Drága Csillagom, hát végre! Nagyon ügyes vagy, éljetek soká és legyetek nagyon boldogok! Remélem minden simán ment és komplikációmentesen. Immár az új fészketekben örömködhettek hamarosan együtt, de jó! Kicsit furcsa nekem ez most, mert eredetileg egy napra voltunk kiírva, aztán te méretben beelöztél és pár nappal elörébb csúsztál, de akkor is. Nekem még nincsen szülhetnékem.
Szilvi
Ircsi olyan jó olvasni a hozzáállásodat! Abszolut minden tekintetben osztom a véleményed, nem kell görcsölni, csak ad libitum etetni, amíg mindkét félnek jó ez az állapot.
Nem reagáltál viszont az álomra... (tudod, hogy meglátogattalak egyik nap álmomban)
Nálunk megint drámai a hangulat, ennek ellenére Dia drasztikus férjnevelési módszereivel nem szükségszerüen élnék. A párom ki van égve, nem tud velünk mit kezdeni, szabadságolni szeretné magát nélkülünk. Mondtam, hogy akkor menjen, ha ettöl jobb lesz neki. Jelen állapotban amúgy se sok hasznát látom, csak kelti itt nekünk a feszültséget. Mindent támadásnak vesz, még ha csak azt kérdezem, hogy jön-e reggelizni... Tegnap pl. a vadasparkban voltunk. Ö vigyázott a végefelé arra, hogy Dönci ne másszon át a kerítéseken az állatokhoz, de ez csak részben sikerült, mert az egyiket áramvezeték is védte felül és Dönci felsprintelt odáig és szépen meg is rázta. Nem szóltam semmi rosszat, próbáltam kinyomozni a használt feszültséget, de sehol egy erre utaló tábla. Gondoltam akkor csak nem lesz 220 V, ha semmi figyelmeztetö tábla nincsen és némi nyugtalansággal belül, de lezártnak tekintettem az ügyet. Ö meg rögtön nekiállt támadni, mert ö látja a gondolataimat és tudja, hogy dühös vagyok ésésésés. Elpattant bennem is a türelem utolsó szála és jól lehordtam, hogy legyen szíves leszállni rólam, egy szót se szóltam, gondolni se azt gondolom, amit ö vél, de mindegy. Nehezmre esik a szeretö és türö feleséget alakítani, ha állandóan csak szapulva vagyok. Na mindegy, max. kivándorol és akkor lesz egy kis harmónia itthon is 5 gyerekkel.
Bocsi, hogy mindig nyavalygok, de ki kell adjam magamból valahol és valakiknek, különben csak mérgezem magam a rossz élményekkel. Mellesleg jut eszembe: nem tudom a g-t megnyitni, mert elfelejtettem a belépö kódot. Ha valaki lenne olyan kedves és megtenné, hogy felhomályosít a belépöröl, megköszönném!
Puszi: én