A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Apa várja a gépet (én meg megint megyek, s áldozom Avent Isis istennő oltárán), uhhó most csak tesós képet lökök, mai hazaérkezéskor készültek.

Kép Nagytesóval

Kép Kisebb tesóval

Kép
kissmanó

Manóóóó: Üdv újra otthon :) Nyugodalmas sírásmentes, éjszakaátalvós szép napokat nektek!
Nagyon édesek a csajaid: Csicsóné lettél :) Én meg irigymirigy :oops: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Manó:Ezek nagyon szép képek.Istenem olyan picik.Itt pityergek a férjem meg csak néz,hogy mi bajom van.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok Kismamik,

hírek Dorkáról: nagyon jól van, gyorsan regenerálódik. Élvezi a babázást. Tejcsi még nincs, a melle sem feszül, emiatt viszont kezd aggódni (lassan már 48 óra telt el a szülés óta). A csecsemősöktől kapott egy pici cumisüveget, vízzel (nem tudjuk, h sima vagy cukros), hogy ha akarja, akkor pótolhat addig vele. Itt ez így szokás, mindent a mamára bíznak. A csecsemősök is kedvesek. Ott lehet a fürdetésnél, megmutogatnak közben mindent (pl. köldökápolást). Az első pelenkázást is egy csecsemős csinálta, Dorka szeme elött. Így a másodikra, már bátrabban vállalkozott.

kétfiús anyuka
babdorka

Balázsapuka: Olyan jó, hogy hozod a híreket!!! Mondd meg a hősnődnek, hogy a tejci be fog indulni, nem lesz semmi gond! Itt mindenki drukkol nektek!!! Kaphatunk még képeket? :D

Kép
zsuzsi**

Manó: üdv újra itt! Mégegyszer óriási gratula nektek! Gréti nagyon szép!!! No de a tesók sem piskóta, büszkék lehettek rájuk!

Dikó: irigylem a nyugalmadat! Fájások egyáltalán nincsenek?

Szerintem a magzatvízszivárgást észre lehet venni, bár nekem soha nem volt folyásom :roll: Mikor Mátéval megrepedt a burok én éreztem előtte egy pukkanást a hasamban és mikor feláltam éreztem, hogy valami folyik. Nekem sem zúdult csak csordogált, de egyértelmű volt!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Móni, mi is Quattro Tour-t vettünk, de köszi a biztatást, és Enikőnek is, már picit gyakoroltam is... tényleg nem boszorkányság...

Uxi, az én Weleda gátmasszázsolajamra az volt írva, hogy felbontás után 6-8 hétig használható... nézd meg, nehogy rossz legyen....

Bori, köszi az infót vajúdás ügyben.... féééleeeek.....

Kissmanó, szépek a lányok, kis tündérek!

megyek telitömöm magam barackkal, jó éjt!

Kép
lidikoka

Ja, és úgy néz ki egyenlőre, hogy megvan a név is :lol: Norbert Sámuel lesz, persze, ha a férjem nem változtat :twisted:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Manó: Olyanok a csajok, mint egy mesekönyvben! Rajzolni sem lehetne szebbeket! Büszke lehetsz rájuk! :lol:

Kép
zsuzsi**

Brigi: Nekem tetszik így ez a két név. Így mindkettőtöknek jó lesz :)

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: köszi! Nekem is tetszik, már megbarátkoztam vele, és jó :lol: Remélem már nem talál ki semmi mást. A Norbertet ő találta ki :lol:

brigi73

Balázsapuka: de jó, hogy mindenről értesítesz bennünket! köszönjük! Tejcsiügyben ne idegeskedjetek, majd lesz. A lényeg, hogy amilyen gyakran csak tudja tegye Dorka cicire a kis Balázst! És egy jótanács, ha elfogadjátok. Ha mindenképpen pótolni akartok ne cumisüvegből, hanem kispohárból vagy kanállal. Ezek a kismanók nagyon hamar megszokják a cumit és bekavarhat :cry: Egészen más technikával kell szívni mint a cicit!

brigi73

Szia Kismanó&Grétababa!!

Mégegyszer gratulálok nektek!
Nagyon aranyosak a lányok!! Kicsi Gréta szundizik..nagyon édike!

No.
Lent voltam 1.5 órát a parkban.. a kedvem egy fokkal jobb..a hasam aljában bazi nagy nyomás..pici derékfájás..ennyi.

Puszka
torolve_20131003125716

Balázs apuka:Köszönjük a híreket.Nagyon jól tudósítasz.Mond meg Dorkának,hogy ne izguljon minden rendben lesz biztos be fog indulni a tejcsi.Brigi:Nagyon szép nevet sikerült választanotok. :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Gurgika: Azért a délelőtthöz képest jobban vagy Angyalka?

Kép
zsuzsi**

Jelentem, tizenkét bébünk van már!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Dorkának sok tejcit minél előbb! Holnapr megjön az a tejci..biztike..
torolve_20131003125716

Szia Manó! Isten hozott Titeket itthon! Neked még 3 kisgyerek mellett is ennyi időd van????? Hogy csinálod?? Érezzétek jól magatokat! (szegény Apuka a 4 nővel, plusz egy anyóssal ;) )

Lidikóka! Ne félj, aminek meg kell történnie, az megtörténik! Nekem nehéz szülésem volt, és semmiért el nem cserélném az élményt. Minden perce az enyém, az életem része!

Balázsapuka! Csatlakozom Brigihez, és én is javasolnám, hogy pohárból, kanálból, vagy feskendőből adjatok inni a babának. A vizet meg kóstoljátok meg ;) Én sima forralt vizet adtam Bébnek az első napon, mert még éjjel is 28 fok volt, nekem meg csak ár csepp tejem.
A tej meg fog jönni. Ciciznek, és ez a lényeg!!! Csuda sokat kibírnak ezek a kis manók! A természet direkt így találta ki az egészet!

Brigi! Jó ez a két név együtt. És akkor Te hívhatod Samunak! Uncsitesóm is így nőtt fel, hogy a két szülője más-más néven hívta. Ők így szokták meg, nem volt furi. Sőt, ha belegondolok, mindenki becézi a gyerekét, és akkor is eltérően hívhatják a szülők a gyerekeket.
Vendég

Manó! Gyönyörű gyermekeid vannak! Hatalmas gratula!

Mi is meg vagyunk!

kispiskóta

Köszi a tanácsot, mi is úgy gondoltuk, hogy inkább kiskanállal, de csak, ha nagyon muszáj.

Itt Dorka kezében /Anya ügyesen kivágva :lol: /
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Te Balázsapuka, ez hízik ez a gyerek!!!
Itt van egy link a szoptatásról. Ha bármi kétsége lenne Dorkának, ezt olvassátok. Meg nekem kedvet is csinál hozzá ;)
http://www.szoptatasert.hu/belso.php?in ... o_elsohet1

Én egyébként azt hittem, a tejbelövellés valami extra dolog, és érezni fogom, ahogy a folyadék megmoccan a cicimben, vagy ilyesmi. Aztán felvilágosítottak, hogy a feszülő cici a maximum. Szóval sztem Dorkának is beindult már (a pisi, és a hájasodó pofika erre utal!), csak ő vmi extra dolgot vár!
Vendég

Bori,

Balázs 250g-ot fogyott már, csak nem látszik rajta. Az első pisi, valszeg a magzatvízből származott, amit az első nap több részletben ki is hányt. A kaki is zöld még. A cicizést azért szorgalmasan gyakorolják, reméljük holnapra meg is lesz az eredménye. (a szopis infókat kinyomtatom és beviszem Neki)

kétfiús anyuka
babdorka

Balázsapuka, a 48 óra az nem olyan sok ám... van akinek csak a 4.-5. napon lövell be a tejcsi, addig csak néhány csepp előteje van... Ez miatt ne aggódjatok, menni fog, csak legyetek türelemmel. Igyon rengeteg folyadékot, ha szereti vigyél be Dorkának alkoholmentes sört, az a világbajnok tejképző :wink: Laktoherb teát, meg lehet kapni homeós tejszaporító bogyókat is...egy próbát az is megér...de a a legfontosabb a rengeteg sok folyadék.... :wink: És nyugiiiii lesz ott tejci bőven :wink:

ceniko
Szeged

sziasztok!

De jó Manó újra otthon! Helyesek a csajok nagyon! Gratulálok,mind a háromhoz!!

Balázspapa: Tök jó,hogy mindenről beszámolsz!!

Biztos a többiekhez is lenne vmi, de nem jut eszembe! Ja bejött egy 07.07.07. Gratulálok Emese!

Olyan nyűgös vagyok! Lőjetek le! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Ma 14.20-kor megszületett Bors, azaz ckat és az én kisfiam :))))
3720g, 52cm és nagyon édes!
Mindannyian jól vagyunk :))

ckat_apa
ckat_apa

Néhány kép: http://igy.uw.hu
ckat_apa

ckat, Bors Apa és pici Bors, hatalmas gratula!!! Sok-sok tejcsit kívánok!!!!! Szép méretekkel rendelkezik a kicsi fiú!!! És széééépppp!!!

kispiskóta

Ckat és Ckat pappppa: Millió Gratula Bors-hoz :) Jajj de gyönyörűűűűű :D Bakker elbőgtem magam az utcsó 2 képen :cry: :D :D

ceniko
Szeged

Enikő, hát az tusó két kép... :cry: :cry: :cry:

kispiskóta

tusó=utsó

kispiskóta

Sziasztok Lányok!

Nem rég értünk haza...

Lábam olyan szinten van bedagadva, mint még soha. Borzasztó!!!!

Itt sírok én is, Blanka maminál maradt, talán most élem meg a legnehezebben. Délelőtt csináltam róla egy vicces fotót, most mentettem át a gépre, ahogy megláttam elkapott a sírás, a kis kópé úgy hiányzik. Mindjárt felteszem nektek a fotót, remélem benneteket ( velem ellentétben) jó kedvre derít, olyan jópofa kis kép.
Kép Blanka hajat mos

Kép pár perccel később már nőcisen

Ezt most gyorsan el is küldöm, nehogy elszálljon.

Kép
Kép
moni1973

Zsú: Ugye? Mint a menyországban, esküszöm mosolyog az anyukájára :D , én kész vagyok, azóta is azt a 2 képet nézem. :oops:

ceniko
Szeged

Gurgula, a MOM parkban pontosan hol lehet gátmasszásolajat venni?

Azt hiszem ez a Weledám már nem is jó, azon kívül, hogy büdös.
2005 októberben bontottam ki...

KépKépKépKépKép
uxi

Manó
Gyönyörűek a lányaid!!
Dorka
Balázs milyen helyesen nézelődik!
Ckat
Gratulálunk kisfiatok világrajöttéhez
! Nagyon jók a képek!

KépKép

KépKép
szivvi

Móni
Nagyon szép a kiscsaj! Sztem a mamájára hasonlít :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

itt vagyok újra, most meg ckat képein bőgök....jó lenne ha ez a sok víz ami kipityergek magamból, a lábamról menne le :wink:

Ckat és Bors apuka : garatulálok nektek, tündéri a kis Bors!!! Jó egészséget, és minden jót kívánok!

Manó: Neked is gratulálok mégegyszer, és a nagylányokhoz is, nagyon szépek, büszke lehetsz rájuk.

Húúú csajok nem tudok tovább írni, már Manó lányain is bőgök.

Kicsit összeszedem magam, és később még visszajövök.

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Csajok
Ki jön holnap?? Beindultak az események..Remélem jó hírek várnak reggel 8)
Jó éjt mindenkinek! puszka

KépKép

KépKép
szivvi

Moni, nagyon szép lányod van!!! Egy az egyben rád hasonlít!!!

Én is elteszem magam holnapra, talán jobb lesz a lelkivilágom és többet jövök.

kispiskóta

Ckat!
Óriás gratula Nektek, tünemény ez a gyermek!Gratulálok!

Móni, szép kis csaj a Blankád, ne szomorkodj, tuti jól érzi magát, kis energiabomba!

Szt. Imrés Lányok! A szerdai Mona Lisa csoportrelaxációra nincs kedvetek jönni? Próbálta már valaki? én csak hallottam, hogy nagyon hasznos.... ???

Kép
lidikoka

Móni: Gyönyörű nagylányod van :) Milyen igéző pasivadító tekintete van :shock: :D Asszem apa nemsokára izzíthatja a puskát, hogy elzavarja az udvarlókat :lol: ! És tényleg csupa TE ez a lány :) a klónod csak kicsibe :)
Tesóm nemrég küldött smst, hogy ma játszóztak, meg fagyizni voltak, meg fürdöttek a nagy medencébe az udvaron, és hogy Viola annyira kifáradt, hogy bealudt az etetőszékbe. Na ekkor eltört a mécses, kb azóta bőgök :lol: :oops:

ceniko
Szeged

Ckat, Bors és Borsapuka! Ezermillió gratula a kis tüneményhez! Nagyon illik rá a neve! Gyönyörűűű! Sok-sok tejcit!

Kép
zsuzsi**

Móni!
Ne sírj, Blanka nemsokára veled lesz megint! Gyönyörű kislány... mint az anyukája! :lol:

Kép
zsuzsi**

Uxi: MOM Park, MediMOM-ban lehet kapni, én is ott vettem. 2600 Ft. a MOM Park földszintjén (utcaszint) van, a ball oldali részen kell elmenni a gyereküzlet mellett, aztán asszem a második folyosó balra, annak a végén van. De az információs nőci útbaigazít.
Ez az olyaj szerintem tök jó illatú...

Kép
zsuzsi**

Na, megyek, lefekszem lassan. Jók legyetek! Jóccakát mindenkinek!

Puszi

Kép
zsuzsi**

Ckat és Borsapuka! Óriási gratula a kis Borshoz! Sok boldogságot és sok fincsi tejecskét!
A képeket sajnos nem tudtam megnézni :cry:

Móni: gyönyörű a kislányod! Ne sírj, inkább gondolj arra, hogy jól érzi magát és ez neki is jó! Mondom én aki nem volt még távol a gyermekeitől :oops: Na jó biztos én is bőgnék ha nem lennének itt :oops:

Enikő: a fentiek neked is szólnak :wink:

brigi73

heeelp! kell a Babu ruháinak venni külön öblítőt meg mosóport? és tényleg külön kell mosni és gyűjteni? tapasztalt mamik,lécci, segítsetek!!!!

Kép
lidikoka

Hoppá, Hencsi írt nekem sms-t. Tegnap mentek haza, Bogi nagyon kis cukifalat, csak akararos és türelmetlen. Hencsi elég szarul van, nagyon fáj a gátsebe, nem tud csinálni semmit, csak feküdni. Kíváncsi volt, hogy itt mi történik velünk. Dióhéjban elmeséltem neki... de majd tudósítok bővebben...

Kép
zsuzsi**

Ildi: Nekem a védőnő azt mondta, hogy folyékony mosószerrel mossam külön a ruháit (olyannal, ami babáknak való) és NE használjak öblítőt!!! Én így mostam, tök szépek maradtak a rucók. A mi mosószerünk Persavon névre hallgat, finom púderillatú, és nagyon hatékony. Voltak olyan rucik, amiket kaptam, és olyan folt volt az egyiken, amit a barinőm nem tudott semmivel sem kiszedni, de ez kivette.
A védőnő szerint nem kell külön gyűjteni, de külön kell mosni.

Kép
zsuzsi**

Na pussz minden Mamának, Babának és Apának!

Jó éjt!

Jut eszembe: Andikaaaa, hol vagy, rég nem jelentkeztél.... :shock:

Kép
zsuzsi**

Ildi: én külön gyűjtöttem és mostam kb 1éves korukig. Folyékony mosószerrel és sensitive öblítővel :wink:

Megyek én is elteszem magamat holnapra. Megint annyira feszül a pocakom, hogy járni alig bírok :cry:
Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek!

brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: