Köszi lányok a bíztatást, és a dícséreteket.
Időközben letusoltam, kicsit most már jobb a helyzet.
ceniko: tök jó, hogy neked is ilyen jól elvannak a lánykák, édes lehetett a picúr, ahogy elaludt az etetőszékben
ildi: mi ez a felkészítő a Szent Imrében? Én most nagyon szabad leszek egész héten, én szivesen megyek ha izgalmas. Mindjárt meg is nézem a honlapon, hogy mi ez, és beszéljünk róla.
Jön keddtől a lehűlés, elhatároztam, hogy szülni fogok

Nem bízom én a véletlenre, hátha utána már csak melegek lesznek, nem szeretnék 40 fokban a kórházban lenni.
Kb. csütörtökre tervezem a szülést
Örülök, hogy Hencsiék is otthon vannak már, bár a gátsebbel való bajlódást nem irigylem, tudom, hogy nagyon gáz.... Olyan jó lenne gátmetszés nélkül szülni....

na jó, ezt még hozzáírom a csütörtökhöz
Balázs apuka : hálás köszönet a folyamatos tudósításért, és a jó hírekért a Szent Imrés csecsemősökről!!! Ez nagyon megnyugtató számomra így a "finisben"

A tej miatt tényleg nem szabad még aggódni, nekem anno igazán akkor indult be, amikor hazajöttünk a kórházból, azaz 4 nap múlva. Kitartás, jön az!!!!!!
Zsuzsi : hol szerezted be ezt a csoda mosószert, én még nem is hallottam a nevét sem. Én dreft-et vettem, annak is isteni az illata, és én sem használtam hozzá öblítőt, viszont azt nem tudom, hogy foltokra mennyire jó, meret csak új rucikat mostam vele.
Erről jut eszembe... olyan inget vettem ma a kistökinek a Tescoban, ez lesz a csajozós cucc.... Már régóta szemeztem vele, de ma nem bírtam tovább, megvettem. Holnap dobok róla fotót.
na most egy kicsit visszaolvasok, mert elfelejtettem, hogy miket írtatok.
Móni