Sziasztok!
Nagyon-nagyon szépek a babók!!!

.
EDIT: szerintem ne aggódj, hogy Bálint még nem forog...nem lóverseny ez. Az orvos meg "statisztikai" alapon áll ehhez a kérdéshez, ilyenkor a legtöbb gyerek forog akkor nem tetszik neki, hogy BÁlint még nem...de ne aggódj ezen. Majd forog ha eljön az ideje!! Az én nagyfiam pl nem ült. ELőbb ment mint ült. Ha ültettem állandóan felborult még 1 évesen is...én is hallgattam, hogy a gyereknek kordinációs zavara van meg mit tudom én mi...a frászt semmi baja nem volt. 13 hónaposan felállt, elindult és szaladt mindezt 1 hét alatt aztán másfél évesen megtanult ülni...úgyhogy NO PARA. Nem minden bébi egyforma. AHogy nézem a képeket szép nagy jó húsban lévő fejlett baba Bálint lehet hogy szimplán kényelmes típus és nem akarja strapálni magát....(azt, hogy lusta csak a saját gyerekeimre merném mondani

). Ne aggódj, minden rendben lesz.
Móni: jó, hogy már jobb kedved van és egyre felhőtlenebbül örülsz a picinek a pocakban. Mennyi idős kismama vagy most? Én így két gyerek után nem tervezek többet...szóval megértem, hogy te is úgy gondolod, hogy nem lesz több baba a picid után.....Tudjátok már, hogy mi lesz a pici?
Viki: milyen az új ház, élvezitek?
Kata: jó, hogy írtál....édes lehet Martin ahogy tátikázik a körte után.
KÖRTE-KAJA: na körtét én sem adtam még Zéténynek. ENgem annyira felfúj a körte, megeszek egyet (imádom amúgy) és úgy nézek ki mint egy félidős terhes....Biztos ezért nem adtam még a kicsinek...Somának sem adtam soha, eszembe sem jutott, de ha mondjátok hogy jó akkor ki fogom próbálni!
Zétény is eszi a gyümölcsöt, annyira hangosan cuppog neki, olyan édes. Evett már almát, almát-barackkal, almát -banánnal és sima banánt is. A sima banánt rámköpködte pedig azt hittem az fog neki a legjobban ízleni mert az a legédesebb de tévedtem.
Ma először adtam neki 3 kiskanálnyi Hipp sárgabarackot...nahát olyan iszonyatot láttam utána a pelusban...olyan nagyon hasmenésgyanús volt a kaka. Remélem ettől és nem valami vírustól...asszem ezt a sárgabarackot most hanyagoljuk egy darabig. A többit megettem én, állati finom, olyan mint egy híg baracklekvár (persze annyira nem édes), de kimondottan finom.
A gyümölcslevek nagyon mennek nálunk, persze sokat nem adok neki és azt a keveset is felöntöm babavízzel...de imádja. Az almát adom neki leginkább meg ivott már 1-2 alkalommal Hipp őszibarackot is felvizezve...azt is nyeli. Nem merek sok ilyen löttyöt adni neki mert félek, hogy nem fog annyit enni ha teleitatom. A sima vizet is megissza....de nem mérhető mennyiségben. A bébiteától üvölt...mondjuk megértem tragikus az íze....elbírna egy kis cukrot meg citromot dehát azt már mégsem

.
Tápszeres babáknak ti már adtatok zöldséget? Én két nap egymás után adtam Zéténynek sütőtök-alma kombinációt, imádta. De igazi Zöldséges kaját még nem adtam....viszont valamit adnom kéne szerintem lassacskán a tápszer mellé. Mert éjjel is ébred és majd éhen veszik szegényem szerintem ez a tápszer már "átfut" rajta...vagy lassan át kéne állni valami 2-es tápszerre, szerintem ennek már nem elég a kalóriatartalma.-legalábbis úgy érzem. Az én fiam 6 kiló 80-90 deka körül ingadozik...nem nagyon hízik de nagyon kiegyensúlyozott úgyhogy gondolom nem gond.
ÉN még nem is hallotta ilyen kompetencia vizsgáról...pedig isten bizony kijártam a 4. osztályt

igaz nem tegnap volt

.