Sziasztok!
Mi továbbra is vacakolunk. Mondjuk ma eddig csak 10x szívtam kb. orrot. A torkuk már valszeg jobb, mert Kata újra elkezdett enni, ma 150 körte-cukkini-krumplit bevágott. Holnap spenót lesz. Az én fejem szétmegy amúgy a fronttól. Ma már lementem patikába, venni fájdalomcsillapítót, amit szedhetek szopi mellett is. Egyre jobban görcsöl a pocakom is. Azt hittem meg fog jönni, de nem. Erősen gondolkozom, hogy hétfőn meglátogatom a dokimat. Nem tom eldönteni, normális e. Dübörögnek a hormonjaim, sztem belefér, de mi van ha mégsem. Mellesleg annyi tejem lett, hogy fejhetek minden nap. Na bocsi, ennyi rólunk.
Fanni nagyon ügyes. Biztos lesz du. nagy csacsogás otthon, annyit mesél majd.
Danit nagyon sajnálom. Bízunk benne, a pszichodoki rá fog jönni anyuka nincs a helyzet magaslatán. Szegény fiú annyit fog még sérülni emiatt.
Zazzy neked sem eccerű akkor.

Én egyetértek Ildával. Mondjuk én általában kiharcolom amit szeretnék. Nem bizti, hogy jó út, de ilyen vagyok (jut eszembe mindkét gyerekem oroszlán asszcendensű, ami egész jó. Remélem ettől még szorosabb lesz a kapocs)
Nico nagyon csini! Adryn ne változz meg, pont ilyen anyukára van szüksége!!!

Hova költöznétek?
Máté tényleg nagyfiús, és valóban kezdi levetkőzni apai vonásait. Örülök, hogy Juji-éknak jól megy a beszoki.
Lili cuki lehetett. Akkor szőnyegtisztítás kipipálva.
Az adatokat várom priviben, nem tok annyit visszanézni, hogy mindenkinek tuti meglegyen, Banolkáét beírtam, ő már jelezte külön.
Papillon vmiért Katus is bizalmatlanabb másokkal. Már a mosolyt sem osztja csak úgy. Én ezt betudtam vmi csajos dolognak.

Idegen kezében ő is kicsapja a hisztit.
Tegnap itt hagytam apával, és megint kihagyott a buliból.

90%osan felült Zsoltinak többször. Popi fel, láb maga alá, és rátolat. Amikor fel akarta venni kamerával, már nem produkálta magát. Nekem meg persze nem mutatja, de hétvégén lejjebb kerül a rács.
Bea remélem hamar kinövi a kislány ezeket az ijesztő dolgokat. Nem lennék a helyedben. Sajnálom.
Erpé bocsi végül hogy döntöttél Samu ügyben? (temetéssel kapcsolatban)Rám semmi nem jönne sztem ami nem idei. Visszahíztam mint egy kismalac.
Sajnálom a rázós éjszakákat, és irigykedem Vic egyszeri kelése miatt. Nekünk Boti a problémás. Átjön a heverőből. Átkiabál, „Anya jövök!” és már dübörög is. Aztán vihetem vissza, abból meg sírás van.
Annyit írtatok, hogy csak ennyire jutottam.