A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

[quote="vovanda"]S írta:vovandaostke!
Nem kell seggbe rúgni... Én halál komolyan mondom: csinál, amit akar, csak ne tudjam, ne legyen másba szerelmes és jöjjön haza... :oops:

A barátnőm is ezt mondja,aztán ha így lenne,kicsit kiakadna.
Én pasim is repülne
Vendég

mosószer:
szerintem a lényeg, hogy ne por legyen (mármint nem kokó, hanem mosó), mert az megáll a ruhában. 8)

Petra
Kép
petricsek

Paris
Szia!

Csajok
Ötlet kéne,főleg,akiknek már vannak nagyobb gyerkőcei.Bulit kell tartanom 15 csajnak,8-9 évesek!
Vendég

Petricsek, köszi zabbantást, majd beszámolok :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

[quote="sotske"]B írta:sotskeulit kell tartanom 15 csajnak,8-9 évesek!

:shock: :shock: :roll: :lol: biztos vagy Te ebben? valami High school musical-es dolog legyen benne (zene?)!

Petra
Kép
petricsek

Vanda!
A mi dokink meg minden szarra elírja az antibigyót!!!!Ezért lecseréltem őt is meg a gyógymódot is.Egyenlőre úgy néz ki beválik,mert 48óra alatt túlvannak minden köhögős-taknyos-lázas nyavaján és nincs 2hétig ugatós betegség.Csak túl kell jutnunk az antibiotikum kivezető kúrán,ami alap esetben 1hónap.De mi már 1,5hónapja csináljuk és a felénél járunk.Mert emiatt a sok dög nyavaja miatt mindig meg kell vele állnunk.Viszont ha egyszer túl leszünk rajta,kaphatnak alkati szert,ami ténylegesen stimulálja az immunrendszert és hátha akkor nem nyelnek be minden nyavaját.
Neked szeret Balu oviba járni?Milyen az ovitok?Most már nem sokat beteg?A picik nem kapják el tőle a bacikat?

Melcsi!
Mert hülye vagyok (mármint hogy nem alszom)!Mindig "hergelem" magam a házimunkával.Mintha nem várna meg!!!De valahogy addig nem tudok lefeküdni,míg nincs kész,amit mára beterveztem.Meg főznöm is kell.Általában 2naponta főzök,ha nincsenek itthon a gyerekek.De majd délután a picikkel alszok!!!! :wink:

Pasi!
A nyakamban volt a masni! :wink: :lol:
A vacsorát meg egye meg a munkahelyén!legalább ezzel spóroljon!A többit meg délelőttre tartogatom,mert mi ilyenkor édes-kettesben nyomjuk. :wink: :lol:

Eszti!
Én minden hétvégén egyedül vagyok a 4hapsival.Régen is így volt.Totál megszokható.Apa csak akkor van itthon,ha családi program van (ünnepeken vagy szülinap miatt,esetleg elutazunk valahová)Szerencsém van,ha apa délelőtt itthon van és 1órára ki tudja a törpöket vinni.Különben főztés mellett még azt is nekem kell megoldani.

Kép

Kép
edit73

babáknak csak folyékonyat használunk! eddig bip babás volt, de gondoltam váltunk, mert mi folyékony persilsensitive-t használunk és akkor egy üveggel kevesebb lesz a minifürdőben :)

babusok
Budapest

[quote="sotske"]
írta:
sotskeCsajok
Ötlet kéne,főleg,akiknek már vannak nagyobb gyerkőcei.Bulit kell tartanom 15 csajnak,8-9 évesek!

ötlet: engem ki ne hagyj :-)
1szálpasi

Buli: Nekem is zene jutott eszembe- KARAOKE???

babusok
Budapest

[quote="edit73"]
írta:
edit73
A többit meg délelőttre tartogatom,mert mi ilyenkor édes-kettesben nyomjuk. :wink: :lol:

ja, látom, most is épp fórumozol :D
1szálpasi

Petricsek
ez jó ötlet!Szoktam ilyen bulikat tartani,imádom,de tudod,ők már komoly nők,nem érik be holmi színezéssel :roll: :roll:

Csajaim már megint azt hiszik,elég nekik fél óra alvás :roll: :roll: :roll: Szép napunk lesz ismét...
Vendég

Móni eldra@freemail.hu

riddencs Nagyon tetszik a vonalzód :)

benszi Előző terhesség volt, kb. 3 éve.

szanet Mielőtt megszülettek a törpök én is azt mondtam soha többet, én ezt még egyszer nem bírom ki. De már egyáltalán nem emlékszem, hogy milyen volt szenvedni, és egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy kell még egy gyerek :) (az egyik barátom elnevezte ezt gyermekágyi amnéziának :lol: )
Nagyon csinik a csajok :D Én már nem merem őket egyformába öltöztetni, mert aztán fél órát kell nézegetni, hogy melyik képen melyik gyerek van :lol: :lol:

Pasi Boldog névnapot!

Melcsi Én is akkor jöttem rá, hogy ez valószínűleg hülyeség, amikor egy órán keresztül ment a nyammogás, és a büfizésnél az első dolga volt Dórának, hogy a szájába nyomja a kezét :D A legújabb most, hogy mindkét kezüket tömik a szájukba, oldalt meg dugják ki a nyelvüket - biztos azért, hogy beférjen a kezük :D :D

Akkor én ne meséljem el, hogy este 11-kor letettük a csajokat, aztán Dóra 8-kor, Kinga meg fél 9-kor kelt? :D Nem tudom, mi van velük, de nem bánom :D

Kinga újabban koncerteket ad a járókában. Zeng az egész lakás, cseng a fülünk, ő meg élvezi a hangját :lol:
szamy

Melcsi
Előbb fordul mint gondolnád :wink:

Kiskakasunk és Szanet

Boldog névnapot!!!!!!!
Nálunl is viszi a szél a komplet házat.Én ilyen időben nem szeretek kimenni velük.

Edit
Én felkötöttem volna magam.Ha valami,akkor az éjszakázás hazavág.

Én nemm vettem semmi extra mosószert nekik,alapban folyékonnyal mosok.Öblítő isa sárga lenor.Nem volt semmi gond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.18 10:14-kor.
Vendég

Buli: valami vetélkedő-akadályverseny-kincsvadászat-szépségszalonos-beöltözős-divatbemutatós???

babusok
Budapest

Vanda!
Én is ezt mondom a főpasinak!Menjen,ha akar!!!De a pénzt adja a haza!Aztán,ha más mossa a koszos ruháját,akkor legyen!
De szerintem meglátja a nő a családi egyterűt,benne 3gyerekülés,aztán hanyatt-homlok menekül. :wink:

Sotske!
És milyen időintervallumra gondoltad te ezt a bulit?Délután?
Mondjuk enyém kölköt meg a haverjait már nem kellett szórakoztatni,csak etetni.Egészsége menüt kértek a bulira: chips,kóla,pizza! :roll: :twisted:
Valami közösségi hely (meki)?Vagy szigorúan otthon szeretnéd?

Kép

Kép
edit73

g bg8888888888888888um

ezt zsombéka üzeni! :lol:

Petra
Kép
petricsek

Pasi!
Ki mit élvez!!! :lol: :lol: :lol:
Apa a könyvébe van beleszerelmesedve!

Kép

Kép
edit73

Banika!
Hajnali 5kor én is mondtam egy sor cifrát!(aztán meg bántam,,mint a kutya,mert Beni nem tehetett róla,hogy a tesója nem hagyott fél éjszaka aludni)

Kép

Kép
edit73

Banika: hát kivi vagyok :) mi öblítőnket még nem mertem kipróbálni, de most van itthon egy csomó gabibabás, múltkor akcsijós volt és Apa bevásárolt :) talán ha elfogyott próbálkozom :) és természetesen nálunk is nagy szél, ma nem megyünk sétázni aszem
Szamy: cukinyelvesek :lol: hangoskodás nálunk is megy, egyik nap fel is hívtam Apát, hogy ő is hallja :lol:

babusok
Budapest

Szamy!
Édes a fülnek az ilyen zene!
Nyugodtan meséld el!Hátha ragadós lesz és a többi gyerek is mintát vesz róluk! :wink:

Kép

Kép
edit73

[quote="edit73"]B írta:edit73anika!
Hajnali 5kor én is mondtam egy sor cifrát!(aztán meg bántam,,mint a kutya,mert Beni nem tehetett róla,hogy a tesója nem hagyott fél éjszaka aludni)

Meg tudlak érteni.Én azt utálom amikor ki se nyitja a szemét,csak ordít és dobálja magát.Amúgy is nehezek már.Alig bírom tartani,hogy le ne ejtsem miközben menekülök vele a gyerekszobából,hogy a másik fel ne ébredjen.

Maryska??????????
Vendég

Petricsek: cuppantás ügyiZsombékának :lol:

babusok
Budapest

na megyünk enni úgy hallom :lol: :lol:

babusok
Budapest

Banika!
Ez a" ki se nyitom a szemem és ordítok" - nálunk is megvan még (néha).Pl ma éjszaka is!Igaz kibökte Beni,mi a gond (mondjuk magamtól is rájöttem volna :roll: ).De míg elővadásztam neki egy tiszta pizsit és átöltöztettem,bőgött.Aztán meg azért,mert az alvós párnája is csupa pisi lett,így nem kaphatta meg.Jó 5percbe telett,mire lenyugodott.(persze Marcit felébresztette,de túl fáradt volt hozzá,így simán visszalaudt)

Kép

Kép
edit73

Edit
du. lesz,3-6-ig panelban :roll: :roll: :roll:

Noa
Kép

Együtt
Kép

Noa-mostanában,ha fényképezőt lát,elkezd pózolni:)
Kép

Száva
Kép

Száva
Kép
Vendég

Bocs az offért :oops: :oops: :oops:
Vendég

ESZTI
KÉPEKET MÉÉÉÉG MÉÉÉG MÉÉÉÉG! :lol:

Petra
Kép
petricsek

csajok
már akartam kérdezni, Ti meddig forraljátok a vizet? mármint mennyi idős korukig?

Petra
Kép
petricsek

Petricsek
Én eddig babavizet használtam,néha még most is,de a teájukat forralt csapvízből készítem,mert nálunk ritka sz.r a víz.1 éves korukig bizti forralok,utána már nem hiszem.
Vendég

Hű,már csak 58 nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Petra!
1éves korukig!Csapvizet utánna se ihattak,csak ásványvizet,a teájukat meg forralt vízből csináltam.
Mióta oviznak,azóta isszák a csapvizet.

Kép

Kép
edit73

[quote="sotske"]B írta:sotskeocs az offért :oops: :oops: :oops:

Aki mégegyszer ilyet ír,nem jöhet Hévízre

Fényképeket MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!

Eszti címkézd fel őket :lol:
Vendég

Eszti!
Juj,de édesek!
Buli:nehéz ügy!Túl nagy zajt akkor nem csaphattok.Nincs valami társas,amit esetleg élvezhetnek?Karaoké be szokott jönni a csajoknál!Meg divatbemutató egy kis felnőttes sminkkel!Persze ehhez azért olyan smikkellékek is szükségeltetnek,amit nem sajnálsz,ha magukra kennek.De a 8-9évesek már szívesen kifestik magukat (persze szigorúan lemosni,mielőtt távoznak)

Kép

Kép
edit73

Az enyémek a fürdővizet isszák.Azt meg nem forralom nekik :lol: :lol:
Vendég

[quote="sotske"]
írta:
sotskeCsajaim már megint azt hiszik,elég nekik fél óra alvás :roll: :roll: :roll: Szép napunk lesz ismét...

Marci már az elalvás fázisnál elakadt :evil:
Szegény Bercus meg konkrétan a hátáról ugrott hasra :shock: úgy megijedt a Marci hangjától
Vendég

Banika!
Én tényleg így is gondolom. A válásom sok szempontból kemény lecke volt. Azóta nem ígérgetek sírig tartót... Inkább próbálok tenni azért, hogy minden szép és jó legyen. De ennyi.

Edit!
Mióta a bölcsiben átestünk egy csomó betegségen, betonból van az immunrendszere. Szinte soha nem beteg.

Lépek, Dani éhen akar halni...
vovanda

Banika
Ez jó,ezen jót nevettem. :lol: :lol: :lol:

Edit
Anyuci kozmetikus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én is gondoltam sminkversenyre :wink:
Vendég

A fürdővíz-ivás az nálunk is nagy sláger!!!
Meg a belepisilés is! :evil:

Kép

Kép
edit73

Pasi! Isten éltessen neved napja alkalmából :)

Eszti!! de édesek!! sztem Rád hasonlítanak!

Majd délután én is teszek fel!

zsuzska80
Szombathely

Banika: Ezt már én is akartam írni! Szerintem nem OFF ha képeket teszünk fel. Én imádom nézegetni őket! Sőt, gyerekszobákat is imádomnézegetni, mert ötleteket gyűjtök :oops: :lol:
Vendég

Eszti!
Ez túltárgyalt kérdés akkor!Egy smikverseny 15csajnak legalább 2óra!Előtte-utánna megetetes,megitatod őket,azt le is telt a 3óra! :wink:

Én is teszek fel egy kedvenc képet:
kölkök itt 1,5évesek:
Kép

ezen meg már 3,5évesen
Kép

Kép

Kép
edit73

Ezt még muszály lesz feltennem,aztán eldugulok! :wink:

11hósan még itt nyomtuk:

az udvaron:
Kép

Nemadnak enni!
Kép
Kép

Fú,ez se kaja!
Kép

Végre elkaptuk a tesót!Nincs menekvés!
Kép

Kép

Kép
edit73

Edit
Szépek vagytok!
Tök jó az az óriás dühöngő
Vendég

Edit
Szupik a képek!Nekem is tetszik az az óriás járóka :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska
Igen,most kezdenek egyre jobban rám hasonlítani :D :D :D :D :D
Vendég

Hiányzóknak kéretik a jelenléti ívet aláírni!!!!
vovanda

Nem tudom már, ki említette, hogy a pasija panaszkodik a Nanny 911-re, mivel mindig apa a tökéletlen. Most éppen anyu nincs a helyzet magaslatán... :lol:
vovanda

Edit Nagyon jó ez az óriás járóka :) De látom, a kis börtöntöltelék szabadulni próbált :D

Anny Én napok óta gyerekszobákat nézegetek :D http://gyerekszoba.lap.hu/ Éppen most húztam fel magam egy három részes (kiságy, pelenkázó, szekrény) cuccon, amit potom fél millióért árulnak.. Egyelőre úgy tűnik, maradunk az ikánál. Egyedül ott találtam olyat, ami kellően variálható és még az ára is elfogadható.
Igazából találtam egy olyan bútorkészítőt, akinek tetszenek a cuccai, csak a világ végén van :( http://www.kittibutor.hu/flash_page_090 ... anguage=hu
Meg ezt is szeretem nézegetni : http://gyermekszoba.blog.hu/
Tényleg, nem tud valaki Bp-en egy jó asztalost? :D
szamy

Sotske, Edit: nagyon helyesek vagytok:)

babusok
Budapest

Szamy: Ezek tuti jók, de én a reális, rumlis szobákat szeretem nézni, gyerkőcökket, amint játszanak, meg ilyesmi. Amolyan kiragadott családi pillanat :D

Voltam a csajokkal az OTP-ben, és mihelyt megnyomtam a gombot,már villogott is a számom :D Imádom ezt az Otp-t! Itt még nem vártam 5 prcnél többet sose.

Mégsem tudok lemenni Gyulára a babakocsiért, emiatt rámtört a mélabúúú. Megpróbáltam megbeszélni az anyukával, hogy tegye már föl a buszra, itt meg leszedem. Remélem működik a dolog...Jó lenne.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: