Lilláknak boldog névnapot!
Bertusnak boldog hófordulót!
Gergőének boldog szülinapot!
Pálmának és Larának boldog fél éves szülinapot!
…remélem, nem hagytam ki senkit!
Jók a további love story-k!
Granda!!!
Mesi! Nem semmi „Gegi papa” (ezt még régen írtad)
(bocsi, most nem részletezem mindenkiét

, de nagyon jó ezeket olvasni!!!)
Én a rossz kapcsolatom után 3 évig vártam, mire végre adódott az alkalom, és lecsaptam a frissen vált Zsoltira! Családcentrikus, gyerekszerető, gondoskodó.

Imádom!!!
Sense! De aranyos lehetett Boti!

(elment az autó)
Irina! És nem lett volna jobb most is, ha kinyomják a gennyet, mint nálad? Vagy az drasztikusabb beavatkozás???
Ja! Azt nem is meséltem! Szeli ma éjjel éjfélkor (!) döntött úgy, hogy kialudta magát.

Én meg csak lestem… így:

Aztán szerencsére vette a lapot, hogy éjszaka van, és néhány buksisimogatás után visszaaludt a lelkem!
Itt egyelőre "csak" a szél fúj, de csípős hideg van.
Erről jut eszembe: Szelinek is kipirosodott az orcája (ezt olyan jó volt így írni

).
Kiskolbi! Szerintem a hidegtől. Nem lehet, hogy Máténak is? Bekentem Szelinek körömvirágkrémmel, és múlik a pirosság.
Bongyi! Duuuurva!
Mesi! Néha én is érzek így, hogy ki kéne kapcsolnom, de mivel a kutya nem segít rajtam, így szépen elmúlik…

Dehogy gondolunk rosszat! Ez szerintem teljesen normális egy nőtől, aki kisbabát nevel!!! Jól tetted, hogy sétáltál! Én ilyenkor szoktam mondani Apának, hogy költözhet…

aztán persze mondom neki, hogy mégse, és a nyakán csimpaszkodom!

Ezt minden hónapban eljátszuk mensi előtt… olyankor kissé türelmetlen vagyok.
Granda! Ez a dupla szeretet ismerős. Mikor jártam aerobicra...
Ha ilyen jól haladok a térdfájással jövő héten nekiindulok!
Maggie! Nincs más időpont.

Majd ha a következő csoportba kerülünk… asszem talán a 8. alkalom után. Majd megkérdezem.

De szerinted gáz, ha így is viszem??? A kacsa segít kicsit. Vagy ez már kínzásnak számít??????????
Nem frissítek, csak ha elküldtem!!!