A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Andi Úgy 2 percre leakadtam a hsz-ednél a súlyoknál :D Mekkora súllyal születtek a csajok és hány cm-esek? Csak mert az én 4,5 hónapos csajaimat hétfőn 6830-nak és 6440-nek mértük :) Gyorsan előkaptam a füzetemet, hogy biztosan jól emlékszem-e :D Szóval biztosan nem lesznek kövér gyerekeid :D
(én meg úgy félek a Hévíztől, nehezen szánom rá magam, hogy emberek közé menjek :) Remélem nem rezelek be az utolsó pillanatban, aztán itthon maradunk :oops: )

Szandra ááááá... ezen vagy fél percig vinnyogtam. :lol: :lol: :lol:

Na, ezekkel a horror képekkel most jól elijesztettétek a zug-képnézegetőket :D És jól megcsináltátok a bevezető hangulatot Maryska képeinek :D
szamy

Dragonfly
Én almával/krumplival/husival szoktam a céklát adni.Lehet együtt,vagy külön-külön variálni őket,nekünk mindenhogy bejött,na meg a céklalé almalével,nagy favorit :wink: :wink: :wink: :wink:

Ma már nem leszek,meg lehet holnap de. sem,apának rengeteg melója van a gépen :? :? :? :?

Szandra
Még-még képet.Amúgy miért veszed le?

Petricsek
Megeszem ezt a békát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jóccaka mindenkinek!!!

Ja,csajaim újabban rákattantak a HIPP folyékony tápszerére.Ma mentem bevásárlókörútra,mivel már csak 1 üveggel maradt,hát persze,hogy épp most nem lehet kapni az egész városban :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Leghamarabb TALÁN szombaton lesz,köszi és addig????
Na tényleg lépek,mert kikapok :roll: :roll: :roll:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:51-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:52-kor.
davandi

Sziasztok

Zugolvasó jelentkezik. Rá jöttem, hogy a zugolvasás jobban megy, mint a fórumozás! Remélem, senkit nem bántok meg vele.
Szamy! Nem ijesztett el a zug képnézelődés SÖTT még képeket!

További szép napot nektek

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke

Visszaolvastam/néztem ám, gyerekek gyönyörűek!!!

Sári :P
Aliznak is göndörödik a haja, imádom!
Kicsit elfogult vagyok, enyém is az volt egész oviig... gyerekek meg szöghajúak... És bizony mi is közel álltunk az örökbefogadáshoz, már csak a tanfolyam hiányzott. Képzeld, mi azt mondtuk, ikreket is örökbe fogadunk. Hát, nem tudom, hány hét múlva postáztuk volna vissza őket, de a minima a válás lett volna, mert hogy Apa nem tűrné "más kölke" bőgését, az tutti :oops: :shock: 8) Azért szerintem kevés Apa van, aki úgy tudja szeretni az öribabát is, mint a saját spermáját... A nők mások ebben... szerintem...

Mit zagyváltok össze? Pasi Vandáé. Nekem csak hasfelmetsző kell :lol:

Egész pontosan az Alexander női változata az Alexandra. Köszönöm a köszöntéseket, május 18-án is kérek 8) 8) 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Csajok!
Az ikres/babavárós topik hol van?

xandra_73

Szandra: várandósság/2009 ikreket várunk szóval felettünk vannak :lol: :lol:
davandi

Köszönöm, Andi :D

xandra_73

Magammal nem levelezek :?
Jó éjt, reggel jövök a kávémmal 8)
Remélem, nem hajnalban :evil:

xandra_73

dragon! jol be kavartak a koltozessel, a poci nem produkal szinte semmit, faj neki es nagyon kis menyisegu kakit nyom ki nehezen :cry: :cry: etettem vele a barackot :roll: :roll:

davandi! meg nincs meg minden lelet, varjuk a fejlemenyeket, remelem minden ok lesz
en is akarok meg picurka babakat, az enyemektol ki van mindenem, Mattia mar bizti tobb mint 8 kg :shock: pedig kisebbek :roll: :roll:

rebe! elvezd az ejszakakat :D :D olelni valok :D :D

szandra! el ajulok :lol: :lol: :lol: tenyleg sebesz babak :lol: :lol: :lol:

davandi! olyan bajasok meg "veresen" is :lol: :lol: :lol: :lol:

petri! szerintem Zsombi az igazi "gyilkos" mert o nem vigyorog hozza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a keglit el vittek mar???

vanda! sajnos fuldogo meg nalunk is kel es nem is eleg, pl ma :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

csajok! nektek tenyleg kamu gyereitek vannak, ha anyi topikot olvastok, vagy meg irtok is, nekem ez is eleg nagy munka :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

binyek főtörzs: nem teccik táblicsku.....hova tűnt belőle a vizespóló szépségverseny??????
én ma gyakoroltam rá zugban....amikor vittem rékát fürdeni, ő meg végigpisilt, de olyan mennyiségben, hogy még a lábszáramon is folyt.....
1szálpasi

pasi! akkor te is meg vagy keresztelve :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Jaj reggel még olvastam, aztán nem voltam itthon.most meg annyira kész vagyok, h már nincs is erőm :(
nagyon szar napom volt......és pont a névnapomon :lol: -köszi a köszöntéseket!
anyám elcseszte a kinézett Marco kocsimat.nem ment, vagy nem telefonált a csajnak, a csaj meg kiakadt...ááá nem tudom mi volt, a lényeg, hogy most nincs kocsi.és már nem is találok most hazsnáltan. :evil: :twisted: :cry: :( ráadásul ez a csaj ikresen van fent.na most ha oda írok, hogy keresek ilyen kocsit akkor attól tartok majd megírja, milyen egy megbízhatatlan alk vagyok stb.pedig tényleg nem én tehetek róla, h anyával nem tudták elintézni :(
férjemnek írtam nézze meg No-ban, de sztem leghamarabb hétfőn tudja.és biztos egy vagyonba kerül az új.komolyna mindjárt felrobbanok.
ja és még jöttek apámék, és elmentem Dm-be.7 re értem haaz.erre mit látok? gyererkek kezében babapiskóta, kaja előtt 20 perccel :evil: mondom ezt nem kéne, m nem fognak vacsizni, és akkor majd fölkelnek stb....errre még én vagyok a hülye sztük.
meg még volt egy-két beszólás..... :cry: :cry: :evil: :cry:
nagyon magam alatt vagyok.
bocs ezért a hosszú kiakadásért.de már jobb, h leírtam

szanet

http://www.marco4bb.com/index.php?id=13 ... ticle=1192

itt van a hőn áhított kocsim.
légyszi segítsen valaki, aki beszél kicsit német :D
szeretném megtudni mennyibe kerül, de nem tudok keresni olyan oldalt, ahol ár is van a kocsihoz.vagy esetleg olyan boltot Magdeburgban, ahol árulnak ilyet.
előre is köszi!

szanet

móni: ez már nem az első eset:)
1szálpasi

Pasi

amikor engem először lepisilt vmelyik lánycim, az ölemben ült és azt hittem egy másodpercig, hogy én pisiltem be :roll:

szanet

az se rossz:)
1szálpasi

szanet! de 1es kocsit keresel, maskulonben en nemetbul csak anyit hogy ICHT LIEBEDICK (nem is tom ha igy irjak) sajnalom a napodat

Kép

demoniq13

Móni
ez nem egyes kocsi.egymás mögött van a két ülés

szanet

szep almokat mindenkinek

Kép

demoniq13

Szanet: nem tudok mit mondani, nagyon sajnálom, nekem is van amikor minden összejön egy napra. Nem tudsz a csajjal beszélni? Mondjuk azért még várhatott volna max. egy napot, vagy felhívhatta volna anyukádat gondolom tudta a számát, mert tényleg bárkinek bármi közbejöhet :twisted: :twisted:

Anny: Te hogy állsz babakocsi ügyileg???

Szóval én már többször mondtam hogy nekem kislányaim vannak :roll: Nagyon lassan gyarapodtak egészen idáig, de ők koraszülöttek, szóval még 7 hetet le kell vonni tőlük hogy a korrigált életkorukat megkapjuk. Úgy is kis súlyúak lennének, de ez van. Lassabban növik ki a ruhákat :lol: :lol: Nagyon kemény székletproblémájuk volt, semmi nem használt, volt hogy egy hétig se volt székletük, akármit adtam nekik. Irtó kemény időszak volt részemről, mert sajnáltam őket, a kúpra nem akartam rászoktatni, minden orvos, védőnő mást mondott...... Decemberben kaptak rá gyógyszert amit a mai napig szednek igaz már kevesebbet, meg akkor kellett elkezdenünk a hozzátáplálást is és ezek összevetve használtak. Ahogy jobban beindult az anyagcseréjük többet bírtak enni. Most itt tartunk. Volt olyan hét is amikor Pepe egyáltalán nem hízott :twisted: Ennyi röviden karcsúságunk története, és ezért nyeglettek sokáig még minden fele, igaz mostmár kezdenek stabilabbak lenni, meg mostmár a babakocsit is kezdem feljebb emelni nekik. Egyre ügyesebbek és remélem gyorsan utolérik majd kortársaikat legalább a mozgásfejlődésben, ha már súlyban egyelőre nem is. Bocs a magyarázkodásért, csak mindenki most kezd meglepődni a súlyukon gondoltam inkább leírom, minthogy azt higgyétek kamugyerekek és csak kitalálom az adatokat :lol: :lol: van aki nagyot hazudik, van aki kicsit, de én az igazat mondom :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.18 22:17-kor.
davandi

Szandra!
Levi 71 cm, Léna 66 cm. Méééég nem olyan dagik, de ha ez így folytatódik... :roll: 8) Márkó azért hosszabb. Igen, a gond, h Levi nem bírja el magát, gondolom Nálatok is így van. Nálunk is így néztek ki cékla után! A fiúk szeretik? Enyémeknek nem nagyon jött be. :?
Kép

Szanet! Tündérkék!! Boldog névnapot! Kellett pár perc, mire megtaláltam a hátsó ülést! :roll:

Edit! Naggggyon kemény éjszaka!! 8) Nagyon szép srácaid vannak! Tom, h ezt nagyfiúkra már nem mondják, de akkor is!

Eszti! Vanda! Nagyon aranyosak!! Dani tiszta pasi!

Lili! Tényleg egyáltalán nem dagik, nagyon "husikák"!!

Rebe! Milyen frankó kis járgányaitok vannak! Jó a HK-s cipellő!

Davandi! Ne magyarázkodj, hiszünk Neked! :D Megerősödnek a csajok, aztán csak lesel utánuk!!! :lol:

Pasi! Neked is boldog névnapot!

Kép
riddencs

Szanet,
sajnos nem tudok németül, de csak kidob a Google több oldalt, ha rákeresel, és csak van ár is feltüntetve az egyiken, nem? Az meg ne izgasson, mit mondana rólad a csaj, különben is, meg is írhatod neki, hogy véletlenül sült el máshogy a dolog, mint ahogy tervezted.

Szandra,
én is jót nevettem ezeken a képeken, nagyon viccesre sikerültek :lol:
Én is göndör voltam egészen sokáig, még felnőtten is. Én nem tudom, mi történhetett, de tökre kiegyenesedett. Hú, nehéz döntés lett volna azért ez az örökbefogadás, az biztos. Fiúk rosszabbul viselik, bár néha én is úgy éreztem ahogy Tonti egyszer találóan fogalmazott "most nem tudom, őket dobjam ki az ablakon vagy én ugorjak ki".

Amúgy szerintetek az normális, hogy még így 15 hósan is, ha elmegyünk valahova, biztos hogy lesz sírás? Olyan kiszámíthatatlanok, egyik percben vidáman kurjantgatnak a Deichmanban a rajzfilmet nézve, másik pillanatban elsírják magukat. Biztos azért lehet, mert marhára keveset mozdultam ki velük emberek közé. Remélem hamar megszokják majd ha most elkezdem...

Petri,
kiscsávón meg még nagyobbat röhögtem ahogy ott terpeszkedik :lol: :lol:

Cékla: én egyben beteszem a sütőbe, majd mikor megpuhult és kihűlt, meghámozom, és felkarikázom. De míg nem ettek darabosat, botmixeltem. Akár magában is csemege.

KépKép
lili73

Köszi Riddencs :lol: :lol: egyébként szerintem nálatok is ha elkezdenek mászni, meg menni, majd nem híznak ennyire, ledolgozzák a felesleget :lol: :lol:
Jó a Te céklás képed is, de neked is csak egy babód van, a másikat a szomszédból szoktad kölcsönkérni? :lol: :lol: az előke se olyan, szóval gyanús :roll: :roll:
nálunk akkor kezdték jobban enni a céklát mikor egy almát is tettem bele párolva.
davandi

Lilli: én még alufóliába is becsomagolom úgy sütöm a sütőben és nagyon jól megpuhul.
davandi

Davandi,
én csak azért nem, mert nincs itthon alufóliám :D

CCakát!

KépKép
lili73

Jaj Riddencs, majd ledolgozzák a kis husipárnákat :) enyémek kb 10 kilósak.vagyis szetm Janka már 11 felé közelít és kb 70-72 centisek.

Lili
igaz nekem még csak 12 hónaposak, de van olyan , h sírnak.mondjuk nem sokszor.

én szinte minden nap lemegyek velük, pedig nagyon fárasztó egyedül....na, mondjátok már, hogy egy hős vagyok! 8) :lol:

szanet

és köszi , hogy együttéreztek :)

Davandi
sajnos van egy olyan érzésem, hogy anya is hibás ebben.szval ismerem.és nem akart ős rosszat, csak hát aki nem túl rugalmas, az zokon veszi pl, h telefonál, h ő akkor most menne.persze ha nem jó akkor nem haargszik meg, megy máskor, csak ilyen szval már nem firtatom ezt.ennyi.nincs kocsi :(

szanet

Szanet: hős vagy :lol: :lol: :lol: DE TÉNYLEG
Én mikor éjszakánként egyedül vagyok velük az is kemény, a hosszú nappalokról nem is beszélve.

Megyek, mert idefagytam, bebújok a jó meleg puha ágyba :lol:
Jó éccakát!!!
davandi

Szanet! Hős vagy!!! Mint Anny és mindenki, aki ezt egyedül csinálja!!!

Davandi! Én kézben etetek, így nincs nyúlkálás és szalvétával törlök. Tudom, h kell nekik is a kajában taperolniuk, de majd......még nem szántam rá magam, h minden tiszta kaja legyen. :roll: Ja, a másikat mindig lelopom, bár tiszta apja...ezek szerint apa külön utakon is járt?? :wink:

Teszek pár képet!

Kép
riddencs

Szanet,
hős vagy! De lemenni én is lemegyek velük mindennap, csak emberek közé nem nagyon vittem őket eddig (mi nem a belvárosban lakunk, autózni kell). Nem sokat? Az mit jelent? Ha közel megy egy idegen vagy megérinti őket, az enyémek akkor is elsírják magukat. De tán ez normális bizalmatlanság még ebben a korban. Nem tudom...
Na, tényleg ccakát!

KépKép
lili73

így játszanak együtt:
Kép

persze a felállás/fekvés ált. ez:
Kép

Léna mindent kipakol:
Kép

aztán pankrációztak, nem teljesen egyenlő esélyekkel:
Kép

végül levezették a nap fáradalmait kis esti tornával:
Kép

Kép
riddencs

hali! jövökmegyek, bekukkantok! 8)

Davandi
Súlyokat nálunk is mindig szóvá tették, oszt mégsincs semmi bajuk :wink: … de hát nekik meg ez a dolguk. Bandita nem kamu, nem a szomszédé, nem a postásé, nem a kukásé, hanem az enyém! :lol:

Móni
Miket esztek? Pici olivaolajat teszel bele? Az garantált fosatószer. :oops:
Kéglit elvitték, szerződést pénteken írjuk alá! JUHÉ :lol:

SzaniSanyi :cry:
Ne keseregj! Csajnak nem tudsz írni sűrű bocsánatkérések közepette????
Nem akarlak mégjobban elkeseríteni, de keresgéltem a neten és csak ausztráliában találtam egy internetes oldalt (azért még megpróbálom megnézni. A saját honlapjukon sajna nem találtam bolthálózatot, csak egy kínai leányvállalatot, de az se jobb!) :lol:
http://www.babydaze.com.au/buy_online
esetleg Anglia: http://www.2became4.com/MARCO-Sky-L-Tan ... chair.aspx

ridi
a tornás tetszett a legjobban! Jól nyomják! :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Szép jó reggelt!

Reggeli szekció? vagy túl reggel van? :)
Jók a céklásképek, nekünk is van.
DM Babayloves tápszert nem lehet itt kapni!!! Pedig elfogyott. Melyik olcsó még? én nem vényköteles?

csak ámulok és bámulok mekkora súlyok vannak! mi 14 hósan 9300 és 9400 g-ok voltak. akkor csatlakoznék Banikához, hogy törpéket nevelek. Vagy már lehet ők is le előztek .. :roll:

Szanet, sanjálom a napod, még nézz szét a teszveszen hátha lesz. vagy a babaszobán mintha ott is láttam volna.
A teszveszen van fenn egy esprit, hátha valakit érdekel.

Lili! mekkora babák!! tényleg olyan nagynak tünnek a fényképen.
Fanni cica haja is göndörödik. nem vágod le Alíz haját elől ? lassan a szemébe ér neki :) vagy egy kis copfi? :)

Ridi! tök cukik!!

Meg mindenkié!!!

Én is dobok párat!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

bocsi egy kicsit sok lett :oops:

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,
nagyon édesek! Látom a sárga folt a homlokon nálatok is megszokott :lol:
De, de, épp tegnap lefektetéskor gondoltam rá, hogy le kell vágnom a frufruból, úgyhogy ma megejtem. Egyszer már vágtam...

KépKép
lili73

Mindjárt visszaolvasok, de itthoni címlaphír, Milcsimnek van 2 foga :shock: Ma reggel ráharapott az ujjamra és fájt! Benézek és ott virít a 2 alsó fogacska. Mindezt hiszti nélkül :roll: Nagyon büszke vagyok az elsőszülöttre most :oops: 8)

xandra_73

Szandra, Zsuzska!
Jó reggelt!
Gratula a foghoz.
Ittam kávét, nem használ...

Szandra!
Remélem, nem vetted komolyan, hogy Pasit veled ugratom. Most a munkahelyen iscsajozik, van két gyakornokuk... :lol:
vovanda

Szandra
Gratula Milcsinek a fogacskákhoz :lol: :lol: :lol: :lol:

Rebe
Cd evés nálunk is menő (lenne),de én nem hagyom :roll: :roll:

Zsuzska
Szépek vagytok!
Vendég

Jó reggelt!

Céklás képek szuperek!
Enyém lányok kicsinek imádták most nem eszik meg :shock:

Riddencs képei is szuperek!

Zsuzska gyerkőcök édesek!

Rebe csajaid tündériek, már meglestem őket a másikon is. Cd rámolás nálunk is sláger rágni nem merem hagyni, félek, hogy elvágja a szájukat (paramama)

Szandra, gratula a foghoz és a csendes fogzáshoz!

Szanet, sajnálom vacak napodat. Szerintem is próbálj meg beszélni a csajjal, hátha megértő lesz...

Tegnap DM-ben voltunk pelusért, április végéig adnak még pontot, május 31ig lehet beváltani, aztán kártya lesz és arra teszik a pontokat. Rendes volt a csaj, mert ugye beváltáskor csak egy pont jár, én meg kaptam kilencet + volt itthon öt, így még április végéig összejön egy füzetem
:wink:

Hozzánk ma jön a gógytornász, előre rettegek :? délután meg a kis barátnő az utcából :lol:

Almáspitét Andi is szokott sütni! Pont azon gondolkodtam, hogy délutánra azt készítek a vendégeknek.

Petri, gratula az eladáshoz!

Szép napot, alvásidőben jövök majd.

Judit

jucicuki

Jo reggelt csajok,

Szandra, GRATULA A FOGAKHOZ!!!!!!!! Tenyleg nagyon kis hos Milcsi!

Zsuzska, edik a kepek! Nekem a szabadulos a kedvencem, meg amelyiken Fanni szet akarja fesziteni a racsokat :lol: :lol: :lol:

Riddencs, latom nalatok nouralom van :lol: :lol: helyes :wink:

Koszi a ceklas tippeket! Asszem en is megsutom egyben, aztan kitalalom mit rakjak bele. Paradicsomot mikortol ajanljak otthon? Talaltam egy cekla-sult paradicsom-fokhagyma recit, itt azt mar lehet adni tok koran, en meg nem vagyok biztos benne......

Szanett le a kalappal elotted!!!! De komolyan!!!! En 12 hetig csinaltam, amig Apa ejszakai melozott, ugyhogy tudom mirol beszelsz......... Nemettanulas hogy megy? Megneztem az angliai weboldalt, ha jo neked az ar, es hamar kiszallitjak, akkor esetleg mi is el tudjuk neked vinni, amikor koltozunk.......

Ott talaltam ezt is..... http://www.2became4.com/baby-dream-machine.aspx :lol: :lol: :lol: :lol:

dragonfly

[quote="napsugáreperke"]S írta:napsugáreperkeziasztok

Zugolvasó jelentkezik. Rá jöttem, hogy a zugolvasás jobban megy, mint a fórumozás! Remélem, senkit nem bántok meg vele.

További szép napot nektek

Csatlakoznék az előttem szólóhoz :)
A jelenléti ívet aláírom, itt vagyok, de egyelőre csak olvasok.
Babák gyönyörűek :)
jennyke35

Szanet: Nem tudja valamelyikünk leboltolni helyetted a babakocsit? Úgy értem te utalsz vagy valami, aki meg közel lakik a kocsihoz az átveszi, majd eljuttatja hozzád. Vagy hülyeség? De veszteni nem vesztes semmit akkor sem, ha esetleg rákérdezel az ikreseken. Azt mondod, hogy félreértés történt...esetleg...hülyeség? :oops: :oops:
Bocsi,ha volt már ilyenről szó. Az első kávénál csak átlósan tudok olvasni :wink:
Vendég

Sziasztok!
ööööööö...milyen jelenléti ív? :roll: :lol: nagyon jók a fotók,rakjatok sokat!!! :D
Vendég

Davandi: Babakocsimmal a helyzet röviden. Barátnőmnek mondtam, hogy majd 7 ezer forint, ha vonattal lemegyek Gyulára. Ő mondta, hogy majd ő levisz kocsival,és az tuti nincs annyi. Hát valóban nem annyi, mert több mint 8 ezer!!! :shock: Tudom, hogy igaza van, ha kiszámoljuk a benzinpénzt/kilómétert, de nem azért vettem olcsó kocsit, hogy aztán annyit fizessek az útra, hogy abból már drága kocsi is kitellett volna :? :roll: És mikor mondtam neki,hogy bocsi, de akkor sztornó, sztem még meg is sértődött. Elég ingerülten beszélt a telefonba...
Most megbeszéltem az anyukával, hogy megpróbálja föladni egy Bp-re tartó buszra. Tegnap délutánra ígérte az infót, de még nem jelentkezett. Ha nem megy így, akkor a nagynéném lemegy (ő már ingyen utazik), és felrakatja a buszra, én meg a Nápligetnél leveszem róla.
Vendég

Gergő akarja szétszedni a rácsot :)

Juci! most akkor március 31-ig lehet beváltni nem?
Én is megyek ma, de egy máikba ahol van tápszer is. nekem is ven kettő tele.

Anny! Miért nem adja fel postán?? 2 ezer Ft kb!! én így küldtem el az enyém, és így is vettem.

Köszi a dics-dicst :)

Fanni! Grtaula a két foghoz Milcsinek :)

Lili! nálunk tiszta kék zöldek! Hajvágás? Mi 0-sal szoktuk :)

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt!

csak gyorsban,mert marci itt nyafog rajtam.Megyek vele a szemészetre.

Lilli73!
Ez a sírás genetikai is!Az enyémeket (Marcit és Benit) még mindig szó szerint úgy kell behúzkofni (vagy kézbe felvenni),ha számukra ismeretlen helyre megyünk.Sőt!Ha idegen jön hozzánk,akkor is elbújnak.Igaz,már nem sírnak,de egyfajta félsz még mindig látszik rajutk,ha ismeretlen helyre megyünk vagy ismeretlen ember lép az életterükbe.
Sőt!!! Az oviban is irtó "barátságtalanok" hetekig nem voltak hajlandóak semmilyen foglalkozásba beállni,mert nem tudták mi fog történni (ma is van ilyen).Amikor már megtanulták,mit jelent pl a festés (pedig itthon is szoktunk,csak más rituálé szerint),akkor beálltak.
Oli ellenben teljesen más!!!Mindig minden ismeretlent szívesen felfedez, vidáman szóba áll bárki ismeretlennel utcán,boltban,orvosnál stb.
Pedig hidd el egyformán neveltem mindhármat! :wink: Egy dolgot tehetsz: elfogadod,hogy ilyenek!Mindig el kell mondani nekik,hova mentek és mi fog történni.Akár többször is!és azt is el kell tudni fogadni,hogy nekik több idő kell a feloldódáshoz!Illetve hogy pl az ilyen gyerekekkel nagyon nehéz vásárolni!(főleg ha nekik vásárolysz és muszály,hogy ott legyenek)

Kép

Kép
edit73

Lili: Nekem mindenkivel barátságosak, és nyüszi csak akkor van, ha valami nem tetszik neki. Unatkoznak, vagy melegük van a boltban, vagy ilyesmi. Én sem vittem őket eddig emberek közé, csak sétáltunk, de ők vigyorognak,vagy csak néznek. Nem sírnak amiatt, hogy ránkmásznak a nyanyák az utcán. :lol: :roll: :wink:
És ebben a játsziban is halál jól elvannak. Nem játszanak együtt, és velem se nagyon foglalkoznak. Persze azért szemmel tartanak, de amúgy le vagyok ejtve :lol:
Vendég

Anny: először is az este jutott eszembe, hogy neked is nagy tisztelet jár mert Te is egyedül vagy az ikrekkel+apa is rátesz a lapátra, de már nem volt erőm újra felkelni, reggel meg most értem ide :oops: :oops: SZÓVAL TE IS HŐS VAGY!!!
Babakocsi: azért barátnőd is elgondolkozhatott volna, hogy nem véletlenül keresel olcsó babakocsit. 8 ezer Ft még nekem is sok lenne most autókázásra kiadni, pedig nálunk apa is keres. Nem értem mit kell ezen megsértődni :roll: :roll:
Babakocsis anyuka meg reagálhatna gyorsabban a dolgokra hogy végre tényleg legyetek túl rajta. Azért írd meg ha van valami fejlemény.
Mindjárt hozom a kávém és visszaolvasok csak most Anny miatt rohantam :oops:
davandi

Csajok!

Normalis ilyenkor, hogy minden kaja utan van kaki? Eleg hig, es jooooo sok (meg budi)....
amugy semmi bajuk, esznek, rotyognek, jatszanak, ejjel sokat felsirnak, gondolom a foguk, lehet attol is???? Mikor kezdjek aggodni??? Ma azert megprobalok benezni a vedonokhoz, de altalaban nem sok ujat tudok meg toluk.... :?

Ja, akartam meg irni, hogy Sari, szerintem jo 5let volt a cipokerdest koivesezni, igy legalabb mire mi kicsibabasok odakerulunk, tudjuk mi a dorges! Sot meg egy jo kis kiarusitast is kifoghatunk addig :wink: en ezert is lelkesen jegyzeteltem :wink: :D

dragonfly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: