A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:01-kor.
hékás

sziasztok!!

tegnap este a lagzin kezdett elmenni a nyákdugóm, azóta is néha jön egy adag barnaság, gondolom az lehet..
aztán vannak rendesen görcseim csak van hogy negyed óránként, van, hogy 22-26 percenként 45-az utolsó kettő 60 másodperces volt. NEM tudom bocsi, hogy kinek voltak napokig jóslók, csak azt szeretném megkérdezni, mennyire voltak rendszertelenek.Olyanra gondolok, hogy pl. volt olyan hogy 1 óráig nem jelentkeztek vagy ilyesmi. Most nemtudom mi van, ha egyszer jönnek, akkor mért nem rendszeresek? vagy így is lesz valami? MOst pl. 10 percre jött egy majdnem 60 másodperces.
Írjon valaki!!

Kép
Kép
eyi

Eyi:szerintem az már nem josló,de ez az én véleményem...azért 10 percre 60 másodperces az szerintem már igazi fájás!
Véleményem szerint te is mész......

Rólam...este csak nem bírtam ki bementem 11-kor egy ctg-re...azzal,hogy egész nap lusta a béby...erre ott azért voltam egy órát a gépen mert hiperaktív volt!!
Várták,hogy megáljon egy percre...jaaaaaaj de jó lesz,hogy vége lesz!!!!!
Most pakolom a cuccokat...reggel 5-kor indulás.
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 09:57-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 09:58-kor.
pironya

kösz bari, nemtudom hol vannak a többiek, mindenesetre neked jó legalább tudod, hogy holnap már a kezedben lehet a kicsi.

véres darabkák egy komoly összehúzódás után?Csak azért nem értem, mert ezelőtt is 29 percre jött, most is 20 ra, szóval nem rendszeres, de elég kemény..
Csak ne lennék ilyen fáradt..

Kép
Kép
eyi

Sziasztok,

Hát, tegnap én is keményedtem, mint az állat, kb. 10-15 percenként, de fájni nem fájt, ezért nem kezdtem el összeszedelőzködni. Én a vihar számlájára írom, amilyen paragép vagyok, biztos attól voltam feszült.

Bari, ezt is kibekkelted, látod? Most már tök jó lesz minden, odabent állandó felügyelet alatt leszel, és az azért biztosan megnyugtató! Holnap pedig végre meglátod, hogy alaptalanok voltak az aggodalmaid :)

Kép
elan

Pironya ez aranyos volt!!
Hááát mások nevében nem beszélhetek de ÉN BIZTOS,hogy fogok neked írni ha megszültél és 100000 szer fogok gratulálni ha kell mindenki helyett!!!!!!!!!!!!

Eyi:csak ismételni tudom magamat...szerintem ma megszülsz!!
Idő ittvan minden ok!!! :wink:

18 baba?????Nem is számoltam!!
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 09:58-kor.
pironya

Eyi: csak nem??? Dokiddal már beszéltél???

Pironya: szeretném én is kivárni a sorom, itt veled. Majd gratulálunk egymásnak. :wink: :wink: :wink:
Különben addigra a többiek is visszaszoknak, mert a babájuk már engedni fogja. (remélem)
bszilvi25

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 09:59-kor.
pironya

Én nem örülnék ha 500 grammot hizna addig. A 4D genesisben azt mondta a nő, hogy 3200-3300 grammal fog megszületni ha időben jön. (2008.03.20-án mondták hogy a 40. hétnél lenne 3100 gramm) - nekem nagyon tetszik, hogy nincs a mérésük alapján ilyen 1 kilós eltérés... (szerintem ők nagyon jók - kérték is hogy írjunk egy sms-t ha a kicsi megszületik, és azt is hogy mennyivel)
állitólag valakinél 15 grammot tévedtek. :o :o :o :o
bszilvi25

Én meg 4300gr-osat szeretnék!!Makk egészségesen!!
De ez sajnos nem kívánságműsor! :twisted:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 09:59-kor.
pironya

Piri hát igen...az tuti,hogy a császárosoknak egyszerűbb az élet :lol:
Megkapják szenvedés nélkül fájdalommentesen amiért ti órákat szenvedtek :(
Vendég

Én is azt akartam írni, amit Pironya!!!
Császárnál nekem is mindegy lenne, hogy 3 kiló vagy 4,5 de igy nem!! 8)
bszilvi25

Vicces, de én még mindig nem érzem erre felkészülve magam :oops: :oops: :oops: :oops:
bszilvi25

dokival még nem beszéltem, de nemsokára

Kép
Kép
eyi

Eiy:drukkolok neked,hogy minden ok legyen...de én nagyon valószínünek tartom,hogy menned kéne...
Melike is így kezdte...meg Kriszti is :lol:
De ha jól visszagondolok Gigi és a többiek is :lol:

Amúgy valahonnan azt halottam,hogy nem sokkal nehezebb megszülni egy nagyobbacska bébit...mert a fej mérete a mérvadó...ha az kint van akkor már a teste kicsusszan akkor is ha egy kicsit hurka gyurka :lol:
Vendég

Hékás!

Mi is cumisüvegezünk!
Nekem a kórházban 40-50 ml-t adtak neki egy evésre.Most 60-70 ml-nél tartunk,de tegnap úgy vettem észre,hogy ezt egy picit növelni kellene,mert hamarabb megéhezik.
Egyébként 4 óránként eszünk (néha 5) ,és ezt simán végigalussza.
Néha már azon aggódom,hogy túl sokat alszik... :roll:
Igazán sírni még nem hallottuk!Éjszaka 1x ébred. (ma kétszer keltünk)

Engem az zavar nagyon,hogy az utóbbi 3 napon nem volt széklete.
Ma reggelre sikerült,de az olyan kemény volt,mint a gyurma...bocs :oops:

Babások!
Ez nálatok is előfordul?

Kép
orsitigris

Drukkolok nagyon EYI-nek meg BÁRÁNY-nak!
++++++++++++++++++++++++

Mihamarabbi egészséges babákat,és gyors könnyű szülést kívánok!!!!!!!!!!!!

Bárány!
Beszéltünk korábban a császárokról,hogy kinek milyen nehéz volt stb.
El kell ismernem,nekem ez a mostani sokkal könyebb volt,mint 8 évvel ezelőtt.Fontos hamar felkelni (mondjuk én 10 órán keresztül fel sem emelhettem a fejem a spinális érzéstelenítés miatt),és másnap már tök egyedül felkeltem,és mindent csináltam.Szóval nem volt vészes!

Ha van lehetőségetek kipróbálni a császármetszést spinális érzéstelenítésben,feltétlenül próbáljátok ki.
Nekem hatalmas élmény volt,amikor kivették a babát,és a magzatmázas fenekét odatették az arcomhoz!!!!!!!!
Nagyon megható,felemelő pillanat....

Kép
orsitigris

Orsi nekem az előző kettő is spinál volt és ez is az lesz!
De az utolsó emlékképem ahogy hullámzik a hasam és veszik ki a babát...utánna elaludtam és csak az örzőben ébredtem...és már föl is kelhettrem azonnal...úgyhogy elég sokat alhattam!!

Te mindvégig magadnál voltál???? :shock:

Ja és nagyon kössz a drukkokat!!! :lol:
Vendég

18 óra múlva indulunk a jorházba :x

Most megyek az auchanba..még nincs domesztosz törlőkendőm,tena betétem,kézmosó,meg kell vennem streptilst mert a kisfiam megint túlzásba esett a fagyizással :twisted:
Vendég

Bárány!
Amikor kivették a babát,onnantól iszonyú álmosság tört rám.
Nagyon erősen próbáltam koncentrálni,hogy el ne aludjak.
Amikor elvették a fejem elől a lepedőt,akkor már nem volt gond.
Én inkább légszomjjal küzdöttem,szóltam is az aneszteziológusnak.
De ő azt mondta,minden rendben,jó az oxigén-szaturációm,tudod,mint a Vészhelyzetben...

Kép
orsitigris

[quote="bárány"]P írta:bárányiri hát igen...az tuti,hogy a császárosoknak egyszerűbb az élet :lol:
Megkapják szenvedés nélkül fájdalommentesen amiért ti órákat szenvedtek :(

Hát Bari,én ezzel a kijelentéseddel vitába szállnék... :shock: :wink:
szenvedés nélkül fájdalommentesen .......DE JÓ IS LETT VOLNA.....
Vendég

Na sikerült visszaolvasnom!!!!

EYI!
Én a helyedben indulnék a kórházba szép lassan....(bár amikorra ezt írom,már lehet,hogy úton vagy!!!! :wink:

PIRONYA!
Amikor visszatartották Zoét,hogy még maradjon bent,mi is azon "paráztunk" a párommal,hogy soha nem fog megszületni,de karácsonykor a fa alatt csak ott lesz már :wink: :lol:
És én is fogok gratulálni ha megszülsz :wink:

BARI!
Akkor Te is babázol már holnap vagy csak be kell feküdnöd????5 órakkor indultok???jó korán!Itt az adott napon 8 ra kellett volna mennem,hogy felvegyenek az osztályra...

Holnap kezdeném a 39.hetet...Most láttam,hogy még kapom a freemailemre a várandós naptárat :shock: (kicsit elcsúszva a 37. heti jött meg most!!! :lol: )
Olyan furi,hogy 1 hónaposak leszünk akkor,amikorra kivoltam írva... :D
Vendég

Orsi!
Nekünk majdnem minden tisztábatételkor van széklet,sajna nem tudok segíteni... :roll:
Vendég

Csiri holnap műtenek!!
6-ra ott kell lenni és akkor adják a beöntést,meg az infulziót...utánna nem tudom pontosan hány órakor lesz műtét.

Jaaj izgulok!!!
De nem a műtét miatt..csak a béby miatt ,hogy nagyon rendben legyen minden.
Mostmár mást se csinálok mint figyelem a hasam minden rezdülését
Vendég

sziasztok!

Gyors bekukk:

Bari: nagy drukk holnapra! Nagyon jól kihúztad idáig!

Lányok: mindenkinek gratulálok, aki megszült, és mindenkinek drukkolok aki még nem!

Majd teszek fel képet én is! Csak egyenlőre még sok időm nem volt!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostmár mást se csinálok mint figyelem a hasam minden rezdülését

EDDIG SEM TETTÉL MÁST!!!! :lol: :wink:
De jó!Akkor holnap kapjuk a hírt!!!!IZGI!!!!

Én totál kész vagyok!!!!Zoém állandóan nyöszög,még álmában is....nem sír,hanem magában nyöszög....nem tudok nagyon pihenni és aludni sem....
Lehet,hogy ez a front vagy valami olyat ehettem ami zavarja....remélem,hogy csak átmeneti állapot,mert nem sokáig tudok 1,5 óra éjszakai össz alvással müködni... :cry:
Vendég

Csiri: hogy vagytok? Éjszaka mennyire alszotok?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri tényleg nem csináltam mást :oops:
Ne cikizz tudom,hogy kattant vagyok :oops:

Én még soha nem szoptattam .Ennyire oda kell figyelni a kajára?
Vajon mi kínozza meg Zoét??

Giginek,fogok írni smst,hogy mi volt...
Este anyu rak képeket.
És megkértem Gigit,hogy valami ari vonalzót majd gyártson :lol:

Most megyek a fodrászhoz beszárittatom a hárémat!
Utánna szindi pedikűrössé változik és rendbe teszi a lábamat.
Vendég

És elfogyazstom az utolsó ebédemet...amit délig kelett volna :oops:
Vendég

Andóca!
Gratu Neked is!!!! :wink:

Lányok!
amint leírtam a nyöszit,utána bementem,hogy motmár valamit tennem kell...és ahogy kiemeltem az ágyból,telefo..ta a pelust kétszer is!!!!EZ VOLT A PROBLÉMA!!!!NADE TEGNAP ESTE ÓTA????? :shock: :shock: :shock:
És rögtön csináltam fotót is!!!!
A másodikon olyan mintha mosolyogna.... :wink: (pedig nem)...
ÉS HURKÁSODIK A COMBUNK!!!!! :lol: 8)

Más egyre többet nézelödik...
Kép

És a "mosolyszerű" csak nektek :wink:
Kép
Vendég

BARI!!!!
A hajad mindenképp legyen rendbe,az fontos!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Csiri nagyon szép a Kis Zoé...és tényleg sokat nőtt.
Szerintem egy kakitól simán nyöszöghetett tegnap óta...egy fiú nem csak nyöszög ordít is :lol:
Nagyon szép ruhái vannak :wink:
Vendég

Eyi, ez egyre izgisebb, várjuk a híreket :)

Orsi, nekem is programcsászár lesz, spinális érzéstelenítéssel. Én csak remélem, hogy tudok majd aludni, mert 12 órát lehúzni fejemelés nélkül...

Tényleg, császár után mikor adják először oda a babát, hogy megpróbáljon szopni?

A Jánosban a szülésfelkészítőn azt mondta a szülésznő, hogy a császárosok nem kapnak beöntést. De látom, hogy ez kórházanként változó... hát kiváncsi leszek, hogy adnak-e mégis.

Kép
elan

Bari! Én már lehet,hogy jobban kíváncsi vagyok a kisfiadra,mint Te magad!!!!
De jó lesz neked holnap már!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(és utána már más lesz a para,minthogy mozog-e eleget :wink: :wink: :wink: )
NE HARI,DE EZZEL MÉG SOKÁIG FOGLAK HÚZNI.... :wink: 8) )
Mert tuti,ha otthon lesztek az lesz a baj,hogy sokat lesz fent.... :wink: :shock:
Vendég

Elan!
Én sem kaptam beöntést és én mozgathattam a fejemet is,sőt még párnát is raktak alá vagy kettőt...Engem 4 kor csasziztak és az este 9-es szoptatásra már meg is kaptam a bébimet,bár akkor még nem sokat tudtam vele kezdeni,mert ment az infúzió,kicsit korlátozott volt a mozgásom és másnap délben már magamtól keltem fel az ágyból és a katéter kivétele után mentem vécére...
A szívószálat ne felejtsd el és,hogy innivalót rakjanak kézközelbe,mert ha a nővérke nincs ott,akkor szomjanhalsz....(legalábbis itt Egerben :wink: )
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:01-kor.
hékás

Csajok én kapok beöntést!!!
Még be is mutatkozott pénteken egy fiatal kis szülésznő..kezett nyujtott és közölte:én fogom adni a beöntést,és borotválok(hát nekem nem lesz mit)

Ital:itt szoktak adni infulzió csövet szívószál helyett

Na megyek tényleg beszáríttatom a hajam..
Csiri így is olyan ronda vagyok,hogy a kisfiam majd megilyed tőlem,legalább a séró legyen rndben :lol: :lol: :lol:
Vendég

egyébként meg az ijed valszeg pontos j...
meg kéne már tanulni írni
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:02-kor.
hékás

Csiri, igen, szívószállal, ásványvízzel készülök, meg babapiskótát is lehet enni a műtét napján, az is oda lesz készítve nekem. Állítólag a Jánosban sem foglalkoznak túl sokat a kismamákkal... :?

Kép
elan

HÉKÁS!
Mi külön szobában alszunk,már nincs is mellettünk,mint az első napokban...addig volt ott,amíg a sebtől nem tudtam mozogni nagyon....De eljutottam oda ma éjjel,hogy Én is közénk veszem az ágyba,de féltem,hogy a párom "ráfordul..."
Tényleg!
ZOÉ csak a hátán,illetve az oldalán alszik,hason nem érzi jól magát,de remélem azért így is erősödik a kisnyaka!!!Mennyi idős korban tartja meg a kisfejét magától????
Én elolvadok a reflexmosolyától is....főleg hogy a bal pofiján lezs egy kis gödröcske is amikor mosolyog.... :wink:
Vendég

Elan!
Én a műtét után ehettem is,azt mondták bármit csak ne csülköt vagy pacalt....és megittam aznap este vagy 3 liter KUBUT....olyan szomjas voltam....
Aludni nem tudtam,olyan utófájásaim voltak,meg a méhem eléggé erőteljesen húzódott vissza aznap este azthittem "besza.ok"...már bocs...de napról napra jobb lett utána!!!!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:03-kor.
hékás

Ja és a mai pocakképem....pocak alakul vissza.... :wink:
A combom és a fenekem az meg csak löttyed tovább,csak a narancsbőr tartja össze... :evil:
Kép
Vendég

LAPTETEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
NOSZTALGIA..... :wink:
Vendég

Csiri dejó semmi hasad nem maradt..remélem én is hasonlóan gyors iramban alakulok majd

Háré kész..jöhet rá a műtős sapka :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: