A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

no, megint én, bocsi a dupla küldésért :( :oops: :oops:

Kép Kép
celesztina

[quote="emma2008"][ írta:emma2008b]Mezsó! Gratulálok Blankához! Remélem minden rendben van veletek!

Nici!Ez még mindig nem a legfrissebb tábla, mert én sem vagyok benne. Pedig a legutóbb felrakottban már benne voltam.

Az alvós képek nagyon jók, és Zsuzsófi gyerekei is nagyon szépek!

Emma, oldalanként mentem vissza, és úgy kerestem meg, és ezt találtam visszafelé utoljára felrakva :?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="celesztina"]b írta:celesztina]Nici[/b]: bocsi, hogy én is zargatlak a táblával kapcsolatosan :oops: nem akarok tolakodó lenni csak szeretném megérdeklődni, hogy felkerülhet-e én is a májusi listára? tervezem, hogy továbbr is rendszeresen látogatom ezt a fórumot, bár az igaz, hogy nem régóta bukkantam rá :oops: szóval egyáltalán nem gond, ha nem teszel fel, csak gondoltam, hogy megkérdezem, remélem, nem baj :?:

Nagyon szívesen feltennélek, de nem én csináloma a májusit, hanem Csöppke, nekem csak jpg formátumban van meg a tábla!
Szerintem írj neki privit az adataiddal, és tuti amint ráér betesz :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nici!Semmi gond, nem is azért írtam. Tényleg nehéz vmit visszakeresni, hiszen naponta több oldal is megtelik.
emma2008

Hát igen, mondjuk leszoktam menteni mindig az utcsót, és törlöm a régit ami megvan, de valahogy az áprilisit most elkevertem, ezért kerestem vissza, és erre leltem, de akkor lehet kimaradt egy oldal útközben :(
Na majd ha jön Szössz, tuti felrakja, végülis Ő szerkesztgeti :)

nici

No én lassan elindulok, irány a körmös, majd az uh!
Délután jövök, addig is vigyi magatokra, és ne babaesőzzetek :wink: :lol:

nici

Hát én is elbőgtem magam!!! :oops: :P Nem hiszem el még most sem, hogy már mi is beindultunk.... :shock:

Hát igen, ennyit az uh.-os súlybecslésről! Akkor én sem aggódom előre, hogy Zsófinknak 3600 - 3700 grammot jósoltak! :D

Kép
gabo001

Asszem nekiállok jövő héttől kimosni a baba cuccokat, pelusokat...stb.... :lol:

Kép
gabo001

sikerült lefényképezzek ezt azt.... Kép kocsi Kép Kép kiságy Kép rucik Kép Kép

KépKép
kisfruzsi

Na jó nagyok lettek a képek, bocsi :oops:
Amint látjátok mi még nem állunk túl jól a berendezéssel....majd mot a hétvégén kicsinosítjuk a babaszobát

KépKép
kisfruzsi

majd csinálok pociképet is, mert szerintem tekintélyeset nőtt...

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok! :)

Ritkán írok nektek, de mindig olvasgatlak benneteket.

Gratulálunk mi is Mezsónak Blanka babához! :D
Isten áldása legyen a kis családon!!!

Mi is tegnap voltunk babakukucskán és hát...1cm nyitott vagyok.
Kellene sokat pihenni és még legalább 2-3 hetet valahogy kihúzni :roll:

Kellemes napot nektek!!
Vendég

Nah Lányok, mi is felébredtünk :lol: :lol: Tudtam Én, hogy Szőlőnek kell írni, és akkor hamar felkerül az info .. rám várhatatok volna mostanáig :lol: :lol: :lol:

Szívből Gratulálok Blanka Babához Mezsónak!
Egészséget, sok tejcit, blodogságot kívánok nekik!

A fórum nevében reggel amikor írt nekem, válaszoltam, csak aztán visszaestem aludni :)
Ha küld még infot, jelzem :)

Magika - Nagyon cukik az alvós képek!!!!
Köszi a melltartó-infot neked is, így már csak meglelem.
Igen, egész tűrhetően van párom ... még nem 100-as .. de ahhoz még kell a holnapi nap pihenés neki.

Este csinálok "Megszülettem" táblát a kiírásoktól függetlenül :) ahol sorba jegyzem majd a babákat .. csak most összeszedjük magunkat, eszünk, NST-re megyünk és vásárolunk!

Szép napot mindekinek!!!

Kisfruzsi -
Várjuk a pociképet ;)

Kép
szösszenet

Szössz: vigyél magaddal az nst-re valami élénkítőt (csoki, innivaló), hogy nehyogy úgy járj, mint én tegnap: az én örökké izgő-mozgó babám tök nyugodtan végigaludta a fél órás vizsgálatot...:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

1204884081.7651.doc

na itt teccenek látni én hogy gondoltam..

tudom én egyesével irogatni ha meg megyek szülni akkor átadom vkinek...
és igy Szössz és Csöppke táblija is megmaradna..sztem ez igy korrekt..
Vendég

és vki megsúghatná azt is hogyan is kell csinálni azt hogy a tábla megjelenjen itten...ne csak .doc formátumban :D
Vendég

Lituka - Meg azt kellene belevenni, hogy hány hétre és napra született .. az még érdekes info :)
Mezsó esetében ez 36+1 :)

Kép
szösszenet

Lituka!Jó a táblázat, amit Szösszenet írt az jó ötlet. Azt hiszem a márciusi topicban is úgy van.
emma2008

oks..de Szössz abban is tudsz segíteni hogytudom megjeleníteni ??? hogy ne .docban kelljen nektek nyitogatni?
Vendég

dobok pár képet, aztán megyek vásárolni hamit Kép 31.hét Kép 33.hét Kép

KépKép
kisfruzsi

Fruzsi ez ám a nem semmi pocó :D
Vendég

Kisfruzsi!Nagyon csinos vagy! Jó a hajad!
emma2008

köszi lányok!
hihetetlen, hogy hétről-hétre mennyit nő az ember pocija!

KépKép
kisfruzsi

Lituka - Az a baj, hogy én eleve képszerkesztő programba csinálom a táblázatot, ahol már jpeg-nek mentem el :roll:
Annyira én sem vagyok ebben profi .. Pl. Csöppke olyan szépet csinált excelben, én azt sem tudok :lol: :lol: Nálam PhotoDraw vagy PhotoShop ami megy ;)
Word-ot esetleg úgy lehet, hogy print screen gombbal lemented és paintbe vagy vmi képszerkesztős programba bemásolod .. passz.

Kisfruzsi
- Nagyon csinos vagy :) Bizony .. rengeteget növünk ebben az időszakban, te is nagyot gömbölyödtél ;)
A rucik is édesek, amiket mutattál :) illetve a kiságy :) alakultok!!!

Klarka - Ok, viszek. Bár az én lányom is igen makacs .. a 4D-s vizsgálaton 1,5 órát képes volt aludni .. se kávé, se séta .. semmi nem érdekelte :lol: :lol: úgyhogy ha úgy dönt, hogy nem működik együtt, akkor esélyem sincs :lol: (a szüleire ütött :D) Persze a 4D után amint 200 méterre voltunk a rendelőtől, máris izgett-mozgott .. :shock: :lol: :lol:
Kíváncsi leszek ma mit produkál :)
És neked nem volt gond, hogy nem volt ébren?
Akkor mit néztek?

Kép
szösszenet

Kisfruzsi: csini a pocid :D és szuperek a rucik meg nagyon baró a kocsi is :wink: Van még egyáltalán vissza valami vásárolandó nektek? Úgy látom, jól álltok :) ó -és szerintem nagyon jó a frizud!

Kép Kép
celesztina

Szössz: nézik a szívhangot és a méhösszehúzódásokat...utóbbiakat főleg a baba mozgása váltja ki, de azért egyébként is vannak!! Szép délutánt!!! Majd számolj be! Nekem minden rendben volt, következőleg már csak a 39. héten kell menni, 20-án.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Mezsó! Szívből kívánok nektek sok boldogságot és jó egészséget!!!

Hát... én is elsírtam magam, de most legalább örömömben.
Előtte az önsajnálattól bőgtem egész reggel, olyan depisen ébredtem.

Konkrétan semmi bajom, csak elkezdetm aggódni a baba miatt, hogy jól fejlődik-e, mekkora, stb... Régen nézék már uh-n, a hasm nem sokat nőtt, és a férjem szerint nem eszek rendesen és eleget. (Persze a diétát alapból hülyeségnek tartja, szerinte csak az orvosok regálják túl.)
Szóval reggel már úgy ébredtem, hogy potyogtak a könnyeim, pedig nem akartam, és csak egy kis megértésre vágytam, de semmi reakció apa részéről... Tudom, ő alapból nem tudja kezelni az ilyen helyzeteket, azt gondolja, hogy a babvárás csupa happy dolog.
Aztán amikor elment dolgozni, megjegyezte, hogy sokat fújom az orromat, biztos megfáztam, szednem kéne vitaminokat. (Erre megjegyeztem, hogy a szemem meg azért vörös és kétszer akkora mint szokott, mert biztos be van gyulladva...) Hát majdnem felrobbantam, alig vártam, hogy kilépjen az ajtón, bőgés ezerrel. Nem szokott ilyen lenni, szarul esett. Majd este elbeszélgetek vele egy kicsit, remélem addigra nekem is jobb hangulatom lesz.

Azt is elhatároztam, hogy ha jövő héten megkapom a tp-t, elballagok az első gyógyszertárba és veszek egy vércukor mérőt. Lehet, hogy tényleg felesleges a túlzott diéta, jobb lenne gyakran ellenőrizni, hogy képben legyek. (Megjegyzem, anyósnak persze van, eddig kétszer mérhettem nála, de a tűcsere miatt annyira féltette, hogy elromlik, és olyan patáliát csinált, amikor nem sikerült elsőre kicserélni, hogy köszi, de többet inkább nem. Az meg eszébe sem jutott, hogy legalább pár napra kölcsönadja, pedig ő havonta, ha kétszer méri magának...)

Bocs a panaszért, nem szoktam de most jól esett.

Kisfruzsi! Tetszenek a szerzeményeid, és csini vagy nagyon.

Gumimaci! Tök jó a vérnyomid, te is megnyugodhatsz most már.

Nici! remélem sokat mutat majd magából a babó a 4d-n, én is várom a képeket!

Gabó! Én is már a mosáson gondolkozom, csak azt várom, hogy szép idő legyen és kint tudjak szárítani.

Még annyit, hogy nem tudom az NST mit jelezne az én keményedéseimre. Gyakran tiszta beton vagyok, jóslófájásnak pedig még nagyon korai. Most ezen is parázok.

KépKép
KépKép
atizka

Hatalmas gratula Mezsóéknak!

Tegnap voltunk Apával szüléselőkészítőn, pont a szülés / együtt szülés előadás ment...hááát megijedtem, mert azt hittem stilszerűen én már itt maradok. Tök erősen görcsöltem, de nem kifejezetten menstruációs görcsök voltak hanem az egész pocimra és hátamra kiterjedő, eddig sose tapasztalt fájások. De úgy, hogy amikor jött nem kaptam levegőt sem tőle. Ráadásul peridódikusan vissza vissza tért 3-5 percenként...szóval néztünk nagyokat egymásra.
Egész véletlenül pont a szülésznőm tartotta és látta rajtam hogy valami nincs rendben tett is egy két vicces megjegyzést :) aztán a viccet félretéve felmentünk CTG-re. Szerencsére nagyon aktív pici fiamon túl nem talált fájásokat (csak nagyon keveset) a gép. Viszont kezdett letisztulni hogy a fájás a jobb oldalamból indul...valahonnan a vesém környékéről. Szerencsére pont a dokim volt ügyeletes így ő is megnézett és mindent rendben talált. Zárt méhszáj, UH szerint baba remekül van és a vesémmel sincs gond. Valszínű nyomott valami ideget / szervet azon a környéken. Azt tanácsolta a doki, hogy otthon menjek le "kutya pózba" ettől arébb megy a baba elvileg és hogy lehetőleg ne a jobb oldalamon aludjak. Utobbi segített :) Még mindig fáj egy picit az oldalam de már tisztán érzem, hogy ez bizony a pocaklakóm. Még rugott is arra párat :)

Kép
be_be

Hali Csajok!

Nem kaptam, csak pár percet a páromtól, és csak ezt az oldalt olvastam vissza :D

Mezsónak óriási gratula! :D

Nálunk ma ismét volt kontroll, elméletileg jövő pénteken kell visszamennem, ugyanis a doki közölte, hogy olyat tudok, amit senki más...szűkül a méhszájam, és nem tágul...ennek egyelőre örülünk, remélem, amikor eljön az idő, akkor visszaáll a terméeszet rendje...Az aggódóknak üzenem, hogy nálam mindkét baba hetente képes megfordulni, most mindkettő medence fekvésű (múlt héten koponya, azelőtt medence, azelőtt koponya, tiszta sorminta..) Gyönyörű szépen fejlődnek, Mira 1710, Gergő 1842 gr-os (és a hasam kb. egy hónapja nem nőtt szinte semmit sem, a kezdetekhez képest azért 42 centi felment, a kölkök viszont rendesen gyarapodnak...) Amellett, hogy naponta többször sikerül hánynom, a csodás gyomorégés mellett...

Mindenkinek drukkolok, remélem, még kapok időt! :D

Kép
babyteve2

Celesztina,

hát a nagyja már megvan, ami viszont még teljesen hiányos az a kórházi csomag....Mezsó után be is rezeltem és a hétvégén elmegyünk megvenni abba is mindent.
Lányok a pelus méretű tenát hol kell venni én a DM-ben nem találtam, gyógyszertárban nézem????

KépKép
kisfruzsi

Babyteve,

ezek nagyon jó hírek!!!!

Apa diétázik most kezdte már lassan 2. hete, ezért én is ilyen kaján vagyok. Zöldségsali és csirkehusi, gyümölcsturmix, főzelékek. Csupa olyan, ami nekünk is jót tesz. Szerintem ennek köszönhető, hogy nem hogy híznék kicsit fogyok is :lol:
A múltkori mérlegelésen -30 dkg a védőnőnél, most azóta meg (8 nap alatt) megint -1 kg! Na jó bizti van ebben víz is, de azért nem bánom, hogy nem híztam tovább!!!!

KépKép
kisfruzsi

A párom gyógyszertárban vette a Tenát.

Kép
babyteve2

köszi, akkor elcaplatunk majd oda is.

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok,
hát nem számítottam rá, hogy ma ilyen jó hírre jövök!

ISTEN HOZOTT KICSI BLANKA!

Mezsó! sok tejcit és jó egészséget kívánunk nektek!!!!!

Kép
Kép
mango.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol

NAGY GRATULA MEZSOÉKNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Nem úgy volt,hogy kisfiú lesz??????????Vagy én keveredtem meg?????????????)

Visszaolvasok!

Kép

KépKép
KépKép
nicci

köszi, akkor elcaplatunk majd oda is.

KépKép
kisfruzsi

kisfruzsi! Gyógyszertárban lehet venni, és a Tena Lady extra-t vedd szerintem (itt is többen azt vették, én is), mert a super igen nagy!!! (600 ml-es!)
Szép a pocid!

Kép
gabo001

nicci! Én is úgy tudtam, hogy mezsóéknál kisfiú lesz! :shock: Akkor már ketten vagyunk! Csak eddig nem mertem rákérdezni, hátha én emlékszem rosszul! Csajok..? Valaki emlékszik?

Kép
gabo001

Kisfruzsi csini a pocakod (és a konyhátok is nagyon tetszik :) )

Babyteve,
csak így tovább, nagyon vigyázz magatokra!!!!

Bebe, végre beköszönsz! Ki a szülésznőd??

Benettke hol vagy???

Emi, hát nem lehet egyszerű, de te olyan türelmesnek és megértőnek tűnsz. Lehet, hogy aztán Apa tényleg meggondolja magát és bemegy, ha meg nem akkor meg nem szabad erőltetni. Nem irígyellek!

Jajj de izgi, hogy elindult a baby boom.... Várom Mezsó beszámolóját és főleg a képeket!!!

Egy utolsó hozzászólás a "nehezebb-e a többedik terhesség" kérdéshez: tegnap láttam egy nőt egy kb 2 éves gyerekkel, neki tuti nem nehezebb a második terhesssége. A csajszi hatalmas 9 hós pocakkal+ gyerekkel jön az utcán és egyszer csak megáll RÁGYÚJTANI!!!! Egy perc se telik el, látja, hogy jön a villamos, eltapossa a cigit, felkapja a gyereket és futva felpattan a villamosra. Nem semmi kondi, ennek ellenére nem irígylem...

Nono én a szopis melltartót megpróbálom valahogy hanyagolni, én is rosszul vagyok tőle. De én ezektől az "Asterix és Obelix" stílusú terhesgatyóktól is. Pedig van egy pár... Inkább csípőnadrágot hordanék... Nehéz kibírni hiszti nélkül, néha nálam is kiborul a bili. Pl. múltkor vett egy inget, amiben tényleg szívdöglesztően néz ki, mondtam is, hogy ezt nem veheti fel munkába :) :) hát nem felvette.... fel tudtam volna robbanni. Nem tudom mi lenne fordítva. Azért ő is elég féltékeny szokott lenni, még így is, hogy nagy pocakom van.

Kép
Kép
mango.

Gabo, Nekem is fiú rémlik, de én se mertem írni...

Kép
Kép
mango.

Nekem nem adott egyértelmű infot a táblához Mezsó - tehát szerintem nem tudták biztosra!
2 fiú és 2 lánynév is van a táblában :)

A súlyt azt elég komolyan benézték az UH-n .. azért fél kg-ot tévedni :roll: :roll: úgyhogy nem veszem igazán komolyan, amit majd jövő héten hallok ..

Annyira örülök, hogy minden OK velük :)
Írok majd neki du. sms-t ;)
Most szaladunk :)

Kép
szösszenet

Csajok! Találtam egy vicces dolgot:

Kép :lol: :D

(Én tudok tejet "csinálni", neked milyen szuperképességed van?)

Kép Kép
celesztina

Tegnap elmentem a 25hetes terhess barátnőmmel bevásárolni a DM-be!

Nagyban nézzelődtünk amikor is verekedés tört ki a bejáratnál!

Egy belőtt,kábítós srác lopni akart valamit,a biztonsági őr észrevette,és elkezdtek verekedni,(a bejáratnál)mindent összetörtek,mi annyira hátul voltunk,hogy nemtudtunk kiszaladni!Mindenki más kirohant! :shock:

A pénztáros csaj bezárta az ajtót,mi meg foglyul estünk,azzal a dühöngő állattal akit a biztonsági őr egyre kevésbé bírt féken tartani! :x
A rendőrség nem vette fel a telefont ,így egy másik üzletbe telefonáltak át,és onann jött még egy biztonsági őr!Mi azért nem tudtunk kimenni mert anniyra kiszámíthatítlan volt a srác,hogy nem merték megkockáztatni,hogy a közelébe menjünk!

Annyira kiakadtam,hogy rosszuul lettem,erre mindenki bepánikolt,hogy ott fogok megszülni,a rendörők 40perc alatt jöttek ki,és akkor szabadultunk csak ki! :roll: :twisted:

Tiszta ideg voltam!Még jó,hogy nem lett semmi bajunk!

Nem hiányzott ez a kaland az életemből! :evil:

KépKép
KépKép
nicci

Celesztina, elfelejtettem reagálni még tegnap. Semmi gáz, ha nem egyeznek a vélemények, mert nem azért járunk ide, hogy egymásnak megfeleljünk. :) Hát igen, Csenge már 3 hónapja jár = fut :) Biztos nehezebb lenne, ha csak most tanulgatná...
Remélem a sziperkészségünk nem hagy cserben :)

Kép
Kép
mango.

Annak idején a fiamra azt mondták,hogy 3100g,másnap megszületett 3650g-mal,gyorsan magára rántott fél kg-t! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
nicci

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!

én is nagyon gratulálok mezsóéknak! jó egészséget és sok tejet!

(néztem a táblát... én még húsvétig tuti nem akarok szülni :oops: :lol: , persze nem kívánságműsor, majd hétfőn mondják a CTG-n)

toncsi

toncsi80

Nicci, hát ez durva lehetett! Címlapon lettél volna a Délmagyarországban :)

Kép
Kép
mango.

Nici: de durva :shock: Még jó, hogy nem lett semmi bajotok!!! Utána sikerült hamar megnyugodnod? Rémes, hogy mik vannak :cry: Nem tudtatok bemenni valami iroda-helységbe a DM-ben? Hú, még így is megijedtem nagyon, hogy csak olvastam amit írtál :?

Mango: azta, de ügyes Csenge! :D Igazad van, persze, nem megfelelni kell, az nem lenne őszinte, csak nem akartam senki sem megbántani és tartottam attól, hogy mégis sikerült.
Nálunk a lánykám hiába jár már majd egy éve (későn kezdte nagyon) még mindig akkorákat esik (elesik a semmiben csak úgy) hogy eddig emiatt futkostunk vele orvosokhoz :roll:

Kép Kép
celesztina

[quote="mango."][ írta:mango.b]Nicci, hát ez durva lehetett! Címlapon lettél volna a Délmagyarországban :)

Hát nem szerettem volna!

Az a legbosszantóbb ,hogy az ilyet beviszik ,felveszik a jegyzőkönyvet ,aztán elengedik! :twisted:

KépKép
KépKép
nicci

Mango,

Itt vagyok ám minden nap, de általában csak olvasóban...

Zachár Erika! Nagyon aranyos! Te kit választottál? [/quote]

Kép
be_be

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: