A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Hene!

Gergő még mindíg csodaszép!!! Irígykedem!
Gyorsan megszületett, ügyesek voltatok!!!

Ami!
Neked már tényleg menned kellene, nem semmi méretekkel rendelkezik Áron...

Wera!
Gondolom Nóri is hasonlóképpen növöget... :wink:

A dokim két hét múlva nekem is zöld lámpát mutat, de fogadjunk, hogy akkor meg majd Emma nem akar jönni... :wink:
Bár én inkább legalább 3-at szeretnék még... :roll:
Vendég

Sziasztok!

ANDI gratulálok a kislányodhoz, legyetek nagyon boldogok!!!

HENE nagyon szép a kisfiad, neked is gratulálok, és egy kicsit irigykedem is, mert Gergő baba tényleg hamar megszületett!
:)

Kép
linda24

Nemtudom miért de babócám nagyon lusti az elmúlt pár napba, van olyan mikor rájön az öt perc, és akkor rugibugizik, amugy meg szinte egész nap lustizik. Ez vajon nem baj? Vagy ez már természetes? Esetleg van akinek szintén lusti a babája?

Kép
linda24

Mindenkinek köszi a dícséretet, nekünk is tetszik a fiúnk! :D
Szerencsére a cicizés a tápszer mellett mindig megkapta, hogy ne felejtse el!
Ja és a lényeg, én aki ellene voltam, csak bimbókiemelővel tudok szoptatni! De Gergőt ez nem zavarja, és úgy ugrik rá hogy csak na!

KépKép
hene

Végeztem a mai napi takarítással. Már csak azt várom, hogy lejárjon a mosógép és akkor felrakom a függönyöket.

Ami, óriás Áron!!!! :shock:
Nici fel a fejjel! Nekünk is mindig csak tolódtak a dolgok, de végül meglett minden. Vagyis a legfontosabbak, mert tavaly költöztünk be, házfelújítás...Van még mit csinálni...Csak nyugi!!!
Timi megy a drukk!!! Remélem legalább a hétvégi távolléted alatt Luca is kibújik!!!
Hene gyönyörű történet!!! Jót pityeregtem rajta... 8) Gergő pedig csodaszép!!!! :lol:

Kép
sziszka82

Hali!

Andi!
Nagy-nagy gratula, kívánok sok-sok egészséget nektek és bőséges tejcsit Viki babának!

Dodó!
tetszik a gumipapucsod :wink:
most már asszem én is csak papucsban fogok járni, egyre jobban kezdenek fájni a lábikóim :?

Patri!
Csinike a gyűrű! :wink:
és a lánykád is :lol: :lol: :lol:

Ami!
hűűűű, jókora méretekkel rendelkezik Áron baba! :wink:
most már ténylek ki kell csábítani valahogy :lol:

Hene!
Köszönjük a szüléstörténetedet, jól megríkattál!
kívánom most már legyen jó sok tejcike babókádnak!
gyönyörű Gergő :wink:

Szly!
köszi a táblicskut! :wink:

Kép
kimma

Ami!
4200 g :?: :?: :?: :?:

Áron azonnal gyere ki!

Hene Drágám!

Megsirattalak!!! Gergó csodaszép!
20150601134430

Linda!
nekem is néha lustikusz a bébi, aztán meg úgy bepörög hogy nem lehet leállítani :wink:
valószínű ez a kelekótya időjárás is jól bezavar nekik :?

Kép
kimma

Ó, Hene! Annyira aranyos édes pici fiacskátok van! :D Nem győzök betelni vele! :D
És micsoda történet! Jót pityeregtem rajta!
De annyira örülök nektek! Bár én is már ott tartanék!

Remélem Andiéknál is minden rendben, pár nap múlva hazajöhetnek, megsiratjuk az Ő történetét is, és eláraszt minket képekkel! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hene! Nem baj az a bimbóvédő. 3 hónapig én is csak azzal tudtam szoptatni. Közben mindig próbáltam nélküle és egyre többször sikerült Rolinak. 3 hónapos korára teljesen elhagytuk.

Patr. Én sem tudtam lefényképezni Jázmin fülbevalóját. Így nem tudom megmutatni nektek!

Kép
szly27

Ami, nem semmi Áron mérete :shock: Gyere ki kicsi fiú! Légyszi! :wink:

Hene, köszi a képeket és a történetet! Tényleg nagyon gyors volt Gergő egy kicsit irigy vagyok! 8)

Sziszka, nagyon drukolok! Te jössz! :D :D

Azért lányok nem semmi milyen súlyokat becsülnek ezeknek a babóknak! 8)

Timi, előre is jó hétvégét! Irigy, de jó nektek!
bencuri

ja bimbóvédő, én végig azzal szoptattam! 8)
bencuri

Szly és Hene: nektek alapjáraton befelé fordult a mellbimbótok? Azért kell kiemelő, vagy ez bárkinek kellhet?
Vendég

Na várjunk, bocsi Szly te bimbóvédőt írtál de Hene kiemelőt nem? Az nem ugyan az nem?
Vendég

Vidokata! Az szerintem ugyanaz. Nekem nem befelé forduló, csak Roli valahogy mégsem tudta bekapni. Olyan furin tartotta a száját. Az alsó ajkát sokszor beszívta, így nem nagyon tudott rácuppanni. Ezért adták a kórházban.

Kép
szly27

Úgyhogy szerintem bárkinek kellhet. Én most is viszek be. De azért szeretném, ha nélküle is sikerülne szopizni. De ha nem, ne ezen múljon, hogy tudok e szoptatni. Mert nem mindenütt adnak szívesen és ha én nem kaptam volna, valószínűleg nem tudtam volna Rolit szoptatni.

Kép
szly27

Nekem sem befeléforduló, de Gergőnek így sokkal könnyebb.

KépKép
hene

Most láttom már egy hetes Gergő! Kész nagyfiú! :D
bencuri

Láttom sehol senki, akkor majd később visszanézek!

Sziasztok
bencuri

Meg volt a doki látogatás! NST: Reaktív, Vizelet: Negatív, Vérnyomi:110/70, Méhszáj:2100.

Andi! Hatalmas Gratula a kicsi Vikihez! Sok Boldogságot és Rengeteg Tejcsit!
Kép

Ibm! Nem semmi méretekkel rendelkezik Áron! :shock:

Hene! Nem semmi szülésed volt! Gergő gyönyörű szép fiúcska! :D

Patr! Gyönyörű a gyűrű és Zsuzska is nagy szép csajszi! :D

Sziszka, Wera! Rajtatok van a szemünk!
Vendég

Sziasztok!
Hú,mennyi minden történt ma-csak ámulok,és bámulok :D

Hene:nagyon gratulálok Gergőhöz,ügyesek voltatok mindketten :D

Andi:Nagy-nagy gratula a kicsi Lányhoz :D

Ami:neked pedig kitartást,talán tévedtek egy kicsit a méretével,de ne aggódj,ki fog bújni a babóca :D

Vera:te leszel az elsőnek kicsit később jön?Csak nem :lol:

Én Babóm nem tudom mit akar,de annyira be van indulva,kinyomja,rúgja az oldala,igaz esik az eső,lehet hogy érzi a frontot.

Kép
Kép
Kép
kike

Évzáró megvolt-szerencsésen túléltem,bár már nagyon nehezemre esett végigülnöm,ugyebár a régi farokcsont törésem miatt sajna hosszabb ideig nem igazán tudok ülni.

Kép
Kép
Kép
kike

itt meg csak keszul a vihar.
jot trecseltunk a kismamival, akivel taliztam delutan.

Olyan jo latni a babafotokat:) En is minden szuletestorteneten bogok. Mint Wera olvasgattam ma a juniusiba a leirasokat, es muszaly volt leallitanom magam, mar nem lattam a konnyektol:)
Erdekes lesz, mikor en leszek ebben a szituacioban....hiaba is gondolkodom rajt,a ugyis elkepzelhetetlen milyen is lesz....
Vendég

oha, mire ideertem, mar nincs senki:(

akkor jo ejjt mindenkinek!
Holnap ismet pentek! Hihetetlen! Iszonyat hogy megy az ido...
Vendég

Jaj istenem, ma még úgyse sírtam.

Andi, gratulálok a kiscsajhoz, sok-sok tejet a babának és nagyon jó egészséget a kis családotoknak! és várjuk a fotókat!

Hene, gyönyörű nagyfiad van és klassz a történet is, főleg az a 3 óra hangzik jól!

Viki, a bodyra visszatérve, köszi a kedvességed, lehet, hogy majd élek is vele, egyelőre 56-os és 62-esünk van rendesen, majd nagyobb méretekben nézelődöm későb valamikor, aztán ha nem találok olyat, akkor lehet megkérlek!

Kép
teó

Babuli gratula a jó eredményekhez!!!

Asszem én is elvonulok, mert kipurcantottam magam. :? Holnap meg NST.

Szép álmokat mindenkinek!!!

Kép
sziszka82

Nah, séta megvolt, anyósék felé vettem az irányt (csak pár utcával laknak arrébb tőlünk) és jól megleptem őket. Örültek nekem :D. Benéztem a Plazába is, vettem Apának egy könyvet a névnapjára, ami holnap lesz. Már egy halom ajándékot kapott, de kikunyizta előre, úgyhogy most muszáj volt még valami meglepit beszereznem, hogy a napjára is maradjon vmi... :twisted:

Hasam elég kemény, de amúgy semmi jele hogy Nóri ki akarna bújni. Sőt! Olyan szinten mozgásban van, hogy lassan a fix bordáim is lengőkké válnak... :lol: Úgy összepuszilgatom a kis rúgdosódó lábait ha egyszer előjön már végre, hogy abban nem lesz köszönet! :twisted: :lol: Na jó nem ijesztgetem szegényt, mert benn marad még vagy 2 hétig :P

Reggel megyek 10-re CTG-re. Hahhh, jó lenne ha már csak babával jönnék haza, de asszem nincs olyan szerencsém... :?
Vendég

Vera:azért Sziszka még előtted van-csak szép sorjában :lol: :wink:
Holnapi NST-khez drukk mindenkinek. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Na újra a fedélzeten!

Hene! Annyira köszönjük, hogy leírtad! Édes kicsi baba, nagyon aranyos kispasi. Segítettek hogy mit csinálj hasfájás ellen?

Nici
! Sose bánkódj én se hittem, hogy valaha elkészülünk és most már nagyon jól állunk....Mondjuk nem mondom, hogy nem kellett párocskát néha noszogatni....( szerinte inkább csesztettem....:) )

Babu
!Holnaptól egy számjegyű! Nem érzed, hogy jön az idő?

Wera, Ami, Sziszka
! Hajrá!!!!

Én ma mentem utoljára kismama fittnessre, mert két hétig nem lesz és sajna már nehezen bírtam most is....Pedig olyan jólesik!

Ma nagyon sokat haladtunk, boldogság, hogy párocska felfúrta az összes polcot én meg takarítgattam körülötte, még a bordürt kell feltenni, meg a polcokat rendezgetni. Szóval a hétvégén babaruha mosás, vasalás, pakolás a komódba! Jupijé!!!
És utána tényleg lesz fénykép, megigérem!

És a kórházi cuccot is összepakolom, párocska is mindig kérdezgeti, mikor lesz meg....

Kép
andkata

Ahol esik, vagy esni készül sürgésen küldje a felhőket és az esőt, mert megpu...lok a meleg miatt. Lefőttem mint állat.

Babukám!
Gratu a jó eredményekhez!

Wera!

Sztem kicsit harapdáld is meg a lábikóit!

Az én anyósom azt mondta, hogy először elfenekeli a kölköt. :D :D
20150601134430

Itt borul, úh küldöm a felhőket Viki! :wink:
Oké, meg is harapdálom a kicsi tappancsokat! JÓ ötlet! :lol: :lol:

Andkata - Hűha! Akkor már nagyon várjuk a babaszoba-fotókat! :wink:
Ügyi vagy hogy még mindig jársz kismamifitness-re!! Én egész terhességem alatt készültem, de sosem jutottam el... de úgy irígylem aki igen! Biztos nem csak kellemes de hasznos is lehet! Talán majd legközelebb! :)

Megyek, vízszintesbe helyezem magunkat. És jól megbeszéltem Nóri babával hogy ideje lenne előjönni a kis rejtekhelyéről! :twisted:

Mindenkinek csodás lábdagadás-, pisi- és fájdalommentes éjszakát kívánok, gyönyörű babás álmokkal fűszerezve! :wink:
Vendég

Hene! Nagyon-nagyon szép GERGŐ! :lol:

Kép
dittke

Andi, nagyon-nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak! Isten hozta Vikit!

Hene, Gergő gyönyörű baba! Örülök, hogy ilyen szép élmény volt a szülésed, azt hiszem, mindannyian ilyet kívánunk magunknak.
Bimbóvédővel vagy sem, lényeg, hogy Gergő jól meg tudja tömni a pocakját! Mi 11 hónapig használtuk!
Jó, hogy van segítséged, kívánom, hogy a pocakfájás minél hamarabb elmúljon.

Patr, a lányod csodaszép! És nem is vagyok elfogult!
A gyűrűtök is álomszép!

Szilvinek, Mavericknek kitartást kívánok, szerencsére már nekik sincs sok hátra!
Ez elképesztő! Jövő héten még szeretnénk elutazni, utána kb. 2 hetem lesz, hogy babasarkot csináljak, mert a védőnő parancsba adta, hogy a 37. hétre legyen készen minden... nagyon izgi!

Kryss, szia!

Marcsi, nem semmi a pocakod! És szép kerek!

Potyka, öblítő helyett mennyi ecetet teszel a mosógépbe? Én is szoktam tenni, de a ruhák közé a mosótérbe, vagy az öblítőhöz adagolva. Magában még nem próbáltam, de Kryssel meghoztátok a kedvet hozzá :)
Viszont a textilpelusról és a törlőkendőről nem fogok lemondani, annál sajnos lustább vagyok... :roll: viszont cserébe szelektíven gyűjtjük a szemetet (műa. flakonok, papírfélék, sörösdobozok), amennyire aprócska háztartásunkban tudjuk.

Wera, szemléletes a lengőborda-hasonlatod :D :D :D

Izgatottan várom, ki lesz a következő! Tehát a recept: palacsinta, és Timi el :) Timi, vedd a naptárad, és júli 10. utánra időzíts némi távollétet :D Akár szülnöd is szabad lesz már akkor!

Megyek, még teregetnem kell, s lehet, hogy megsütök egy cseresznyés pitét is. addig nem alhatok el, amíg ki nem hűl a gyümölcsleves - végül egy barátnőm receptjét csináltam meg, az is isteni. Viki, Muffin, köszönöm a ti verziótokat is! Annyi cserit kaptunk szomszédoktól, hogy bőven lesz alkalmam ezeket is kipróbálni!

Jó éjt mindenkinek, remélem, holnap is lesznek babahírek!
Holnap nem leszek, mert megyünk unokatesó-látogatásra, utána meg a keresztfiunkékhoz, talán este egy rövidet tudok majd netezni. Sziasztok!

Kép
Kép
bondi

Jó Reggelt Kismamik!

Nagyon szarul aludtam! Óránként felébredtem és forgólódtam! Sajnos Ma fogják elaltatni a kutyunkat és ez nagyon fáj! :cry:

Sziszka! Köszi! DRUKK az NST-hez! Üzenem a csajszinak, hogy ne kéresse magát! Bújjon gyorsan elő! :D

Wera! Neked is DRUKK a CTG-hez! Nóri is jöhetne már kifelé! :D

Andkata! Közeledik az idő csak az Én fiam nem akar közelíteni a kijárat felé! :wink: Jó, hogy Te is tornáztál szerintem nagyon kell az a kicsi mozgás! Örülök, hogy jól halad a szoba! Várjuk a képeket!

Vikikém! Köszi! :D

Ma délelőtt nem leszek mert beviszem a melóhelyre a TP-s papíromat! Biztos meglepődnek mert azt mondtam, hogy a szülésig már nem megyek! :D

Aki még megy bármilyen vizsgálatra annak Nagy DRUKK! :D
Szép Napot Kívánok Mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Hírek???????????

Wera!

Boldog névnapot a Párodnak!

Babu!
Sajnálom a kutyut! Öreg volt már?

Én elég jól aludtam, 1 pipivel. Nem álmodtam mára babát, de azért nagyon bízom benne!
20150601134430

Sziasztok!
Viki:irigykedem,hogy jól aludtál,én pocsékul :? Kilenckor lefeküdtem,arra elaludtak a gyerekek is,de éjfél után tudtam csak elaludni,fájt mindenem,csak forgolódtam,és állandóan pisilni jártam.És persze Dominik baba sem akart hagyni aludni.Miután elaludtam is óránként-kétóránként wc.Kristi meg fél hatkor kelt :?

Vera:Boldog névnapot Apának :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Na,36. hét :D Alakul a dolog :lol:
Csomagom még mindig nincs összepakolva :?

Kép
Kép
Kép
kike

Babuli:nagyon sajnálom a kutyusotokat :( Tudom milyen nehéz :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Hétvégén azért kezdj el pakolgatni ;)
20150601134430

Sziasztok!

Wera! Apának boldog névnapot!
Várjuka híreket nst után! :wink:

Én 8-ra megyek ctg-re+dr.,kíváncsi vagyok változott e valami!
Derekam iszonyat módón fáj,nemtudom,hogy a súly húzza vagy mástól,de tegnap este megint sírógörcsüt kaptam,hogy én ezt nem bírom tovább! :cry:
Se ülni,állni,feküdni pláne...........
Vágül 1-1 órákat sikerült aludnom!
Fáj és ropog a csípőm!!!
Néha fáj a hasam is!!!!!!!!!!

Kike! Grat. a 36-hoz!! Tessék mostmár csomagolni!! :wink:

Mi is elértük a 38.! IS!!!!!!!!!!! :lol:
39.-et nem akarom!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Viki:na igen,nem ártana rászánni magam,csak valahogy olyan furi-ha elkezdek pakolni,akkor az már azt jelenti hogy nemsokára itt a Picuri.Nem mintha nem várnám,dehogynem várom,csak még egy kicsit készülnöm kell rá lélekben-nem tudom érted-e mire gondolok. :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm:köszi,neked pedig gratula a 38-hoz :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Ibm:szorítok hogy 39 már ne legyen-tudod, a recept palacsinta :lol: :lol: :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Értem én! Bennem is egyre többet felmerül, hogy atya gatya, hamarosan minden megváltozik.

Sokszor eszembe jut, hogy tavaly ilyenkor még orvoshoz jártam, stimukra, stb. Most pedig már karnyújtásnyira van a csod,a és ilyenkor mindig picsogok kicsit.

Ami!
Gyógysimi a fájó pontjaidra!
20150601134430

Sziasztok :)

Köszi Lányok ,kicsit már megnyugodtam. Csak utálom h ha hüppögök akkor mindent megígér,de ez kb addig tart még kimondja :twisted: Na nem baj....

Ilyen szarul felkelni :evil:
Szét szakad a tarkóm, szédülök.... Volt már valakinek hasonló?
A jobb lábamat meg csak húzom magam után :D
Lehet Lili valami olyan idegre feküdt h pont a forgóm fáj tőle.

nicike

Kike! Én is így voltam,húztam halasztottam,mert úgy éreztem akkor lassan menni kell!
És azóta is itt állnak a csomagok és még kitudja meddig????????,
Na indulok fürdeni mert 8-ra oda kell érnem!

Majd jövök a hírekkel!

sZIASZTOK

Kép

Kép
ibm

Ibm:várjuk a híreket,drukk.
Én is megyek,visszük őket oviba,aztán megyünk vásárolni.

Kép
Kép
Kép
kike

IBM, lazíts kicsit, mert bármi megtörténhet, na meg az ellenkezője is. Ráadásul gyakran előfordul, hoyg akit sokáig riogattak azzal, hogy jaj, csak még ne, az túlhordja, mert az fejében összezavarodik a program. Úgyhogy relax.

Kike, Te mit tervezel a többi gyerekkel, míg Te távol leszel?

potyka

jó reggelt!

Csak egy gyors bekukk! A férjem a világ legédesebb pasija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádom! Mit csinált? Reggeli várt banánturmixszal, mire megettem egy hatalmas vörösrózsacsokrot varázsolt elő 26 szálat (ma van a 26. szülinapom) és Lizus pont akkor kezdett el aktívkodni. Erre ő a kiscsajnak: te is katál ám! erre kirohan és behozott 1 szál vörösrózsát Lizának! Ezt külön neki vette! Hát nem édes????
magdolnam

sziasztok
potyka
tegnap apa itt ült a gép elött de vihar volt és eészállt a net
azt mondta a zsalugáterhez

a spaletta belsö mérete kell a lépcsöt meg msnen kéne mert mondott itt minden féle izét
hogy mit mérj le

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: