Sziasztok!
Először is,
Csillag hatalmas nagy gratula nektek!!!! Sok sok boldogságot, jó egészséget és még annál is több tejcsit kívánok!!!
Voltunk vérvételen, kellemesen csalódtam, mert hosszú volt a sor, és előreengedtek az emberek, bár egy-ketten így is bunkók voltak, de azzal meg nem foglalkozom...

Holnap védőnő, szerdán nst.
Hajnalban szokás szerint felébredtem, de most nem ehettem a vérvétel miatt

, kész halál volt kibírni.
Ircsi!
Katus nagyon édes!!! Remélem minden rendben lesz a dokinál!
Nálunk is volt sex (3szor is a hétvégén...

), de nem volt burokrepesztő vagy szülésindító hatása...
Lehet, hogy a Bence hallgat rám, és megvárja, amíg holnap eljutok védőnőhöz? (tudni szeretném, szülés előtt hány plusz kilóval megyünk be a kórházba

) Mindegy, de a héten jó lenne, ha megérkezne, mert apa szombaton megy ki kamionnal Németo-ba, és még 1 hetet tuti nem bírunk ki! Az én pocim is már több, mint 1 hete lent van, mégis egyben vagyunk...
Görcseim vannak, keményedés is, és mintha még lejjebb ment volna a kis buksijával.
Egyébként nekem 2 tippem volt szülés napjára: az egyik 17-e (de nem jött be), a másik 21-e, mert az esik pontosan a kettőnk szülinapja közé. Tomi szerint viszont 28-a... És ekkor beszéltük meg, hogy úgyis a kiskirály dönti el, mikor szeretne jönni!
Nálunk ma ismét meleg van

, pedig olyan kellemes volt a tegnapi idő, el is nyomott az álom kint a hintaágyban.
Dia! Ezennel ünnepélyesen szeretnélek megkérni rá, hogyha szülünk, neked írok sms-t és értesítsd majd a többieket!