A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Pappilon: Jövő hétre egész szép időt mondanak. Nem kánikula, de azért jó idő. Eső nincs. És hétfőtől folyamatosan melegszik 23 fokról 28-ra. Szerintem biztos klasz lesz. ;)

Nemlajos: Ami késik nem múlik! Lepd csak meg az uradat Döméstől! ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

A sógornőm szül, burkot repesztettek és elvileg délre babó van :lol: drukkoljatok!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

katka köszi, az kúl :wink: csak az a bosszantó, h van egy király balcsis nyaraló a családban és nem használhatjuk, mert kiadja, oké, h kell a lé meg minden, de akkor is

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon! :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++++++++++++

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

köszi és utólag is megakartam dicsérni a bari collection-t

jah és még mindig nincs naon neve, eddig a tünde vót a befutó, most a nelli :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

ti ittatok már kókusztejet? én totál rákattantam :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jövök nemsokára, csak visszaolvasok, kivel mi van.

Masut
masut

kókusztejet szerintem még nem... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

MEGSZÜLETETT TÜNDE, kb 2 óra alatt, 4200 gramm és 54 cm

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pappillon: Gratula nekik :D

KépKép
KépKép
adryn

Helló!
Tündének üdv a nagyvilágban!
Zita neked is Boldog Szülinapot! (bocs, hogy csak ma) Julcsi mekkora fazon! Bakker annyira husi ez a csaj! Igazi dögönyöznivalóóóó!
Depisek az emberrel csodát tud művelni már az is, ha akad a környéken egy sétáló társ hasonló korú babával. Sztem érdemes megkérdezni védőnénit.
Fanni nagyon édes ahogy nézi a mesét. Szegény Máté mikről marad majd le. Azért este gondolom pótolják. Jó nézni a tesókat így együtt. Gondolom másnál is úgy van, akkora szerelem a kicsi részéről, nem? Katust semmi nem érdekli ha Boti a közelében van.
Ilda a bari husi. Neki kéne állnom. Sztem apát nagyon meglepnéd, ha most tényleg kitalálnál vmit utólag.
Papillon tuti jól fogjátok magatokat érezni. Miért nem lehet nyáron egy hétre felfüggeszteni a nyaraltatást?
Samu édes lehetett. Pedig tényleg erős fiú. Olyan nagyon a szívükre tudnak venni dolgokat. Lakásból most hétvégén költöznek ki, utána kezdünk. Hétvégén választunk parkettát. Eléggé különbözik ebben az ízlésünk, mint már kiderült, kíváncsi leszek.
Livi tényleg laza. Cuki ez a csaj. Mindig mosolyog.
Nekem gyerekek mellett is tartunk mindig szülinapot. Terhesen, babával, mindenhogyan.A barátaink mindig elvisznek minket vacsizni, anyu pedig addig vigyáz a kölkökre. Sztem megoldható (csak egy pohár bor max., és nem hajnalig dajdajozunk). Csapjatok a lecsóba!!!!! Itt a hétvége!
Gyöngyi már olyan kíváncsi vagyok mekkorát nőtt Eszti. Bizti szupicsinik lesztek. Lehet viszek gépet, és paparazzo leszek.
Nekem elegem van a betegségből. Minden éjjel nyüglődünk, a torokfájás, és orrdugulás miatt. A porszívót már ki sem húzom a konnektorból. Boti nyűgős, igaza is van, alig mozdulunk ki, nehogy ráfázzon. Keddre formába kell jönni mindenképpen.
Jah beszéltünk nőgyogyival. Első körben elküldött tesztet venni, aztán megyek megnéznek. Be vagyok tojva. Még pisilni sem merek tesztre.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Lassítsatok!!!! :evil: Nem bírom elolvasni a lemaradásomat :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli, ez izgi! :o Remélem nem lesz semmi gond és a náthától is megszabadultok már.

Papillon, gratula unokahugihoz! Nem semmi méretek és két óra alatt? :o Julcsi 4100 gramm volt, hát én nagyon megszenvedtem vele :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Kukli: TESZT????? csak neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem????? :lol: :lol: kérünk helyzetjelentést!!!! :D

KépKép
KépKép
adryn

Adryn ez a legkevésbé sem dobna fel most, hidd el! :?
Nem semmi, mekkora babák születnek normál úton. Zita nem csodálom, hogy nem volt eccerűűű.
Kata ma céklát evett. Szte nem cska sokvas van benne, de finom is. :wink:
Papillon Lizi nem fog húst enni? Csak gondolkodtam ezen, hogy vajon megkóstoltatod majd e vele egyszer?
Jah Katus épp a Julcsi által bemutatott kis kockájával játszik, neki is van olyan. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Amúgy én kizártnak tartom, hogy produkálhatnék +-at. Az biztos, hogy elgondolkozom gyógyszer iratáson viszont. Bár nagyon ellenemrre van szopi mellett.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: ok, ok. gondolom hogy nem dobna most fel egy zebrás teszt, de miért nem csinálod meg és nyugodsz meg a negatív láttán?

KépKép
KépKép
adryn

Mert Katát és Botit is csak a 6-7. hét körül mutatta ki. Szval ettől én még nem nyugodnék meg. :roll: Persze meg fogom csinálni, mert a doki kérte mielőtt megyek legyen teszt.
Ha már ennyire itt vagy. Szval hova költöznétek? :wink: Elkaptalak. :twisted:
kuklika
Budapest VIII. kerület

hehe, egyből felszívódott :)

kukli, legyen úgy, ahogy szeretnéd! És semmiképp se legyen baj.

A céklát amúgy hogy készítetted el? (még csak savanyúságként ismerem a céklát, bár mindenki dicséri)

Én ma eljutottam az alma-répa (mindkettő puhára párolva) cucchoz, aztán pépesítéskor persze bekrepált a botmixerem (már mér ne, használtam már háromszor is! :? ), úgyhogy izgis lesz ezek után...
A turmixgép meg nem viszi, csak ha leveses.
Ti ezt hogy oldanátok meg? 8) :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ez az. Ilyenkor eliszkol! 8)
Céklát simán meg kell főzni, ízesítés nélkül. Édes lesz. Kis kockára vágom, mert így is nehezen fő. Én ált. megfőzök egyet, lemixelem és kis adagokban fagyasztom. Most krumplit főztem hozzá, de lehet még rakni bele almát, körtét stb.... Alma.répa csúszott? Nálunk répa nem ment, igaz akkor kezdett fájni a torka. :roll:
Ha bekrepálna a mixerem, villával törném nagyon alaposan. Aztán visszavinném a mixert ha csak 3x használtam. :wink:
Zöldfűszerek mehetnek már amúgy ugye?
Vica sikerült visszaolvasni? Panna oviban? Kettővel gondolom könnyebb lesz már jönnöd. Reméljük.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Felraktam egy-két dolgot vaterára. Amint felkerült egy next pelerin, a csaj megkérdezte odaadom e kikiáltási áron. Megírtam nem, akkor az lenne a villámár, ha érdekli vegye meg azon ha nem tud várni. Nem értem. Miből gondolják hogy aukciós oldalom vki kikiáltási áron ad el vmit az első percben. :shock: Azt írta így nem érdekli. Csak tényleg nem értem. Mert ha venne pár ruhát és úgy kérdezi :roll: .... na mind1.
kuklika
Budapest VIII. kerület

hát mert gyorsan le akar csapni rá, és sose lehet tudni. Én megértem :wink:
A céklás dolgot köszi, ha megismerem egyszer a zöldségesnél, akkor kipróbálom (szezonja van egyáltalán?)
És sütőtököt is kéne venni...
És mi az, amit lehet főzés nélkül is adni a gyümölcsökön kívül?
Úgy értem, a kismama ht-táblában csak pár dologhoz van odaírva, hogy sütve-főzve, de én pl. el nem tudom képzelni, hogy mondjuk a cukkinit nyersen adjam oda, lereszelve, leturmixolva :shock:

A botmixert az unokatesóm nyerte tombolán, de neki volt már ilyen, így olcsóért megvettem tőle... Úgyhogy kuka.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, és még alszik, úgyhogy majd csak eztán kóstoltatom meg vele a főztömet.
Melegíthetem meg...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gyöngyi: a készek között ott a hajtkám (kapucni nélkül még), csak az lett a baj, hogy nem szimmetrikus, úgyhogy még bont, javít, jövő héten lesz kész! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sztem főzés nélkül egyenlőre csak gyümi. Tegnap pl. cukkinit főztem. Amit nem eszek nyersen, neki sem adom úgy. :roll:
Ha gyors akar lenni ok, arra van a villámár. :wink: Vagy legalább tegyen köztes ajánlatot. :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Még nem sikerült teljesen visszaolvasnom, csak bele-bele olvasok, aztán szépen elfelejtem amit olvastam mire ide jutok :evil:

Kukli kiváncsi vagyok a tesztre :wink:

Rszg, tán te kérdezted sikerült-e bútort venni, hát még csak körülnéztünk, sarokgarnitúrát akartunk amin tudunk majd éjszaka aludni is, de aztán elakadtunk. Rengeteg féle van és most nem tudunk dönteni. :roll:

Igen, Panna oviban, én meg a fiúkkal itthon. Mondjuk tegnap anyuéknál voltunk, mert ugye Anyukám a keze miatt még mindig otthon van és a sógornőm is itthon van Bencével, a keresztfiammal úgyhogy tegnap ott voltunk egész nap.
Most lépek sütit csinálni, Pannának igértem egy banános-kekszes-karamellás sütit tortaformában :D na ezt jól megmondtam.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja még azt akartam hogy mi még csak a gyümölcsnél tartunk, pedig Pannának és Bulcsúnak ilyenkor már én is főzeléket adtam. Azt hiszem most próbálom húzni a dolgot hogy minél később fogyjon el a tejci.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

papillon istenéltesse Tündét!!

Jut eszembe Vik, 6 hós adatai:

9900 gramm, 74 cm

HT- Vik nem hajlandó nyelni, egyelőre fulladozik
eddig almalé volt max 2 kanál napi kétszer
ma kezdem barackot, de nem tudja nyelni...

nah majd lassan.....
anna**

Na most az én agyam is szita volt,ne haragudjatok érte :oops:

Nemlajos!
Az én 2500-as Dyras Pennys mixerem jól műkszik(már 5ször használtam :lol: )Nem tudom,van-e még akció,ezek ugye ilyen ideiglenes akciók szoktak ott lenni.
Az alma-barackot szűk keverőtálban tökjól eldolgozza :D
Anna!
Aztaaaaaaaaaaa ezek a méretek! :D Szerintem 6 hóra mi is valami ilyesmik leszünk,de mostmár nem bánnám,ha lassítana :roll:
Hogyhogy nem tudja nyelni??? :shock: Sima levet?

Rszg írta,hogy Máté nem fogadja el,akkor nyilván nem érett még rá,úgy döntött,jó neki a tejcsi :D :wink: de Viktornak ízlik amúgy?Nem tudom elképzelni ezt esküszöm,a tejet is nyelni kell!

Én is akartam kérdezni,hogy a céklának,cukkininek mikor van idénye??? :oops: Mi ma voltunk piacon,mondták,hogy jövő héttől már tuti nem lesz magyar barack :(

Adryn!
Ezt így értem,hogy mi a különbség a gyümi meg a főzi között,csak hogy hogyan.Ha már jó ideje kap tízóraira gyümit,akkor kezdjem el délben bepróbálni a főzit?Bár én nem szeretném még leszoktatni a ciciről :roll: 9 napja kap gyümit.Ezzel jól elvagyunk,szereti nagyon. :D Mondjuk az is igaz,hogy eléggé megrekedtünk az alma-baracknál :roll:

Kép
Kép
zazzy

Ebbe a ht-be én még mindig be tudok zavarodni. Szonja ma megevett 2 barackot, lebotmixeltem és szűrőn átpaszíroztam. Most szopi előtt adtam neki, majd megkínáltam cicicel. Hát 15 percet intenzíven szopizott. :shock: Azt hittem csak pár kortyot fog. Mennyit fog ez enni?????? Vagy ez nem sok??? Lassan keverem krumplival, hátha úgy táplálóbb.
Ti szopi előtt adjátok a dolgokat????????? Naponta csak egyszer? Vagy többször is???? ÉS ha főzök krumplit a maradékot be lehet tenni a hűtőbe???? És a répát, céklát stb??? Vagy csak fagyasztani??? HELP!!!!!!!!!!!!!! :roll: :lol:

Kukli, teszt???????????? Huhaaaaaaaaaaa.... :wink:

Anna, Viktornak nem semmik a méretei! Kis husi lehet! :wink: :)

Tünde családnak gratula!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti!
Pont ezt mondtam én is,hogy a gyümi után Lara óránként szopizik! :shock: És szinte rögtön kéri.Én szopi után kb.fél-3/4 órával adom a gyümit.Lara is megeszik egy almát meg egy barackot összemixelve.
De összességében mintha kevesebbszer szopizna egy nap.MINTHA. :lol:

Kép
Kép
zazzy

hát, én amíg a kóstoltatás van, addig délelőtt adom neki a mindent, akár gyümölcs, akár zöldség (legalábbis így tervezem), s amikor már étkezést akarok kiváltani, akkor fogom, hogy de. a gyümölcs, du. a zöldség, vagy hogy van ez :)
Ma már kimarad a répa-alma, az utolsó mondatom után bealudtam (kivettem a másfél órája alvó gyerekem a kocsiból, és befeküdtem vele az ágyba, egy kis cici, és aludt tovább), most ébredtünk :oops:

zazzy, ismerős volt a márka, megnéztem, az enyém is Dyras, a kapcsolója (nyomógombja) törhetett el, először a kicsi, ma meg a nagy, az egész benyomódott a francba...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

ma voltunk koraszülöttgondozáson.még mindig kell szednie az aktiferin vérképzőt. valakinek volt már ilyen gondja? most itt a többgyerekesekre gondolok. ezt kinövi ugye? :? :?

tehuti véletlenül nem voltatok ma a tatabányai korházba? olyan ismerősnek tüntetek bár még csak képen láttalak titeket

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nagyon köszi a gratulációkat!!!

kukli: azé nem lehet menni, mert anyós vmi német cégnek adta ki, aki nem engedi, h más ott nyaraljon, csak az általa közvetített személyek, így ha van is üres 7, most is vót, akkor sem lehet menni, hátha befut vki.
Lizi fog húst kapni, szivem szerint nem adnék, csak,ha ő kéri, de az eszem azt súgja, h adjak, elvégre én is 15 évig ettem. Ha nem adnék mindenféle extrém és nehezen beszerezhető dolgokat kéne adnom neki és úgy is ellenőrizni, h nem szenved-e hiányt vmiben.
hű, izgi a teszt, de mért? nem védekeztetek?

azta micsoda viko méretek :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos: Ha csak a nyomógomb a baj, akkor lehet, hogy párod meg tudja javítani. Gépész, nem? Nálunk a mosogatógép csinál ilyet és Petiapu egy fogpiszkálóval 2 perc alatt használhatóvá teszi. Persze a teljes javítás bonyolultabb....

Kukli: Ne vacakolj, hanem csinálj tesztet! Majd 2 hét múlva megismétled.... Remélem az lesz az eredmény, amit szeretnél... Görcsölő has sok minden miatt lehet....
Amíg szoptatsz használj kúpot, az nem hat ki a szopira. ;)

Megjött a Mei-tai-om! 8) Ebben a pillanatban....

Katka

katka22

moncsi: mért kell szednie?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Zazzy, miért ne lenne magyar barack szeptemberben? Anyóséknál Zalában most kezd még csak érni a kései fajta, én majd abból fagyasztok. Cékla, cukkini idény szerintem mostanában kezdődik, vagy már el is kezdődött :roll: Látszik nem voltam mostanában piacon :?

Vica, nem tudom pontosan milyen kanapét kerestek, de nekünk ez nagyon bejött a nyaralónkban, állati kényelmes:
http://www.kanizsatrend.hu/kanizsatrend ... odell=1054

Hűűű, Viktor 10 kiló? :shock: Remélem Julcsi nem lesz ennyi másfél hónap múlva! Most mintha kicsit lassítana.

Ht-s hozzászólásokat próbálom memorizálni. Mi még nem jutottunk tovább a barack nyalogatáson. De hát mi vagyunk itt a legifjabbak ugye. :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

papillon:a vashiány miatt. az aktiferin vérképző.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nem tudom valaki találkozott-e már azzal, hogy a DM-es bababónusz programban adnak ingyen egy szentkirályi üveges italt, én őszibarackot választottam, az van ráírva, hogy natúr őszibarack bébiital, 4 hós kortól adható, nézem az összetevőket és bakker van benne cukor :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Úgyhogy most meg is ittam. Végülis finom volt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

én is benne vagyok a bababónuszba. már megkaptam a második kuponfüzetet és marha jó dolgok vannak benne .

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én is megittam aztat! :lol:

szegény Livi, és gondolom vérvétellel állapították meg...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

igen :? sírt is szegénykém

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Ma jó kis pörgős nap van itt a topikban!

Papillon, neked hány sógornőd van? :) Nemrég szült egy másik, ugye? És gratulálok Tündének! (Nálunk apa teljesen bele volt szeretve ebbe a névbe)

Kukli, úgy legyen! :) (bárhogy is) Remélem, a nődoki megnyugtat.
És jobbulást mindannyiotoknak!

Nemlajos, miért van így elakadva a Hajtkád? Barik zseniálisak. Már akartam írni korábban is, de mindig kimaradt. :oops:

Katka, muti azt a mei-tait. Elég lesz fotón is.

Anna, Viktor továbbra is gyönyörű nagy méretekkel rendelkezik. :)Jelentem, h Katababa beérte hosszban, de súlyben belassult. Két napja voltam védőnéninél mérlegelésen, így (bár van még másfél hét vissza a féléves korig) a féléves adatai: 8300 gr és 73,5 cm.
Kis picur. :) Egyébként 4 és fél hós koráig havonta több mint egy kilót magára kapott, azóta meg másfél hó alatt 400 grammot. Szóval a beindult mozgásfejlődés alaposan lelassította.
Vagy már nincs tejem, csak udvarias és nem szól. Ki tudja...

Vica, az a süti izgin hangzik. Receptet kérek szépen! neked olyan jó receptjeid vannak, a diótorta azóta is kedvenc!

Na, lépek, dolog van.
É

erpé

erpé: kicsit elrontódott, de már van fent fénykép az első oldalon található eladott darabok linken, egyelőre ez az utolsó, a kék-barna szitakötős és a barna pöttyös :wink:
Kapucni még nincs rajta...

katka, én is abban reménykedem, hogy a párom megcsinálja (nem gépész, kohász :D ), de hát mégsem szabadna ennyitől elromlania!

Ehh, én mégis megkóstoltatom vele most a főztömet :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Na van egy gyönyörű szép mei-tai-om. Tiszta szerelmes lettem bele, amint megláttam. És persze KICSI rám! :twisted: Nem tudom a végén megkötni a csomót.... :shock: Hát ez lehangolt....

Petiapu 2 hete tököl, hogy most hétvégén elmenjenek-e ketteseben a Danival (apa-fia program). Tegnap az volt a végső döntés, hogy nem. Most az előbb hazajött a mei-taijal, hogy akkor elmentek Olaszországba. 5 perc alatt összepakolt és leléptek. Én meg itt maradtam 3 gyerekkel hétvégére a rövid mei-taijommal a kezemben... :shock: :shock: :shock:

Katka

katka22

öööö... hát nem volt nagy sikere, öklendezett rendesen, a kis kópé... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

az nem semmi! Csak úgy? Olaszba?

erpé: 2 sógornőm van, több nem lesz :lol: és igen, nálunk 2009 babyboom 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

katka :shock: :cry:
Milyen hosszú a pántja?

Kép

Kép

Kép

Kép