A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Davandi: Aranyos vagy!! :D Én nem vagyok mérges anyukára. Ő is ikreket nevel, megértem, ha nem tud ugrálni a buszhoz,és kérdezősködni. Sztem ma bizti válaszol :wink:
Vendég

Igen, igen, most irulok-pirulok, mert Teged Anny, nem emlitettelek meg :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
De igen, nagyon-nagyon le a kalappal elotted is :wink: :D

dragonfly

Dragonfly: jajugyanmá :wink: :D
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:52-kor.
davandi

Nálam a kajába is nyúlkálnak,a és dobálják le a földre. Nem tudom mit csináljak... hiába mondom, hogy nem, csak néznek a szemebe, és lendül a kéz és dob...Pedig nem ilyen makacs rossz kislányok általában... :roll: :?
Vendég

Anny!
Ha nem késik, kb. 2 héten belül tudok neked segíteni a babakocsi-szállítás ügyében tök ingyen. Dobj egy telószámot priviben és megdumáljuk. Van egy szintén ikres barátnőm Gyulától nem messze és neki van ismije, aki amúgy is jár Pestre elég sűrűn. Azt mondta, hogy valszeg kivitelezhető, hogy elvigyék neked a járgányt.
vovanda

Vanda: Jaj de édes vagy! Köszönöm! Azért jó lenne addigra megoldani :wink: ...most meghatódtam... :oops:
Vendég

Csajok, olvastátok hogy a Vaterán bevezetik hogy hirdetésért is fizetni kell? igaz nem olyan vészes, de akkor is. a Teszveszen is?

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:53-kor.
davandi

haligali,az én igazolásomat dokiapu aláirta 8)
szandra fogak :shock: :shock: :D :D :D :D :shock: gratula a szerelmecskénknek,remélem a csajainak is jön már.
vivi én póstan adtam föl a baszottnagy bergont kiskunbüdösrücskösre :D 20kg-ig mehet 930ft
a fotóktól el vagyok ájulva- :D :D :D
én már remegek hévizért :D
fotót priviben kap aki kér,de még le van ragacsolva viszont az látszik hogy tinilapos hasam van :D :D :D

lanyané

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:54-kor.
davandi

Andi,ja értem...akkor jelenléti aláírva :wink:
Vendég

Andi Jajj, ne haragudj, eszembe se jutott, hogy kamucsajaid lennének :oops: :oops: :lol: Csak nálunk meg pont a másik véglet van: hetente híznak 200-250g-ot, és már ott tartunk, hogy a grafikon alapján a súlyuk (meg a hosszuk is) a 3,5 kg-mal születetteknek felel meg (2,2-vel és 2,6-tal születtek). Pedig nem esznek sokat, most is még a 6 kg-ra való adagot kapják. Lehet, hogy a Nory-féle turbó tápszerünk van? :shock: :lol:
A bevásárlást a pasim intézi. Én csak akkor, ha nagy családi vásárlásra megyünk a csajokkal.

Szandra Enyém is göndör, reméltem, hogy a csajok öröklik, de egyelőre egyenes a hajuk. Az örökbefogadás engem sokáig foglalkoztatott, valamiért nagyon féltem a terhességtől meg a szüléstől :oops:
Gratula a fogacskákhoz :D

Móni Nekem is ki van mindenem :D A csajok gyorsabban nőnek, mint az izmaim :lol:

Petra Attól, hogy a tied, még lehet a postásé vagy a kukásé is :lol: :lol:

Zsuzska Úgy nézem, az a bőrönd nem akadály :lol: :lol: :lol:
szamy

Sziasztok!

Most elolvastalak Titeket, de nincs nagyon időm írni, mert mindkét gyerek itt hisztizik a lábamnál.

A képek megint tök szupik!

Névnaposoknak BOLDOG NÉVNAPOT!

Szanett! Németo-ban van az e-bay (www.e-bay.de) olyan, mint a teszvesz vagy Vatera. Vannak használt és új cuccok, így babakocsik is. Baby/ Zwillingswagen, szerintem itt megnézhetnétek.

Na majd még megpróbálok jönni.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

kakikerdest senki nem olvasta???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

dragonfly

lanyné!
kérek fotót!
vovanda

Szamy: Úgy látszik a göndörök lesznek többségben az ikres fórumon :lol: Én is göndör vagyok :lol: A csjok haja hátul göndör, elöl egyenes. Ki érti? Kép
Vendég

Andi! már valami rémlik. Biztos "átlósan olvastam". meg mintha Juci is írta volna... vagy csak ő írta?:) a Jó ég tudja!!

Lanyané! én is én is! mizsuzska@gmail.com
Mesélj aztán!!!

zsuzska80
Szombathely

Dragonfly: Én olvastam a kakit, de nem tudok hozzászólni :oops: Nekünk ezzel még nem volt gondunk. Pár hós korukban 1-1x kimaradt valamelyiknek max. 2 nap, de a 3-on bepótolta. :D A hozzátápi óta meg abszolút nincs gond. Napi 1-3 mindig van.
Vendég

Mostanában egy csomó ember duplán van az iwiwen. Ez miért van?

Maryska: Énisénis!! anny81@freemail.hu
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:54-kor.
davandi

Anny! én is észrevettem hogy duplán van valaki!
meg képet sem tudok feltenni? vajon miért?

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:55-kor.
davandi

jaja Andi én is vagyok így, oszt nem győzök magyarázkodni :)
Nah jól elvagyunk itt páran.
Többiek szánkóznak? Apjuk meg már visszarakatta a nyári gumikat...

Lili! megyünk ma is moziba :) Marley és ént nézzük meg!!

zsuzska80
Szombathely

Én képet csak akkor tudok feltenni az iwiwre, ha semmi más nincs megnyitva a gépen... :roll:
Vendég

Petra!

Nagyon rendi vagy , h kerestél.kicsit lenyugodtam ezóta és eszembe jutott, hogy barátnőm férje kint van ausztriában.ő talált nekem ebay-en 150 euró+20 euró posta 

Ancsi neked is köszi!

Zsuzska

Jaj, nagyon tündérek a gyerkőcök!

Juci

Én is voltam dm.és én is kaptam 11 ontot.igy van 3 kuponfüzetem.máj 31 ig lhet bev

szanet

Most ez a kuponos dolog hogy van? pontot csak márciusban adnak, de beváltani később is lehet? vagy hogy? nem akarom elpotyálni őket....

zsuzska80
Szombathely

Május 31-ig tuti be lehet váltni, de pontot már nem adnak akkor, ill. hát már kártyára megy...

Judit

jucicuki

Zsuzska :P
Tesz-vesz, Vatera, szerintem 1 kézben vannak... Mindkettőn van ez az új díj, igen.

DM: Most amikor felhasználod a 15%-ot, akkor is adnak pontot :shock: Tegnap vásároltam 21 ezerért és kaptam is ennyi pontot pluszban... Amikor meg simán vásároltam, dupla pontot kaptam!

Dragonfly :P
Mindjárt megnézem, mit írtál kaki ügyben, bár nálunk a széklet rendben van.

Milcsikém köszöni a gratulációkat :lol: :lol:

xandra_73

Dragonfly :P
Lebuktál, hogy Te is átlósan olvasol 8) Épp a napokban volt szó róla, többen is írták, hogy 3-4x is kakil a gyerek. Nálunk is Milcsi szinte minden kajcsi után, az övé mindig lazább. Márkómé keményebb és megdolgozik érte :roll: Szerintem nincs velük semmi gáz. Ha nagyon zavar, adj nekik olyat, ami fog. Pl. alma, banán.

Céklához én rizst főztem és husit, meg egy kis trappistát tettem bele.

Ma ettünk először túrót. A tavaly lefagyasztott őszibarackkal ették és babakekszet is tettem bele. Imádják :lol:

Tejpépet is kipróbáljuk ma. Nem kaptam HA-sat, így egyből mélyvíz... remélem, nem üt ki rajtuk... Nincs allergiás a családban, így szerintem nem lesz baj.

Anny :P
A futárszolgálat 1.300 Ft. Azzal tuti odaér, 2 napon belül vállalják.

DavANDI :lol: :lol:

xandra_73

Teszvesz-Vatera: Pasi többet tud, nekem annyit mondott, hogy a teszveszt most vette meg a vatera üzemeltetője. És hogy úgy akarnak a népek tiltakozni a pénzszedés ellen, hogy adott időpontban leszedi mindenki az összes aukcióját. Én csak ennyit tudok, majd szólok Pasinak, hogy írja meg a részleteket.
vovanda

Törpjeim mostanra aludtak el úgy-ahogy, ebéd után megyünk sétálni, hátha kiüti őket a levegő és nyugisabb lesz a délután meg az este. Jön Laura, szerintem még a szittert is itt fogom, mert a kiscsaj több mint egy hónapja nem volt, ilyenkor mindig nehezen oldódik, az meg csak ront a dolgon, a ha duettkoncert van...
vovanda

Csajok!
Az normális, hogy az elkészített tejpép fél óra múlva olyan sűrű, hogy alig mozog az üvegben? :shock: :shock:

xandra_73

Szandra!
Igen. Megdagad, mint a tejbegríz, próbáld több vízzel csinálni, ha cumisüvegből adod.
vovanda

Szolgálati közlemény!!!
DM-ben Pampers kartondobozos pelus féláron 6000helyett3000 amíg a készlet tart!!!

még jövök délután, oltás megvolt, majd olvasok is, most kajcsi, puszi

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Andi Milupa Milumil HA1-et esznek 5*180 ml (160 víz+táp) meg délben alma.
szamy

Sziasztok!

Céklás képek nagyon jók! :D

Anny: babakocsit sajnálom. De még hátha megoldódik. Akkor megpróbálok én is rakni úgy képet az iwiw-re, hogy bezárok minden mást.

Lanyané: én is kérek. sarosine.ududtunde@t-online.hu

Tünde
Kép

Kép
myra77

Szandra
Igen,normális.

Lanyané
Én is kérek képet!sotske@freemail.hu

Képzeljétek,vettem tavaszi sapit a csajoknak,na de nem is ez a lényeg.Kiderült,hogy mostantól ebben a boltban is árulnak kiscipőket,MARC márkájú,valódi bőr és csak 2000 valamennyibe kerül.Hát én úgy örültem és anyum mondta,hogy akkor ő megveszi a csajoknak névnapjukra az első igazi cipőjüket.
Ha kell még valakinek,szóljon,nagyon szívesen mérek,postázok stb.
Van szandi,zárt cipő.írtó helyesek.Fehér,kék,rózsaszín,barna.Fotózok is ha kell :wink: :wink:
Vendég

Sotske! Szupi! Én lehet, hogy beneveznék két pár zártra köv hóban! Lemérem a csajok lábát. Á, vagy inkább szandira!
Vendég

Eszti! engem is érdekelne! Mikor tudnál majd képet dobni, meg pontos árat, méreteket? Engem is szandi érdekel...

zsuzska80
Szombathely

Maryska, ezt nem értem. A régi randa hasad feldobtad ide a nyilvánosba, az újat meg titokban körbeímélezed? :roll: :roll: :roll:
Dokiapunak egy kis ingyen reklám? :wink:

Kép
an°°di

Sotske

annyiért ingyen van az a cipő!

szanet

és ha csinálsz képeket dobd fel ide légyszi nyilvánosan, mert szerintem sokakat érdelkel :wink:

szanet

Esélytelen vagyok a reagálásra!
A képeket megnéztem és nagyon cukik mindenkié!

Marys!
Hogy bírod a gyerekek nélkül?pocak fottót kérek én is :benedekffysz@gmail.com

Pasi!
Boldog névnapot tegnapra!

TEgnap voltunk cipőnézőbe a gyerekekkel!Vettem nekik Salus cipőket,kintre,ami már nem bundás!Budaörsön a Baumax mellett van.No magamat is megleptem egy sholl-al!
Balumnak végre kibújt a 12.rágófoga!
Dóri már a 14. is kinyomta!
Ja és a legkirályabb,fél4-4 között keltek először a kölkök éjjel!Halleluja!!!!!!!!!!!!
Délelőtt ma takarítottam,holnap folyt.köv.!
Vendég

Csajok!
A helyzet az, hogy azt hiszem, én beszéltem le Maryskát, hogy ide feldobja a képet. Szerintem nagyon szép lett, én legalábbis pont olyat akarok, de egyetlen plasztikai sebész sem teszi fel a képeit, féltve őrzik, ugyanis miután nincs arc, lenyúják egymás munkájának a képeit :shock: :shock:
Arról nem is beszélve, hogy ez még nem a végeredmény. Most volt műtve, ödémás kicsit -bár szerintem ez a képen nem látszik- és még benne van a fonál!

xandra_73

Engem is érdekel a 2.000 Ft-os cipő!!!

xandra_73

Értem, Szandra, értem!
Akkor idevele: visnyei.andi@gmail.com :wink:

Kép
an°°di

Andi!
Jóban vagy a közös ismerősünkkel?
Húsvét körül jönnek,mi akkor talizunk velük!
Nem lenne kedvetek nektek is összefutni így hármas családdal?
Vendég

DRAGONFLY!
Fogzásnál lehet normális a híg széklet.Nekem a nagyfiamnak az első 8foga minden alkalommal egyhetes fosással( bocs :roll: ) és 3napos lázzal jött.Érts: mielőtt kibújt a fog,azelőtt történtek az említettek.
De a bizti kedvéért láthatná orvos is!!!!
Mindenestre sűr peluscsere,vastag krémezés (mert ez a fajta széklet nagyon csíp) és semmi székletlágyítós kaja.

Bocs,hogy nem reagálok más hsz-re!Ez a szemészet totál lefárasztott,muszály egyet aludnom a fiúkkal.

Kép

Kép
edit73

Megadta magát a poszívónk :(
Könnyű porszívót szeretnék és ötleteket várok, hol és milyet vegyek???
Köszönöm!

xandra_73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: