Bébikomp: többgyerekes kolléganőim is ugyanezt mondták, azaz sose!!!
Katuska: Máté főzi az ebédet?

Én ma tegnapi maradékot eszek, lusta voltam főzni. Estére viszont kellene valami gyorsan elkészíthető, nincs valami jó ötletetek?
Mágnes: jobbulást Annának és gratula az almához. Én csatlakozom Csöréhez, hogy szeretném kivárni a 6 hónapot a hozzátápival. egyelőre Bálint semmi jelét nem mutatja, hogy az anyatejcin kívül másra is vágyna, átalussza az éjszakát, így gondolom akkor sem éhes. Persze mikor mi eszünk, akkor néz nagy szemekkel, de azért ez még számomra nem elegendő jel
Nálunk csak kis eső volt, most meg őrülten fúj a szél. Nem is mentünk most sétálni, Bálint most inkább a szobájában alszik.
Fordulással kapcsolatban köszi a vigasztalást, én is úgy érzem, hogy csak lustaságról van szó, mert látom rajta, hogy fizikailag képes lenne rá, csak épp neki sokkal kényelmesebb feküdni a hátán. És Bálint is ugyanazt csinálja, mint Máté, ha valamit nem ér el, vagy keres egy másik játékot, ha nincs más, akkor elkezd nyöszörögni. Vagy kényelmesen fekszik a hátán és nézeget.
Krisz, amúgy dokinéni mondta, hogy lehet, hogy el kell majd vinni a dévényesekhez, de ezt azért én még nagyon korainak érzem.
Tali: nekem holnap csak a délelőtt lenne jó. Van már időpont?