A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Lányok van akinek a nyákdugó már elment? Van színe, tudom én már szültem, de én nem emlékszem, hogy milyen volt.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi hidd el te segítesz, több fog visszajönni máshonnan. Szerintem hálás lesz nektek!!!! Szégyen, de az ember ott segít ahol tud a testvérének. Nálunk se rózsás a helyzet én is tudnék mesélni, nagyon sokat sírtam az utóbbi egy évben szinte nem volt olyan nap amikor nem, de már nem érdekel csak egy dolog hogy meg legyen a picike és boldog legyek, mert tudom ő boldogságot fog hozni nekünk. Valamiért minket választott szülőnek és ez a legjobb érzés a világon. Én bármennyire is nehéz lesz, boldog leszek és csak pozitívan fogok gondolkodni, sok sok negatív dolog után. Én most boldog vagyok és ez a lényeg és nagyon örülök, hogy beszélgethetek veletek és hogy mindenkinek szoríthatok!!Bocs, ha hülyén hangzanak a szavaim, de jó volt ezeket leírni, jó azt leírni amit érez az ember.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik Kép
Tudom én. 3 ezer ft minket nem vág a földhöz,és ha ezen múlik...csak mindig kiderül,hogy nem ezen múlt,és elcseszte,és szart az egészbe...stb...na mindegy.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi értem én, de az embernek is jó érzés ha segít. Szorítok, hogy most ne szúrja el. :-) Remélem sikerül neki!
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Lustanyu nyerte a blogger versenyt,nem meglepő...van új bejegyzése,má'röhögök :)

http://lustanyu.blog.nlcafe.hu/

evilany

Sziasztok!

hÉTVÉGÉN nem voltam, de azért "vártam", hogy a front beindítja a dolgokat :)

CSILLAG!!! HATALMAS GRATULA, SOK SOK TEJCSI ÉS ÖRÖM EGY EGÉSZ ÉLETEN ÁT MOST MÁR GERGŐVEL !!!

Clárika: csuda "Jópofa " a főnök :evil:

Évim: Tomika majd csak előbújik :) még van egy-két frontos nap, majd a hét végén több napos lehülés, na szerintem akkor az egész fórum beindul :)

Nálunk Gergő igen aktív volt tegnap este meg most is... azért rá is hat a front!

Mindenki vigyázzon magára!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok !!!

Hátt először is Csillag nagyon nagyon gratulálok nektek sok erőt egészséget !!!!

Ilyen jó hírekre jönni lányok szuperrrr de ahogy olvasom mindenkinek vannak fájásai és elő jelek arra hogy a manók kifelé indulnak lassan szépen sorban .

Az este -éjjel nekem is megint fájásaim voltak össze -vissza 3,5 órán keresztül aztán15 percenkén hol 1 óránként aztán elmúltak nagy bánatomra :(

olvastam hiányoltatok már ez olyan jó érzésssss :oops: :oops:
Vendég

hu csináltam pocak képet :) Kép Kép
Vendég

No elmosogatok meg összedobom a sütit.Olyan kellemes az idő idebent,élvezem!
Sajna a jóslófájásaimtól nem várok semmit,hiszen azok hetekkel előbb is jöhetnek..férjem azt mondja türelem...jövő kedden szülünk,ugye ő kiszámolta.

evilany

elég jól lenn van mindenki szerint de én nem tudom olyan régen szültem hogy fogalmam nincs rengeteg mindenről ---pl nyák dugó milyen hogy néz ki na pfffff ennyit rólam :( :roll:
Vendég

évi nálunk párom ma éjjel hajnali 3 -ra rendelte be a szülést :) mondtam neki jó pofa vagy ja és rám szólt mi lenne ha össze pakolnák a táskába végre ??? úgy hogy ma össze szedtem magam és bepakoltam mindent magamnak és a csöppömnek valahol igaza van már 38 hetesek vagyunk !!!!!

lányok megint fáj a pocim enyhe görcsök és érzem manóm nyomja magát rendesen remélem most már mi jövünk :)
Vendég

Vanilla hú de lent van a pocid ez szerintem napok kérdése és kibújk a picike. Én se emlékszem a nyákdugóra. Nekem alig vannak most fájásaim egy nap 4-5 annyi hogy erősebb mint eddig volt. Ma csak kettő volt, de majd du ctg mutat ha van. Örülnék neki.

Évi úgy lesz ahogy a párod mondja.
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nem emlékszem milyen volt én sem na sebaj de olvastam valamikor a vizelettel távozik és észre sem venni vagy épp szülés elött közvetlen ez változó mondjuk nekem a fiukkal mikor elment 24 órán belül megszülettek ezzel még nem ment el azt hiszem pedig figyelgetem de kitudja lehet észre sem vettem :) :roll:
Vendég

Vanilla lehet én se veszem észre :-) Majd a doki jelzi, hogy van e még. Én ezerrel iszom a málnalevélteát, most is nagyon ízlik. Már megittam fél litert ma. Du majd iszok még.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

nekem szerdán kell mennem nst-re de az tudjuk semmit nem jelent mivel tapasztalatból mondom tök sima volt a pici fiammal délután 2 kor erre aznap este meg lett 9 után erről ennyit :)
Vendég

nekem ma ég a gyomrom :?
Vendég

Én nekem külön nincs nst. Eddig én szerencsés voltam ctg és utána bent tartottak szülni remélem most is így lesz majd, jó lenne:-)) Vagy úgy hogy Norbi visz be aztán pukk magzatvíz és már szülünk is milyen vágyaim vannak:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csillag, HATALMAS GRATULA GERGŐ ÉRKEZÉSÉHEZ!!!!
Majd kérünk képeket!

Jelentem én még egyben. Nekem semmi jele, hogy valami is kezdődne. Igazán nagyon jól érzem magam, ha nincs nagyon meleg, mint tegnap. Fájásaim még nem is voltak. Pont azt beszéltük a férjemmel este, hogy honnan tudom majd, hogy mi az.
Mivel még ilyen soha nem volt. :shock:
Én szerintem Lili megvárja még az augusztust. Én örülnék neki, csak már azt szeretném hallani, a dokitól, hogy minden ok mindene megvan és nagyon egészséges!

Hétvégen, anyuéknál voltunk megnéztük, hogyan haladnak a ház felújításával. Remélem, hogy 2-3 hét múlva már a felső szintre be is tudnak költözni, így nem lesznek nagyon messze. (max 10 perc gyalog). Ott volt még kerti-party anyukám testvéreivel. Utána meg nagyot pihiztünk itthon párommal.
Vasárnap is egész nap pihi volt. Éjjel 5 körül a szomszéd ház riasztója folyamatosan szólt 1 órán keresztül. Így nem nagyon aludtunk..... :evil:
Ma meg Lili volt nagyon eleven, így vagy 2 órát fent voltam. Ja és persze 2 óránként járok pisilni is.

Lányok nagyon szépek a pocakok!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

lányok szerintem nekem még a szülő ágyon is gyomor égésem lesz az tuti :(
Vendég

Woody,tudni fogod...bár először én is emésztőrendszeri fájdalomnak vettem...míg rá nem jöttem ahol fáj ott nekem már rég nincs emésztőrendszer :) csak méh...görcsös,lefelé és hátra irányuló és sugárzó kellemetlen fájdalom,hasonlít a gyomorgörcsre vagy mikor wc-re kell menni nemsokára...mellé meg egy állandó tompa deréktáji fájdalom,mensi szerű..én ezt érzem

evilany

Évi én nekem meg ma sűrű wc, nekem is menstruációs görcs és a derekam fáj, kisugárzik. És olyan furán is érzem magam. Hát bevallom nagyon várom a ctg-t a mait és most Bence is kevesebbet mozog, mint tegnap, tegnapelőtt. Álmos is vagyok nagyon. Na majd meglátjuk szombaton lesz egy markáns hidegfront, majd akkor jövünk sorba:-))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ja és még amit mondott a szülésznő,a különbség jósló és igazi között:
az igazi egyre gyakoribb és intenzívebb lesz az idő múlásával,(nem szünetel,nem csökken) nincs összefüggés magzatmozgás és fájás között, nem múlik el testhelyzetváltásra,oldalra fordulásra vagy sétára, sem meleg vizes zuhanyra vagy fürdőre.

evilany

Brik,gyanús vagy :wink:

evilany

Évi gondolod:-)) Igen anno nekem is mondták a testhelyzet változtatást.

Közben én is mosom a picike rucikat:-))
Norbi ma hoz még 10 pelust, még nyári takarót kell vennem meg egy fürdőlepedőt, és az utazóba még mindig nem találtam meg az emelőbetétet, úgy idegesít.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csillag!!!!! GRATULÁLOK!!! ÓRIÁSI PUSZIK NEKTEK ÉS MINDEN JÓT!!!!!!

Most értem haza a dokitól, labor rendben, méhszáj 2-0-1. Kicsit talán nyílik a kapu :)
Kicsit lefekszek, elfáradtam.
limo73

Limo nálad is a belső van nyitva a külső meg csukva? Na ezek után kiváncsi vagyok nekem mit mond a doki...

evilany

Évi!......Azt mondta a doki a külső a 2, a belső az 1.
limo73

Ja akkor félreértettem :) csak mert Csillag is hasonlót írt...sorrendben (és meg is szült már...készülhetsz?..)
azt hittem a külső a 0...akkor az mi?

evilany

Basszus sütöm a sütit,de nem tekertem fel a sütőt csak begyújtottam és 40 perce 4-esen ment :evil: :evil: :evil: most feltettem 8-ra dehát ez már... :roll:

evilany

Sziasztok!

Szilvás, köszi az értesítést, nem vagyok annyit neten, hogy naprakész legyek.

Meg Kristóf is taknyos, kicsit köhög. De a kedve jó. Vagy a foga jön - ami elég valószínű - vagy megfázott attól, hogy kinyitottam az ablakokat. Ha a klíma megy az a baj, ha nyitva az ablak, az a baj, ha be van csukva, ugyanúgy köhög, meg folyik az orra, mert nem jár a levegő a szobában.
Rólam meg állandóan folyik a víz, állandóan melegem van :? :? :? Ő meg fázik :? :?

Ja, most meg kikészít: cibálja ki az óriási létrát a WC-ből, rászólok, azt nem szabad neki, múltkor is ráesett és beszorult a WC-be én meg nem tudtam bemenni, mert a létra kinyitva pont elfeküdte az utat és a hasamtól nem fértem be a résnyire nyitott ajtón. Most meg mi a válasz a nem szabadra??? Anya, nem hallom. :evil: És utána megszólal: Anya, intézkedem.
Huhhh, ilyenkor kell nagylevegő...... :roll:

Csillag, nem mondtad, hogy magadra gondolsz, hogy baba lesz! (Vagy csak én vagyok nagyon figyelmetlen megint :oops: ) De ez így nagyon szuper!!! :D

Szeretettel gratulálok Nektek!

Évilány, ez már neked is a vég :wink: Rá se ránts :D

Pocak: nekem hetek óta mondják, hogy milyen lent van, mindjárt szülök. Hát, valahogy nem úgy fest a dolog mégsem. És napok óta semmihez semmi kedvem, legszívesebben csak befelé fordulnék... még az örökmozgó kisfiammal is úgy vagyok, hogy néha már sok a tempója nekem...

Jók legyetek!

bekri

Évi!......Külső-középső-belső (A neten ilyen megfogalmazásban vannak, de az Ircsi azt írta középső nincs, azt hiszem az a méhnyak hosszát jelenti, de nem biztos) ....é tényleg összeadják az értékeket!

"A csomagom kész van, a küszöbön áll" - részemről mehetünk! :wink:

Én általában úgy járok, hogy felteszek valamit főzni, de elfelejtem alatta bekapcsolni a gázt. :?
limo73

Látom, Ircsi feltette a bábakoktélt. Csak óvatosan vele: több anyukától is hallottam, hogy a babát megviselte, jól belekakilt a magzatvízbe, aztán letüdőzte a mekóniumot... Nem rémisztgetésképp írom, csak ezt sehol nem írják a recept mellé, mint mellékhatást :wink: , hanem utána megint az van, hogy saját hibájából tanul az ember...

bekri

Sziasztok!

Először is, Csillag hatalmas nagy gratula nektek!!!! Sok sok boldogságot, jó egészséget és még annál is több tejcsit kívánok!!!

Voltunk vérvételen, kellemesen csalódtam, mert hosszú volt a sor, és előreengedtek az emberek, bár egy-ketten így is bunkók voltak, de azzal meg nem foglalkozom... :? Holnap védőnő, szerdán nst.
Hajnalban szokás szerint felébredtem, de most nem ehettem a vérvétel miatt :(, kész halál volt kibírni. :(

Ircsi!
Katus nagyon édes!!! Remélem minden rendben lesz a dokinál! :wink:
Nálunk is volt sex (3szor is a hétvégén... :oops: ), de nem volt burokrepesztő vagy szülésindító hatása... :(
Lehet, hogy a Bence hallgat rám, és megvárja, amíg holnap eljutok védőnőhöz? (tudni szeretném, szülés előtt hány plusz kilóval megyünk be a kórházba :roll: :wink:) Mindegy, de a héten jó lenne, ha megérkezne, mert apa szombaton megy ki kamionnal Németo-ba, és még 1 hetet tuti nem bírunk ki! Az én pocim is már több, mint 1 hete lent van, mégis egyben vagyunk... :roll: :oops:
Görcseim vannak, keményedés is, és mintha még lejjebb ment volna a kis buksijával. :roll:
Egyébként nekem 2 tippem volt szülés napjára: az egyik 17-e (de nem jött be), a másik 21-e, mert az esik pontosan a kettőnk szülinapja közé. Tomi szerint viszont 28-a... És ekkor beszéltük meg, hogy úgyis a kiskirály dönti el, mikor szeretne jönni! :roll: :wink:

Nálunk ma ismét meleg van :(, pedig olyan kellemes volt a tegnapi idő, el is nyomott az álom kint a hintaágyban. 8)

Dia! Ezennel ünnepélyesen szeretnélek megkérni rá, hogyha szülünk, neked írok sms-t és értesítsd majd a többieket! :roll: :wink: :D

Kép

Kép
barbcsi

Csibuc! Írtam pü-t. Várom a válaszod! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsiNálunk is volt sex (3szor is a hétvégén... :oops: ), de nem volt burokrepesztő vagy szülésindító hatása... :(

peeeeeeeersze! a fiatalság könnyen veszi az akadályokat!!! mi má' annak is örülünk, ha 1 összejön... az is csak öregesen... ugrabugra nélkül.. :lol: :lol: :lol:

ezt nem hagyhattam komment nélkül!!! :wink: :wink: :wink:

Évi köszönöm a megtisztelő bizalmat! :wink: :lol: azért én nem bánom, ha mástól is kapok sms-t a baba érkezéséről!!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi! Na ezen jót röhögtem! :D :D :D :lol: :lol: :lol: Azé' pocakkal nem olyan könnyű ám... meg ugrabugra... jesszus... ennyire nem megy má' nekem se... :lol: :lol: :lol: :oops:

Nem hagyhattam válasz nélkül! :wink: :wink: :P :P

Kép

Kép
barbcsi

Csillag, hatalmas gratulációm Gerőhöz! majd képeket, ha lesz egy szusszanásnyi időd! :) jó egészséget, sok boldogságot és rengeteg tejcsikét!
annyira jó, hogy egyre másra jönnek a babócák!

mondjuk én utáltam ezt a végét, mert már minden nap csak a szülés körül forgott a gondolatom, azon paráztam, hogy honnan fogom tudni, hogy indulni kell, stb. de azért csak meglett a végén, szóval előbb, vagy utóbb, mindenki sorra kerül! :)

nyákdugó, nekem picit véreskés volt, sőt, aztán jobban is, először csak rózsaszínű folyásom volt, a korházban, ahogy egyre jobban nyíltam, már találkoztam picit darabkásabb részével is! szóval mindenkinek más, de azért szerintem simán észrevehető! nem olyan, mint a magzatvíz, hogy színtelen (jó esetben!), szagtalan...

sophie27

Burokrepesztő is lehet az akciózás? Na, az ember mindig hall valami újat. Egyébként a méhszájérlelést ne úgy képzeljétek, hogy hipp-hopp... De ezt már írtam korábban is. A vajúdás sem egyik pillanatról a másikra történik. Szóval, ne aggódjatok, Évi és Barbcsi, meglesz ennek az eredménye :wink:

bekri

Tudom, tudom Bekri, hogy nem azonnal, csak reménykedem, mert már egy ideje nyitva van a külső méhszájam, érzem is, hogy tágulok... Öööö, azt hiszem hallottam valahol, hogy burokrepesztő hatása van... Na most jól elbizonytalanodtam... :oops: Javítsatok ki, ha nem így van. :oops: A méhszájérlelő hatásáról tudok viszont biztosan. :)
Csak már úgy várjuk a mi édes pici fiunkat... :roll: Minden nap a szüléssel és vele álmodom!!! :wink: Nagyon szeretnénk már megölelni, megpuszilni és látni!!! :roll: :roll: De tudom, csinálhatok én bármit, ő tudja mikor szeretne érkezni és én tiszteletben is tartom. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

a szex burokrepesztő hatása kb ugyanolyan népi megfigyelés, mint pl a lépcsőzés... nem tudom, hogy van-e valóságtartalma vagy nincs, mindenesetre sokkal kellemesebb, mint a lépcsőn rohangászni le-föl...

Kép
gtunde75

Reggel 7-től most értem haza a klinikáról. MOst csak önzőzök, mert full elfáradtam. Én hírek:
Megvolt a gyűjtött vizelet leadása. Pénteken majd megyek a szülésznőmhöz és megnézzük az eredményt és ctg is lesz. Megkérdezték reggel a beutaló adásánál, visszamegyek-e ctg-re, így visszamentünk. Ilyen szép ctg-t magánban nem produkált még Fannikám. Mizgett-mozgott, feszengett, de nagyon ügyes volt. Vizeletet is nézték és vérnyomit is. Minden oké.

babaimádó
Kép
babaimado

Hohóóó, annyit azért kiszúrtam, hogy Csillag megszült! Ó, szívből gartulálunk! Gyors felépülést és sok tejcit, jó egészséget kívánunk!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Mi is várjuk Bálintot, de lehet, ő meg azt várja, hogy költözzünk az új lakásba :wink: Majd ő eldönti, mikor jön, igyekszem én is türelmes lenni...

bekri

Holnap megyek a klinikára NST-re.
Úgy bemennék, megnézném a kis Gergőt..... szerintetek lehet?
Vacilálok, hogy megkérdezzem-e Csillagot.... :roll:
Ha magamból indulok ki, én örülnék neki, de nem vagyunk egyformák.... :oops: :roll:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!!

CSILLAG HATALMAS GRATULÁCIÓ NEKTEK!!!SOK EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK TOVÁBBRA IS!(egy napra voltunk ki írva :lol: )

Elovastam mindent és mindenkit,de láttom a legnagyobb téma a babaeső :lol: érthető!Mindenkinek van fájása meg ilyesmi szinte nekem semmi vagyis nem tudom,nem bírok menni,keményedik a hasam ha sétálok,meg fulladok,de ennyi végig alszom az éjszakát kb 2 megyek pisilni,de semmi extra!Nekem se sokat mozog Lili,de szerintem melege van,vizesedik a lábam is kezem is megirigyeltelek titeket!

Dia te mikor fogsz vajon szülni,te picurod se siet,nálunk se siet Lili mondjuk én még nem bánom nagyon szeretném már látni meg ilyesmi,de maradjon 38 hétig!

Évi Tomika lassan kijön süti nem csodálom feledékeny vagy érthető ez a meleg elveszi az ember eszét is!!!

Barbcsi remélem megszültök míg a férjed is itthon lesz,hogy minden rendbe legyen és úgy szülhess ahogy szeretnél/szeretnétek!!

Barbi férjed nem is tudok rá szavakat találni bántani meg nem akarlak azzal,hogy leírom mi a véleményem!!!

Ircsi Katus nagyon szép és egyre nagyobb baba!!!

Szilvás jön a picurod jaj de izgalmas,nah lehet e leszel a következő!

Vanilla aranyos a pocakod,és ha párod megmondta megmondta!!

Akir kihagytam bocsi,nekem még a táska sincs össze pakolva,és még meg sincs minden,engem lehet váratlanul fog érni a dolog,nem tudom olyan hihetetlen számomra bármikor szülhetek,én azt gondolom áá nem még van időm,és közben meg lehet,hogy nincs ki tudja!!Szerdán megyek nst-re dokit megkérem csináljon uh-ot kiváncsi vagyok Lili maradt e koponyában,valahogy úgy érzem nem,de nem sokat mocorog amúgy ez is idegesít!!!

Kép
bévi

Clarika szerintem Csillag is örülne neki,olyan kis lelkis a drága és biztos örülne neki ha megnéznéd!!És sajnálom a párod munkáját nem fizetik ki,szar emberek vannak a világon,teljesen átt érzem amit írsz mert nálunk is ez van csak nekünk nem május hanem június,és nekünk még a rokona is!!! :?

Kép
bévi

Sziasztok!

Csillag,
Hatalmas gratula nektek Gergőhöz, jó egészséget, sok tejet és mielőbbi nyugodt éjszakát, gyors felépülést neked!!!
[b]

Évi,
Ilang várja már a tesót, ha őszinte akarok lenni én is várom már, de vhogy a szoba nem halad. Most balhéztam össze Apával, mert dolgozik, de nem a gyerekszobán :cry: :cry: :cry: . Én meg már csak bőgni tudok. Szerveztem segítséget a pakoláshoz, festéshez, amire közölte, hogy nem kell, ne aggódjak már, nem lehet tőle kérni semmit, folyton az az érzésem, hogy carik az egészbe, és ez nekem nagyon cudarul esik. Én rohangálok intézek mindent, csekkek, orvos, Ilang, iskola, mosás, rámolás, Ő meg ráérősen elvan. Jó dolgozik, de az irodai dolgait csinálja nem az itthonit. Ja és holnap hajnalban elmegy vidékre, szerda este jön csak haza. Mindegy, biztos én is érzékeny vagyok, de nekem ez már sok. Azt érzem egyedül vagyok a babavárásra, a készülődésre és ez nagyon rossz érzés :cry: :cry: :cry: .

Na de nem rinyálok, hisz jó hírekre jöttem és ez a legfontosabb!

Kiváncsi leszek, kinél lesz a következő baba, nagyon drukkolok mindenkinek!!

Sms: én Diára és Szilvásra gondoltam, ha lehet :wink:

Bocs, hogy csak ennyi!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer biztos,hogy érzékenyek is vagyunk,de amúgy én is így vagyok,sok mindennel,hogy szeretném ha minden rendbe lenne,bár lehet még van 3 hetem de lehet nincs,és ő ezt szerintem nem érti,mármint az én párom úgy gondolja nem az akkor fog jönni közbe meg nem tuti sőt!!!Én is érzékeny vagyok és ingerült,ez a meleg is úgy idegesít folyik rólam a viz,stb és megint eljutottam odáig idegesít a nagyobbik fiú,hogy itt ül bent egész nap és gépezik és kint az udvar meg szalad,és ez boszantot fel,hogy közöltem a párommal,rendet kel rakni ő nem ér rá azt tudom,de 19 évesen meg lehetne csinálni,és nem szól neki,de miért nem,nem értem!!De én már nem szólok semmit,vagy pl tegnap anyukáméknál voltunk és mindig hozzunk kaját,nyilván nem annyit amennyit itthon főzök magunknak,de mindenki megtudja kóstolni,voltunk barátnőméknél is stb,kaptunk töltött képit,meg sütit,meg húsos palacsintát,nah eből senki más nem evett csak a nagy gyerek,mert mire mi ettünk volna ő mindent megevett magába,nem sajnálom,de még3 vagyunk itt rajta kívül,szóval ezek nevelési problémák és ezért haragszom a páromra,mert nem neveli meg,ha az enyém lenne nem ez lenne az tuti,de nem szólhatok,mert akkor a nagymamamák felháborodnak,de egy tányér ételt egyik se hoz soha!!Szóval értem milyen nehéz neked is vele dolgozik,de miért nem abba segít ami neked is fontos,ott a kislányod plussz most a kisbaba is majd,nem értem néha ezeket a férfiakat!!!!!!

Kép
bévi

Jah sms:én Evilányra,vagy Barbcsira gondoltam ha nekik nem gond!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: