A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

no, az utolsó birka is felkerült a falra
:wink:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nemlajos 2009.09.03 11:53-kor.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka: az a nő nem normális!

Adryn: Nico hihetetlen cuki és igazi északi külseje van, a Te szemeddel :)

A többi fiú is nagyon cukor :)

Lilike ma rájött, hogyan is kell kommandózni :)
Elkezdett üzni egy pillepalackot és a nappaliból bekúszott a gyerekszobába, azt körbenyargalta, majd kijött :)
Ja közben kicsit megrágta a szönyeget :) :lol:

Zita nem felejtettem el a képeket, csak a nettünk szórakozik egy ideje, de ma elküldöm Neked.

Csibb: elkérhetem a képeket, amiket a talin csináltál?
Főleg azokat, amin Lili van :oops: priviben küldök mail címet

Lopós banda?! :) :lol:
Én ma vettem a tecsóban Levinek gumicsizmát. Az eredeti ár, ami rajta volt 1700 Ft. De épp pakolt ki egy csajszi, a ládából került elő a megfelelő méretü. Ő ráragasztott egy újabb cédulát 2100 Ft (ez volt a többire is kiírva). A pénztáros lehúzta a vonalkódot 1490 Ft :) Így néztem :shock: aztán gyorsan kifizettem és elhúztam. szerinte a tecsó kibírja ezt a "veszteséget" :) :oops:

Kép

Kép
gabka77

nem hívtak, ezek szerint alszik a lányom??? :shock:

GAbka
persze, küldöm, de majd csak este! most el kell mennem a mh-re, csak vártam, hogy lesz-e riasztás, aztán 4-re Fanniért.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Megint - "megint" - FOLYAMATOSAN zajlanak az események, csak nme vagyok net képes. Az allergiám kicsit elharapodzott, reggel a csipától összeragadt szemel ébredek, ami egy kicsit rásegit, hogy este én is legalább 3szor kelek Hannát etetni vagy csak felébred de totál éber, mert elkezd beszélgetni, aztán ölbeveszem és később visszaalsztik, szóval ezért kicist reggelre lazulnak a csipák a szememen hogy este többször lazítom őket szemnyitással. Egyik regel bedagadt az arcom. Na akkor mentem Hannával megint Dévény féle mozgásfejlesztésre, de azt az órát most végig üvöltötte.

Azért én egy-két dolgot nem értek, amikor én veletek először találkoztam, akkor már a babáitok nagyon mozgolódtak (forgás) és a dokinak mondtam, hogy Hanna esetleg lemaradt. Válasz: kövér vagy lusta... Következő alkalomal már mondtam, hogy jó akkor írjon oda beutalót ahová kell. A neurólógus szeritn a nyaka feszült, a tornász szerint a háta gyenge, érdekelne, hogy azért mégis miért, de én azt látom, hogy igazából a baj az, hogy háton fekve a kezét hátraveti, a vállát kitámasztja ami igazából gátolja a forgását. Na ezt jó lesz megtanítani.

Múlt péntekem nagyon jó volt. Hana nme akart elaludni sehogy sem. Üvöltött a fáradtságtól, tartottam az ölemben, hogy aludjon, közben biztos idegesebb letem, ere a szemem elkezdett viszketni mégjobban, etttől én lettem még idegesebb, Hanna ezt érezte meg és még jobban üböltött. Telefonáltma az apjának jöjjön haza, mert kibuktma, most. Hazajött Hana elaludt 2 pers múlva. Ahelyett hogy lene egy szép nyár vége meg indián nyár ere küszködök az allergiával és esőért rimánkodok, nem esik!!!!!

Hannának megvolt múlthéten a merülése. MA folytatódik az akció.

Elkezdte a lábuját eszegetni. De érdekes csak akkor csinálja amikor fürdés előtt vagyunk , a kádban, ha nincs ratja pelenka, öltözéskor. Most hogy leírtam úgy néz ki éjjel-nappal. :shock:

GRATULA az ovikezdésekhez.

Nemlajos: tőled akartam már kérdezni hogy a jelnyelvet miért tanulod? munka? önszorgalom? ja és a cseresznyemagból mit csinálsz de láttam a DM-ben cseresznyemag kispárnát ami jó hasfájásra meg stb...

Aszcendens: emberek 3 oldalt küldtetek Hannának mindegyiken más aszcendens jött ki ??? Melyiket válasszam aminek tetszik a leírása?

Lops bandához csatlakoznék: tesco 3 body külön rakva a ruha a többitől takarásban a hordozókától, apa pénztárnál és viszarohan valamiért, apuci nem látta és a pénztáros sem, a baromi csipogos vonalkod meg rajta aminek semmi hangja.

BOCS hogy sok voltam de régen jelentkeztem, ja és ha van helyeírási hiba nem olvastam vissza

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Sziasztok!
Mi továbbra is vacakolunk. Mondjuk ma eddig csak 10x szívtam kb. orrot. A torkuk már valszeg jobb, mert Kata újra elkezdett enni, ma 150 körte-cukkini-krumplit bevágott. Holnap spenót lesz. Az én fejem szétmegy amúgy a fronttól. Ma már lementem patikába, venni fájdalomcsillapítót, amit szedhetek szopi mellett is. Egyre jobban görcsöl a pocakom is. Azt hittem meg fog jönni, de nem. Erősen gondolkozom, hogy hétfőn meglátogatom a dokimat. Nem tom eldönteni, normális e. Dübörögnek a hormonjaim, sztem belefér, de mi van ha mégsem. Mellesleg annyi tejem lett, hogy fejhetek minden nap. Na bocsi, ennyi rólunk.
Fanni nagyon ügyes. Biztos lesz du. nagy csacsogás otthon, annyit mesél majd. :lol:
Danit nagyon sajnálom. Bízunk benne, a pszichodoki rá fog jönni anyuka nincs a helyzet magaslatán. Szegény fiú annyit fog még sérülni emiatt. :cry:
Zazzy neked sem eccerű akkor. :? Én egyetértek Ildával. Mondjuk én általában kiharcolom amit szeretnék. Nem bizti, hogy jó út, de ilyen vagyok (jut eszembe mindkét gyerekem oroszlán asszcendensű, ami egész jó. Remélem ettől még szorosabb lesz a kapocs)
Nico nagyon csini! Adryn ne változz meg, pont ilyen anyukára van szüksége!!! :wink: Hova költöznétek?
Máté tényleg nagyfiús, és valóban kezdi levetkőzni apai vonásait. Örülök, hogy Juji-éknak jól megy a beszoki.
Lili cuki lehetett. Akkor szőnyegtisztítás kipipálva. :lol:
Az adatokat várom priviben, nem tok annyit visszanézni, hogy mindenkinek tuti meglegyen, Banolkáét beírtam, ő már jelezte külön.
Papillon vmiért Katus is bizalmatlanabb másokkal. Már a mosolyt sem osztja csak úgy. Én ezt betudtam vmi csajos dolognak. :roll: Idegen kezében ő is kicsapja a hisztit.
Tegnap itt hagytam apával, és megint kihagyott a buliból. :twisted: 90%osan felült Zsoltinak többször. Popi fel, láb maga alá, és rátolat. Amikor fel akarta venni kamerával, már nem produkálta magát. Nekem meg persze nem mutatja, de hétvégén lejjebb kerül a rács.
Bea remélem hamar kinövi a kislány ezeket az ijesztő dolgokat. Nem lennék a helyedben. Sajnálom. :(
Erpé bocsi végül hogy döntöttél Samu ügyben? (temetéssel kapcsolatban)Rám semmi nem jönne sztem ami nem idei. Visszahíztam mint egy kismalac.
Sajnálom a rázós éjszakákat, és irigykedem Vic egyszeri kelése miatt. Nekünk Boti a problémás. Átjön a heverőből. Átkiabál, „Anya jövök!” és már dübörög is. Aztán vihetem vissza, abból meg sírás van.
Annyit írtatok, hogy csak ennyire jutottam.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

zazzy, esetleg így, hogy ne legyen bántó: tudom, hogy két gyerekünk van, de én még csak egyszer szültem...?
(csak hogy ne mondhassa, hogy nem sajátodként szereted az övét...)

kemse
: önszorgalom, szerelem, de azóta kiderült, hogy a suliban is jól jön majd, én leszek az első kirúghatatlan ember, ha visszamegyek.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Sokat írtatok, nekünk meg jó sűrű hetünk volt. Kaptam szülinapomra egy szupi fényképezőt, most azt próbálom kitanulmányozni, ezért kevesebb idő maradt netezni :) Csináltam már vagy száz fotót vele, de azt még nem tudom, hogy kell feltenni a gépre. Talán ma este... :)

Ovi-bölcsi téma, drukkolok mindenkinek nagyon, Fanni, Samu és a többiek is nagyon ügyesek! Én még sajna azt sem tudom, hol fogunk lakni 1-2-3 év múlva, így ez a téma nálunk kissé bonyolult lesz. De remélhetőleg lesz kistesó, így még nem vagyunk annyira elkésve. :roll: Ellenben zenebölcsibe már elkezdtünk járni :lol: Tegnap voltunk, és szerintem tetszett nagyon Julcsinak, mert végig egy szava sem volt, ami nála már nagy szó :D

Katka, sajnálom a rosszkedvedet, a többiek sok okosságot írtak, nekem meg csak az jutott eszembe, hogy ha nem így alakul az életetek, akkor Peti sem lenne, ami milyen rossz lenne :wink: Szóval van jó oldala is a dolgoknak! Lovaglós fotók szuperek!

Nekem is elég rossz kedvem volt tegnapelőtt, bár nem is értem miért, tök hülye vagyok. Eddig mindig csak mosolyogtam azokon, akik kiborultak, hogy ennyi meg annyi évesek, hát most én is 30 lettem, és nem dobott fel túlságosan. Semmi buli, meglepetésparti, csak a szokásos itthon ülős napnak indult, kettesben Julcsival. Pedig tudom, hogy ha nem lenne Julcsi, sokkal-sokkal rosszabb lett volna ezt a napot megélni. Nem is értem, miért volt rossz kedvem, mert minden csudajó körülöttem. Na, aztán délután jött anyukám tortával, este meg vigyázott Julcsira, és elmentünk Apával a kedvenc éttermembe. Szóval azért nem is volt olyan rossz nap :) Azt hiszem csak a társaság hiányzott.

Gabka, köszi a fotókat! Lili lányod nem semmi milyen mutatványokat művel 5 hónaposan :o

Kukli, nektek jobbulást!

Hannának gratula a merüléshez!

Bakony és Pilis túra minket is érdekelne majd! Bakonyt egy vagy két éjszakásra tervezitek? Beszereztem ma a MT-t, Julcsi egyelőre megint üvöltött benne, de ugye ma is 30 fok van. Remélem, ha hűvösebb lesz, jobban bejön majd neki :roll:

Féléveseknek gratula, kérünk fotót Viktorról is!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

zita a szülinapommal én is így voltam. nekem is a 20. volt és hiányzott a társaság, meg egy kis buli de ezt most nem tehettük meg:)

a fényképező jó kis ajándék biztos örültél neki. mi pont tegnap vettünk egy újat mert a régi szarakodott. nagyon beleszerettem már első látásra ebbe a sonyba :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, milyen fiatal vagy :o
Igen, örültem, bár Apa elszólta magát előre, így annyira nem lepődtem meg :) Most próbálom feltenni a képeket, csak valami programot kell előtte installálni. Jó hülye vagyok ehhez. :oops: Fujifilm egyébként.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

ahoz elvileg csak egy kábel kell hogy feltedd őket:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hoztam egy képet :) Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Zita!
Én is meglehetősen pocsékul éreztem magam júniusban a szülinapomon,és nekem tényleg tök átlagos nap volt :cry: Lara volt az egyetlen vigaszom.
Nem is értem magam,sosem voltam nagy csavargós,de esküszöm begolyózok itthon.(gondolom azért az csak számított,hogy dolgoztam,felnőttek,gyerekek társaságában,itthon meg...)a férjem meg nem érti(miért is értené? :evil: )folyton azt hajtogatja,hogy ha neki valaki odaadná a fizetését úgy,hogy nem kell érte semmit csinálni,ő olyan jól ellenne itthon.Hiába mondom,hogy én is ezt hittem,aztán tessék.Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy kipróbáltatnám vele :twisted: Már egy éve itthon vagyok(táppénz ugye)sőt,ha a nyári szünetet is belevesszük :shock: áááááááááááááááááááááááááááSokkkkkkk.

Nemlajos!
Az ötlet jó! :wink: Köszi!Ha lesz alkalom,majd felvetem,és jövök hogy hogy sikerült.
Az a baj,hogy ettől,hogy ő ennyire elzárkózik még egy gyerektől,én egyre többször gondolom azt,hogy miatta nem lehet kistesó,csomó probléma van vele,én küszködök a más gyerekével :oops: nekem meg nem lehet annyi,amennyit szeretnék :( Pedagógusként eléggé szégyellem,hogy ilyen gondolataim vannak, sokat emésztem magam :(

Csibb!
Na látod!Micsoda szupercsajod van! :D

Kukli!
Jobbulást nektek!

Kemse!
Neked is!

Aszcendens nekem is különböző jött ki :shock:

Kép
Kép
zazzy

jéééééééééééééééééééé most nézem iwiw-et:
Erpé nagyon sok boldog szülinapot!!!! és pont ma van a temetés? :?

bocs most csak ennyi :P

KépKép
KépKép
adryn

Húúú, bocs erpé, én meg itt hívogatlak :oops:

Kép

Kép
pgyöngyi

Erpé boldog szülinapot kívánok én is !!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Erpé!

Boldog szülinapot! :)

Zazzy!

Mostanában én is elég depis vagyok. Imádom a gyerekemet, csak én is kezdem unni, hogy egész nap itthon ülök, és minden időm azzal megy el, hogy a gyerekemet szórakoztassam.... :(
Vendég

erpé.: Boldog Szülinapot!!!

sajnálom a temetést!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Erpét sok boldog isten éltesse sokáig! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hoztam pár képet bocsi ha sok :):) Kép apával

Kép

Kép csinibe :)

Kép tévézek :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, nagyon laza 8) :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé: én is kívánok nagyon boldog születésnapot.

Depiket én is sajnálom, remélem mindenki gyorsan túljut a mélyponton.

Mi lenne ha moziznánk megint egyet? talán depi ellen is jó lenne?

Csibb: köszönöm a képeket

Kép

Kép
gabka77

Erpé Nagyon Boldogot Kívánunk mi is!
kuklika
Budapest VIII. kerület

nálam az osanit :) 1720 a vége, no meg pk, ha kell. Kuklival talizom szombaton. Erpé, ha ráérsz, akkor veled is össze tudok futni, de ha gondolod, odaadom a Tiedet is Kuklinak(vele lehet, hogy egyszerűbben tudsz talizni) És boldog szülinapot tőlem is.

moncsi: tényleg nagyon laza :D Apának kész a verdája?

Kép

Kép
pgyöngyi

Erpé, istenke éltessen sokáig!!!!!!!!!!!

Én is kezdek bepunnyadni itthon, én is több, mint egy éve itthon vagyok. Hááát, ez van. Mondjuk azt nem tudom elképzelni, hogyha meg is tehetnénk, h 3 évet itthon. És ha lesz is tesó (még nem vagyok benne 100%), akkor csak úgy, ha előtte melózok egy évet. Lehet önző vagyok, de nekem kell egy kis szabadság előtte. :oops:

Micsoda capcarás bagázs van itt kérem?! padlizsán és társai?! :lol: :lol: :lol:

Zita, kérjük fotókat!

Moncsi, Lívi baba kúúúúúúúl. (most lenyúltam papillon szavát) :oops: :P

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Adryn, izgis ez a költözés. ÉS mikor? És hova pontosan? És miért? :lol:

Katka, Danianyu....huuuuuuuuuuuu de gáááááááz.....én is ismerek ilyen szituban levő családot. Juj, egy gyereket érzelmileg zsarolni??????? Hááááááát. Őt nem vizsgálják, h alkalmas- e szülőnek???? csak téged??????

Gabi
Kép

Kép
tehuti

capcarás??? :shock: :D

Gyöngyi
: küldj számlaszámot!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

gyöngyi: igen végre készen lett :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Máténak egy ilyen bohócot kell nélkülöznie napközben...

http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... vicces.flv

Erpé
boldog szülinapot! amit most nem éppen vidáman töltessz... :?

Zita
neked is boldogat!!!

3-ra mentem Fanniért, akkorra mondták az óvónénik. hát a kislányom kicsit csalódott volt, hogy már haza kellene jönni, és kikönyörögte, hogy hadd játszon még egy kicsit az udvaron. aztán elmentünk fagyizni.
azt mondták, nagyon jófej volt, le is feküdt, de egy másodpercet sem aludt :) jó fáradt is volt estére... 8 után már szunya volt! 8)
van kedve menni holnap is. szerencsére utána jön a hétvége, úgyhogy én majd a következő hét közepére várom, hogy lankadjon a lelkesedés... :roll: de ne legyen igazam...

GAbka
szívesen, mégis nekiálltam. :wink:

Nemlajos
nem tudom, írtam-e, de nagyon tuti a lufis bari!!!

Kukli
további jobbulást nektek!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

és egy arc mesenézés közben. imádom, hogy minden az arcán van! :D
http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... nt=arc.flv

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé Boldog szülinapot!

Kuklika, jobbulást nektek!!

Mi jól vagyunk, ki fogjuk nőni, minden szempontból kvizsgálták Maját és ez volt a diagnózis, újszülöttkori remegés stb, kinövi, azt kinőtte, ezt is ki fogja! nem kell hogy ezért még 1X megrángassák, esetleg még össze is szedjen valamit, vagy az ottani ijedelmektől még nagyobb baja legyen, van már benne tapasztalatom, voltunk kórházban sajnos:(

Adryn, hová költöztök? :o :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Zita neked is boldog van, bocsi nked is boldogat!!!

Livi baba tényleg kúl :) , ez is lemaradt!

Fanni hogy beleéli magát :)aranyos!

Bea, Maja

Kép
bea1978

zitának én is elfejeltettem: Boldog szülinapot!! :):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos: Dögös a repülő birkád! 8)

Zita: Boldog Születésnapot Neked! Így utólag! Szuper, ha jöttök kirándulni!

Adryn: Milyen szemfüles vagy!

Erpé: A mainál csak Boldogabb Születésnapot! Hogy vagy? nagyon megviselt a temetés? :?

Depiseknek : Tök normális, amit éreztek. ne üljetek otthon, hanem mozduljatok ki és legyenek rendszeres programjaitok.
Zazzy: Kisbabával otthon lenni napi 24 órában, hát ez az egyik legnehezebb feladat. Mit nem ért ezen a párod? :shock:

Tehuti: De vizsgálják őt is, csak nem tudom mennyire lesznek komolyak a vizsgálatok.... :? Nekem egy nagy humbuknak tűnik az egész....

Gyöngyi: Nagyon jól esett, hogy ajánlottad a mamis talit, de sajnos nem jó nekem az időpont.

Gabka: Szerintem néhány hónap és a lányod Kukli Botiját is le fogja körözni, pedig ő sem semmi kisklapek. ;)
Mozi ötlet vonzó, csak ne lennék olyan nagyon álmos folyton....

Moncsi: Nagyon aranyosak a képek!

Kemse: Gyógytornász biztos tudja, hogy mit csinál. Tedd gyakran hasra Hannát és biztos pikk-pakk forogni fog. Csak győzd megkeresni a lakásban!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Jajj lányok, nem akartam én depihullámot indítani :) Azért minden nehézség mellett szerintem szuperjó ám nekünk, és utólag majd nosztalgiával gondolunk ezekre az évekre, és azt kívánjuk majd, bárcsak megint ilyen picik lennének :lol:

Erpé, boldog szülinapot! :)

Moncsi, tényleg csak a kábel kellett :oops: :lol:

Papillon, az a könyv jó "vásár" volt, Julcsi legalábbis ezt a játékát imádja legjobban :)

Na, akkor a fotók, bocsi, de annyi jó lett, nehéz volt szelektálni :wink:

Keep cool!
Kép

Találjátok ki, hol a lábam!
Kép

Kép

Csibészes
Kép

No comment
Kép

Fogacskás
Kép

Imádom megenni a könyvemet
Kép

A mai szerzeményünk
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Köszönöm nagyon a szülinapi köszöntéseket! (Adryn, a szemfüles)
Jólestek nagyon. Bár tény, hogy a mai nap nem erről szólt.
De azért jó dolgom volt ám. Tegnap átugrottak barátnőmék megköszönteni, ma reggel a fiúk leptek meg egy saját készítésű marcipán kollekcióval (apa és Samu gyurmáztak marcipánból mindenféle vicces dolgot, pl. repülőt :), és ma reggel kaptam meg. Samu tegnap elárulta magát, mindenképp oda akarta adni :) hiába, a türelem nem ennek a korosztálynak az erénye).
És a hétvégén lesz családi köszöntés is.
A temetésre nem jött Samu végül, tegnap este beszélgettünk vele kicsit a dédiről, meg hogy ma hova is megyünk. De nem nagyon értette, érdekelte, igazából hozzá nem kötődött annyira, ritkán találkoztak...

Csibb, na mesélj! Mit mondott Fanni az első ovis napjáról?

Moncsi, nagyon jó ez a fotósorozat, Livibaba gyönyörű!

Zita, neked is boldog szülinapot! És mutasd csak azokat a képeket!

Tehuti, én megértem. Én sem tudtam elképzelni (és kivitelezni sem), hogy a két gyerek között ne menjek vissza dolgozni. És végül én másfél évet dolgoztam is - bár nekem nem napi 8-10 órás a munkahelyem. Illetve az (ha jobban utánaszámolok :) ), de én osztom be legtöbbször, hogy mikor és hol csinálom a melót. Csak legyen kész határidőre :)

Gyöngyi, köszi az osanitot. És kérlek add oda Kulkinak (ugye Kukli nem baj, ha te leszel a postás?), a szombatom most nagyon képlékeny. És kérek szépen egy számlaszámot, ahova utalhatok.

Kukli, jobbulást nektek! remélem, most már mindjárt vége! Költözés-készülődés hogy áll?

Jaj, Kemse, borzasztó lehet ez az allergia... Én is macskaszőr és házipor allergiás vagyok (Gabkához hasonlóan), de csak macskaszőrrel teli lakásban vadul be a dolog. Na, az tényleg borzasztó. Aki ezt érzi nap mint nap, az nagyon durva...

Lépek, ma elfáradtam nagyon.
Jó éjt!
É

erpé

Hű, közben írtatok egy csomót. Köszi a köszöntéseket. :D
Csibb, neked aztán tényleg nehezebb dolgod lesz Fanni nélkül :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

de cuki Julcsibaba!

Livi is nagyon vagány!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé
azt mesélte, hogy azért nem aludt, mert huncutkodott. kérdeztem, hogy mit huncutkodott, azt válalszolta, hogy kukucskált. :lol:
meg valamelyik evésnél a nagy Fanni adott neki tányért. meg az Anna megkérdezte, hogy lesz-e a barátja, és ő igent mondott. ma vele is aludt este itthon 8) (én voltam Anna)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na lépek aludni, jóéjt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

OK, mire megírtam, kaptunk is egy csomó választ. Csibb Fannijáról (édes ez a lány nagyon), és Zita Julcsijáról. Nagyon jók a képek!

Temetés: túléltem. Nehéz volt. Ennyire közeli rokonomat még nem vesztettem el (szerencsére), és ezzel a nagymamámmal töltöttem a gyerekkoromat. És nagyon fura volt az egész, nem nagyon voltam én még temetésen... De erről ennyit, nem erről szól ez a topik.
É

erpé

Erpé: Ne haragudj meg ezért, de ahogy írtad:
[quote]E írta:nnyire közeli rokonomat még nem vesztettem el
és
[quote]n írta:em nagyon voltam én még temetésen

nekem az jutott eszembe, hogy milyen szerencsés vagy.... Nekem már rendesen kijutott.... :(

Szülinapi depi: Hát biztos más mint a régi szülinapok, de 1-2 év és már hozzák az ajándékot és mondanak verset. Legalábbis, ha apukájuk észnél van. Ennél szebb ajándékokat még nem kaptatok, az tuti!

Katka

katka22

én követek csibbet, és visszavonulok (asszem).
gyöngyi, ma se lett (még) fotó, áááááááááááááááá, nem bírom!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát ha Maja majd elémáll egy szülinapi verssel, de akárcsak egy mondattal is, hogy Boldog Szülinapot, én tuti elbőgöm magam :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: És majd az anyáknapják! hajjaj! Szem nem marad szárazon! ;)

Petit elnyomta ez a front és alidt 5.15- tig, majd aludt mág 6.50-ig. 8) Nem lehetne minden nap hidegfront? :roll:

Katka

katka22

Szép reggelt!
Mindjárt megyünk oviba. Samu ma arról panaszkodott, hogy az óvónénik azt mondták, hogy ő kicsi, pedig ő erős nagyfiú, és megnőtt a Balatonon. Próbáltam neki magyarázni, hogy attól még, hogy kiscsoportos, ő egy erős nagyfiú (aki megnőtt a Balatonon :) ), de nem nagyon hitte el...

Temetések: tudom, h szerencsés vagyok e tekintetben. Eddig nagyon elkerültek. És közületek sokan ennél sokkal nagyobb tragédiákat éltek már meg...

Mennem kell.

erpé

Jó reggelt!

Zita Erpé Isten éltessen benneteket!!! Boldog szülinapot! Oylan jó, h. katka írta a szülinapi verselést, alig várom!

Csibb megnéztem a videót, Fanni szép, és az arckifejezési tényleg ennivalóak!!!

zita nagyon jók a kapéket, én is szeretnék már egy gépet, a miénket sajnos ellopták, azóta telefonnal kattingatunk :?

Moncsi szépek a Livis képek, 20 év!? De jó, egy tizes van köztünk, ill. 11.... :roll:

Nemlajos nem dícsértem meg még a birkáid! Le a kalappal! :D

Kemse más-más aszcendensek, ez érdekes...
anna**

[quote="katka22"]
írta:
katka22Szülinapi depi: Hát biztos más mint a régi szülinapok, de 1-2 év és már hozzák az ajándékot és mondanak verset. Legalábbis, ha apukájuk észnél van. Ennél szebb ajándékokat még nem kaptatok, az tuti!

De jó, hogy ezt írtad Katka, erre még nem is gondoltam :D

Nálunk reggel még nem hatott a hidegfront, fél 6-kor kukurikú volt. Bár most már alszik újra, persze én nem tudok visszaaludni :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Anna, köszi. Látom egyre gondoltunk majdnem egyszerre :D

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

hát, én bevallom, teljesen figyelmen kívül hagytam a párom névnapját idén... Pont a nyaralásból jöttünk haza, egy fillérünk se volt, meg be is sokalltam, hogy mindig csak nekem legyen eszembe a meglepetés, úgyhogy ez kimaradt.
Most meg bezzeg bánom, mert tényleg, milyen jó ötlet lett volna Dömével átadatni egy kis szelet csokit legalább :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jóreggelt!

tehuti: érdemes is 1 évre vissza menni, már a lóvé miatt is, mert ugye a tgyást az előző évi átlag alapján számolják. (jéé, észre sem vette,, h kúlozok :wink: )

csibb: fanni eszméletlen cukorfalat!!!

zita: neked is boldog szülinapot! Képek nagyon jók!
ahogy Livia babáé is.

jah, nem is mondtam, jöv7en münk balcsira, mert már nincsenek vendégek anyós nyaralójában, így mienk az őszi szekció :evil:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: