Hali!
Nehanapjan en is vagyok am!
Tegnap voltunk 4D UH-n. En most akartam menni, meg mindenkepp felido elott, mert igazabol nem a mozi erdekel, hanem egy fullos baba-atvizsgalas meg "idoben". Meg is kaptam fel oran at nezegettek bebit, es mindene OK, minden merete koranak megfelelo. Sajna az nem egyertelmu, fiu-e vagy lany, a doki nem mert mondani semmit... Az aggodalmaim igy elszalltak, a kivancsisagom meg oersze tovabb dolgozik.
Jol latom, hogy eddig azok tudjak a
baba nemet, akik fiut varnak? kiveve asszem Zetieket, ahol kislanyosodott a fiu
Ikverus Meg jo, hogy nem az elso babadat varod, es tudod, az AFP-eredmeny tok nem mervado. Bizonyos orszagokban nem is alkalmazzak mar, mert tudjak, mennyire ketes eredmenyt ad. Persze ez most normalis, hogy leveszik megegyszer, es ha jol tudom, az erteket az aktualis hethez viszonyitjak.
Mozgas: Nalam is meg csak most kezdodik a buli. Foleg az UH keltette fel az erdeklodeset

De a kismamajogan tanultak is sokat segitenek: hanyattfekves (max 30. hetig!) , lab felhuz, es megprobalni hasba lelegezni, nem mellkasba. Akkor tobbletoxigenhez jut a baba, es ettol tancra perdul. En igy trukkoztem estenkent, hogy mikor Apa hazajon, tuti neki is mozogjon.
Orakra jaras: Le a kalappal minden tanulo kismama elot!!! Komolyan. En a terhessegi hulyules aldozata vagyok. Most mar nem tudom, mi az, amit meg akartam kerdezni, es mi az, amit meg is kerdeztem. Ez a leepules fajt multkor is a legjobban.
Na, joccakat mindenkinek!!!
Nem raktok fel pocakkepeket ide? Szinesebb lenne a topik, es most mar biztos mindenkinek van mit fotoznia