A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi hastáncos.Nem?

Heni
KépKép
heni81

Regi
Hát hastáncos!!!! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Megyek én is táncikálni :D

Kép
granda

Regi: én is hastáncosra tippelek!
Nagyon illik a bőrödhöz a fehér szín!!! :D

Horcsog: nem tudom. Azt sem tudom, hogy egyáltalán kiadják-e a képeket! Azé mégiscsak 6 éve történt...

Kép
Kép
timi26

Igggen! :D

Úgyhogy Granda! Te jössz a flamenco-s rucival!!!! Képet kérünk!Képet kérünk! Képet kérünk! Képet kérünk! Képet kérünk! Képet kérünk!

Kép

Kép
regcsiken14

OK, estére lesz kép, de most tűzök....

Kép
granda

Sziasztok!

K.Timi!
Isten éltessen sokáig :)

Zsófinak boldog felediket :) Lillának is boldogságosat :)
Regi!
fehér nem esküvői ruha :) :) gondolom hastáncos :) :)
tényleg Szelina név honnan jött ?

Meryke,Dotildi,L.Móni!
Ti is szép mennyasszonyok voltatok :)

Móni!
Nagyon szép a kiskabát :) Annyira jó csajos cuccokat lehet venni :)
még mindig arra áll a szemem,bár azért kezdem észrevenni a vagány kisfiús cuccokat :)

Granda!
Nyekrit találta a Mei-Tai-t :) neki jár a köszönet :wink:
az a bkocsi nagyon jól néz ki :) teljesen ledönthető az ülése?

tényleg Nyekrit:mamaponcsó megjött már? mi van veletek?

Esküvői kép dícséreteket köszi :) Mesi azért felismerhető vagyok :) csak -15-20 kiló,kipihent fej sokat számít :lol:

Bongyi!
Nekünk negatívra készültek a képek,hiba volt már akkor is digit.tükörreflexes gép és hoztak is magukkal a fotósok inkább a hagyományosat használták :) S 10 tekercset sikerült ellőniük a negákat megkaptuk,már csak be kellene scannelni(ezért is van negascannerünk is :evil: )

No és a tegnapi esténk mai napunk: :lol: :lol: :roll:
este elaludtam kb. 20 percre az M1-es hiradó alatt 8) ez épp elég volt h. 10kor még fent voltam.Míra köztünk mert folyamatosan felsírt,így gondoltam jobban járok nem kel a másik szobába rohangálni :) Arra kelek kb. 11kor h. Robi mondja Míra ne rugdoss már(ezt vagy 2-3x elhangzott) közéjük feküdtem,Mírát próbáltam lenyugatatni.Ez éjfélre sikerült is :) pár perc múlva Bálint kajabált :( megszoptattam,nyugovóra tértem :) 1/2 4 után pár percre Bálint ismét riadoztatott:) már lelki szemeim előtt láttam szomorú sorsom :) s igazam lett :( az i-re a koronát az tette fel h. mikor 26-odjára mentem visszafordítani hasról a hátára kispasit beütöttem lábujjamat Míra játék kiságyába aztán visszafele nekimentem az ajtónak :roll: :oops: Bálintnál villany felkapcs,addig is csendben van :) Míra felkelt 5 előtt...Veri az élet veri hepi :) Fő a pozítív hozzáállás :) Persze én is napok /hetek óta torokfájósan kelek,fekszem reggelre Míra betaknyosodott ... legyen már tavasz :lol: :lol: :lol:
Nálunk nem front van :) jönnek a fogak.egy már kezdi áttörni az inyét.De remélem már nem tart soká :)

de sikerült aludnom ,mert Míra(mióta nem jár bölcsibe nem alszik ebéd után) :shock: és Bálint is kidőlt egyszerre,így én is velük tartottam,igaz csak kemény 45 perc volt :)

mennem is kell mert legkisebb csak nyekereg,nyekereg,nyekereg ...:)

KépKép
viranka

bakker megelőztetek,máskor gyorsabban pötyögök :) :) :)
Timi!
Próbáld meg elkérni de lehet h.azt mondja h. eladja nektek a negatívot,vagy nincs is meg már neki(Robi mondta)
de ha szerencséd lesz :) :)

KépKép
viranka

Viranka! Negaszkenner??? :shock: Hoppá! Mitek nincs Nektek!!! :lol:

Szelina név: internetes névkereső. Apa szúrta ki ezt a nevet, és nekem is tetszett (bár jelentése sajna nincs, angol-francia eredetű).

Nézd meg, K.Timi is milyen vagány cuccokat talál mindig Ádámnak!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sajnos nem nagyon van időm visszaolvasni, majd este, ha Vacakocska elaludt.
Képek!
Kép Kép
Kép
Kép
dmaggie

Viranka: amikor anno utángyártattam a képeket, rákérdeztem, hogy meddig tárolják őket (akkor nem adták ki), azt mondták, hogy a kezdetek óta mindenkié ott van még!
Csak bízni tudok, hogy azóta is így van... :roll:

Dmaggie: milyen kis fiatalka voltál!!! De nagyon szép!!! :D

Kép
Kép
timi26

Regi!
Toronyóránk lánccal :) hülyét kapok a sok kütyütől,mindig megmagyarázza h. miért kell és most milyen jó áron veszi,és majd meglátom mennyire hasznos és tuti dolog :shock: :)

Timi!
Az jó :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Segítsetek tanáccsal!! Petrusom elaludt és szakad róla a víz pedig van rajta egy hosszú újjú body egy szabadiddő gatya meg zokni és picit van betakarva. :oops: :cry: Szegénynek tiszta víz a haja :(
Miért van ez.

Zétinek boldog névnapot!

Meg utólag minden hófordulosnak boldogságot!

Kép

Kép
agica1126

Viranka: Tudsz valamit a magánrendelésről?

Kép

Kép
agica1126

Maggie!
Ti is csudi szépek voltatok.

Lenne egy kérdésem,hogy nemtud valaki valami frisset a szocpolról
vagy mi a neve?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ágica!

Milyen meleg van Nálatok?

Végülis nem ment el hozzá,mert talált hamarabb egy másik dokit aki a férje munkatársának nagybátyja és Mávban dolgozik.

Maggie!
Annyira jó volt nézni a Ti képeiteket is :) Nagyfiad tiszta apája :)
Tényleg párod tanul vagy tanít a fősulin(lehet h,. írtad és átugrottam :oops: )

Hörcsöghttp://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/alllaktam20050916/szocpolmert20060627.html/ugyleirasjogi

szép estét :)

Míra lázasodik,bágyadt megint jó éjjelünk lesz :evil: meggyógyulhatna már szegénykém

KépKép
viranka

Viranka küldtem pü-t!

23 fok van a lakásban...

Kép

Kép
agica1126

Valami van a vonalzónkal Viranka most úgy néz ki Petra idősebb egy nappal:)

Kép

Kép
agica1126

Kakq : köszi megjött a leveled. Küldtem privát üzit. Nekem még mindig nem jött el a címed.

Lányok van egy Huggies-es kuponom a DM-be ha kell valakinek szívesen postázom.
20200310173350

K.Timi: Küldtem pü-t!

KépKépKépKép
meryke

Végre jó a gépem :lol: :lol: Éljen :lol: :lol:

Meryke Megkaptam és nagyon szépen köszönöm :lol:

Regi Feladtam, holnap szerintem megkapod :lol:
Nagyon csini vagy és szépek vagytok együtt apával :lol: :lol:

Maggie De szépek voltatok és milyen fiatalok :lol:

Miléna Jó pihenést

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akkor pár esküvői kép. Most közelebbik :lol:
Viranka nekünk is 13.-án volt csak májusba :lol: Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meryke : küldtem pü.

Megyek mert Ádika kicsit nyügi.
20200310173350

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket. A férjem katonatiszt, azért az egyenruha.

Zsófika!
Gratulálok a fél éves szülinapodhoz!

Minden menyasszony/újasszony/anyuka nagyon szép! Én szakmámból kifolyólag imádom a menyasszonyokat! Idén is sokat látom majd szerencsére! Ezért is vagyok mostanában keveset veletek, amit nagyon sajnálok.

Hajni! Milyen szörnyű napod volt? Megosztod velünk?

Mi még most kezdjük a hozzátáplálást (mivel volt egy csúnya bélgyulladásunk), szóval minden praktikát, ötletet szeretettel várok! Ma kapott Marci reszelt alma-levet, tetszett neki.

Rövid haj: azért növesztettem meg, hogy hosszú hajjal menjek férjhez, utána egyre rövidebbre vágattam. Most totál rövid a hajam, és most hosszút akarok, szóval növesztem. Ki érti ezt???

Timi26! Ne foglalkozz a dokival! Miért kellene már ültetni??? Hova sietünk? Még most születtek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó: pár éve én is dillemáztam a hosszú és a rövid haj között. A rövidet nem tudtam kezelni, így maradt a hosszú. Csak a csecsemőkort éljük túl így!!! VikDan imádja húúzniiii!!!! :D :D :D

Igazából azokat a gyakorlatokat nem csinálom vele, amiről úgy gondolom, hogy felesleges! Az ülést eleve nem, kúszni meg minek, amikor úgyis eljut oda ahova akar?! Olyan kis részeges hernyó módjára!!! :D

Gremese: milyen volt a tali??? Képek???

Kép
Kép
timi26

Dmaggie! Na Neked volt habos-babos ruhád!!!! Jaj, de szépek voltatok!!!!

lmóni! Neked meg olyan "tiszta" vonalú a ruhád. Nagyon tetszik! Meg ahogy a férjed felemeli a kezed, mint egy győztes boxmeccsen! :lol: "Ez az én asszonyom!" :D

Ágica! Én is azt akartam kérdezni, hogy milyen meleg van nálatok? Ja, 23 fok. Szerintem vedd lejjebb a fűtést, és ne adj rá zoknit.
A végtagjaink végén van a legtöbb hőleadás. Hagy szellőzzön az a gyerek.

Nálunk tényleg 20 fok körüli a hőmérséklet, így érezzük jól magunkat. És így is 1 réteg van rajta, ritkán kettő.
Mi bárhová megyünk, kimelegszünk. (Legalább is ezen a télen). Ő is, és én is.
Kimelegedtünk (Neki ráadásul a haja is csutakos lett) a gyerekorvosnál, a kórházban a szűréseknél, a jógaközpontban, Kiskolbiéknál, anyóséknél, hugoméknál (de nekik már mondjuk, hogy ne fűtsenek), ma a barátnőmnél, a szemészeti klinikán. Máshol talán nem is voltunk - vagy nem jut eszembe.

És lekopogom (kop-kop-kop), hogy még én sem, és Zsófi sem voltunk betegek. (Leszámítva nálam egy 1 napos, nála egy 3 napos hasmenést).

Mégegyszer köszönjük szépen a köszöntéseket! Aranyosak vagytok! Ma reggel ült az ölemben, én meg sírtam, hogy milyen "nagy" már, pedig nemrég született. Csak ölelgettem, miközben a hajára hullottak a könnyeim. Apa meg csak mosolygott. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

L.Móni!
:) szépek vagytok közelebbről is :) nálunk május 13-a kiesett volna mindeféleképp sajnos :(

Hosszúhaj vs. rövidhaj :
nálam folyamatosan változik,mint ahogya színe is :oops: most épp megtépettem így jó :) ha rövid akkor sehogy nem áll,ha hosszú állandóan hullámosan hagyom egy idő után uncsi :) színe is hol szőke,vöröses szőke,most épp barna,de már alig várom h. mehessek világosodni :)
ahogy apukám mondta mindig fiatalkoromban:a nők hülye játéka,hol növesztik hol levágatják és soha nem úgy jó :) :)

Ágica
válaszoltam is :)
majd egyszer megcsinálom a vonalzót,de ha Míra meglátja ... :)

Szép estét :)

KépKép
viranka

Jó estét,jó szurkolást :lol: !

Már megint káprázatosan szép esküvői felvételeket tettetek fel I.Móni nagyon szép voltál nekem a folyóparti kép tetszik a legjobban de a többi is nagyon szép!!

Maggie!Te is nagyon szép voltál és fiatal,bár most is az vagy!!!!
És a "Kedves"milyen magas délceg ifjú.

Regi!Nagyon szupin nézel ki a hastáncos képen,ténylegt jól áll a fehér!!!!!És köszi,hogy raktál fel képet magatokról is ,jól mutattok együtt :D !!

Berta jelentése:A fény születése,többek közt ezért is maradtam ennél a névnél :D 8)

A babakocsikat én is megnéztem a tesz-veszen,de még nem tudtam választani.(ma is cipeltem kézbe az én drágámat,lassan megszokom és nem is kell a kocsi :D )

Bongyi! A 22 kiló rengeteg torna és kajamegtagadás,koplalás eredménye,nem tudnám mégegyszer végigcsinálni :cry: .

Timi26!Nekem szerezd meg valahogy azokat ez esküvői felvételeket!!

Na voltunk ma tápit iratni és mázsáltatni. 8100gramm és 69 centi!
Most csak 30 dekát hízott egy hónap alatt, a legelső hónapba meg 1 kiló 30 dekát :shock: :lol:

KépKép
juba

Timi26! A tali nem igazán volt jó Zsófinak, és ez egyáltalán nem az Ő hibája volt. Mikor megérkeztünk, Panka (10 hónapos) aludt. Zsófi eljátszott, nevetett, mintha otthon lett volna.
Éhes lett, megszoptattam az ágyban, bealudt.

Panka felébredt, és elkezdett visongani, vagy inkább sikkantgatni valami éktelen hangon.

Na az én félévesem ( :D ) erre ébredt fel, plusz nem tudta hol van, kezdődött a sírás.

Kihoztam, kicsit "beszélgettek" a babák, majd letettük őket a földre. Panka (persze nem akarattal), de belenyomta az ujját Zsófi szemébe, majd rátenyerelt a hasára, hogy ő átmászik rajta.
Az én drágám meg persze sírt, mert hát ez kinek tetszik...

Onnantól, ha Panka közeledett, szegénykém frászt kapott.

Na, megnyugodott, erre az éppen álldogáló Panka megcsúszott, és elesett, beverte a fejét. Ilyen sírást én még nem hallottam. Sikítva üvöltött, de úgy, hogy az anyjának torzult a feje.

Zsófi annyira megijedt, hogy dühös sírásba kezdett. Beszaladtam vele egy szobába. Nagy nehezen megnyugtattam, énekeltem neki.

Majd borzasztó melege volt, levettem a pólóját, egy ujjatlanban nyomta.

De akkor már - érthető módon - minden miatt sírt.

Azért tudtunk beszélgetni, csak a babák találkozója nem jól sült el.

Kiskolbi! Képzeld, ha Máté megijedt Zsófi hangjától, milyen hangot adott ki Panka, amitől Zsófi kapott frászt...

Legközelebb a kocsiban nyugodott meg, itthon meg már minden rendben volt.

Én nagyon elfáradtam. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja ez lemaradt Irina merre vagy??Kivégezted már a HP-t?
Ádó jól van???Remélem minden oké!!!

KépKép
juba

Juba! Szép méretekkel rendelkezik Bertus! :D
Szerintem Te vagy itt a legerősebb anyuka! Tolod a babakocsit, miközben cipeled Bertát. :lol:

Mennyire gyönyörű a Berta név jelentése! :)

Zsófia: Görög eredetű név, jelentése: bölcsesség.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi is nagyon dolgozik. Legalább egy vigyorgó smilet küldhetne, hogy minden rendben van :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Képet mingyááá kreálok.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj szegény Zsófika!!Nálunk Bertus a sógornőmtől kap frászt,de az idióta akkor is belemászik a képébe és csak süketel neki hiába üvölt a kis drágám!Pedig már három gyereke van,hogy lehet mégis ilyen hülye? :shock:

KépKép
juba

Köszi Emese :D

KépKép
juba

Pár pillanat erejéig én is vagyok :roll: . Csak fényképeket görgetek, nagyon szépek voltatok mindannyian :D !
dettyk

Dettyk!Miért csak addig?

KépKép
juba

nekem tetszett a Lea név is csak a jelentése elég gáz: vadtehén :shock: :? :lol:

KépKép
juba

Juba, mer mingyá elaaaszok :oops: :lol: . De már 3 napja tervezem, hogy majd este leülök, és visszaolvasok, és itt leszek :oops: . Tegnap már a BK-n bealudtam 8) .
dettyk

Sziasztok!
Elvileg a HBO 2 -n akartam megnézni egy filemet, de inkább behoztam a lemaradásom. :lol:

Boldog hófordulót ZSÓFINAK, ALBERTNEK, LILLÁNAK!

Ktimi!
Isten éltessen!

Nagyon jó nézni az esküvői képeket!!
Egyet értek! Férjhez kell menni. Mindig úgy gondoltam, hogy "CSAK PAPÍR". Tévedtem. Jó érzés. Más érzés. Pedig mi 8 év után házasodtunk össze.
Az én képeim: (bár lehet, hogy én már tettem fel májusban :oops: )
Kép
Kép https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.6448.jpg[/img]
Kép
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép

KépKép
juba

Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Móóóóni Drága: :D :D :D :D :D :D
Itt munka, HP, babázás, Máté piros foltos oldala miatti aggódás (valszínűleg allegia az új babafürdetőre v a Vanishre, holnap dokinál rákérdezek). Remélem, tényleg nincs gond. Láz nincs, étvágy van, nyűgösség a szokásos mértékben.
Zsófi-Lány: bódog féléves szülcsinapcsit (Viranka, azt a Te általad bemásolt valentin-napcsi ajcsi miatt).
Pussz!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sense, nagggyon szépek :D ! És mennyire más volt a hajad :shock: , de milyen szép voltál úgy is, és a rövid sötét hajjal is :D !
dettyk

Móni!

Háát ti is nagy csinik voltatok.

Juba!
látom te se vagy oda sogornődért.

Na most képzeljétek az én sogornőm 14 éves.
Egy hisztis beképzelt picsa. :evil: :evil:

Viranka!
Köszi.

Mesi!
Majd legközelebb. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sense!Nagyon szééééééééép vagy!!!!!!!!Milyen furcsa vagy ezzel a hosszú hajjal.És ez a csokor csodaszép!!Milyen virág???

KépKép
juba

Regi!
Én is hastáncoztam pár évig. Aztán a tanárom elment szülni, és amikor visszajött, akkor már nem mentem vissza. Kicsit sajnálom. Nagyon szerettem.

Hozzátápi!
Megvettem az első üveg Hipp almalevet. Márc 1-ét tűztük ki. Akkor fogunk kóstolgatni.

Ma Botond megtanult hátáról hasára fordulni. Először csak úgy csinálta, hogy motiváltam a távirányítóval (köszi Emese!!!! :lol: ), utána annyira belejött, hogy egész nap forgott.

Dotildi!
Tegnap megnéztük az uszodát Csömörön. Járni fogunk mi is. Juhéjjj. Lehet, hogy szombeton megyünk először. :lol: :lol: :lol:
Granda!
Köszi a meggyőző cikkeket!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Panka sír :shock: .
Ennyi volt :? .
Ja, ma kibújt az első fogacskája...lehet, hogy azért... :?

Jóccakát! :roll:
dettyk

Hörcsög!Hát de nem ám!!!!!!!!
14 ?Akkor azt még jól meg lehet verni :lol:

Helló Kolbi! Szegény Máté ezek a fürdetők nagyon gázosak!!!
Kérünk esküvői képet!!

KépKép
juba

Juba!
Zöld rózsa és zöld orchidea volt a csokorben, és Balázs kitűzője (vagy hogy is hívják :?: ) is zöld orchidea.

Méretek:
Mi is a soványak között vagyunk. Most még nincs Botond 7 kiló. (azért már nagyon közelít :wink: )

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense szépek voltatok nagyon. Az utolsó a kedvencem

Kiskolbi :lol: :lol:
Mátéka bőrének mihamarabbi gyógyulást+++++++++++++

Hörcsög Nem semmi egy tinit elviselni sógornőként :shock: :roll:

Gréta jelentése gyöngyszem

A Berta és a Zsófia név jelentése is tetszik. Már most visszaadja a gyermek személyiségét :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: