A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

(jajj, micsoda zabagép laptető :oops: :oops: )

Kép
szösszenet

Pumpóka,
tudom, hogy igazad van. Szerdán jön ki a védőnő, hogy segítsen összeállítani a cuccost, addig csak nem szülök meg...

Szösz,
te nem fényképezed le a szerzeményed?

Kép
emi29

szöszi,
írd le l. sz. a gyümileves receptet! kívánnám én is....

1Bambi

Kép
1bambi

Nagyon szép ez a Blanka baba :P ! Igazi kis nyugis angyalka :D !

Szösszenet!

Vasárnap én is csináltam, mert jöttek a barinőmék, de már megint azon agyalok, hogy holnap újra kellene... :oops: De legalább ezt jóízűen meg tudom enni, a többi kaja meg csak "lecsúszik" ha muszáj :?

Szopis melltartót eddig én is csak egyet vettem, legalább 1-et még tuti kell :? És nekem is pont az jutott eszembe, ami neked: jól fog mutatni a spagettipántos pizsim és hálóingem alatt :shock:

Emi!

Én sem pakoltam még össze, (Szöszkéhez és hozzád hasonlóan) pedig Uram már nagyon mondogatja, hogy itt lenne az ideje! De mivel tegnap a doki azt mondta minden O.K., semmi jele, hogy babó jönni akarna, most kicsit "még ráérek" érzésem is lett :wink:

Én 1 hete nem dolgozok, de őszintén mondom nem is hiányzik! Eddig ezt el sem tudtam képzelni...most meg már teljesen rá vagyok hangolódva arra, hogy majd itthon vagyunk/leszünk a babóval, és ez így van jól :lol: . Ma beszéltem telcsin egyik kolléganőmmel, és olyan távolinak tűnt az egész :shock: Szerintem fog ez menni neked is :wink: !

Nono!

Nekem van 2 terhes gatyóm, amiket először a fórumtali hetében (tehát kb. 3 hete) vettem fel először, addig én is a régieket használtam. Szerintem is bénák, és valszeg az lett volna a legjobb megoldás, ha varratok magamnak, de olyan lusta vagyok elmenni anyagot venni, próbára menni... pedig még a fórumtali után is gondolkodtam rajta, ahol láttam, hogy Szöszinek milyen csinit varrtak... De végül is győzött a lustaságom :oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ja, ezt az előbb még elfelejtettem:

Szössz!

A mélynyomó annyira szerves része a kocsinknak, hogy még a babakocsit is úgy tuszkolktuk be, hogy ott volt :lol: :lol: :lol: és befért :!: (gondolom ha nem fért volna be, választhattam volna másik babajárgányt... :roll: )

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Csajok!

Én nem kaptam tudományos leírást a gátmasszázsról...Ti már megkaptátok? Nagyon ciki, de arra sem emlékszem, hogy ki tette közzé :oops: :oops: :oops:

Tudtok segíteni???

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Jajj ne! Kiirtottam a topikot :roll: :( :?: Sehol senki... :(

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok Mamik!

Benéztem, mert Apa gép előtt ül, és megint vmi hü..lye öldöklős játékkal játszik. Még a nyakpuszimra sem reagált.. :cry:

Rólunk:
Voltunk ma Brendonban, és vettünk akciós légzésfigyelőt. Végre ez is megvan. Igaz ezt anyóstól kapjuk, ezért duplán is örülök.
Bejelentkeztem 4d-re. Jöv.héten megyünk pénteken, de ez függ attól is, h szerdán mit mond a dokinéni. Bár úgy vagyok vele, h a dokim teljesen a 4d-s leletekre hagyatkzva, uh-n csak a szívhangot nézi, és ezért inkább ne lássunk semmit 4d-n, de van egy pontos leletem!!!

Mezsó Blanka Baba
MEg sem lehet mondani a kiscsajról, h 4 héttel korábban jött. NAgyon cuklumukli!!!

Lányok belegondoltatok, h a mi pocinkban is egy ilyen kis poronty lakik. Nekem még mindig olyan hihetetlen!!!

Szösz
A gyümilevesre mondtad, h segített az emésztésednek??
MErt lehet akkor nekem is kéne csinálni, mert kicsit szenvedősre vettem most a dolgot.. :?

Pumpi
MEsélj már. Mi újság van Veletek???

EMi
Nekem sincs még összerakva a csomagom, és hát 34 hétbe léptem ma. Nem is tudom mitcsinálnék, ha egyik nap beütne a váratlan.

NA most ennyi, nem vagyok nagyon toppon. Inkább iszom egy kis tejet, talán az feldob!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Benettke
1Bambi rakta fel. Tőle kérjed!
És én vagyok. Épp itt ecsetelem a semmilyen kedvem..

Kép

kisscica80

Bambi
Én műltkor lementettem a receptet:
1204915955.3241.doc

Kép

kisscica80

Évi,
A gátmasszázsról az infokat Bambi küldte át. Én is megkaptam. Ha megadod az email címed, szívesen továbbítom neked :)

Engem picit megnyugtat, hogy nem csak én nem pakoltam még össze...
Anniyra jól vagyok a hátfájást leszámítva, hogy kizártnak érzem, hogy egy héten belül megszülnék..

Kisscica,
örülök, hogy kaptatok légzésfigyelőt :) A 4D-s UH biztos nagyon izgi lesz. Már tök nagy lehet a babád :)

Kép
emi29

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:33-kor.
Vendég

Kisscica!

Bocsi, csak később frissítettem :oops: És ne legyen rossz hangulatod! Gondolj arra, hogy ilyenkor babónak sincs jó kedve! Én mindig erre gondolok, ha éppen sírdogálok és akkor kicsit hamarabb abba tudom hagyni :wink:
Szöszinél segített a gyümileves, de nekem nem! (mondjuk nálam az aszaltszilvalé se jött be...) Sztem azért, mert én csak 1-2 adagot ettem belőle :roll: Ha az egészet megeszed biztos hat majd :wink:

Bambikám!

Akkor elküldenéd nekem??? benettkukaccitromail.hu Köszi :lol: :!:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Nono,

Pusztán azért, mert jobban szeretném, ha április közepén születne és nem március végén + nekem azért kell még egy hónap, hogy lélekben felkészüljek...
Már elkülönítettem egy polcot a szekrényemben a kórházi cuccoknak. A törülközőket, a hálóingeket, köntöst már félretettem..

Kép
emi29

Emi!

Akkor átküldenéd nekem? hátha Bambi most épp nem olvassa... KÖSZI! benettkukaccitromail.hu

Amúgy picit engem is megnyugtat, hogy még Ti sem pakoltatok össze :oops: Az nem lehet, hogy minden babó sokkal előbb jön! Tegnap a dokim azt mondta, még semmi jele...remélem ez mára nem változott meg :roll:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:34-kor.
Vendég

Évi,
átküldtem az infot

Nono,
Hát igen. Nekem már csak 5 hetem van hátra... Az nem sok. Én is folyamatosan figyelem, hogy miket írtok.
Téged császározni fognak?

Kép
emi29

Celesztina: Durva, ami a kislányoddal történt. Nem csoda, hogy azóta mindig fogod a kezét! Én az tuti, hogy nagyon fogom félteni a kislányomat.
Mango, Benettke: gratulálok a 33. héthez!
Bambi: sajnálom, hogy ilyen figyelmetlenek a munkahelyeden! De hát a legtöbb ember sajnos ilyen, csak magára tud figyelni. És gratulálok a 34. héthez így utólag is!
Xsara: Neked is gratula a 32. héthez!
Nicci: Nagyon megijedhettél a DM-ben, szerencsére nem lett semmi bajotok! Én rendesen lebénulok ilyen sokk-helyzetben.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Olvasok-Olvasok . .csak msn-en dumában vagyok..
Benettke Szívem .. nem tennéd fel a leveskéd receptjét??
Te jobban tudod .. én már összekavarok minden gyümölcsöt és levet amit találok .. a tejszín az fix :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Köszi Benettke a bíztatást. LEginkább az a bajom, h fáj a bordám, mármint olyan mintha ferde lennék, és ettől a bordám feszít.
Hát bírok én is nyűglődni rendesen.
Van itthon kivi meg a tej tuti megteszi a hatását reggelre. HA nem, akkor jövök holnap sos tanácsért.

Listáról jut eszembe:
Vki írta, h fájdalomcsillapító. NA de mire, és azt lehet szendi? MErt baba már nincs bennt, de a tej...

Kép

kisscica80

Csajok!

Hír Kevinszpésziékről
: ezt a Kata írta nemrég

sziasztok,

Gyorsan írok néhány sort, mert már régen jelentkeztem...
Két hete Marcinál egyik pillanatról a másikra kialakult egy elég súlyos tüdőbetegség, ami miatt vissza kellett tenni a lélegeztetőgépre. Az orvosok eleinte nem bíztattak semmi jóval, mert 4 lehetséges verzió közül fogalmuk sem volt, hogy melyik támadhatta meg a kis tüdejét, úgyhogy mindegyikre kapott antibiotikumokat és többször is röntgenezték. Szerencsére mára Marci küzdésének és az orvosának köszönhetően le tudták venni a lélegeztetőgépről, már csak egy kis légzéstámogatásra van szükség, de reméljük, már erre sem sokáig és sikerült teljesen kigyógyulnia ebből a nyavalyából.
Ma reggelre a székletében találtak egy kis vért, ami miatt szegénykémnek ma koplalnia kellett, de reméljük, nincsen nagy gond, és újra elkezdhet anyatejet enni.
Tejem szerencsére rengeteg van, lassan már nem is tudom hova tenni, az otthoni fejéseket lefagyasztom, de a napi 800-900 ml fejésből rengeteg megy pocsékba, mert már lassan nincs hely a fagyasztónkban és nem tudok ennyi tejel mit kezdeni.
Egyébként reggeltől estig bent vagyok a kórházban, szinte minden nap későn érünk haza, és éjjel is felkelek fejni, úgyhogy kicsit most mosogatórongynak érzem magam, de nagyon remlem, hogy a nehezén már túl vagyunk, és áprilisban haza tudjuk vinni Marcit.

Küldök néhány képet,
puszi,
Kata

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:34-kor.
Vendég

Nah itt vagyok...

Emi - Önmagában lehet lefotózom, de az úgysem mutat semmit .. fel meg semmiképpen sem veszem :lol: :lol: :lol: :lol:

Bambi Drága
- Gyümileves, mert látom Benettke már nincs:
1 doboz RUBINT gyümikeverék
1 doboz KORALL gyümikeverék
(ez mindkettő fagyasztott gyümi ;) .. én kerestem a konzerveknél, aztán Anyukám homályosított fel :lol:)
1 konzerv ananász
1/2 liter tejszín
3 dl narancslé
ízlés szerint cukor

Benettke - Nagyon csinik leszünk az óriás melltartóval ami kikandikál a szuper-mini spagettis hálóing alól :lol: :lol: Gratulálok Magunknak :lol: :lol:

Kiscica
- Az én emésztésemmel nincsen baj :) szerencsére nem is volt egész terhesség alatt ..
De a múltkor amikor a 6 személyes adagot megettem .. nah .. szóval annak volt mellékhatása, ami nektek jól jöhet :lol:

Nono - Mindjárt előkerítem a listát ...

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:35-kor.
Vendég

Nici: De jó, hogy láthattad a babádat! Milyen gondja volt a szívével? Én a jövő héten megyek megkukkantani.
Gabo: Köszi a tanácsot, bár néha kenem testápolóval, de ezekszerint ez nem elég.

De jó, hogy jól vannak Mezsóék, a szopizásba meg biztos belejön majd a csöppség. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Köszi Benettke a híreket!

Szegény kis Marci lurkó! Van benne akarás rendesen, de hogy ennyit kellejen szenvednie. Engem ez úgy eszomorít. De az nagyon jó, h van sok teje Kevinszpészinek és, h babó mostmár azért jobban van! Reméljük nem fog neki a későbbi életkéjére semmi sem visszamaradni ebből!!
Kitartás nekik!!

Kép

kisscica80

Közkívánatra ismét a gyümileves recije:

-1 doboz KORALL fagyasztott gyümikeverék
-1 doboz RUBINT fagyasztott gyümikeverék
-1 konzerv ananász
-1/2 liter tejszín (sztem ebből is jó bármelyik)
-kb. 3 dl narancslé (én 100%-osat szoktam használni)
-ízlés szerint cukor

Ez az alaprecept, sztem nyugodtan variálhatjátok ízlés szerint a gyümiket, nekem ez az összeállítás jött be legjobban, de ha raktok még bele barackbefőttet, meggybefőttet,...nem rontja ám el :wink: !

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Nekem így néz ki most a lista:

Papírjaim
Leletek
Kiskönyv
Terhesnapló

3 db hálóing
2 db papucs
3 db sima bugyi
5 db-os eldobható bugyi
1 db köntös
1 db nagy törülköző
2 db kis törülköző
4 db zokni
1 db tréning + póló
2 db textil pelus
1 db konyharuha

sampon+balzsam+fésű
fogkefe+fogkrém
tusfürdő+testápoló
intim mosakodó gél
stift
kézmosó
arctisztító+vattakorong
wc papír
papír wc ülőke 2 *10 db
zsebkendő
Tenna Super
Mellbimbóvédő krém (bepanthen)

pelus (44 db-os)
popsitörlő (70 db-os)
hintőpor
popsikenőcs
cumisüveg

hajszárító
mellszívó
melltartóbetét

evőeszköz+tányér+pohár+bögre
szalvéta
étel,ital...
Szoptatós tea

fényképezőgép
telefon + töltő

KELL MÉG:

Szoptatós melltartó (1 db már van)
Haskötő
Apás szett (+papucs)

Lehet múltkor nem ez volt .. ez már konkrétan az enyém, mi van, mi hiányzik .. stb.

Kép
szösszenet

Szösz
Nekem sem volt eddig, ezért nem is tudok ezzel most mit kezdeni!
Remélem hamar "megoldódik"!! :?

Kép

kisscica80

Nagy gratuláció Mezsóéknak! Isten adjon nekik jó erőt, sok egészséget és minden jót!

emi29: Elküldenéd nekem a gátmasszázsról szóló anyagot? Előre is köszi! vbettus@gmx.net

Amikor megpillantottam a topicban, hogy megszületett Blanka-baba, nagyon beparáztam, férjem el is űzött a net közeléből
...érdekes, hogy tényleg nem kicsi súllyal, 1 hónappal előbb jött világra!
Az én ismerősöm 2 héttel előbb szült, de nekem még az is furi volt...eddig

Mindenkinek kitartás, reménykedem, hogy még egy jó darabig egyben leszünk! Bár én már összeállítottam a csomagomat, megnyugtató érzés!

üdv
borakata
Vendég

Szöszi!

Beelőztél a recepttel :lol: :lol: :lol:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Csak most látom, mert visszaolvasásban vagyok éppen, hogy milyen szép baba ez a Blanka!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

[quote="benettke"][ írta:benettkeb]Szöszi!

Beelőztél a recepttel :lol: :lol: :lol:

Úgy eltűntél .. :shock: :lol: :lol:
Amúgy én már kombináltam .. meggyet is tettem bele (a meggylé jó kis savanykésabb ízt ad neki) .. meg extra adag feketeribizlit .. az a legfincsibb .. nyami :D És én kevesebb tejszínnel csinálom .. De ezer hála ezért .. mert imádom és 5 perc alatt megvan :)

Kép
szösszenet

[quote="borakata"]
írta:
borakataAmikor megpillantottam a topicban, hogy megszületett Blanka-baba, nagyon beparáztam, férjem el is űzött a net közeléből

Ne aggódj :)
Szerintem amúgy nem kizárt, hogy Mezsónál elszámoltak valamit .. mert 3650 gramm 36 hetesen az nem kis súly .. lehet pár héttel hamarabb fogant Blanka baba :)
Én sem aggódom .. pedig már mindjárt ott tartok napokban, mint Mezsó .. 6 nappal volt előbbre kiírva mint én. Érzi azt az ember, hogy az ő babája készülődik-e ;)
Még szerintem mindenkinek van min. 1,5 - 2 hete :)

Kép
szösszenet

Csak pár sor arról, hogy nincs jele annak, ki akar jönni a baba. Én tán ezért is rakodtam össze, mert erre nem adok Barnus születése óta.
Egy nappal a kiirt után mentem NST-re meg uh-ra a kórházba, reggel 9-re... NST-n nulla méhtevékenység, fájásnak még nyoma sincs, de még jóslónak sem... uh-n minden ok.. méhszáj atomzárt kivül-belül...
Elköszöntem a dokitól és hazamentünk, egy hét múlva találkozunk...
Délután 1 óra körül rendszeres 20 perces fájásaim lettek, riasztottam anyut, 3-ra a kórházban voltunk, akkorra már 10 percesek voltak... este fél 8-kor megszületett Barnabás! :lol: És ennek reggel még fikarcnyi jele nem volt...
Nem paráztatásképpen, de az sem 100%, ha semmi jele nincsen! :wink:
Vendég

Emi, Téjé!

Köszi, mindkettőtöktől megkaptam :lol: :!:

Bele is olvastam...vagyis felolvastam Uramnak. Mondta: fog ez neki menni :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Szöszi!

Csak azért tűntem el, mert közben láttam, hogy írt Kevinszpészi.

Néha én is rakok bele meggyet, meg barackot is...szabadon lehet variálni sztem. Van amikor nekem is csak 3dl tejszín van itthon...az is elég, ízlés szerint :wink: . Ha egyszer meg tudod várni: másnap is nagyon fini ám!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi,
igazán nincs mit :)
Szegény Marci baba. Szorítok érte!!

Kata,
átküldtem neked is.

Kép
emi29

Pumpóka!

Én azért beparáztam :shock: Pedig tegnap óta kicsit megnyugodtam az orvosom szavai hallatán...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Remélem, mihamarabb meggyógyul a kis Marci-baba! A férjem unokaöccse 900 grammal jött világra anno, és most már 180 cm-es 16 éves "fiatalember"! Azt nem tudom pontosan, hanyadik hétben jártak, mikor megszületett, de kis súlya ellenére nagyon erős volt, hogy megmaradt! Egy másik érdekesség, hogy az öccse már 4300 grammal született és időre! :shock:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

[quote="benettke"] írta:benettken azért beparáztam :shock: Pedig tegnap óta kicsit megnyugodtam az orvosom szavai hallatán...

Nah, pont ezt nem szabad :)
Szerintem a jobb félni, mint megijedni mondás mostanra nem igaz :)
Minél nyugodtabb az ember, annál jobb :)
Rólam leperegnek a story-k .. én is a dokim szavára adok, és ő megnyugtatott. Ha meg hirtelen szaladni kell, szaladunk .. nem dráma, ha valami azonnal nincs nálad. Listád van .. amíg pároddal a kórházban vagytok, addig vmelyik családtag vagy barát beszerzi .. én nem aggodalmaskodom :)
Szélsőséges eset, amikor minden jel nélkül érkezik a baba .. a 38-40. héten számít rá már az ember (amúgy ha figyelted Pumpóka írását .. a kiírt utáni napon volt ez .. nem a 35-36. héten ;)) ..
Nyugalom van!

Kép
szösszenet

[quote="gabo001"][ írta:gabo001b]nici! garutlálok az uh-hoz!! Mi babánkat is 1700 grammra jósolták 30+5 naposan. Erre nekünk azt mondta a doki, hogy kb. 3600-3700 grammal fog születni! :lol: Na, innentől kezdve nem adok az uh-os súlybecslésre!! :D

Nekem azt mondták, ezt nem csak a súlyából, hanem az össz eredményből számolják, na de a gép sem tévedhetetlen, ha kicsit téved elnézem neki :)

Nicci, a Dm-es story nem semmi :shock:

Nemrég értem haza, elkezdtem bepakolászni is már, de nagyon sűrű nap volt ez, hulla vagyok :roll:

Ultrahang... azt nem tudom írtam-e, hogy visszafordult fejvégűbe a kis drágám :)
És akkor íme pár kép :)
Combocska, meg vádli :) Kép
Lábaköze :) Kép
Pofija :) Kép
És végül egy mutatóujjacska :) Kép

Bolgyó, nem az csöpp szívével van baj, hanem az enyémmel, van egy kis vezetési zavar a szívemben, amolyan ritmuszavar...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nici!

Szép kis duci babóka, csini lábacskákkal :lol: Gratulálok! A lábaközét meg jól megmutatta :shock: :wink: ! Nem egy szégyenlős a szentem :wink:

Szössz!

Én is próbálom megnyugtatni magam, de ez nem mindig sikerül :oops: Ráadásul ma este olyan intenzitással helyezkedik a babónk minden irányba, mint még soha! Ilyenkor mindig azt gondolom, hogy ki akar jönni :roll: /vagy épp most fordul át fejesből faros fekvésűbe :shock: / Persze tudom, hogy nem így fogja jelezni, ha tényleg eljön az idő. Már szinte minden mozdulata fáj :shock: megnyugtatni sem tudom, lecarja, hogy simizem, meg beszélek neki :shock: :( Hát, tudomásul kell vennem, hogy átvette az irányítást :P

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Nono: semmi gond, nem semmi tényleg amit írtál! Hú, még jó, hogy a szeme mellett ütötte be! Aztán majd tegyél fel képet a vámpíros cuccról, ha megérkezik!!! Azok nekem is nagyon tetszenek

Ollem: nekem férjem még pizsit is úgy kellett hogy vegyen amikor kórházba kerültem (várandósan de más okból) Persze jobb előre venni, ha lehet ilyesmit. Amúgy én örülök, ha az az egy köntös befér a cuccomba! Kitölti a sporttáskám 3/4-ét legalább

Atizka: igen, nekem is a farokcsontomnál zsibbad, de most már kevés ülsétől is és utána hiába állok fel és sétálgatok és éjjel is ilyenre ébredek :roll:

Klarka: de jó, hogy feltetted Blanka képét :D nagyon nagyon nagyon nagyon édi :D fúúú de várom már a májust... :lol: Elmentettem én is számodat, páromnak van fotózós telcsije, küldhetünk majd képet? Bár az még messzebb van

Kórházi cucc: első várandósságom alatt más ügyből kifolyólag előbb bekerültem pár napra kórházba és az elég váratlan volt, ennek ellenére sokáig nem készítettem össze a szülés utánra a cumómat -én is úgy éreztem, hogy ha megteszem akkor zöld jelzést adok a kórházba-kerülésnek

Kép Kép
celesztina

Nici: Az se jó, ha a te szíveddel van a gond. Bájos a babád nagyon, szép a pofija és a lábacskái szintén. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Köszönöm Bolygó, Bennetke :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Celesztina: Nekem ugyan nem zsibbad a fenekem, hanem úgy fáj a csípőm, amikor ülésből felállok, hogy sokszor alig bírok menni. Mintha szaladna ki alólam a lábam, rettentően tud fájni. Aztán pár méter, és mintha elvágták volna a fájdalmat, szaladni is tudok :lol: . De addig is olyan bicebóca vagyok, hogy rossz lehet rámnézni! :shock:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Jó éjszakát mindenkinek, én mentem szunyálni! Mindenki pihenje ki jól magát, a babák is aludjanak jól a pocikban! :wink:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nici!Nagyon aranyos kis arca van a babádnak!
emma2008

Köszi Emma :)

Lassan én is megyek, reggel elég korán kell kelni!
Hiányozni fogtok, jók legyetek :) Ja... és nem akarok lemaradni semmiről sem, így ne szüljön senki, úgyis van még időnk :)

nici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: