A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

[quote="vovanda"]N írta:vovandaem tudom már, ki említette, hogy a pasija panaszkodik a Nanny 911-re, mivel mindig apa a tökéletlen. Most éppen anyu nincs a helyzet magaslatán... :lol:

Nem hogy nincs a helyzet magaslatán,egy idióta
Vendég

Anny: Flórián tér? :lol: sajnálom babakocsilemenetelt, reméljük így is összejön!!! szépséges vonalzó!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Banika!
Nagyon tetszett: neki biztos könnyebb volt, mert nem panaszkodott... 8)
vovanda

Esztihttp://www.teszvesz.hu/item580086574_next_dodipetto_benetton_csajsziknak_80.html
Vendég

Jövök pár képpel, a babaszoba-nézegetőknek itt az én törpjeim lakosztálya...

Kis szundi anyáék ágyában:

[törölt kép]

[törölt kép]

Ikerszoba:

[törölt kép]

[törölt kép]

Baluszoba:

[törölt kép]
vovanda

Pasi boldog névnapot!

Kép

Eszti, nagyon szépek a csajok!

Edit, szépek vagytok!

Vanda, édesek a kicsik, jók a szobák.

Anny, sajnálom, hogy nem tudsz elszabadulni, de remélem azért a babakocsi eljut hozzád :!:

Judit

jucicuki

Vanda: cukibabák és szobák :lol:

babusok
Budapest

Eszti, milyen gyerekeknek tartasz bulit?

Mindenki hozza el pár kedven ruháját, aztán letesztek egy futószőnyeget kifutónak, mindenki választ egy ruhát, amit be szeretne mutatni, lehet smink, valami jó zene, aztán go.
De a modellek csak salátát ehetnek, ásványvízzel :lol:

Judit

jucicuki

Vanda!
Látom,nálatok is micimackó mánia van!Még nyomokban nálunk is felfedezhető,de Oli már dínó és pókember lázban ég.Igaz,azt nem igazán tudja,ki a pókember,de tetszik neki,mert az ovistársak ruháin rendszeresen feltűnik.
A 2pici közt ilyen nagy a méretbeli különbség?Vagy csal a kép?Bár nem tudom melyik gyerkőc kicsoda,de a zöld rugisra tippelném,gofy Réka.legalábbis neki lágyabb vonásai vannak,mit a tesónak.
Amúgy meg egyszerűen gyönyörűek! :lol:

Kép

Kép
edit73

Edit!
Jó a tipp. :D
Hosszúságban csak 1 centi van, súlyra viszont közel 1 kiló. Meg amúgy is: Dani olyan tömör, gyúrnivaló, pasis, Réka meg kis puha, törékeny. :D Nagyon más a két gyerek, doki nénink is mindig megállapítja.
vovanda

te jo eg!!!!!!!! 4 oldal a delelot fojaman :shock: :shock: :shock:

benszi! koszi

szandra! meg jo hogy vannak normalis exxek is :D

pasi! boldog nevnapot!!!!!!! de miyen nap van ma megis????

szanet! de ugyik, meg par nap es unnepeltek :D :D

edit! :shock: :shock: :D :D

babus! edes, igy csinalja Michelle is, vagy esetrleg csak 2 ujjat :D :D :D Tamid nem soka fog fordulni, Mattia is csinalja es pici segidcsegel meg is fordul, nagyon ugyik maskulonben 4 hosan

ha jol ertettem akor, BOLDOG NEVANAPOT SZANDRANAK ES SZANETNEK!!!!!

szamy! koszi, ma kuldok :D

eszti! imadom a csajos kepeket :D :D :D

edit! edesek, a karam szupi :D

anny! szerintem megoldhato a busz

vanda! de edesek, el fertek abban az agyban?? mikor be teszem a mi agyunkba valamelyket elege hulyeul alszunk :roll: :roll: :roll:
Balu szobaja nagyon csini

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

maryska! le szoktal a kaverol, mar 2 napja nem gyuttel

tonti! meg mindig varom a beszamolot a mokusrol :D :D

Kép

demoniq13

Móni!
Sándor nap van. Szandra ugyebár ennek a női változatam Szanet meg "előlépett" Sanyivá. :lol:
vovanda

Mármint az Alexandra az Alexből... :)

Vanda,
jaj de nagyon szépségesek, most ez végre nagyon jó kép, szépen látszanak! Dani tiszta pasi, ha a sötétebb hajú Dani.

Edit,
téged meg egész másnak képzeltelek :P

Cipőket kicseréltem, vettem két bőrszandált, és Andinak igaza volt, mert Barni úgy elkezdett benne járni, mintha egész eddigi életében ezt csinálta volna :) Nagyon boldog vagyok, oda meg vissza az örömtől, nézegetem az első igazi kis járós cipőcskéjüket.

Nekem is vannak ma reggeli képeim.
Kép

KépKép
lili73

Szerintem is Dani tiszta Pasi :lol:

Lili
micsoda hajasbabáid vannak
Vendég

Közben rájöttem, hogy mégis a világosabb Dani, ő a fiúsabb, és inkább ő hasonlít pasira. Vagy nem is tudom... :D

KépKép
lili73

Babák? Inkább nagyfiú és nagylány :lol:

KépKép
lili73

Lili: nagyonédik, micsoda frizu :) gratu cipőkhöz!

babusok
Budapest

Eszti :D
lányaid egyre jobban hasonlítanak egymásra!

KépKép
lili73

A sötét hajú Réka. És ő hasonlít inkább Pasira. Illetve ha egészen precíz akarok lenni, Laurára. Dani meg teljesen a pici Balu... :lol:
vovanda

Vanda, tényleg nehéz eldönteni ezeket kívülállónak, ki kire hasonlít. Néha elgondolkodom, mi lett volna ha örökbe fogadunk, azt gondoltam, biztos hogy pontosan ugyanúgy tudnám szeretni, mint egy sajátot. Aztán az ember meglátja magát meg a párját a kicsikben, és egész fura érzés, hogy belőlünk lettek. Biztosan más azért ez, nem hiába szenvedünk meg értük, mikor a lombikok helyett akár örökbe is fogadhattunk volna...vagy ez nagyon csúnyán hangzik?

KépKép
lili73

vanda! koszi :D

lilli!hajas tunderek :D :D

Kép

demoniq13

Lili!
Akinek örökbefogadott van, ugyanúgy szereti. Sőt: én láttam már olyan családot is, ahol az örökbefogadott mellé született később "saját". Azért az idézőjel, mert a szülők mindkét gyereket sajátjuknak tekintették... Szóval működik ez is.
De nem hangzik csúnyán, amit írtál, ez az egész nagyon nem egyszerű.
vovanda

Csajok!
Én nem írom le többször, hogy mindenkinek milyen édes kölkei vannak. Így van és mindig megnézem a képeket és örülök nekik, de nem győzöm mindig számon tartani, ki rakott képet és akkor valaki kimarad... Szóval utoljára:
Mindenkinek gyönyörű gyerekei vannak!
vovanda

:oops: vagyok de ,hogy nincsennek kiscicamicáim itthon egész nap alszok-meg pakolászok-de ja meg nem is kávézok mert tökre össze vissza van a vérnyomim :oops: :lol: de nemsoká gyüvök :wink: :D csak a képeket néztem iamádnivaló kiskölkök a picik is :D meg a nagyok is azok a hajak :D

lanyané

NÉVNAPOSOKAT-SZÜLINAPOSOKAT ISTEN ÉLTESSE :!: :!: :!: :!:
:D :D :D :D
jányok milyen bébiőrt érdemes venni?ócsóbb fajtát :oops: :lol: azoknál kell figyelni valamire :roll: lécci privibe mert nem bizti olvasok vissza mert megyünk dokiapuhoz kicibálja a csöveket a pocimból-megkérem fotózza le és ha nem lesztek rosszul megmutizom :lol:
nemsoká híviz úgy várom :D :D :D

lanyané

Davandi!
Kicsit elkutyultam a táblázat adataidat! :oops: :oops: Nézd át légy szi!

Valaki írt egyszer egy súlyt,de elfelejtettem beírni!Írja le legyen szives még 1x! :oops: Bocsika!
Ennyi voltam,mert időm 0!5 gyerek az öt gyerek! 1237386549.946.htm 1237386568.743.htm

Eszti!
Beutalóra majd rákérdezek,az időpontod megpróbálom előbbre rakatni!Hátha.... :roll:

binyek

mariann! kerunk kepet!!!! de gyorsan am!!!!

Kép

demoniq13

Binyek!
Reggelit mi is kérünk. Mármint Hévízen.
vovanda

sziasztok,

tegnap este visszaolvastam, aztan bealudtam, ma eselyem sincs :lol: :lol: :lol:

Koltozkodes kozepen vagyunk eppen.... kicsit hamarabb kell, mert a tulaj meg az ingatlanos bekavartak, es kiadtak a hazat hamarabbtol, mint ahogy koltoznenk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jo mi?! :? :roll:
ugyhogy persze nem koltozunk, ha nem megoldhato, vessenek magukra, de azert elkezdtuk csipkedni magunkat, jovo ho elejen akarunk kikoltzoni. es aztan irany HAZA!!!!! lakastnezek a neten meg hasonlok, eladunk csomo mindent, venni kell csomo mindent (ha vkinek kell vmi angliabol, most sikitson :wink: )

Nyulasz 6 lombikhoz le a kalappal... nekunk masodikra sikerultek a sracok, es egypetejuek a lombik ellenere.... igaz, hogy Ok fagyik, es olyankor nagyobb az esely ketteosztodasra......
Nehez a lombik, de szerintem ez egy olyan ut, ha elkezdi az ember, megy, nem adja fel, amig baba(k) nem lesz(nek)

Bubak, szobak, nagyon szepek es edesek!

Moni, hogy vannak a pocik?

pusz, megyek ebed randira a zurammal (a konyhaba :wink: :lol: )

dragonfly

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:47-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:47-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:48-kor.
davandi

Hű csajok, nem irigylek senkit az éjszakázások miatt! :oops: Akkor már le sem merem írni, hogy az egyik csajszi fél 9-kor, a másik 9-kor kelt. Nekem nagyon jó sorom van, komolyan! :wink:

Pasi, Boldog névnapot!

Szanet, Jaj de szépek! Jól áll rajtuk a farmerszoknya! :D

Amonré, Persze, hogy visszanő a hajuk, ha nem fekszenek annyit. Az enyémeknek pl. már visszanőtt.

Melcsi, Nemsokára megfordul, az tuti! :lol:

Eszti, Ilyen off-okat kérünk még! :wink: Édesek!

Petra, Én ásványvízből csinálok nekik mindent, úgyhogy nem forralok.

Edit, Közös képetek szuper! Óriás járóka nem semmi! :lol:

Vanda, Rettentő édesek! Én sem hiszem, hogy tudnak rosszak is lenni. :lol:

Lili, Milyen hajasbabák! Meg tudnám őket zabálni! :D

Lanyané, Nekünk Angelcare van, de az egyben légzésfigyelő és babaőr, direkt úgy vettük az egyiket anno.
Képet kérünk, legalábbis én kíváncsi vagyok. :oops:

Off tőlem is:
a cd betyárok, a legújabb őrület :lol:
Kép Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:49-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:49-kor.
davandi

Andi, Huncutok, az biztos, állandóan azt csinálják, amit nem lehet! :lol:
Figyelni kell őket, de azért elharapni nem tudják. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ki fogom este törölni, de most íme:
Sebész kisfiai :lol: :lol:

Kép Kép

amúgy életünk első CÉKLÁJA :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Amúgy nem olyan, mint egy rendőrségi fotó? :lol: :lol: :lol:
Jó előnytelen, de Anyósommal borzasztó jót szórakoztunk :lol:

xandra_73

..
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 11:50-kor.
davandi

a céklagyilkos képekhez én is csatlakozom, de csak Zsombékáról van! :lol: :lol:

Kép

Petra
Kép
petricsek

Igen, a röhögéssel :lol: Fogalmuk sem volt, miért folyik a könnyünk a röhögéstől! Csak pislogtak :lol: :lol:
A csajok se semmik :lol:

xandra_73

Jajj, Petra! Tök jó ez is!

xandra_73

Látom, mindenhol úszik a konyha is :P Meg dobható ki a ruci :D
Ti hányszor adtok céklát a gyerekeknek egy hónapban? :twisted:

xandra_73

marha jók a képeitek! még mindíg nézegetem és röhögök! :lol:

maryska, képet én is kérek majd dokiapu művéről!

bogi, nem irigyellek az s.o.s. költözés miatt. én most megőrülnék, ha előbb kellene cuccolnunk. :roll:

Petra
Kép
petricsek

régen, amíg mini adagokat ettek, és céklaszezon volt, fagyasztottam és 2x biztos kaptak egy héten. most jó, ha 1x egy hónapban.. :oops: :roll: 8)

Petra
Kép
petricsek

ceklas kepek naggggyon jok!!!!!!!!!!!!!!

Ti mivel adjatok? en pont ma vettem, de meg bujom a netet jo receptekert...........

veletlen nem tud valaki egy kiado hazat/nyaralot balatonnal 1-2 honapra????

dragonfly

HA KELL VALAKINEK KÉT ZAJLÁDA, MÁRIS POSTÁZOM!!!
Légvédelmi sziréna délelőtt 1, délután kb. 3/4 órát aludt. A fennmaradó időben itt-ott szendergett, a fennmaradó időben nyekergett vagy üvöltött!
Kismacska délelőtt jókislány volt és aludt, délutánra elromlott és ő is 3/4 órát aludt, azóta nyávog!!
Feleslegessé vált füldugókat szívesen fogadok... :?

Szandra!
Az a bizonyosalma meg az ő fája.... :lol:
Marha jók a céklás képek, azóta is röhögök...
vovanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: