A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti:ilyen türelmetlen nőcit régen láttam,mint te. :D :D Simán van még 3 napod a kiírásig,te meg meg akartál szülni már egy hete. :)
Vendég

Lina,már bocsi de tegnap te is elkezdtél türelmetlen lenni,pedig nem 3 hanem 22 napod van!!!!!!!! :wink:
Amúgy meg senki nem a kiírt napján szült,miért én legyek aki igen?????????? :roll:

sutimano76

Kata,én most nagyrészt tünetmentes vagyok........lehet elmegyek futni :lol: :lol: :lol:,hiszen "egy kis mozgás senkinek sem árt......"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.11 13:59-kor.

sutimano76

Jól van na,én veled vagyok.De én pont ezért vagyok türelmetlenebb,mert még sok van vissza. :D :D Bár mivel most a 21-re hajtasz így meg nem értem. :D :D
Vendég

Hát Lina már magam sem tudom,de ha valaki kölcsönadja a babáját,akkor kivárok én bármit!!!!

sutimano76

Különben is az előbb írtam hogy átmegyek az októberi vagy lehet jobb lenne a decemberi babavárótopikba!!!!!Mondjuk senki nem marasztalt,hüpphüppp!!! :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.09.11 14:03-kor.

sutimano76

Ez aranyos volt.Akkor tényleg gyorsabban megy az idő,illetve nem a szülés körül forognak a gondolataid. :D [/b]
Vendég

Erika, Babci!

Szeretettel gratulálok! :):)

Babci is elfelejtheti az 56-osokat! :D:D

Madar!

Hát egyenlőre úgy van, hogy az anyakönyvező még egyszer beszél a főnökével, hogy mi legyen, megígérte, hogy legkésőbb hétfőn visszahív. Akkor van ciki, ha úgy gondolják, így van rendben, mert akkor mehetünk nem is tudom, hova... Mert tuti, hogy még egyszer belügyi engedélyt nem kérünk (hónapok és pénz), főleg, hogy két gyereket simán anyakönyveztek már anélkül. De vajon kihez kell fordulnunk olyan esetben, ha az anyakönyvezéssel gondjaink vannak? Mi a felsőbb szerv?

Csunyeszka!

Ez tényleg övön aluli volt! :D:D
A manók aranyosak! :)

Lili!

Volt itt már olyan gyerek a topikon, aki hallgatott anyjára?? :D:D

Süti!

Sürgősen gondolkodjatok el fiúneveken! :D:D:D Amúgy meg lehet, hogy senki nem szült időbe, de ez azt is jelenti, volt aki KÉSŐBB szült. :D:D Lottit is elég nehéz volt kilakoltatni, de Dóra is maradt pár napot még. Anna babája is bent van, legalábbis nem tudunk róla, hogy már elhagyta voltna meleg és biztosnságos albérletét.

Astrid

Kép
astrid

Andi: madar mennyyugi ... Kép

KépKép
KépKép
madar

Astrid,sztem ha nem oldódik meg akkor a jegyzőhöz forduljatok!!!

A túlhordás csak az amnio miatt félelmetes kicsit!!!De köszi hogy tartani akarjátok bennem a lelket!!!

sutimano76

Astrid,Babcika Blankája hallgatott az anyjára :wink:

[quote="babcika"]E írta:babcikagyébként mióta tudom hogy babát várok én azt mondtam,hogy szept 11-én reggel már úgy visszük el Janót oviba,hogy 10 percesek vannak és délelőtt meg is születik és hétfőn haza, és szerintem Blankicicamica ehhez tartja magát!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.09.11 14:15-kor.

Kép
v.andi

Astrid.
[quote]S írta:üti!

Sürgősen gondolkodjatok el fiúneveken! Amúgy meg lehet, hogy senki nem szült időbe, de ez azt is jelenti, volt aki KÉSŐBB szült. Lottit is elég nehéz volt kilakoltatni, de Dóra is maradt pár napot még. Anna babája is bent van, legalábbis nem tudunk róla, hogy már elhagyta voltna meleg és biztosnságos albérletét.

Vannak a sietős csajok,és akkor vannak az igazi nőcikLotti,Dóra,Berni és Anna kislánya),akik késnek!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hú de hülye vagyok már!!!!!

Kicsit elmenek,hátha rendbejön az agyam!!!

sutimano76

Süti,szép gondolatmenet :lol: :lol: :lol: :lol:
De azzé ne menj sehova.

Kép
v.andi

én is megyek az oviba Kép

KépKép
KépKép
madar

Ideértem én is... :wink:

Süti
Reggeli kép direkt volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Vicger
Luca baba gyönyörű!!!!!!

Madar
Molli jó súlyban van ránézésre... nem koraszülöttes kinézetű... szopit én adok neki, ha tényleg eszik... csak cumizást szoktam korlátozni!
Anyatejes babát nem lehet túletetni!

Kata
Koraszülötteknek csinálják :wink:

Manó
Ez jó, hogy Míra már kijöhet a kórházból :lol: :lol: :lol: :lol:

Astrid
Csomó... :cry: (Zsíros ruhát próbáltad már? Dóri akkor tudja a csómót megszüntetni, ha olyan helyzetben szopizik, hogy az álla legyen a csomó felé... vagy fejés...)

Csunyeszka
Édes kicsi Manók :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jól nézel ki!!!!!!!
Vendég

Erika!!!!!Végre nálatok is kibővült a család!!! Gratulálunk és nagyon sok boldogságot kívánunk!!

Babcika!!!Nemsemmi vagy!!!!!Isten hozta a kis csemetét!!! Súlyban végre nem mi vezetünk!!! :wink: Simán ment, vagy császárral?

Csunyeszka bombanő!!!!!Énpofámisleszakadt!!!!! :shock: :shock:
Jól nézel ki, le a kalappal!!!Valamit szerintem nagyon jól csinálsz, és szerintem jó géneket is örökölhettél!

Kismanóid gyönyörűek!!!!!

Süti: málnalevél teát iszod?? Azért kérdezem,mert én szülés előtt 2-3 nappal kezdtem el inni. Nem tudom,hogy az hatott e, de látod, végülis majdnem a napján meglett.
Drukkolok neked!!!!

( amúgy még nem írtam le a szüléstörit, de doki szerint fájásgyenge voltam, és kaptam jó adag oxitocint.Huh.........az fincsi nagyon!!! De ki lehet bírni!!És az eredmény meg magáért beszél!!! )

KépKép
csikipetra

[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76át Lina már magam sem tudom,de ha valaki kölcsönadja a babáját,akkor kivárok én bármit!!!!

Éjszakára megkaphatod Mollit... :wink:

[quote="sutimano76"]K írta:sutimano76ülönben is az előbb írtam hogy átmegyek az októberi vagy lehet jobb lenne a decemberi babavárótopikba!!!!!Mondjuk senki nem marasztalt,hüpphüppp!!! :cry:

Csacsi vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(és akkor 11 hónap a terhesség :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: )
Vendég

[quote="v.andi"]A írta:v.andistrid,Babcika Blankája hallgatott az anyjára :wink:

[quote="babcika"]E írta:babcikagyébként mióta tudom hogy babát várok én azt mondtam,hogy szept 11-én reggel már úgy visszük el Janót oviba,hogy 10 percesek vannak és délelőtt meg is születik és hétfőn haza, és szerintem Blankicicamica ehhez tartja magát!!

Süti
Neked is így meg kellene beszélned Bernivel :wink:
Vagy már most carik a fejedre.... :lol: :wink:
Vendég

Erika, Babcika

Kép
Vendég

Mabe megbeszéltük,bevállalom az éjszakát,ma se nagyon tudtam aludni!!!!Hozhatod!!!

Petra a terhesség 36.hetétől iszom a teát,jó lehet nem mindennap,de sűrűn,és nekem nem hat!!!!Pedig hiszek benne!

sutimano76

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="v.andi"]A írta:v.andistrid,Babcika Blankája hallgatott az anyjára :wink:

Süti
Neked is így meg kellene beszélned Bernivel :wink:
Vagy már most carik a fejedre.... :lol: :wink:

Carik,carik!!!!!De most az van ,hogy én már úgy áltam neki a terhességhez,hogy a szülinapomon kéne szülnöm,mert az olyan jó lenne,szóval nem is értem mit türelmetlenkedek!!!!!

sutimano76

sziasztok
új babóknak ezer pusszancs, ........még pocakosoknak kitartás..élvezzétek ki a pocakot...innen visszatekintve ollan jo volt:))

most nem olvasok vissza csak egy gyors bejelentkezés...
kórházban voltunk... tennap engedtek ki... most már minden rendben csak dorka iszonyat bujcizós lett..alig lehet letenni - sok s rossz élmény kicsi husomnak. Nekem meg úgy néz ki a sok stressztől elapad a tejci. De a lényeg, hogy dorka jól van és ollan kis husamanó:))))
puszamindenkinek ha már hagy egy kis időt jelentkezek
addig is:
Kép

KépKép
dorkamartini

Jesszus Dorka,mi volt a baj????
Dorka pedig gyönyörű,rajzolni sem lehet szebbet!Kép

Kép
v.andi

Sziesztázunk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.11 14:39-kor.
Vendég

[quote="sutimano76"]L írta:sutimano76ili,hátha te mint csillagkapufun tudod, az ufók meddig terhesek????

Hááát.. az ufók nem tudom, de most, hogy mondod, a Jaffák 7 évig hordják a Printájukat (valami ilyesmi neve van), miután kiveszik belőlük 8) 8) :lol: :lol: :lol: Reméljük nem abba éltük bele magunkat túlságosan, mert akkor várhatunk egy darabig. Csak nem azért nem akarnak kijönni, mert (pöcsevanamennyasszonynak) fiúk lesznek a végére :lol: :lol: Bár a Kolos is szép név, a szekér is uniszex, de mit csinálok a sok rózsaszínnel?!?!?!

Blanka aztán megadta a méreteket basszus :lol: :lol: Szerintem simán jött, alaposan nyitva volt! Azt hiszem rá mindannyian számítottunk! Gratulálok nagyon Babcika!!!!!!!! Végrevégrevégre! Nagyon várjuk a részleteket!! :)

Kép
lili34

Mabe!

Aha, csak ahhoz fejjel lefelé kellene Dórát csatlakoztatnom föléhajolva, vagy fekve (mell felső részén van a csomó), de azt meg a seb miatt nem merem. Próbálkoztam, de még olyan pici, kapkodja a fejét. Nem akarom, hogy egy rossz mellretétel miatt újrasebesedjen... :? :?

Astrid

Kép
astrid

Astrid
Akkor kézzel próbáld kifejni! Előtte melegítéssel, vagy zsíros ruha cicire kötésével puhítsad fel...
Vendég

Babcika gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Apám, micsoda méretek!

Dorka a frászt hozod az emberre, mi történt????
Azért nyugi, nem apad el a tej olyan nagyon könnyen , vissza tudod még hozni!

Manó, Erika simán szült, beírhatod a tábliba

Süti, bábakoktél ;) Dokkerhez mikor mész méhszájkukuccsra?

Astrid, a vöröskáposzta levelét is dicsérik ilyen esetekre ...cickóra kell tenni.

Luca a frászt hozza rám, bukik... most evett, valszeg kicsit gyorsabban a kelleténél... ijesztő volt...

vicger

Dorka,szijjjjjjjja, :( mi volt a baj miért voltatok kórházba?????,Dorka még mindig tüneménykismanó.

Mabe,hát így ki lehet bírni!!!

sutimano76

Kép

És egy bónusz-kép :wink:
Vendég

Kriszti,hétfő ctg,sztem utána amnio!!!

sutimano76

Dorka gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És Molli is!!!!

KépKép
csikipetra

Dorka
:cry: :cry: :cry: :cry:
Mi volt a baj??????

Süti
Én mindig mondom, hogy pihenni kell egy gyerekágyas maminak! :wink:
Vendég

Süti én is türelmetlen vagyok,most épp a hétvégi hidegfrontban bízok.Főleg mivel ugye az első dátumom szept 16 volt,így hátha. :D De az én kislányom se hallgat rám.És valamiért mindig a jobb oldalamon akar kijönni.Mondtam neki,hogy ha ennyire indulna,akkor lefelé vegye az irányt,de nem hatja meg a dolog.Már mondtam apikának is,hogy beszélje meg vele,de rá se hallgat. :D
Vendég

Molli csodaszééééééééééééééééééééééééééép! :):) édespofa :)

vicger

Kép

Kép
úúúúúúúúúgy szereti :)

vicger

Kriszti az első képen Luca arcáról amit leolvasok..hihihi...muter most meg minek fotózol má megint!!!!Annyira édi a pofija!!Ati meghát le se tadaghatná,olyan édesek így együtt!!!

sutimano76

Milyen mérgesen néz Luca! Ati meg egy nagy kópé :wink:
Vendég

Luca és Molli baba gyönyörűek!Molli micsoda huncut kislány!És Lucát is hogy szereti a bátyus!!!
Vendég

Hahó!
Babaesőőőő :D

Babcika és kiccsalád, szeretettel gratulálok!!! Méretek, ejha :D

Képek, fantörpikusak, Molli, ahogy vigyorog, áááá :D Dorka meseszép királykisasszony :D Luca is édes, ahogy heverészik, "anya, ne takard már a kilátást" :D
Dorka, mi volt a baj???????????

Csunyeszkáékat is meglestem ám, édes husi, az a combi zabálnivaló!!!! (Visszaolvastam, szóval anyáé is látszik, de konkrétan Blankuséra gondoltam :lol:)

Én is, én is, babóóót!!

Süti, ne aggódj, engem valszeg megelőzöl :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.09.11 15:55-kor.

floranan

Ez nem ér ám.Én vagyok a sorozatfüggő és ti tűntök el????Vagy mindenki most szül???? :D :D
Vendég

Kriszti,
Luca is annyira de annyira éééééééééééééééééééédes!!!!!! És Kisati, ahogy bújik hozzá.....................imádnivalóak nnnnnnnnnna!!!!! :D :D

KépKép
csikipetra

Timi, Mabe, Kriszti: nagyon jó fotókat tettetek fel. :D

KépKép
KépKép
madar

Álomkór, ti nem vagytok lelassulva?

floranan

Erika, Babcika sok örömet a kislányokhoz!

Dorka, izé, Timea 40 napon belül újra lehet kezdeni a szoptatást, addig nem apad el végleg a tej!!!

A géppel volt zűr tegnap :wink:

Én még mindig egyben. Süti a végén előbb megszülsz, mint én!

Szép estét! Sok puszi nektek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, akkor jó! Ne ijesztgess minket :D

floranan

Anna,erre ne tegyél pénzt!!!Otthon szülésnél nem foglalkoznak a túlhordással,azért így már kicsit veszélyesebb nem????????????

sutimano76

Írt Brumi,
[quote]m írta:ost kezdek picit jobban lenni,elég durva fájdalmaim voltak az utóbbi 24 órában,ezért nem jelentkeztem.mindenkit puszilok!

sutimano76

Erika és Babcika gratulálok és sok boldogságot a kicsikhez!

Kép
lipót beatrix

BABCIKÁÉKNAK IS HATALMAS GARTULA ÉS SOK-SOK TEJCSI!!! EZ A NAP VALÓBAN BABAESŐS!! :lol: :lol: :lol:

spickey

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: