Gratula a helyes babákhoz és a szuper eredményekhez!
Sinaszi!
Én is elbőgtem magam az legutóbbi UH-n! Annyira meglepődtem, hogy már ott kapálózik a gyerekem, akit legutóbb még csak egy pacának láttam a vizsgálaton. Most meg teljesen jól kivehető volt minden.
Az AFP-vel kapcsolatban én is bizonytalan vagyok. Betöltött 16. hétre rendelt vissza a doki, de a magánrendelésére. Gondolom utána lesz a kórházban AFP. A védőnéni szerint a 16. és 17. hét között kell ezt a vizsgálatot elvégezni, egyébként nem ér semmit.
Sarmon!
Nem irigyellek a rosszullétek miatt! Én pont azon gondolkoztam, hogy mostanában sokkal kevésbé érzem a hasamat feszülni, mint pár héttel ezelőtt és simán alszok mind a két oldalamon. Ha nem fájna a fejem, és nem járnék gyakran pisilni, szinte el is felejtkeznék róla, hogy terhes vagyok. Bár én az első 12 hétben is csak émelyegtem, egyszer sem hánytam. Normális, hogy ennyire normálisan érzem magam?
Zölddi!
Hát valóban, a mai 1,5%-os tejeknek nem sok közük van ahhoz, ami a tehénből kijön.
Betty0412, Sarmon, Sinaszi!
Ez azért durva, hogy a kórházban, ahol elméletileg a sok befizetett TB után ingyen kellene ellátniuk, van pofájuk pénzt kérni az UH-s képekért!!! Ráadásul 400, meg 1000 Ft-ot… hát ez röhej!!!