A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

tancsu párodnak kevés volt az előtej! :D

Megszült az egyik kolléga felesége 4,2kg a baba, 4 szülész volt a szülésnél ketten nyomták ki belőle! Szarrá szakadt!
A baba gyönyörű és hatalmas mint egy 3 hónapos! A ciciről úgy kell lerobbantani mert annyira szívja! :D
Apuka meg nyűgős mert éjjel is ordít a baba mert éhes! :D :D :D

Láttam délelőtt a képeket: kis vasgyúró gombóc! :D

Kép
muzsuzska

Bibibi! laptetőm van!!!!!!!!! Ez az előnye ha magamnak írogatok!

Kép
muzsuzska

Nem akarok ilyen csíkokat alulra, jojózik a szemem!!!!!!!! Kép

Kép
muzsuzska

Apukát kiküldték az utolsó tíz percben! Amikor rákérdeztek a császárra a doki azt mondta most már késő, nincs idő rá!

Lenne más is, de a kismamák miatt nem merem leírni!

Kép
muzsuzska

ma este se jövök, mert 6kor megyek G.-ért, aztán elviszem a legénybúcsúba 1-2 órára mennie kell, hisz a legjobb barátja. Addig én megyek barátnőmhöz, egy hajat kell levágnom még. Aztán szundi!
Tegnap este mire bekapcsolódott volna a rádió én szépen elaludtam!! :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Pihizek egyet!

Kép
muzsuzska

Én meg most jöttem Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Nálunk tegnap mire bekapcsolt volna a rádió a párom aludt el.

Ma pedig ne akarjon semmit,mert már nem bírtam idegekkel,elpattant nálam is. Nem vészesen,de összeszólalkoztam vele.

De felesleges volt kiönteni a szívem, hogy mi bánt,akkor is neki van igaza és én vagyok a hibás mindenért! :evil:

Kép
flóra 11

Most meg elaludt,mint aki jól végezte dolgát! :evil:
Őrület,komolyan. Én meg egyem magam? Hát nem! Én meg tévézek egyet. Nem bánom,ha zavarja is őt. Elvégre az én lakásom.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Délelőtt elmentünk még a LIDL-be is egy kis bevásásrlásra...
Elfogyott a tej itthon és a liszt is, holnap meg jönnek anyósék és sütnöm kéne valamit.
Ma este meg jön bnőm a férjével hozzánk, igy vettünk üditőt és 2 üveg bort is.

Aztán 1 óra körül aludni akartam,, de valaki telefonon zaklatott és állandóan felébredtem...:(

Szerintem elmenek fürdeni, meg pihizek a tv előtt majd...

Kép

Kép[/
tancsu

Az előbb az nlc-n voltam...

A lezuhat mentőhelikopterben meghalt fiatal ápolósrác feleségének az irását olvastam és bőgtem-bőgtem-bőgtem... :cry:

Itt próbálja meg kiirni magából a fájdalmat... :cry:

Szeptember 8-ra van kiirva a msáodik babával, a nagyobbik gyerek miatt nem törhet össze lelkileg, a kicsit pedig még van 2 hétig jó lenne pocakban tartani....

Sajnos nagyon sok bántó szándékú irást kap, sokan nem értik meg,hogy gyászolni igy is lehet...... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Na majd később visszajövök...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagyok. Megint kerülgetjük egymást. :D

Kép
flóra 11

Még vagyok, a párom elfoglalta előllem a fürdőt...!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na tényleg kerülgetünk...
Szabad a fürdő, menek...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Hát ilyen nincs! Kimentem egy pill. vécére,pont akkor jöttél Tancsu. :(

Kép
flóra 11

Akkor gépelek. Sokat nem fogok,nem tudok odafigyelni. :(

Kép
flóra 11

Még mindig senki? :cry:

Kép
flóra 11

Ha nem,akkor nem. Hiába vártam egéz nap. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
flóra 11

Halihó...

Délután lementünk sétálni kicsit a ház körül, aztán megjöttek barátnőmék és most kisértük ki őket, ezért nem voltam itt este...:)

Jó volt kicsit nevetni,kikapcsolódni...
Viszont irtózatosan elfáradtam, menek is aludni...

Holnap benézek..

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok! Szép napot minden kedves Fórumtársamnak! :D :D

Biztos Mindenki pihen! :D Én örülök neki, bár én itt töltöm a vasárnapot az irodában :( Nem baj, legalább Ti pihentek! :D

Kép
szilzi

Helló csajok! :D

Szép napot mindenkinek! :D

Sajnálom, hogy dolgoznod kell, Szilzi. :cry: Remélem, hamarosan tudunk már találkozni. Minimum egy hónap. :D

Flóra, remélem, engem nem vártál tegnap. :cry: Jó későn jöttünk haza. Utána mega Gy.-val lementünk a telekre.

Tancsu, neked mióta írja ki ezt a vonalzód, hogy Anyának már nagy pocakja van!? Régóta? Még sose vettem észre. :shock:

Szilzi, neked megint késik? A 39. napon vagy? :shock: :shock: Az már jó sok! Annyi még nekem se szokott lenni! :shock: :shock:

Kedves Tancsu, én nem bírnék ilyet még olvasni sem... :cry: Ez iszonyat.

KépKép
benó

Bocsánat, hogy tegnapelőtt szó nélkül leléptem, de annyian voltak, hogy bezárni is alig tudtunk! :evil:

Tegnap otthon pátyolgattam A-t, bár nem nagyon kellett, mert ügyes, erős volt :D :D De legalább főztem neki! :D
Nekem sajnos még mindig nem jött meg :( Napról napra egyre furábban fáj a hasam, depis vagyok kicsit+idegbeteg! :( Ezek a hormonok lehetnek?? Biztos... :(

Kép
szilzi

Flóra, min borult ki a bili? :wink:

Jó volt a legénybúcsú, Zsuzsi? :D Mikor van az esküvő? A jövő héten? Vagy mikor?

KépKép
benó

Szia Benó!! :D :D

Kép
szilzi

Benó, múltkor is 44 nap volt! :evil:

Kép
szilzi

Puszi, Szilzi! Én is ilyen vagyok, pedig én még távol állok a végétől. :roll: Eldöntötted, hová és mikor mész orvoshoz?

KépKép
benó

Oké, értem. A franc vigye. :twisted:

KépKép
benó

Akkor viszont a vonalzódat 44 naposra állíthatnád, és akkor nem minősülne késésnek, csak a 45. naptól. :roll:

KépKép
benó

Visszaolvastam ám, de kicsit "szitásan", mert közbe jöttek...

Timi, nagyon jó a motoros képed! :D Milyen vagány kisrác lesz a fiad, ha a mamája is ilyen! :D :D :D

Flóra, a Flóriánt ültesd le ide, majd mi elrendezzük a sorsát! :evil: :evil: Főleg a Zsuzsi! :lol: :lol: Ő keményen kimondja az igazat! :twisted: Szerintem ha fél órát okítanánk, utána tudná hol a helye!!!! Mi ütött belé már megint?? :shock:

Kép
szilzi

Nem akarsz az én dokimhoz menni?

KépKép
benó

Attilának örülünk, hogy jobban van! :D Gy. is üdvözli! :D

KépKép
benó

A 44 nap már maga is késés... :(

Nem tudom hová megyek dokihoz, még próbálok bejutni az A. dokija által a kórházba. Szerdán varratszedés, csütörtökön meg megy megint a profhoz. Remélem ajánl valakit. Ha nem, akkor már este elmegyek a Te dokidhoz! :wink: Vajon bekell hozzá jelentkezni? :shock:

Kép
szilzi

Én is üdvözlöm a Gy-t! :D Biztos A. is üdvözli! :D :D

Kép
szilzi

Persze, be kell jelentkezni. :wink: Szerintem kérj egy időpontot, aztán max. lemondod, ha kaptál máshová is. Az úgy jónak tűnik.

Mihez képest késés a 44 nap? :D Most ennyi és kész. Ennyi volt. Én mindig az utolsó leghosszabb ciklust veszem a normálnak.

KépKép
benó

Mindjárt jövök!

Kép
szilzi

Itt vagyok, közben sütit sütök az évfordulós banzájra. Csak anyuékkal meg a tesómékkal lesz buli, nagyobb felhajtás nem lesz, de jó az is, tökéletes. :D

KépKép
benó

De Benó, 40 nap felett már nem normális, hacsak nem úgy születtél! :shock: :lol:

Töredelmesen bevallom, tegnap megint dühös voltam az egész világra! :evil: Még a barátnőmre is mérges moltam, mert olyan lelkes volt a babaszobától! :oops: :oops: :oops: Egy dög vagyok! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Jó mulatkázást! :D :D

Kép
szilzi

Tetszett amit írtál a lelki folyamatokról! Nincs ez meg bővebben?

Kép
szilzi

Én is ilyen dög vagyok, pont mint te. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nincs sajnos, csak ennyit írtak.
A többi természetesen humbug, baromság, babona, mágia, semmi értelme, de a vallásnak sincs. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A leveles zöldségek felajánlását én se fogom csinálni, viszont tényleg dobolni fogok (ha eljutok a Sólyomhoz) az érdeketekben! és az enyémben is. :lol:

Zsuzsi, én azt nem írtam, hogy rossz ember az, aki sokat vár a babára. Ezt hol olvastad? :shock:

KépKép
benó

Tegnap előtt idejött egy ismerős csaj, hogy óóó levágattad a hajadat? Jajj, de jó, így olyan igazán kismamis vagy! :evil: :evil: :evil: Majdnen felburítottam!!! :evil: Ez a tesztoszterin agresszivitást is okoz? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

A rövid haj kismamis? :shock: Érdekes... :lol:
Mikor van szabadnapod, amikor nem mész haza Füredre és egyéb programod sincs? :wink:

KépKép
benó

Szerintem Zsuzsi úgy értette, hogy akkor ezek szerint Ő rossz ember, mert nem szereti egy lélek sem annyira, hogy Őt válassza anyának! :shock:

Ez hülyeség, szerintem Zsuzsi Te egy nagyon jó ember vagy! Nincs veled semmi baj! :D Én kedvellek! :D

Kép
szilzi

Minket se választott még egy lélek se, de ami késik, nem múlik. Attól még nem rossz az ember, csak még nincs itt az ideje. Ezt gondolom én. :D Türelem, türelem. Zsuzsi az mondta Velencén, hogy nekik rózsából már egy kazallal van. :lol:

KépKép
benó

Nem kell ezeket nektek elhinni, csak úgy leírom őket. Bármilyen baromságot, elméletet ki lehet találni az embernek kínjában. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ez jó kérdés... Most annyi programm van. Buli A. haverjaival, jönnek a Lucáék Pestre, megyünk a vidámparkpa és lehet, hogy elviszem Őket Debrecenbe a virágkarneválra. Már régóta vágyom oda. Után a megyünk esküvőre, de mi az hogy esküvőre! :shock: A Tancsuékhoz! :lol: :lol: Ez a program augusztusra. Megkéne beszélni, hogy Te ráérsz e aug. 23-24-én és akkor jöhetnél velünk a Tancsuhoz! Mert két napra megyünk ám Tancsu! :lol: :lol: :lol: Csak vicc volt!!!!! :lol: :lol:

Kép
szilzi

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: