A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Gabo! Nekem sem lett problémám szülés után semmilyen téren, a szex is ugyanolyan, mint előtte, a párom is azt mondja, hogy nem vesz észre semmi változást. Pedig én még intimtornát sem csináltam.
Persze a szülés utáni első pár próbálkozás nem mondom, hogy nem volt kellemetlen, fájdalmas egy picit, de ez természetes és idővel teljesen megszűnik.
Szóval szerintem ne aggódj! Nem törvényszerű, amit a dokid mondott!

Én speciel a császártól paráztam nagyon, és parázok most is, szerintem sokkal kellemetlenebb utána... Én nagyon természetes szülés párti vagyok (persze, ha indokolt a császár az más), de hidd el nagyon jól ki van ez találva.... :wink:

KépKép

KépKép
gabcika

jeeeeeeeeeee..estére tökéletes lesz a gépem..most cska próbaüzem van..délután még csinálgatja tesóm..

viszont adig is sürgős kérdésem van:

ehet levágni a kókuszmatracból??? mert nekem a kiságyba 113cmX56cm kéne de ilyet nem lehet kapni sehol...viszont kuponnal most a brendonban 5000 ft...
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=5
igy még ma megvenném ha lehet rajta korrigálni..mert különben nem tudom mi lesz :!: :!: :?: :?:

köszi lányok..remélem este már ugy jövök hogy tudok reagálni is...
meg megyünk ma szüléselőkészítőre megint..szoptatás lesz a téma..már várom..:)

Pumpi...jeeee jeeeeeeee..mától tuti jó a gépem ugyh jövök énis p.ü. :D

ja eltüntekkel kapcsolatban és Felsoa hová tünt??

jesszus lányok nekem a 10 hét is olyan közeli és van aki már 4-5 hét és kiirt időpontos..aggyal nem birom még felfogni sem..
Vendég

1bambi mi nem vetetjük le mert 342000 ft-lenne és bár van részletfizetés de nem ez az egyetlen mód őssejtnyerésre.Örülök ha a babakocsira lesz pénz.Amúgy már nem emléxem de asszem vmi C-betűs cégtől volt a csaj.Megmutatta mibe veszik le meg ilyenek,mindenki megnézte de nem volt nagyérdeklődés.Mint a sódiétával kapcsolatba sem.Végighallgattuk a dietetikust de senki se kérdezett.
Én a nemérzemjólmagam táborhoz tartozok és nekem akkorsejóeza terhességdolog de mindenki azt mondja sokat nyavajgok.Na de mit csináljak?Mindig mindenki megkérdezi hogy vagyok aztán ha megmondom hülyének néznek meg nyavajgósnak.De akkor minek kérdezik?Ha az ember a saját családjával nem lehet őszinte meg nyílt akkor kivel?Miért jó az ha csak pozitív érzések vannak?Szerintem ez képmutatás.Igenis lehessen otthon panaszkodni! :evil:
Vendég

Sziasztok!

Még nem sikerült visszaolvasnom, gondolom nem lesz egyszerű, így előbb gondoltam bejelentkezem. :)

A hétvégén szinte mindent megvettünk, ami még hiányzott a bébinek és nekem. Már tényleg csak néhány apróság maradt és azok a dolgok, amik kérdőjellel vannak felírva. :D

Fárasztó volt egy kicsit a bevásárlás, de nagyon örülök.

Viszont a tegnap este nagyon bedagadt a lábam és most is olyan. És hírtelen 3-4 kg-al is többet mutatott a mérleg. Egyik napról a másikra. :roll:
Voltam ma a terhesgondozóban, 1 hónap alatt 3,5 kg plusszt mutatott a mérleg, a vérnyomásom 140/90. Így diétáznom kell, heti 2 gyümölcsnap + fehérjedús étkezés. És minden nap mehetek vérnyomásmérésre. Ha feljebb megy a vérnyomásom, akkor befektetnek a kórházba. :cry: 1 hét múlva megyek ismét a terhesgondozóba.

Attól félek, hogy most már az idegeskedés miatt is csak ugrani fog a vérnyomásom. Nem szeretnék már a kórházba kikötni. :cry:

És fogalmam sincs, hogy tartsam pl. a gyümölcsnapot. Én a gyümölcsevés után csak éhesebb leszek. Amúgy bármilyen gyümölcsöt lehet enni? Mert a doki csak az almát mondta, de én 1 héten 2 nap csak almán éljek? Ezt hogy lehet? Egy csomó bogyót szedek közben. :roll: :?:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Lányok szerintetek nagyon gáz 2 gyerekkel menni szülésfelkészítőre??? Nagyon szeretnék elmenni, mert ma van a szülőszoba látogatás, és még sosem voltam itt (ugye eddig Szegeden szültem...) És nem tudom kire hagyni a kicsiket :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Pumpóka, Gabcika! Nektek is köszi a választ! Ezek szerint tényleg van remény! (egyébként nem a dokim mondta ezt, hanem a videófilmben egy doki)

Lituka! Jó, hogy írtad az akciót! Holnap megveszem a magazinokat a kuponok miatt, ugyanis nekünk is kell még kókuszmatrac! Pont most akarjuk megvenni! Ez így tök jó akkor! :D

Zsófi csuklik! :D Napjában min. 2-szer! Szegény... úgy sajnálom ilyenkor! :D

Kép
gabo001

Bambi!

Jól emlékszem? Ma van a szülinapod?
Nagyon-nagyon sok boldogságot Neked! Kép

KépKép
KépKép
atizka

Gumimaci! Sajnálom a vérnyomit! Azért próbáld betartani a gyümölcs napot, még mindig jobb, mint a kórház! Azt nem tudom miket lehet enni, de gondolom, hogy akkor minden gyümit. Jó, mondjuk inkább több alma, narancs, körte (mirelit eper, málna....), kevesebb banán (ennek sok a szénhidrát tartalma.) De azért napi 1-2 banán ezek mellet bizti mehet. De ez csak én véleményem!

Zsuzsó! Miért lenne ciki? Hiszen még nem voltál ott, tök természetes szerintem, hogy elmész!!! A gyerekfelügyelet passz....

Kép
gabo001

Gabo, az oké hogy nem ciki, csak az nem oké, hogy gáz-e oda gyereket vinni???

Úgy mennék, ráadásul sétálóidő is van, olyan szépen süt a nap :)

Tényleg, NUska mikor írt? Hiányolom....

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi,

a szülőszobát minden alkalommal megmutatják a szülésfelkészítőn, pont azért, mert mindig sok az érdeklődő, és annyian úgysem mehetnek be. tehát ha most nem jutszel, akkor hiába más a téma két hét múlva (vagy egy hét??), akkor is megkérheted, hogy vigyenek be. És nem leszel egyedül a kéréseddel.

Gabó,

ne sajnáld Zsófit a csuklás miatt, őt nem zavarja...csak érik a tüdeje-rekeszizma tőle, nagyokat kortyol a magzatvíztől....Mindegyik gyerekem rengeteget csukott a pocakban.

Én is nyűgös vagyok néha, főleg, ha összecsapnak a hullámok, és rájövök, hogy fizikailag már nem bírok annyit, mint eddig. Ma kiderült, hogy hiába vagyok közalkalmazott, január elsejétől nem él a Tb-i jogviszonyom, mert átvett minket a MÁK. Most mehetek intézkedni a Teve utcába, remek!!! :evil:

De itt süt a Nap, remélem, délután ki tudunk menni a lányokkal.

Emi, Bambi, kezdődik a visszaszámlálás a munkában!

Üdv,
Nuska+
nuska1

Jaj, ezt most olvastam a márciusiaknál:

"Rájöttem, ez az uccsó hét ez pontosan olyan, mintha egy időzített bombán ülne az ember, ami tuti felrobban, csak nem tudni, mikor.
NAGY ÉLMÉNY"

Nagggyon jóóó :) És milyen igaz :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Látod, Zsuzsó, itt vagyok :D hétvégén is írtam, Téjé kapott is pelenkázót a Mini manóban. Örültem neki!

Kérdés:
Látott valaki valahol olyan textilpelust, aminek aranyos, nyomott gyerekmintás az egyik odlala? Általában kettőt tesznek egy csomagba. Vennék valami szépet, csak nem tudom, hol keressem.
nuska1

Nahát Nuska, pont most hiányoltalak :)

Szerintem ha ilyen szép marad az idő, akkor elmegyünk most a kölkökkel :) Ha nem, akkor majd a következőnél meglesem :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Asszem az intersparban volt a babaheteken, talán most is van :) Ezen kívül sztem tesco, Auchan ami tuti lelőhely. No meg bármelyik bababolt :)

Lányok én most jöttem rá, hgoy egész terhesség alatt össz. 2x voltam bababoltban..... nem vok normális ez már tuti :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szössz: nyugodt vagyok, főleg, hogy lehet, még szülés előtt költözni fogunk.....:)
Te melyik napon fogsz járni a Bártfaiba a heti vizsgálatokra? Mert én ezen a héten kezdem és mindig csütörtökön megyek majd!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok lanyok!

En is betoltom ejjel a 36. hetet.
Mi is nagyon boldogok vagyunk az urammal es Zolival, igaz par napja nekem is eleg nehez lett a terhesseg, de azert jol vagyok es egyre nyugodtabb, hogy holnaptol mar nem lesz korababa, ha megszuletik. :lol:

Ja tenyleg. Dobna valaki priviben mobil szamot, ha megszulok tudjak irni SMS-t?

Dobok egy pocakos kepet.

Kép

Kép

Magi
Vendég

Magi, betöltött 37 héttől nem számít koraszülöttnek (vagy 2500 g fölött) régen volt 36.. Ettől függetlenül gratula hozzá :)

Az én számom itt van, úgyis a gépen lógok mostmár mindig :)

70/630-1115 (más is elmentheti nyugodtan :)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gabo!(remélem jól emlékszem, hogy te kérdezted) Nekem sem lett rosszabb a hüvely dolog, pedig én már 3 gyereket szültem. Most a negyedik terhességet 55 kg-val kezdtem (172 cm vagyok), tehát ha az ember vigyáz, az alakján sem látszik meg a szülés. (normális evészet, és sok sport). Én mind a hármat érzéstelenítés nélkül szültem. A végén a vajúdás tényleg nagyon fáj, de ki lehet bírni, és az ember hamar elfelejti.
emma2008

Magika: kiváncsi vagyok, melyikünk szül előbb....:)

Kép
klarka

Zsuzsófi: elmentettem!:)

Kép
klarka

Zsuzsófi!Szerintem nem biztos,hogy a szülésfelkészítő és a szülőszoba bemutatás kisgyerekeknek való.
emma2008

Emma, hogy érted hogy nem való? Unják magukat és zavarnak, vagy hogyan?

Klarka, oké :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Köszönöm a szoba dícséreteket. :D

Én is sokat nyűgösködök, szegény apától már előre bocsánatot kérek, ha néha elviselhetertlen vagyok. De hála Ő egy főnyeremény nekem, mindenben megértő, segít, takarít, bevásárol, maszíroz és IMÁD, mégha néha kiállhatatlan vagyok is. :D

Tegnapi (34 hetes) pocifotók, +10kg-val
Kép

Kép

Kép
adri0422

Klarka!

Nem tudom ki fog elobb szulni, de nekem ket napja eros kemenyedeseim vannak, amik eddig nem voltak, illetve eleg sokat gorcsol a hasam, ami szinten nem volt jellemzo.
Most ejjel ket oran keresztul gorcsolt.
Pedig max adag mgb6-ot szedek.
Az orvos kozolte, hogy penteken szedjem be az utsot, ha megyek hozza.
Attol felek ha abbahagyom megszulok.

En marc 15-et neztem ki magamnak mindt datum, de ugy is a termeszet donti el.

Zolit naprapontosan szultem.

Magi
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:04-kor.
Vendég

Zsuzsófi!Megírtam a választ, de eltűnt. Most akkor leírom mégegyszer: Szóval a szülőszoba nyugiban nem gond, viszont a szülésfelkészítő kész kitolás a gyerekekkel. Te már a harmadikat szülöd, miért akarsz menni szülésfelkészítőre?
emma2008

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:05-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:05-kor.
Vendég

Emma, ma a szülőszobák és a gyermekágy bemutatása van soron, és még sosem voltam itt. Ezért szeretnék elmenni. Nem hiszem hogy most nagyon másról lenne szó...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Emma, ma a szülőszobák és a gyermekágy bemutatása van soron, és még sosem voltam itt. Ezért szeretnék elmenni. Nem hiszem hogy most nagyon másról lenne szó...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hát te tudod. Én a Jánosban fogok szülni, korábban nem ott szültem. Így még én sem láttam, hogy néz ki a szülőszoba és a gyermekágyas szoba. Ezért külön nem is fogok elmenni, majd ráér, amikor szülök. Én csak azt szeretném, hogy üres legyen a fizetős egy ágyas szoba. Mivel ebből csak egy van, sajnos kicsi rá az esély.
emma2008

mamackáról ki is fog hírt hozni?

Magika: nekem a frontnál fájdogált a hasam és nagyon sokat keményedik.....én Andrist 40+2 naposan szültem.

Kép
klarka

[quote="klarka"]T írta:klarkae melyik napon fogsz járni a Bártfaiba a heti vizsgálatokra? Mert én ezen a héten kezdem és mindig csütörtökön megyek majd!!

Én most kezdem a héten, és péntekre van időpontom :) 14:00-ra.
Viszont akkor lehet jövő hétre már csütörtökre egyeztetnék ;) nem tudom kívánságműsor-e .. te hányra mész csütörtökönként?

Bambi - Tényleg ma van a szülinapod?? Mert ezesetben Isten éltessen sokáig!!!! :D :D

Magika - Én is küldök számot mindjárt :)

Adri - Szuper a pocakfotó :) nagyon vékony vagy!

Én most jöttem a védőnőtől! +15 kg-nál tartok :lol: :lol: :lol:
De jól érzem magam, rengeteget eszem, és állítom ez is számít abban, hogy jó a közérzetem, nem vagyok nyavajgós .. stb.
Semmi pénzért nem tartanék semmiféle krumpli vagy gyümölcs-napot .. :shock: :shock:

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Milyen szép sokat írtatok eddig is! :wink: Jó olvasni :)

Kisfruzsi: köszönöm, hogy írtad, átvettem és dettó, még jó, hogy nem számítottam sokra! Pedig még Lauránál tömöttebb volt... hiába, ez a sok drágulás :? biztos kevesebb fért bele a költségvetésükbe

Nono: persze, én sme tudnék buszozni a kölökkel -fel sme tudnám tenni a járműre a babakocsival :roll:
Ha még nem kolbászoltál el, akkor javaslom, hogy menj, szerintem jobb kedved lesz, mert kint gyönyörű idő van és a friss levegő is jól jöhet -én postára mentem, plusz 1-2 helyre és jobb kedvem lett :D

Gabcika: én is azért nem szoktam tudni visszaaludni, mert eszembe jut, mi mindent kell még csinálni.

Kismama rucik: előnye annak, ha amúgy is molettibb az ember, hogy nem kell sok kismama ruhára befektetni -én eddig csak egy nacit vettem és melltartót persze, amúgy a pólóim még mind jók (igaz, a laza fazonúakat kedvelem). Ma láttam amúgy egy nagyon cuki lila hosszú felsőt ami rövid ujjú, talán ezt hívják tunika fazonúnak? Drukkoljatok, hogy párom rá tudjam beszélni arra, hogy megvehessem :wink:

Szőlő: nekem is elég gáz a dokim időpont szempontból: két hétre előre kell tőle kérni!!! :roll: :shock: :( sajnos túl mépszerű :cry:

Emma: a vezetéstől inkább a hasm fáj, nyomja a lábam valahogy. Amúgy sem vagyok túl jó a vezetésben... Tuti nem fogok merni végig vezetni, a 36. hétig tervezem, utána már nem. Bár már sokszor most is úgy érzem, hogy várandósan nem tudok annyira figyelni, sokkal nehezebb :cry:

Gabo: amikor még az leső szülésem előtt voltunk szülőszobalátogatáson ugyanaz a szülésznő vitt körbe minket, akivel később szültem (véletlen egybeesés) és amikor a látogatáson még rákérdeztem, hogy milyen érzéstelenítési módszert használnak elnevette magát, hogy olyat ők nem szoktak... (no comment) Azért persze nem lett gond, bár a vége felé már nagyon rimánkodtam a dokinak, hogy de mégis....
(amúgy meg nekem sárga cumi volt a csomagban :wink: viszont bébisampont nem kaptam)
Ja, és a szexről szülés után ugyanaz a tapasztalatom, mint amit a többiek is írtak :wink: sőt, azóta amikor volt a mensimet szinte meg se éreztem, pedig előtte volt, hogy felkelni alig tudtam olyankor... Végül is megérte ezeket az a "pár" óra vajúdás :lol: (én se intimtornáztam amúgy)

Magzat-csuklás: olvastam, hogy amikor próbálkozik a levegővétel-szerű "mozgással" akkor csuklik a pociban. De Julinka még egyszer sem csuklott, pedig anno Laura rengeteget. Szerintetek az is normális, ha egyáltalán nem csuklik????

Atizka: első várandósságomnál nekem is ez votl, amit írtál a kocsiban utazásról :( nem túl kellemes, vigyázz magatokra! Nekem a doki akkor meg is tiltotta a bkv-zást, de meg is volt rövidülve a mi is? méhszáj? hát, szóval nyugit is elrendelt, de gáz volt, mert akkor nem volt kocsink és senki sem tudott segíteni a fuvarozásban -egyszer jutottam el bababoltba és akkor kellett mindent megvennem -alig bírtam, nagyon kifárasztott. Bocsi, nem akarlak ijesztgetni, nálam ezt amúgy is vesemed.gyuszi okozta.

Gumimaci: sült alma? Szerintem az finom és laktatóbb, mint nyersen. Kevés fahéjjal nyami. De egy egész nap csak gyümölcs -brrr, én nem bírnám! Kitartás és drukk Neked!

Nuska: textilpelust tescoban én is láttam már.

Kép Kép
celesztina

Kalrak, én, de még nem válaszolt Mamacka.

Kérdeztétek miért megyek dokihoz előbb: mert egy hete nem vagyok igazán jól, fájdogál a hasam, tegnap este meg elkezdett szúrni bal oldalon (azóta az elmúlt). Jól vagyok egybként, viszonylag ritkn keményedek, de eddig nekem semmilyen fájdalmam nem volt, úgyhogy kissé megijedtem. Ezért szeretném ha hamarabb megnézne, hogy vagy megnyugtasson, vagy tudjam ha gáz van. De úgysincs :wink:

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]K írta:szőlőalrak:

Remekül gépelek.... Klarka akart lenni ez :lol: (legalább darabra megvolt)

Kép Kép
szõlõ

Celesztina, én ma délelőtt kértem időpontot és kaptam estére, szóval egy szavam sem lehet :) Csak mindig elcsúsznaka rendeléssel, de már az első órában (3 és 4 között) így általában estére másfél-2 órás a csúszás....

Kép Kép
szõlõ

Szössz: én 11-re megyek be a dokihoz kb, de előtte szerintem már 9-re odamegyek nst-re.

Kép
klarka

Magi!
Szerintem többen vagyunk azok, akiknek az elmúlt két-három napban fájt, görcsölt, keményedett a hasa.... tele voltunk frontokkal és szerintem a következő napok sem fognak nagyon kimélni minket! :(
Énis szülni készültem a hétvégén, annyira sz@r volt a hasam! :roll:

Gitka!
Teljesen megértelek, ez nem nyavajgás, legalábbis szerintem!!! :wink: Akkor énis nyavajgok!!! Nekem sem jó semmi! Ha nem keményedik, akkor szúr, ha nem szúr, akkor fáj alul, ha nem fáj alul, akkor hányingerem van és igy tovább.... olyan nem volt, hogy totál jól érezzem magam és még vidám is legyek... mert ha netán a hasam és testem további részei véletlenül jól érzik magukat, én kerülök a depi legmagasabb szintjére!!! Szégyen, nem szégyen ilyet mondani, de nekem nagyon nyűg ez a terhesség és csak egyre rosszabb lesz ahogy megy az idő előre!!!!

Ömlesztve minden pocak szép, csinik vagytok!!!

Császár vs. term.szülés:
Császárt csakis abban az esetben, ha nincs semmi mód arra, hogy normál úton szüljem meg, tehát csakis komplikáció esetén!!!! Sokkal jobban félek a császártól, mint attól a fájdalomtól ami a term. szüléssel jár!!! Osztom Nono véleményét, hogy a spinálistól a fejfájás kössze, de nem, ha csaszi, akkor altassanak! Egyébként is rosszul lennék, ha érzem, rángatják a hasamat és tudom, mi történik a lepel mögött... mert érzéstelenités ide-oda, fájdalmat nem, de azért vmit érzel... sajnos én marha (vagy nem marha) unokatesómat jól kifaggattam róla, mit érzett meg mit nem (felkészülvén minden eshetőségre) és tényleg, azért a másodpercért, mig megmutatják, nem vállalom a spinált!!! A Jánosban pedig apa nem is lehet velem a mütétnél, igy csakis altatásban!!! Neki úgyis odaadják utána, én meg szerencsére jól birom az altatást és az utána lévő ébredést, tökjól ébredek és gyorsan!
Ismeretében a szülési fájdalmaknak, a kitolás fájdalmának, a szülést követő kellemetlen beavatkozásnak is semmiért nem adnám az érzést, amikor a saját erődből megszülöd és ott van, rádteszik, és szuszog rajtad a kis rózsaszin ráncos csomag és elfog valami furcsa de fantasztikus érzés, hogy igen, megcsináltam, én hoztam világra... ennél jobb dolog nemigen van az életben!!! Ez az, amit semmi pénzért nem adnék át a pasiknak! Amig a terhességet igen, a szülést nem! Minden fájdalmával és szenvedésével ÉN akarom végigélni!!!! :wink:
Vendég

Csajok légyszi reagáljon nekem vki...másfélóra és indulunk megvenni a matracot..
és még senki nem reagált nekem hogy lehet e levágni a kokuszmatracból????

S.O.S. mert ha nem akkor nem is megyünk arra..
Vendég

Én a Tescoban is láttam mintás textilpelust.

Kép Kép
szõlõ

Lituka itt volt valaki aki vágott le a kókuszmatracból, szóval lehet.

Kép Kép
szõlõ

[quote="klarka"]S írta:klarkazössz: én 11-re megyek be a dokihoz kb, de előtte szerintem már 9-re odamegyek nst-re.

Úristen :shock: :shock: olyan korán :mrgreen: :mrgreen:
Én a dokim délutáni rendelésére járok mindig .. a Fehérvári rendelőbe (legközelebb jövő hét kedd du.) .. és az NST-ket is du.-ra ütemezem inkább :oops: :oops: de. én még nem vagyok elérhető :lol: :lol:
Pedig jó lenne majd összefutni .. ha más nem .. a szülészeten vagy a közös szobában :D :P április elején :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok lányok!

most sikerült elolvasnom a hétvégi termést.
Ne haragudjatok, hogy nem reagálok semmire, de nagyon sokat íratatok...én meg nem jegyzeteltem :oops:

Holnap megyek ismételni a cukorterhelést. Vagyis nálunk zsemle+tej változat van és elvileg étkezés utáni vércukrot néznek. Ennyi! Nagyon remélem, hogy jó lesz az eredmény, mert a doki azt mondta, ha rossz lesz az eredmény akkor kórház...
úgyhogy légyszi szorítsatok!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, az ismétlet is zsemle+tej? Ez fura, úgy tudtam hanem jó a zsemletejes eredmény, akkor már glükózzal csinálják a következőt, mert az pontosabb eredményt ad.

Kép Kép
szõlõ

Mary - Neked nem derült ki, hogy természetes szülés vagy császár?? Drukkolunk a jó vércukor eredményhez :)

Kép
szösszenet

Császár vagy természetes...

Én csütörtökön megtudom, hogy mi lesz......
Akkor megyek szakvéleményért... :?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="szőlő"]O írta:szőlőllem, az ismétlet is zsemle+tej? Ez fura, úgy tudtam hanem jó a zsemletejes eredmény, akkor már glükózzal csinálják a következőt, mert az pontosabb eredményt ad.

Direkt rákérdeztem!!! Zsemle+tej!!! Úgyhogy nekem már tuti megvan mit eszek holnap reggelire... :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!

Épp beírtam, hogy csütörtökön tudom meg, hogy császár lesz és látom, hogy kérdezted is. Szóval csütörtökön megtudom. Hétfőn meg megyek viszem a dokihoz a szakvéleményt és a cukor eredményemet...
PARA PARA PARA PARA :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok :!: "Gyors bekukk", ahogy ti szoktatok mondani.

Lituka, segitenek, de fogalmam sincs. Egyaltalan, miert hivjak kokuszmatracnak :?: :lol:

Tim27, szep kismami vagy, szep nagy hassal.

Gitka, te is. De hogy repedhetett igy ki a hasad:?: Sajnalom. Mivel kented :?: En ontom magamra az olajat minden este, remelem segit. Egyelore nincs csikom. Pedig mashol van mar regrol.

Toncsi80, orulok, hogy megjelentel es jol vagytok.

Sokan eltuntek a regiek kozul, pl. mi lehet Umonival :?:

Magika, hajra, talan te leszel az elso. Babyteve, kitartas. Tudjuk, nem konnyu ikrekkel.

Pumpo, sajnalom, hogy ennyi a gondod. De mi orommel olvasunk :wink:

En ma leptem a 35. hetbe es unnepelyes keretek koztt befejeztem a MagneB6-ot. Nehany napja en is erzek naponta 1x 2x mensiszeru fajdalmat. Allitolag a 34. hettol termeszetesek a joslofajasok.

Ja, es nem tudom, miert mondjak, hogy a 30. het utan kevesebb a magzatmozgas :shock:
katavirag

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: