ejjha, Melike, ez aztán gyorsan ment.
szóval gratula mindenkinek, aki csütörtök óta világra hozta a kis csemetéjét, nem is írtatok olyan sokat, nem volt nehéz visszaolvasni.
nekem a dokim azt mondta hogy ha 2 fájás között még tudok mosolyogni, akkor még üljek meg a fenekemen (legközelebb). neki az tetszik ha nemcsak fájások alatt, hanem már 2 fájás között is torzul a kismama arca.
úgy néz ki, hogy mi meg kezdünk rákapni a cicire... bár nem szeretném elkiabálni. tegnap negyed8kor kajált 40et, aztán negyed9kor fürcsiztünk, utána kicsit zaklatott lett, gondoltam megkínálom egy kicsit megint, hátha attól megnyugszik. szóval 9kor megint bekajált 40-et, gondoltam ezzel ellesz egy darabig, és lefejtem a maradékot (90et), erre 10kor felébredt, és megint kaját követelt, de akkor meg a ciciben nem nagyon volt semmi, úgyhogy üvegből beszipkázta mind a 90-et, amit lefejtem. éjjel pici nyaff volt 3kor, volt még tarcsiban egy üveggel, amiből csak 30-at evett, de ráaludt a cumira, reggel pedig magától kelt 6kor, és 50et kajált ciciből, kaja után 1 órát nézelődött és most úgy alszik, hogy csuda.
asszem kezdek megnyugodni. viszont úgy vettem észre, hogy akkor van inkább lázadás a részéről, ha a bal mellemből etetném. a jobb oldalival nincs semmi baja, abból olyan szorgalmasan hammol, hogy öröm nézni.