A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Különben nekem most jót tett, hogy belenéztem a naptárba, mert DokiApunak holnap lesz a névnapja amit totál elfelejtettem volna :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

köszi petri makiknak puszi :D
babus nem baj de nem tudok hónapok ota fölmenni az iwiwrw :?
amonré augusztusban valamikor :oops: ú de ciki :oops: :cry:

lanyané

szandra :D :lol: komoly :lol: még jó,hogy a névnapokról vana a duma :D vana :D :oops:

lanyané

Maryska: kár :( De nagyon szép képeid vannak, meglestem :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

hehe, szandra ezen jót röhögtem! :lol: :lol: egyébként nekem alapból is szita és szétszórt sokszor az agyam, ezért itthon is megkapom míndíg. :oops: :lol:

Petra
Kép
petricsek

szandra a fiaid képét bocs remélem nem haragszol de leloptam mert a csajok integettek a monitornak :D

lanyané

Maryska :lol: :lol:
Ha nem adod oda Norynak, akkor semmi gond :lol: :lol:

xandra_73

Sziasztok!

Xandra: gyonyorek a fiaid!!! Es micsoda hurkas kezecske! :D

Anny: Te Lanyadrol ne is beszeljunk, Nagyon szepek! Engem is sokszor furcsan, lesajnaloan neznek a jatszon amikor ossze-vissza futkosok a ket gyerek utan de ez van, mar megszoktam, en sem vagyok baratkozos tipus.

Edit: most en nyugtatlak meg, az en nagyfiam mar kozepso csoportos ovisnak felel meg es az elso evben szinte allandoan beteg volt de ebben az evben mar csak ketszer de akkor se olyan nagyon szoval a kovetkezo ev mar sokkal jobb lesz Nektek is ebbol a szempontbol.

Napsugareperke: harapas! Szerintem legy nagyon hatarozott, fogd meg, hajolj le Hozza es mond meg hogy nem szabad harapni, ha tovabbra is megteszi vidd el onnan ultesd le valahova a sarokba vagy a falhoz es hagyd ott hadd sirja ki Magat. Lehet hogy szazszor meg kell ezt csinalnod mire hasznal de vegul megeri a faradtsagot! Az enyemek utnek es lokodik egymast de nem harapnak szerencsere.

Moni: gatya meretem nekem is 44-es vagy L-es. :oops: Ez van! :lol:

Banika: jobbulast!!! :D

Rebe: az urad 8-kor er haza, hu es meg en panaszkodom! Az enyem hazajon enni fel 3 korul es deltan fel 5-tol 7-ig dolgozik.

Lanyane: gratula a maszashoz! Ti helyrejottetek? Marmint az uraddal? Tok joooooooooooo! :D

Amonre: boldog nevnapot a kis Lianak, ne sertodj meg ezen, itt baromi sokan vagyunk ha mindig minenkit fol akarnank koszonteni ... hajaj! Ez enyemeket se szokta senki sot meg en sem tudom mikor is van a nevnapjuk. :lol: Orulok hogy megjott, en is be voltam sz@rva mulkor. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Apaval tegnap alaposan elbeszelgettunk, teljesen rosszul erintette hogy igy letamadtam. Elmondta hogy ki van bukva mert meg soha nem volt igy hogy ennyire nincs penze es hogy a szamlakat is alig birjuk kifizetni meg honap vegeig alig tudunk kijonni. Dolgozik ezerrel hogy jobb legyen nekunk en meg b@sztatom allandoan es hogy sokszor kinevetik a baratai mert hivjak erre-arra O meg mondja hogy nem megy sehova mert otthon kell lennie a csaladdal es nekem segiteni. :?
Es megigerte hogy ha ebben az evben legalabb 8000 eurot nem tud leakasztani a mehekrol jovore eladja oket es ha a kerteszettel annyit keres hogy a mehek mar nem kellenek akkor is.
Szerinte minden rossz a penz hianya miatt van mert ha ki tudnank fizetni egy bebiszittert aki segit nekem meg egy takaritonot rogton tobb idom lenne magamra meg egymasra es mehetnek Vele ide-oda.
Rohadt krizis, a varoshaza rengeteg penzzel tartozik a parom kerteszetenek es alig fizet valamit, a munkasokat meg ki kell fizetni es a tulajdonosoknak semmi nem marad.
Na, megfogadtam hogy nem piszkalom annyit O meg igyekszik tobbet lenni velunk, remelem sikerul!
Valaki irta hogy menjunk haza elobb, nyar elott nem tudunk hazautazni, Rate fiam iskolaelokeszitobe jar, nem hagyhatja ott, nagyon lemaradna, Nelkule meg nem megyek sehova.

KépKép
KépKép
tontica

tonti igen elgondolkodott a csávó :D nagyon azóta rájött nem azért élünk,hogy dolgozzunk hanem azért dolgozunk hogy éljünk-és inkább a eggyütt üljünk a dunaparton és nyaljunk egy fagyit és szeressük egymást,minthogy két forintal többet keressen az ember.
mert olyan rövid az élet és az élményeket nem veszi el az embertől senki a pénz meg elszáll---azt észre se veszed.meg a gyerekek mire emlékeznek majd ó apám állandóan dolgozott az anyuval veszekedtek :cry: vagy olyan jó volt mindig eggyütt sétáltunk az egész család :D szeretem a pénzt mert jó ha van de ha boldogság nincs akkor inkább legyek szegény de boldog.beszélgess apával,hogy te szereted és azért vagy igy megilyedve mert nem akarod elvesziteni de ha igy marad minden az lesz viszont ha picit törödne veletek neki is boldogabb lenne az élete és eggyütt öten boldogan élnétek-és tudod azt is nektek gürizik de nem szabad ennyire belebolondulni a melóba-kevés embernek adatik meg a családban felnövés olyan jó lenne ha kibékülnétek :cry: :D drukkolok,hogy térjen észhez.
szandra már hirdetem egy másik fórumon őket,hogy most szültem őket csak nagynövésüek :D :D :D :wink:

lanyané

Szandra!
Nagyon cukik a fiaid,de ez a nyelvnyújtás nagyon jó!amikor az első fogacskák jöttek,nálunk is csak a táp jött be,ne aggódj emiatt!

Maryska!
Hajrá gyógyulás!Nincs szopipárnád?Én azon aludtam császár után is és könnyebb volt,nem fájt az oldalam meg a hátam annyira!

Lili!
Én semmit nem kerítettem el nekik,szabadon garázdálkodnak az egész lakásban.Sétára kiviheted,de a közösségbe én nem vinném!

Binyek!
Akupunkturás fogyókúra?Neked kéznél lenne!Jobban vagytok?

Rebe!
Nem semmi mennyire keveset van veletek apa!

Vanda!
Jobbulást Balunak!3-al vagy egyedül otthon?

Napsugár!
Nálunk nincs harapás,így nem tudok segíteni!

Babusok!
Grat a kígyózáshoz!

Amonré!
Boldog névnapot Liának!És grat a télapóhoz!

Davandi!
Nálunk ha apa nincs éjszaka itthon,én szólok anyunak,hogy jöjjön át és aludjon itt.

Banika!
Jobbulást nektek!

Bogár?????????????

Tegnap kint voltam a kölkökkel.Egyik itt-másik ott!Balu lépcsőzött és taknyolt egy nagyot,areccal a lépcső élének.Kicsi Klicskóm lett,olyan kis kék lett a járom csontja!Dórikám addig kavicsokat gyűjtögetett!Apa addig a kert másik végében volt,előre jöt a sírásra,miért nem figyeltem rájuk?Mondtam neki,basszus nem tűnt fel,hogy két kölykünk van,akik nyolc felé mennek?Sírt 3percet,oszt folytatta a lépcsőzész tovább.
Vendég

Tonti!
Reméljük a beszélgetés hatásos volt apával!
Vendég

Binyek!

Én még mindig nem kaptam meg a karámomat!!!!
Te kitől rendelted ,?????ha minden igaz egy napon fizettük ki ,te pénteken kaptad meg??????
A csaj irja hogy biztos valami bibi van a gls futárnál!
Kezd elszállni az agyam :twisted:

[Kép
amonré

Sziasztok!
Benszi! 8) Vagyok,minden nap olvasok csak a csajok nagyon betegek(bronchitis) már péntek óta és legalább egy gyerek mindig az ölemben van,de általában kettő!Most nézik a Szezám utcát,talán kicsit nyugi van,bár közben kánonban köhögnek(ez általában hányásig megy,a lavór melléjük van készítve)Még ennyire sosem voltak betegek :( Baludnak gyógypuszi!!!!Mi egyszer a Sárit vittük ügyeletre,mert belázasodott és amíg vártunk lépcsőzött és kettőnk között esett arccal a lépcsőre,ömlött a szájából a vér.....Úgyhogy sokszor még ketten is kevesek voltunk...
Rebe,Amonré Liája!!
Névnaposoknak BOLDOG NÉVNAPOT!!
Demoniq!
Vissza jelöltelek :wink:
Tonti!
Remélem lesz időtök egymásra ebben a rohadt válságban!!!
Banika!
Nektek is jobbulást!!
Vanda!
Nektek is jobbulást!Remélem a picik megússzák!!
Lanyané!
Neked is jobbulást :wink: :wink:
Szandra!
Fiúk nagyon édik és nagyon nagyok már!!!!(DokiApunak is boldog névnapot :wink: :wink: )

Na megyek lázat mérni!!! :( Szép napot mindenkinek!!

bognartundi0727

Benszi!
Ebédig itt a szitter, délben hazajön Pasi enni, azt a pár órát délután kibírom. Törpök nem aludtak délelőtt, remélem, délután fognak...
vovanda

Sziasztok!

Végre le tudtam ülni a gép elé, mostanáig takarítottam, de még a nappalit majd meg kell csinálnom.

A hétvégén megint lemaradtam, csak bele bele nézem abba, amiket írtatok!

A babás képek nagyon jók!

Névnaposoknak BOLDOG NÉVNAPOT!
Betegeknek jobbulást.
Náluk apának lesz holnap szüliapja, még ki kell találnom valamit.

Sajna mi is betegek vagyunk, ma du-n megyünk vissza a dokihoz.

Tonti! Ez a helyzet családokon belül láthatóan egyre gyakoribb. Nálunk is állandóan ezen megy a vita, ki mennyit dolgozik, mennyit van itthon. De amíg megtudjátok beszélni addig szerintem nincs nagy gond, és túl fogtok jutni ezen az időszakon.

Képzeljétek vettünk autót a hétvégén, szombaton hozzuk el. Már alig várom. Most, hogy már nem kell járnunk Dévénytornára lett autó is.:-)
Adri lányom egyre többet gyalogol, kézeljétek a hintalovat használja járássegítőnak. Tegnap este kezdte. Tolja maga előtt és megy utána.

Üdv,
Ancsi

ancsi76

Sziasztok!
Hú,rengeteget írtatok...nem olvastam vissza,bocsi,nem fogok eltűnni,amint történik említésreméltó dolog,vagy kérdésem van,akkor jövök.Április 1-én megyünk genetikai uhura az Istenhegyi útra,dobok majd képet nektek is :D
Vendég

Voltunk megint játsziban! Ma nagyon jó volt, mert kevesen voltunk, és az anyukákkal is el lehetett beszélgetni, és 90%-ban ennyi idős babák voltak, mint a lányok.

Viszont kezdem felfedezni a hiszti-csírákat, ha eljövünk egy bizonyos játéktól... Pl. nem lehet őket lerobbantani a csúzdáról, de főleg visszafelé másznak. :? :roll:
Rakok pár képet, és olvasok vissza.
Kép 4-es ikrek :lol:
Kép Medencében
Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Anny!
Annyira szépek ezek a csajok!De jó,hogy te is jól érezted magad!Hiszti,az nálunk is Balunak van,mert állandóan a kapunk kívülre akar menni,mert babakocsival mindig kimentünk a főútig autókat nézegetni!Üvölt és fetreng a földön,ha nem viszem ki a kapun.Múltkor otthagytam és elkezdtem gazolni,mire 2perc sírás után abbahagyta és elkezdett virágozni ő is!

Bogárka!
De sajnálom,hogy betegek a csajok!Segítség?

Vovanda!
Ebben a szélben nem is csodálom,hogy nem aludtak a törpök!Itt orkán van!

Ancsi!
Milyen autód lesz?Gratulálok hozzá!
Vendég

Anny
De jók a képek és milyen jó,hogy kiruccantok.Látszik a csajokon,mennyire élvezik.Én is akarok!!!

Kész vagyok és tök fáradt.

Elegem van az egészségügyből.Tényleg ott tartunk,hogy csak akkor állnak veled szóba,ha pénzed van,amúgy elmehetsz a sunyiba.Mehetek is ,mert nekem nincs pénzem magán dokira.
Ugye hónapokkal ezelőtt kaptam mára Kecskemétre időpontot,hogy leveszik az anyajegyem.Még direkt vissza is mentem az itteni dokihoz,hogy adjon beutalót.
Erre ma oda megyek reggel 7:30-ra és közlik velem,hogy ez a beutaló nem jó,mert nem ők adták ki :shock: :shock: :shock: :shock:
Mondom,de én hónapokkal ezelőtt kértem időpontot és azt mondták,ma jöjjek,megcsinálják,direkt ezért utaztam ide.Akkor sem jó.Csak az itteni bőrgyógyász véleménye számít,május végére ad időpontot,órákat kell várni,de megnézi a doki és majd Ő ad időpontot a sebészhez :evil: :evil: :evil: :evil:
Azt mondja a nő-Mi legyen?Tud várni?
Mondom-Köszönöm nem,majd megoldom máshogy. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: És hazajöttem.Még jó,hogy a csajokat nem hurcibáltam el.

Annyira elegem van ebből az egészből.Ma hallottam a hírekben,hogy hamarosan új miniszterünk lesz.Jó ez az ország :x :x :x :x
És bocs az off-ért.

Banika
Mail-t megkaptam,ok.És jobbulást!

Tonti
Nektek pedig kitartás!!!
Vendég

Most olvastam,hogy állítólag a nőivonal.hu megszűnik :( :( :( :( :(
Vendég

Szandra
Nagyon jók a képek a srácokról és milyen karakteres arcuk van :shock: :shock: :shock: :shock: Hihetetlen :wink: :wink:
Vendég

Csajok elaludtak, jót játszottunk, meg kígyóztak, nyomták ezerrel, olyan cukik voltak, néha meg is maradnak oldalt :)
Sotske: ez übergáz :( Nagyon sajnálom!
Anny: Csajok még mindig tündérkék, olyan jó fotókat készítesz a játszóban! :D
Nyulasz: biztos minden rendben lesz :) lehet, hogy kiderül másik babóka neme??? :lol:
Ancsi, Tünci: jobbulást!

babusok
Budapest

Benszi: Édes vagy, de szerintem mostanában kicsit megviselt a pofijuk. Jönnek a rágók, kevesebbet alszanak, a hajuk sehogyse áll, mert a csatot, gumit egyből kiszedik :roll: És rosszabbul is alszanak. :cry:
Vendég

Mire megírtam, jó sok hsz lett! :shock: Mindenkinek köszi a képdícséreteket :D Nehéz róluk jó képet csinálni, mert éllandó mozgásban vannak...

Lezárták a ház előtt a 4 sávból az egyiket, és dudál a sok köcsög! Ez azért gáz, mert a csjok aludnának :roll: Miért nem lehet az ilyet kultúráltan megoldani? Pl ha látom, hogy nem férek át, nem állok be a kereszteződésbe, hogy a keresztforgalom ne tudjon elmenni. Ebben mi a nehéz???
Vendég

Anny: sajnos Mo-n nem ismerik az autósok a zippzárat :( De én igen, és szoktam is alkalmazni :)

babusok
Budapest

ööö az autósok többsége :lol:

babusok
Budapest

Garázdálkodom iwiwen, akit megtalálok jelölök, aki úgy gondolja úgyis visszajelöl, aki nem, az sem baj :lol: nem lesz örihari :lol:

babusok
Budapest

szélvihar és eső, mai séta ugrott :( valamivel el kell ütnöm az időt :) már kiteregettem, elmosogattam, akkor keresek :)

babusok
Budapest

Babusok,reméljük kiderül mit dugdos elölünk a másik bogyó :wink: jó lenne már a nevükön szólítani.
Vendég

Nyulasz: vannak nevek??? Lemaradtam...:) Fiúcska? És a másik babuka?

babusok
Budapest

Na, szomszédoltunk, csajok kidőltek, rend van, kakaós kalács, dagad, kel :lol: fürdővizem folyik :wink:

Amonré, sajnálom, nem tudtam, hogy Lia nap is tegnap volt!

Utólag nagyon boldog névnapot a kicsi lánykádnak!

Ancsi, Tünci, jobbulást!

Tonti, jó, hogy tudtatok beszélni!

Szandra, Anny, szuperek a képek!
Anny, nagyon csinik a csajszik. Szerdán lehet mi is elmerészkedünk a klubba, talán már nem szedünk össze semmit. :?

Benszi, kis foltos Balunak jobbulást!

Eszti, sajnálom a dokis sztoridat, nem egyszerű az tuti, elhiszem, hogy elszállt az agyad :evil:

Napsugár! Nálunk is megy a harapdálás, szembefordítom magammal és a szemébe nézve mondom, hogy nem szabad, fáj a másiknak, nem csinálunk ilyet (igyekszem mérgesnek látszani) és a játékot amin összevesztek "kiállítom" egy időre.

Judit

jucicuki

Anny: Te vagy az első fórumos ismerősöm :lol: Juhé :lol:

babusok
Budapest

Melcsi: :D :D
Vendég

Petricsek, Vanda: :lol: :lol: kedves ismerőseim :lol: :lol:

babusok
Budapest

Benszi,
pedig ma elvittem őket játszóházba, tök jó volt, leszámítva az elejét meg a végét, ami sírás volt. Pedig úgy be vagyok sózva, csüt-ön is mennék, sőt a Kisvakond kiállításra is el akarom vinni őket, vasárnapig van a Millenárisban. Azt mondod, nektek az 5. napon jöttek a tünetek? Mi azon már túl vagyunk rég. Mindig vannak tünetek amúgy?

Tonti, Judit, Andi, többi 15 hónál idősebb gyerekesek,
mindenkinél volt tünet? És mikor jöttek?

A bölcsibe is el akarok menni velük beiratkozni...

Amonré,
boldog névnapot Liának. Ha ez megnyugtat, fogalmam sincs, h mikor van Aliz nap és Barnabás nap, de még azt sem tudom, mikor van Zsolt nap. Az én ezer és egy kérdésem maradt válaszolatlan eddigi fórumos pályafutásom alatt, és ugyanennyire nem reagált az égvilágon senki :D

KépKép
lili73

Lili: Ez enegm is érdekel! Mi pénteken kapjuk a szurit. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :) fotók készültek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.23 14:21-kor.
Vendég

Hahó Mindenki!

Jobbulást a sok betegnek!Mi alakulunk már:Corysalia csodákra képes! :wink:

Edit!
Tényleg jó,amit írsz a "verés"-nél,erre nem gondoltam. :roll: Csak az nem világos,hogy ha a bünti az,hogy berakod az ágyba,akkor amikor aludni teszed be,akkor azt nem veszi büntetésnek?

Eszti!
Te szegény!Most lett egy potya köröd! :roll: :roll: ÉN itt Baján mindig a Juhász Gábor dokival vetetetem le az anyajegyeimet(évente 2-3 tuti sajnos),nála nincsenek ilyen problémák,bár én magánba járok hozzá,így 15000Ft :shock: :shock: egy műtét.
A hasamat meg a melleimet is ő fogja csinálni.

Szandra!
Jól veszem ki a szavaidból,hogy már Neked is kész az új hasad???És nem is mondod???? :o

Juci!
Ezt a játék "kiállítást" megjegyzem!Jól jön majd....

binyek

Babusok,nem maradtál le :lol: a kukacos,aki már tuti,ő Balázs...tesó pedig ha lány,akkor Noémi vagy Szonja,de apának a Noémi jobban tetszik,így valószínűbb...ha ő is kukacos,akkor Benedek :roll: talán...egyáltalán nem volt második fiúnevünk,és valamelyik nap mondja apa,ha három fiúnk lenne,lehetne Sándor,József,Benedek...aztán elkezdtük boncolgatni a Benedeket...Beni,Bendi,Bendus...asszem meg tudnám szokni...
Vendég

banika! sajnalom, higanykak is roszul vannak?? gyogyuljatok minnel hamarabb

rebe! akkor utolag BOLDOG NEVNAPOT!

vanda! :cry: :cry: :cry: jobbulast

szandra! koszi :D , apa le vagta hajat miota vannak a torpok :D :D de el ment volna olasznak akkoriban (mar mint ha az iwiwes kepeket neztel)

mariann! ugyesek a maszo csajszik :D :D :D

babus! szep nagyot nottek a csajok

amonre! sajnalom a Lia napot, en sosem tudom, mert meg a naptar is anyam szekrenyebe van valahol... en mindig itt puskazot :oops: de utolag BOLDOG NEVNAPOT LIANAK!!!

nevnaprol, en a hugimet felejtem el mindig, az iden azzal volt szerencsem hogy itt volt anyam szolni, o Krisztina Carmen :oops: :oops: :oops: ja es mar vettem eszre hogy sokszor a katolikusban mas van mint a reformatusban es az ortodoxrol nem is beszelek :roll: :roll: tehat sosem tudom mikor milyen nap van :oops: :oops: igaz most ra vaghatom hogy az ejszakak miatt van :D :D

szandra! holnapra Boldog Nevnapot DOKIAPUNAK, hogy hivjak? hogy ne szedjem elo a naptart

tonti! hat akor sirjunk egyut a gatyak miatt :cry: :cry: :cry: :cry:
remelem ez a hulye krizis el megy a sunyiba, nalunk is ronda a helyzet, meg nincs vege a honak, de mar tobbet koltottunk mint amenyit kerestunk :( :(

tuncsi! koszi a jelolest es jobbulast a csajsziknak

benszi! puszi Balud kek foltyara

ancsi! boldog szulinapot apanak! gratu a kocsihoz, kerunk kepet

anny! edesek, orulok hogy jol el voltatok

eszti! sajnalom, de most mi lesz, meg csinaljak mas hol?

lilli! mar akartam kerdezni, apuka francia vagy olasz? a bruno es alice-bol indulva?

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Én is megkérdezném még egyszer,mert csak Edit reagált rá,hogy:
Mikortól lehet a törpöket kerékpárral vinni?????

binyek

Anny,
játszóházas téma: gondoltam először ide viszem őket, mert ez 10 percre van kocsival. Az óbudai mennyibe is kerül, mit írtál egyszer? Valami 1500-ra emlékszem, de az mire vonatkozik? Viszont ez a délelőtt nekünk elég necces, mert éppen hogy kibírták, a végén már úgy ette itthon Barni az ebédet, hogy közben sírt, plusz alig bírta nyitva tartani a szemét.

KépKép
lili73

Biynek,
nem tudom. Nincs is kerékpárom.

KépKép
lili73

szemétdombom!
nálatok ez meg miféle játék, hogy elfelejtitek/az utolsó pillanatban gondoltok a pasitok szüli/névnapjára vagy akármijére!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
én pl már tudom, mit fog kapni vanda a szülinapjára, pedig csak januárban lesz......és kb minden hasonló ünneppel így vagyok, ennyivel korábban tudom, mit akarok...persze kínálkozó lehetőségtől függően azért lehetnek változások, de ha nem jön közbe semmi éppen aktuális, akkor megvan egy alap, amire lehet építeni.... :lol:

babusok: visszaigazoltalak:-)
egy kis segítség neked garázdálkodáshoz.....éán úgy csináltam, hogy kiválasztottam két itteni (elég népszerű/sokat író) ismerősömet, és megnéztem a közös ismerőseiket....sok mindenkit találtam így....bár olyan is van, akiről lemaradtam, szandra pl ma jelölt be, bár meg voltam győződve, hogy őt már "ismerem", és csodálkoztam, hogy újra regisztrált-e.... :oops:
1szálpasi

Mony,
nem az, csak poénból írtam, mert tetszik. nem aliciát írtam? spanyolosan?

KépKép
lili73

Pasi,
majd összekapom magam!

KépKép
lili73

Lili: 1500/2 gyerek/3 óra. Kapnak teát, vagy gyümilét, vagy almát 10-kor, fél 12-kor meg ebédet. Én 11-ig maradok egyenlőre, 1000-et adok. Úgy vettem észre, hogy egyre jobban bírják. talán köv alkalommal megpróbálunk ebédelni is. Dadus segít :wink:

Binyek: Nekem sincs kerékpárom. Ha nagyobbak lesznek, majd veszek, és kimegyünk a Hajógyárira vagy a Margit szigetre.
Vendég

Anny,
hú, az naggyyyon olcsó!!! Ezt akkor nagyon át kell gondolnom, mi éri meg nekem jobban, a közelség vagy az ár.

KépKép
lili73

Binyek, nekünk van brinyónk, de megmondom őszintén nem merem őket vinni. Kerékpárút itt kevés van, nem is jutok el oda, csak rendes úton, ott pedig nem vállalom be a gyerekekkel. Ezért nem lett utánfutónk sem, mert félek a balesettől.

15 hóstól nekünk nem lett bajunk, 18 hós után, Dorka éjszaka lázas volt, reggelre semmi baja, nem tudom, ilyen hamar lehetett-e az oltástól.

Judit

jucicuki

Anny: to jok a kepek Lanyok irto szepek es nem is nyuzottak! :D 4-es iker! :lol:

Sotske: egeszsegugy ugy latszik mindenhol szar, ha maganba mesz ott korulrajonganak ha nincs penzed meg leszarnak. :evil: En meg mindig ugy tartom hogy a nemtorodom orvosok miatt ment el az elozo kisbabam, sosem fogom nekik ezt elfelejteni!!!

Ancsi: gratula a jarashoz es az autohoz! Nekunk is kene egy nagyobb mert ebben alig ferunk el, ja es elloptak az egyik babaulesunket, jo, mi? :evil:

Lili: mi azon szerencsesek koze tartozunk akiknek kutya bajuk sem lett a 15 hos oltastol meg egy kis laz se, semmi! Hajra kisvakond kiallitas! Hu, de erdekfeszito lehet! :lol: :lol:

Binyek: en nem a kisagyba tennem be buntibe, nem is szoktam, bar nalunk igazi buntit csak a nagy kap, a kicsik meg ehhez kicsik a Tieid meg minik. Szerintem a bunti majd akkor kell mikor mar meg is ertik a lenyeget, ugy masfel-2 eves kortol. Es nekem a buntiszek vagy buntisarok jon be nem az hogy bezarjuk a szobaba vagy betesszuk az agyba hanem en a nagyot lerakom a szekre, folhuzom az orat 5-10 percre es addig ott kell maradnia. Nem sokszor volt ilyen, inkabb jutalmazok, sot ha reggel feloltozik egyedul es beveti az agyat kap egy eurot mert most versenyautopalyara gyujt. :roll: :D
Kezracsapas; hmmm. neha az en agyam is elszall es kapnak egyet de nem igazan hatasos sot szerintem agyaltalan nem, sokkal jobb ha elviszem onnan a gyereket es megprobalom elmagyarazni hogy NEM SZABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD! :D (napi ezerszer)
Es a nagylanyodat hogy bunteted? :shock: :D

Moni: Neked is kitartas a krizishez, allitolag meg par ev! :shock: :lol: :cry:

Minek mondott le a Gyurcsany es ki lesz helyette? :shock:

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: