem, tuti infó: ha stabilan ül, mehet a menet. :lol:
Harapás: eddig agyaltam, de szvsz határozottan megmagyarázni, hogy nem, mert fáj a másiknak és kicsit elkülöníteni.

15 hós oltás: kb. két hétig jöhetnek elő mellékhatások...

Pasi!
Ezek szerint rám is haragszol? Merthogy legutóbb én felejtettem el a tiédet... :cry:

Szandra!
Már tudom, hogy hívják az uradat. :lol:
vovanda

vanda: nem haragszom, csak kicsit olyan, hogy én fölöslegesen töröm itt magam előre....majd beállítom a telót, hogy reggel 8 körül emlékeztessen, milyen nap van, akkor ráérek gondolkodni, aznap kitalálok valamit, oszt ha nem jutna semmi az eszembe, akkor majd kapsz egy boldog szülinapot-ot meg egy csokor dudvát.......
és persze úgyis tudod, hogy ez úgyse műxik nálam.... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1szálpasi 2009.03.23 15:30-kor.
1szálpasi

Anny!
Az enyémek is a fogzástól rosszabbulk alszanak!Még jó,hogy nem nyáron van lezárva az út előttetek,amikor az ablakok nyitva vannak!

Lili!
Ha már régen túlvagytok az 5.napon akkor szerintem nem lesz semmi gáz!A tünetek nálunk két napig volt orrfolyása Dórinak,Balunak másfél nap láz!

Binyek!
Nem bicajozom,tehát passz! :wink:

Köszönöm mindenkinek Balunak átadtam a gyógypuszikat!
Ebben a rohadt szélben többször felkeltek délutáni alvásból.Vége lehetne már! :twisted: :twisted:
Most főzöm a rakott cukkinis,kelkáposztás,rizses,darálthúsit.Már egy hete napi max.80ml főtt ételtr tudok beléjük diktálni ettől a fogzástól.Se üveges,se főzött kaja nem kell nekik :twisted:
Vendég

Szió!

Köszi csjaok a névnapi köszöntést :D .

Ma extra nyűgös nap volt,delött nem is aludtak a csjaok orditottak, séta nálunk is nuku volt mert orkánerejű volt a szél.

Kb 1 órája aludtak el ,emélem huzzák egy ideig mert nem fogják birni a dévényi tornát :D

Biciklizéshez passz,egyenlőre,de késöbb akarunk majd mi is utánfutót venni :D ,azt hajrá

[Kép
amonré

babus! nagyabbol en is ugy csinaltam az esti mint pasi, kutattam az ismeroseim ismeroseibben :lol: :lol:

binyek! most ne torjon osze benned megint egy vilag, mert en bicajozni sem tok, bar van biciklim :D , kb 5 metert el megyek, de tobbet ne kerjetek tollem, kicsi koromban nagyapam a nagy marha picajan probalt tanitani, mikor kb 7 eves lehetem es anyira feltem hogy soha tobbet nem akartam biciklire ulni

pasi! en 14 ev utan ki fogytam minden otletbol (7 ev hazasag+7 egyutjaras) mostanaban ugy csinaljuk hogy ha valakinek faj a foga valamire ra vagjuk hogy az karira van, vagy szulinap stb

lilli! nekem is tetszik a bruno, de hogy mondod azt hiszem hogy alicia volt :wink:

tonti! fel tortek a kocsit egy ulles miatt? hat a par ev engem elege szomorit :cry: :cry: :cry:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

csajok! meddig kel bufiztetni a torpoket?

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:08-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:08-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:09-kor.
davandi

andi! igen arra gondoltam hogy hany hos korukig, valahogy ugy gondiztam en is hogy amedig cumisuvegeznek :roll: ja persze hogy nem ertettem az anyajegyes mondokadat :D :D

most ugy latszik velem vagy, nem petikevel :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Pasi :P
Te egy édes, aranyos úriember vagy :D Nálunk ez a névnapozás nem nagy cucc, Apuci engem már 2x is elfelejtett felköszönteni a 8 év alatt. Rosszul esett persze, de már nem számít. Nagyjából minden héten veszünk egymásnak valami ajándékot :lol: :lol:

Móni :P
Igen, iwiw-et néztem. Holnap Gábor nap lesz.

Binyek :P
Azt meg miből szűrted le, hogy az én hasam is kész van? :shock: Nincs amúgy. Ha a ciklusom is úgy akarja, április 21-én lesz.

Eszti :P
Akkor jövő hétfő, Szbatta? Menjenek a sunyi p...ba. De most komolyan.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

[quote="demoniq13"]c írta:demoniq13sajok! meddig kel bufiztetni a torpoket?

Móni
Hidd el,tudni fogod mikortól nem kell :lol: :lol: :lol: :lol: Pár hónapja én is feltettem ezt a kérdést(kaptam is választ :lol: :lol: )
Az enyémek már megoldják önállóan :lol:

Boldog névnapot mindenkinek akinek most van!
:wink:

Fostoskáim kaptak fura leveket dokinénitől.Javulnak a drágák,de enni szinte semmit
Vendég

Bakker az öcsém is Gábor :oops:
Vendég

az apam is Gabor, most ha nem lett volna ez a nevnapos tema egtem volna piszokul :oops: :oops:

banika! vagyis mar tudnak olyan ferfiasan, maguktol???

Kép

demoniq13

Hogy tudnak-e?Néha majd elsüllyedek :oops:
Pukizni is elég férfiasan tudnak :lol:
Vendég

Pasi, Demoniq: köszi a tippet, igyekeztem :) bár biztos van akit kihagytam :oops: :oops:
Jaj de jó sok új ismerősöm lett! Akit nem sikerült megtalálnom és szeretne jelölt lenni jelezze!!! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Nyügi hozzánk is elért...
Nyulasz: szép nevek, nekem van Benedek tanítványom, akit Bencének hívunk és nagyon aranyos :) Noémi és Balázs is jó :)
Mi nem gondolkoztunk fiúneveken egyáltalán, hittük, hogy csak nem tévedtek az uh-osok :) De azért mikor kérdezték a neveket bepánikoltunk, mi van ha...? És akkor rávágtam, hogy legyen Apa neve :)
Megyek szirénabrigádhoz :)

babusok
Budapest

köszi Mindenkinek a visszajelölést!!! :)

babusok
Budapest

Mostanában sosincs időm rendesen végigolvasni benneteket és még reagálni is!Na most is csak egy gyors:

Binyek!
A szeparálásnak a ti életkorotokban csak akkor van jelentősége,ha harap vagy üt(rúg esetleg).Mert ilyen esetben azért sokszor előnyös,ha a 2babát néhány percre szét tudod választani(amíg mondjuk a másikat megnyugtatott).Ha nem ilyesmi a bűn(pl hozzányúlt könyvhöz,virághoz,tv-hez stb),akkor felesleges őket plusz "megbüntetni".7-8-10 hónaposan még nincs ok-okozati összefüggés,így nem azért kell elkülöníteni,mert azzal bünteted.(lehet,hogy előbb rosszul fogalmaztam?)
Most még elég a határozott NEM SZABAD.Majd 1,5-2évrs kor körül ez már nem lesz elég.Akkor érdemes bevezetni egy bünti helyet(sarok,szék stb.)Nálunk ez a gondolkodó sarok,de az oviban gondolkodó szék van.
Érthetőbb voltam?

Kép

Kép
edit73

ja és még a büntihez:(bár ez már inkább beszélni tudó babáknak való)
az oviban arra tanítják a gyerekeket,ha megütnek,meglüknek valakit,hogy a KEZÜNK SIMOGATÁSRA VALÓ!Ezt minden alakalommal elmondják,ha valaki bántja a társát.Na és persze bocsánatot is kell kérni a másiktól és megsimogatni.És a megbántott(megütött) félnek meg kell bocsátania,azaz szóban is el kell fogadnia a bocsánatkérést.

Kép

Kép
edit73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:10-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:10-kor.
davandi

Davandi!
Ez klassz ötlet!
Beírnád?
Dóri február 6. névnap
Balázs február 3.névnap
Anya június 14. szülinap
november 13.névnap
Köszike
Vendég

Pukizás?
Az enyémek már tudnak direktbe is egy véletlen puki után :oops: :oops: :lol: :lol:
Nyomják ezerrel és röhögnek ha sikerül :lol:
Vendég

Benszi!
:lol: :lol: :lol:

Davandi!
Vanda: január 8. szülinap, jan. 26. névnap
Pasi: szept. 8. szülinap, márc. 18. névnap.

És a mai nap kész katasztrófa volt. Törpék 5 perceket aludtak, Balu meg mint a ragtapasz. Még jó, hogy itt volt a szitter, de így is húzós nap volt... :cry:
vovanda

andi! vagesz ez a naptar :P :P szerintem jol van ez ahogy van :D :D

en es lilli vagyis sari - szulinap dec. 13

a mi nevnapjaink nem fontosak, mert ahany naptar anyiszor van :lol:, de ha nagyon pontos tablat akarsz ki kotoraszom a datumokat :D

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:11-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:11-kor.
davandi

Andi
De jó ötlet a tábla!
Száva névnap-április 12.
Noa névnap-április 22.
Anya névnap-május 24.
Anya szülinap-május 29.

Szandra
Köszi,megbeszélem apával 8)
Vendég

Ja,és ha minden jól megy SZANDRA,BINYEK holnap,legkésőbb szerdán postázok.Cipőket,pólókat :lol: :lol:
Vendég

Melcsi
Vári Péter (tanár urat :D ) nem ismered véletlenül?
Vendég

móni: lehet, hogy bennem van a hiba, de én nem magát az ajándékozást, hanem a körítést élvezem a leginkább:-)))
a kis titkokat, amikkel "segítek" vandának, hogy közelebb kerüljön a megoldáshoz (ami rendszerint nagyon izgatja), de úgy segítek, hogy lehetőség szerint csak összezavarjam vele....szóval kicsit húúúúúzom, és közben látni kell az arcát:-)

davandi: a gyerkőcök (dani és réka) novemberben tartják a névnapjukat, balu februárban
születésnapjuk: január 3., balu: június 28.
1szálpasi

davandi szupi küldöm majd az adatokat,de most árulok :oops:
ha valakinek kell a 2 pihiszék el is visszük hévizre ha ugy jó vagy valami odfaadom a brendonos játlkivet is hozzá hauck a kettőert szeretnék 10ezer pénzt.
basszus pihenek mert kicsomagoltam magam és be vagyok dagadva
szandraanyu nem csináltam semmit esküszöm :lol: :oops: :D 8)

lanyané

Kép
Kép
egy kis nosztalgia is,milyen picik itt :lol:

lanyané

Kép

lanyané

Úgy szerettem a régi vonalzóimat :( :( :( :( :(
Vendég

Lanyané!
Kollégánknak most születtek ikrei, megkérdem tőlük a pihiszéket.
vovanda

Hali!

Na csajok látjátok milyen jó ,hogy elsirtam bánatomat a LIÁval kapcsolatban lesz vonalzónk és holnap nem maradnak ki a Gáborok :D
Davandi:Lia március 22
Regi:szept 7 névnap
szerény személyem:szül:dec 2, névnap dec 24

[Kép
amonré

Amonré!
veled is jól kitoltak... Téged is lerendeznek egy ajándékkal? Velem rendszerint megteszik. Karácsony-szülinap-névnap eléggé egy kupacban van...
vovanda

az hagyján ,névnap, szülinap, karácsony és a MIKULÁS! :(

[Kép
amonré

Maryska :?
Brrrrrrrrrrrrr, írtam privit.

Eszti :P
Várjuk a cipőcskét, de nem sürgős ám, tényleg. Csak akkor menj postára, ha amúgy is mennél. Sőt, ha jöttök hétfőn, akkor inkább vigyétek el lécci Apának!
S mi lett a régi vonalzóddal?

Andi :P
Szandra szülinap: 01.16. (még jó, hogy a hányadikat nem írjuk be :roll: ), névnap 05.18.
Milán névnap 05.19., Márk névnap 04.25.
A fiúk szülinapját meg látom, már beírtad, köszönjük szépen!

Lányok :!:
Képzeljétek, mindkét porontyom az ágyában, a szobájában alszik :shock: 8)
Asszem, ma nem sokat alszom, de azt beszéltük Apával, hogy úgy sem, hogy vele alszik az egyik. Ráadásul hiába a külön szoba, többnyire ébresztik egymást...
Drukkoljatok nekünk, most már nem szeretném őket szétszedni, mégiscsak az a szobájuk :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Szandra
Drukkolok :wink: :wink: :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Mennek a vuduk.
Megszűnik állítólag a nőivonal.hu és nem akartam vonalzó nélkül maradni. :roll:
Vendég

Na most lebuktál Lanyané!
hát erre kell visszajönnöm? a két képen ugyan az a gyerek van! szóval csak kamu, hogy ikreid vanank!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

én figyeltem, hogy olyan név ne legyen ami pl karácsonykor van :)

amúgy nekem nagyon jó, m 2 havonta van kb a szülinapjuk és a 2 névnapjuk :)

Janka :máj. 30.
Anna :júl. 26.
Anett: jún. 13. ,szülinap okt 14.

szanet

Csajok szunyálnak :lol: én is nemsokára :lol:
Sotske: jé, tényleg, eltűnt a vonalzód :(
tudomásom szerint nincs férj ágon tanár rokonunk...de rákérdezek! hol tanít? (jöhet priviben is)
Davandi: nagyon szupi ez a tábla!!! :lol: :lol: ügyi vagy! Jöhetünk mi is?
Csajok szülinap: november 2.
névnapok Tamara: dec. 29, Laura: jún. 17.
Melcsi szüli: okt. 16, név: dec. 2
köszipuszi
Binyek: képzeld ismerőseid között van, akiktől a babakocsit vettük :lol: :lol: vicces :lol: :lol:
Maryska: van 2 közös ismerősünk :lol:

babusok
Budapest

Szandra: drukkkkkk :lol: Vagy iwiwen? Nem emlékszem, hogy Szandrát találtam...
Sotske, Szanet: cukikicsikép...az avataros :)

babusok
Budapest

tábla azért is jó, mert így (is+iwiw) talán megtanulom az igazi neveket :)

babusok
Budapest

TÁBLÁBA: :wink:

Jázmin névnap: febr. 24.
Lilien névnap: júl. 27.
Anny névnap: dec. 2.
Anny szülinap: ápr. 14.
Vendég

Anny: tényleg, 1napon van névnapunk :lol:

babusok