Sziasztok lányok,
hazajöttünk tegnap d.u, az allergiától még mindig kegyetlenül szenvedek, babóka miatt amúgy is felkelek éjjel, de orrfújás, tüsszögés és fulladás miatt még legalább 3x egy éjjel, már nagyon unom!
Apa jobban van, úgy tűnik megúsztuk és nem kaptuk el, le is kopogom...
Hétvégén megvarrattuk a gyerekszoba függönyét, jövő héten megvesszük a kiságyat, még egy szőnyeg kell meg apróságok.
Zsuzsi, igen, képzeld rákérdeztem a héten, hogy számítsunk-e a légzésfigyelőre, mert akkor veszünk egyet.Nem hinném, hogy egy 2és fél éves gyereknek még szüksége lenne rá!
De jó, hogy annyi mindent kapsz kölcsön a kolléganődtől, nagyon rendes tőle.
Örülök, hogy jól sikerült a lagzi, jól bírtátok nagyon, le a kalappal!
Képet várunk!
Móni, a CM oldalról én az eredeti méretemmel megegyezőt rendelek, ami van tőlük szopis melltartó, még üzletben vettem, de az is egyezik méretre.Árban tök jó szerintem!
Ez a hasmozgás, igen, fura, nekem a köldököm "helye" mozgott furán a hétvégén, az egész család azt kémlelte, öcsém meg is kérdezte, nem-e fáj!
De be még nem fordultunk, keresztbe van a kis zsivány.
Örülök, hogy elkerült a front!
Edina, várjuk, hogy visszatérj az éterbe!
Posta közelébe még nem jártam, de fel fogom adni a csomit, ígérem, csak 1,5 km tőlünk, ha gyalog kell mennem...
Írj, hogy alakultok!Remélem jó híreket hozol az uh-ról!
Krisztina, szép a szoba, tök jó, hogy ti már ennyire vagytok, ez azért egy nagy megnyugvás.
Vick, hol laknak a szüleid?Mennyit haladtál a szakdolival?Örülök, hogy téged is megkímélt a front a hétvégén!
Fürdetővödör:Hm, biztos nem rossz.De a káddal kapcsolatban is azt hallottam, jobb a hagyományos fajta, nem a kényelmesen formatervezett, mert a baba úgyis azt szereti, ha apa-anya keze érinti és érzi a biztonságot.Amúgy meg egy barátnőm szerint 5-6 hónapos kora után lehet már nagykádban is füröszteni.
Mi kapunk kölcsön egy ilyen hiper-szuper formatervezettet, amúgy eszem ágába se lenne ilyet venni, pl.az ikeás babakád is tökéletes szerintem.
Móni, Szilvi, tök jók a progik, de én sajna nem tudok elmenni, innen Miklósról elég nehéz a bejutás, így nagy pocival minél kevesebbbet akarok hévezni, ha apa nincs itthon, kocsi sincs.
Reni, szerintem jó ötlet a szülésznő, mi majd szerda este megyünk elbeszélgetésre a szülésznőnkhöz, nagyon jó lelki támaszt nyújt a fizikai segítség mellett.De rákérdzek, mennyit kér, bár én is kb annyira gondoltam, amit te írtál.
Blani nagyon ügyes, ha már a kisdolog így megy, nem sok idő szerintem és teljesen szobatiszta lesz!Ősztöl neki már tuti nem kell pelus.
Enikő, nálad is nagyon ügyes Anna, gratula!Szerintem is jobb, ha nyíltan rákérdezel, mit adnak a kórházban, mintsem váratlanul érjen.
szép napot,
pusz,
Kata