Sziasztok!
Nálunk olyan nagyon meleg van, hogy ma még ki se merészkedtem.

Itt bent elviselhető ventillátor mellett. Délelőtt sütöttem palacsintát, azt hittem majd meghalok, olyan meleg volt.
Úgyhogy most csak úgy vagyok... Pihenek, néha mászkálok fel-alá, mint aki nem találja a helyét. De ilyen időben semmihez sincs kedvem.
Csillagékkal vajon mi lehet, mikor engedik haza őket?

Senki nem tud róluk semmit
Évi! Ez a legnehezebb időszak, talán majd a temetés után könnyebb lesz egy picivel.

Vigyázz magatokra nagyon!!!
Nst: nálunk nem néznek vizeletet, csak a vérnyomásomat...

Úgy látszik, ez is mindenhol máshogy van. De az jó Dia, hogy nálatok nézik, így tényleg figyelnek rátok, nehogy baj legyen. Nálunk amúgy a 36. héttől kell menni, a 38. héttől pedig már hetente 2x is, így jövő héten már kétszer megyek én is. Nálunk a 40. hetet ha betöltötted, másnap befektetnek a kórházba, méhszájérlelő zselét akkor kapsz, ha éretlen a méhszáj, minden nap van vizsgálat, és legkésőbb a 41. héten már megindítják a szülést, ha addig nem indul be. Természetesen ha vmi indokolja, akkor előbb.
Vanilla! Nem mentél be a kórházba??

Engem a szívroham kerülgetne magas vérnyomással és fehérjével a vizeletben... Remélem inkább pihensz sokat!!!!!! De én félnék így otthon lenni, lehet csak én vagyok ilyen paramami.
Clarika! Én apum is kamionsofőr, igaz ő nemzetközit csinál, de hasonló főnöke van...

Ugyanígy áll a fizetésekkel, csak nem tudom, mit gondol magáról, hogy van bőr a képükön...

Csak felhúzom magam....

Teljesen átérzem a helyzetetek! Lehet, jobb lenne, ha már te sem dolgoznál, és otthon pihennél, de így nehéz!
Tegnap voltunk az intersparban vásárolni és nekem is egyfolytában azon járt az agyam, hogy mi lesz, ha akkor és ott folyik el a magzatvizem.

Teljesen parázok ezen, hogy nem itthon fog elindulni a szülés, hanem tuti, ha épp valahol vagyunk, és akkor mi lesz...
Ircsi! Ez a kép nagyon édes Katusról!!! Micsoda rucija van!!!

Kár, hogy mi ilyet nem kapunk.

Ahogy feltartja a kis kezeit, ennivaló. De szeretnék már én is Bencézni...
Ma ügyeletes a dokim, de nem látom semmi jelét, hogy a pici fiunk ma szeretne érkezni...

Bár szombaton, mikor jön a hidegfront, megint ő lesz. reménykedem...