A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Igen, nagyon pozitívan érzem. Szerintem neked is ez lenne az első,hogy hangold magad pozitívan, képzeld el, hogy amit akarsz,az már megvan. Fogadd el. Minél élesebben el tudod képzelni,minél pontosabban érzed, annál hamarabb fog bekövetkezni. Hidd el. minden az agyunkban dől el. Ha tudod, hogy bármi jöhet, de előbb-utóbb babás leszel, akkor az agyadban eldöntötted, és így alakul az életed. :D

Kép
flóra 11

Én is tudom, hogy mit írjak laptetőre! Igaz? :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Hát ez a legpozitívabb, legokosabb laptető eddig! :D

Végül is elvárjuk tőled, hisz Te vagy a topikindító! :D Felelős vagy értünk! :D

Kép
szilzi

Szerintem az én agyamnak is átprogramozásra volt szüksége, ami még folyamatban lehet. Én ugyanis kicsi koromtól kezdve mindig azt mondtam,hogy három gyerekem lesz. Ez megvan. A F. sokáig nem akart gyereket, tehát a kettő együtt rögződött bennem. Idő kell, míg átprogramozom az agyamat. De sikerül.

Kép
flóra 11

Te jó ég! Én már el is felejtettem, hogy én indítottam a topikot. :D Ez már olyan rég volt! Még az nlc-n, ugye? Talán decemberben.

Kép
flóra 11

Szilvi,kicsit dolgozom. Később benézek. Addig pozitívan hangolódj. :wink: :D

Kép
flóra 11

Hangólódok a hazamenetelre! :D Ennél pozitívabban már nem is tudnék! :D

Leellenőriztam az eredményeimet mégegyszer. A progeszteron szintem meg alacsony :( Ide nekem egy orvost! :evil:

Kép
szilzi

Én lassan indulok haza. Nem tudom holnap jövök e otthonról, nagy takarításterveim vannak! :roll:
Vigyázzatok magatokra, ha előbb nem, majd kedden jövök!

Puszi :D

Kép
szilzi

Jól teszed a hangolódást! :D

Szilvi, a hormonbajokat nagyon jól tudják kezelni bigyókkal. Biztos kapsz rá valamit. Mikor mész dokihoz az eredményekkel?

Nézem a hihetetlen születéseket.

Kép
flóra 11

Puszi neked Szilvi! Jó takarítást holnap. Látod, a fészekrakó ösztönöd már beindult. :lol:

Kép
flóra 11

sziasztok.
látom nagyon be voltatok indulva, mert megint tele irtatok egy csomó oldalt :roll: :lol:
este lesz, mire visza olvasok :roll: :roll: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi! Neked nincs Viasat 3-ad? Onnan megy most a hihetetlen születések.

Kép
flóra 11

Csajok, hazajött a párom, megyünk sétálni és fagyizni. Este benézek. :D

Kép
flóra 11

Helló, csajok! :D
Flóra, jó fagyizást! :D

KépKép
benó

Barátaim, 4-5 oldalt teleírtatok nélkülem? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Oké, visszamegyek. :evil:

KépKép
benó

Látom, a hormonokkal foglalkoztatok. :D

Nagyon feszül a hasam, rettentő nagy és fáj. Még ilyet nem éreztem sose. Volt, hogy feszült a hasam, de ennyire sose. :roll: Legszívesebben azonnal rohannék a bácsikámhoz. :D :cry: Ha holnap is ezt fogom érezni, komolyan felhívom.

Eldöntöttem, hogy a házassági évfordulónk alkalmából holnap nagyon sok mindent el fogok intézni a táborokkal kapcsolatban. Meg elmegyek reggel a laborba, viszek pisit, hogy meg tudják nézni, használt-e az a sok gyógyszer, amit megettem (a felfázásérzetre meg a 10x-es bacira, tudjátok).

KépKép
benó

Én úgy gondolok a gyermeke(i)mre ( :lol: :lol: :lol: :lol:), mint olyanokra, akik már itt vannak valahol, értitek, mintha már mondjuk Pesten lennének, csak még nem jutottak el ide. És ugye, inkább ne siettessük a dolgokat. Inkább érjen(ek) ide később, mint sose. Ugye? :D Most már a jövőben csak ikrekben fogok gondolkodni? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Megyek fürdeni.

KépKép
benó

Még itt vagyok. :D

KépKép
benó

Finom lett a torta, amit csináltam. :D
Majd teszünk fel képeket.
A barackos süti is jó lett, állítólag, én azt nem kóstoltam.

KépKép
benó

Nos, van itt valaki? :wink:

KépKép
benó

Ez az egyetlen cukkini (nem biztos), ami a kertünkben termett, és nagyon büszkék vagyunk rá :D :D :D :D : Kép Ez meg itt egy dísztök: Kép

És a házassági borkóstolós torta, már felvágva, a tavalyi marcipánnal:
Kép

KépKép
benó

Ilyen szép most a kertünk. Ez a diófától van fényképezve, tehát lefelé még kb. ugyanennyi a telek mérete. Arra nagy kukoricás van. Tegnap a Gy. lenyírta a gazt.
Kép

KépKép
benó

Az előbb az lehet, hogy egy sárgadinnye volt.
DÍsztökök:
Kép Kép Kép

És a szép hajnalkánk, ami nem virágzik, de a tökkel együtt burjánzik:
Kép

KépKép
benó

Elbúcsúzom.
Jó éjt! Kép

KépKép
benó

Sziasztok!
Látom,nem volt igazán nagy forgalom az este.

Benó,gyönyörű a kertetek. És szép a termés. Ezeket ti ültettétek,vagy még a bácsi?

Nemtudom,mitőlpuffadt annyira a hasad. Szerintem tényleg túl vagy stimulálva. Ki tudja.

Kép
flóra 11

Az ünnepségről nem írtál. Remélem jól sikerült. Holnap aztán megírd, mit kaptál ajándékba. :wink:

Kép
flóra 11

Mi egy hatalmasat sétáltunk. Nagyon jól esett. És ettem egy 5 gombócos fagyit. Szörnyű, mi? De ez is jól esett.

Aztán sokáig ültünk a szökőkútnál,beszélgettünk.

Na, végre kibökte a párom,hogy már megnyugodott, de egész héten ideges volt.

Kép
flóra 11

És azt is elárulta,hogy azért volt ideges,mert nem tudta megoldani a problémát. Ugye mondtam délután, hogy ezzel baj van? Ezt csak margóra mondtam. :lol:

Szóval idegesítette őt,hogy megint nem gyújt a kocsi és törte a fejét,hogy mi legyen vele. Aztán úgy döntött, hogy eladja és soha többé nem lesz autónk,mert ennek az árából törleszti az adósságok egy részét legalább. tehát nem lesz pénz másik autóra. Aztán meg úgy döntött, hogy vesz egy kisautót, arra talán majd futja.

Kép
flóra 11

Szóval ezért idegeskedett egész héten, ez tartott neki ennyi ideig,hogy leüllepedjen benne és megérjen egy döntés. Őrület. Ezért kínzott engem egész héten át. Hát nem tud beszélni, hogy mi a baja???? :evil: Mondtam neki,hogy máskor ossza meg velem. Azt mondta, hogy mit mondott volna hamarabb, csak össze-vissza beszélt volna, nem tudott mit mondani,amíg nem döntött.

Mert ez a makacssága! Mindent egyedül akar eldönteni. Mondtam,hogy mindenre ketten vagyunk, a problémákra, döntésekre is.

Kép
flóra 11

Aztán mondtam neki, hogy ha hamarabb szól, hogy mi a terve, vagy min gondolkodik, akkor megnyugtattam volna őt,hogy jó döntés az eladás,mert szerintem az a kocsi sose lesz megbízható,ki tudja,mikor hibásodik meg megint egy vetzetékés valahol leáll nekünk. A másik dolog, hogy mondtam neki,hogy szerintem mindig is nyomasztott volna minket az érzés, hogy majdnem ez lett a koporsónk...

Én nem tudom,hogy bele tudnék-e ülni.

Kép
flóra 11

Lányok,aF. holnap megy kiszedetni a homlokából a varratot. Kér beutalót az urológiára is. Legalább nála is haladunk előre. :D

Kép
flóra 11

Éppezért holnap nem tudom,mennyire leszek.Szerintem elég sokat itthon is lesz,bár vannak intézni valói. Majd azért valamikor csak benézek. Fogok igyekezni.

Most mentem. Jó éjt, szép álmokat.

Kép
flóra 11

Jó reggelt, lányok! :D
Ma egy éve házasodtunk össze! :D :D :D :D :D :D :D :D Már megünnepeltük egy 3/4 órás polcolással! :lol: :lol: :lol: :lol:

Flóra, nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és hogy elmondta a problémáját a Flórián. :D :D És annak is, hogy tudtatok dönteni a kocsival kapcsolatban. Biztosan én is inkább eladnám, rossz az emlék.... Annak is nagyon örülök, hogy elmegy az urológiára is a varratszedés után. Végre! :D

Kösz a dicséretet, Flóra, mi ültettük őket. :D Tudod, a kukorica az már ott volt, de a tököket meg ilyeneket (hajnalka stb.) mi ültettük, de persze mindenféle tudományos megalapozottság nélkül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó volt a buli, hát, mondjuk inkább családi napnak. :lol: :lol: :lol: Ettünk ebből a tortából, meg a másik sütiből (aki evett), és kaptunk egy fényképalbumot, egy hűtőtáskát és egy grillezőt, amit a kertben lehet majd használni. :D :D :D :D :D Nagyon kedvesek egyébként (anyuék és a tesómék), de mondtam nekik, hogy töröljük el ezt a szokást. Inkább süssünk egy sütit, igyunk :D :D :D :D , együnk :D :D :D :D :D , táncoljunk, röhögjünk, de ne költsünk egy csomó pénzt el, főleg így, hogy a tesómék most fognak építkezni.... Semmi pénzük. Jó, persze, most még mindenkinek mi is "megháláljuk", de aztán jövőre már eltöröljük ezt az ajándékozási szokást. Mindenki ünnepelje meg maga, ajándékozzuk meg egymást, ha akarjuk. Nem? Ti mit gondoltok?

KépKép
benó

Pont a ciklus közepén vagyok. :D

KépKép
benó

Tancsu, te ilyenkor már szoktál jönni. Ugye, minden oké? :wink:

KépKép
benó

Lassan össze kellene szednem magam, mert a labor csak 9-ig van szerintem.

KépKép
benó

Megyek a laborba. Előtte még itt vagyok egy kicsit.

KépKép
benó

Puszi
:D Mentem.

KépKép
benó

Sziasztok!

Benó, várlak az eredményekkel.

F. elment reggel. Ma még vizsgálat nem lesz nála,legalább is sperma szempontból,mert azt ugye egy kis böjt kell, hogy megelőzze, mi nálunk most nem volt. :lol:
De ha elmegy még ma urológushoz is, akkor szerintem kap időpontot.

Kép
flóra 11

Most reggelizek,addig vagyok. F. hozott nekem rizskenyeret és baromfi felvágottat, ehhez paradicsom, uborka,kapuccsino. Fogyókúra, ugye? :lol:

Kép
flóra 11

ma valamit főznöm is kell. Talán csinálok zöldséglevest, spenótot. Krumpli van főzve és van még fasírt is,mert csak hogy tudd Zsuzsi, tegnap nálunk ez volt. :D

Kép
flóra 11

sziasztok
olvadok!

tancsu: igen, én is szeretek motrozni, söt vezetni is szoktam. nagyon Imádom!!!!a jogsim nincs meg rá, mert az oktatónál kifizettük, de ö a teszt lapról kihúzta,a pénzt meg eltette!! :evil: a szemét :evil: :evil: . úgyhogy én csak feketézni szoktam :? :?

benó: köszi a bókot. hát, sokan elnéztek már engem ez miatt pasinak és párszor le is buziztak minket. ezért az utóbbi idöben már "nöiesebben öltözködtem"

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi!

Kép
flóra 11

zsuzska: irtad a kollégád feleségének a szülés történetét, de a "kismamik miatt nem fejezted be", tölem nyugodtan folytathatod, engem semmi nem zavar, Tancsut nem tudom.

tancsu: hol olvastad pontossan az áploó srác feleségének történetét?én is el akarom olvasni.

szilzi: még mindig nem láttam rólad rövid hajú fotót!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szia flóra! mi a helyzet??

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, szerintem ma nem tudod elolvasni az ápoló srác feleségének a történetét. Voltam ma az nlc-n,teljesen megbolondult. Eltűnt egy millió topik onnan,nem léteznek. :shock:

Kép
flóra 11

Köszike, minden rendben. El ne kiabáljam. Kopp-kopp-kopp. Lekopogtam. :lol:

Milyen volt a motoros buli?

Kép
flóra 11

Timi!!??

Kép
flóra 11

jaj. nem voltunk, de azt a végén akartam leirni.
páromnak be kellett mennie dolgozni :evil: :evil: , aztán haza jött délután fáradtan. aludt egyet, de már nem volt kedve kimenni. úgyhogy otthon maradtunk, este meg elment horgászni.
/annyi az elönye, hogy spóroltunk vele 6.000ft-ot :wink: /

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: