A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Regi! Szegény Szeli! Biztos fáradt volt, ahogyan a többiek is írják! Remélem legközelebb sikerül úgy irányítani a dolgokat, hogy újra klassz legyen az uszi!

Granda! Tartozol nekünk még flamenco-s fotókkal!

Noel gyönyörű. Az egész baba egy igéző szempár. Azt hiszem a lányok is értékelni fogják!

Szuper jók a történetek, annyira jó olvasni, ki, hogyan, mikor talált rá a nagy Ő-re.

Irina! Igen, vívódtam sokat a két fiú között. Érdekes, hogy a 3 éves sz.r kapcsolatomat nem akartam feladni egy 3 hetes tökéletesnek ígérkezőért. :oops: Gondolom a hűségem, és a ragaszkodásom miatt.
De utólag: teljesen jól döntöttem.
És az a vicc az egészben, hogy ha nincs az exem, akkor lehet, hogy rá sem bukkanok Apára, illeve Ő nem bukkan rám.
Ugyanis az exem huga ajánlotta azt a munkahelyet Csepelen, ahonnan én aznap este hazafelé tartottam.
És ennek így kellett történnie!

Itt nyoma sincs a hónak, a szél sem fúj annyira. Zsófit kiraktam a teraszra a bkocsiban, most alukál. (Kb. egy percenként nézek ki rá. :oops: ).

Én nagyon szívesen visszamennék röpizni, hiszen az a másik felem, de azt hiszem nem tenne jót a tejcinek, és a ciciknek. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, nem lesz semmi baj a tejcivel, most szerintem csak fejlődési ugrás van. Nem tudom olvastad-e, de tegnap is írtam. Azt meg nagyon szépen tudod kezelni.
dmaggie

Lilláknak boldog névnapot! :D
Bertusnak boldog hófordulót! :D
Gergőének boldog szülinapot! :D
Pálmának és Larának boldog fél éves szülinapot! :D

…remélem, nem hagytam ki senkit! :shock:

Jók a további love story-k!
Granda!!! :lol:
Mesi! Nem semmi „Gegi papa” (ezt még régen írtad)
(bocsi, most nem részletezem mindenkiét :oops: , de nagyon jó ezeket olvasni!!!)

Én a rossz kapcsolatom után 3 évig vártam, mire végre adódott az alkalom, és lecsaptam a frissen vált Zsoltira! Családcentrikus, gyerekszerető, gondoskodó. :P Imádom!!! :lol:

Sense! De aranyos lehetett Boti! :D (elment az autó)

Irina! És nem lett volna jobb most is, ha kinyomják a gennyet, mint nálad? Vagy az drasztikusabb beavatkozás??? :roll:

Ja! Azt nem is meséltem! Szeli ma éjjel éjfélkor (!) döntött úgy, hogy kialudta magát. :shock: Én meg csak lestem… így: :shock: Aztán szerencsére vette a lapot, hogy éjszaka van, és néhány buksisimogatás után visszaaludt a lelkem! :D

Itt egyelőre "csak" a szél fúj, de csípős hideg van. :evil:
Erről jut eszembe: Szelinek is kipirosodott az orcája (ezt olyan jó volt így írni :wink: ). Kiskolbi! Szerintem a hidegtől. Nem lehet, hogy Máténak is? Bekentem Szelinek körömvirágkrémmel, és múlik a pirosság.

Bongyi! Duuuurva! :lol: :lol:

Mesi! Néha én is érzek így, hogy ki kéne kapcsolnom, de mivel a kutya nem segít rajtam, így szépen elmúlik… :wink: :lol: Dehogy gondolunk rosszat! Ez szerintem teljesen normális egy nőtől, aki kisbabát nevel!!! Jól tetted, hogy sétáltál! Én ilyenkor szoktam mondani Apának, hogy költözhet… :shock: :? :oops: :lol: aztán persze mondom neki, hogy mégse, és a nyakán csimpaszkodom! :lol: Ezt minden hónapban eljátszuk mensi előtt… olyankor kissé türelmetlen vagyok. :roll: :oops:

Granda! Ez a dupla szeretet ismerős. Mikor jártam aerobicra...
Ha ilyen jól haladok a térdfájással jövő héten nekiindulok! :D

Maggie! Nincs más időpont. :( Majd ha a következő csoportba kerülünk… asszem talán a 8. alkalom után. Majd megkérdezem. :roll: De szerinted gáz, ha így is viszem??? A kacsa segít kicsit. Vagy ez már kínzásnak számít?????????? :?: :roll:

Nem frissítek, csak ha elküldtem!!! :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

Szerencsétek, hogy nem írtatok azóta sokat!!!! :twisted:

Mesi! Az ember sokszor a biztos rosszat választja a bizonytalan helyett... De lehet, hogy kellett még valamit "tanulnod" azalatt a 3 év alatt az exedtől, vagy attól a kapcsolattól. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Szerintem nem kínzás, hiszen figyeled a reakcióit, próbálod otthoniasabbá tenni az egészet. Ha úgy jó, hogy akkor hagyjátok abba, amikor ő úgy akarja, akkor minden ok.
dmaggie

Én is most itt agymosok a gép előtt, a két Albert meg játszik, tévézik az ágyból. Manóka ma sem viszi túlzásba az alvást! Nekem meg jó sok dolgom volt, ráadásul apa vizsgáztatott, majd csak egy után jött haza. Lenne még mit csinálnom, de most terápia van! :lol: :lol:
dmaggie

Elengedős merülés :shock: :D :
Kép

A kacsa hatalma :wink: :
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Ebben igazad van, hogy tul.képpen bármikor kijöhetünk a vízből, ha nagyon sír, de szerencsére el tudtam terelni a figyelmét a kacsával (ahogy látszik is :wink: ). De az öltözködés... :( Bár lehet, hogy csak azért zavar annyira, mert Szeli nagyon hangosan sír. Ritkán, de akkor üvölt. Először azt hittem, hogy csak ő sír, aztán mikor szünetett tartott, akkor hallottam, hogy még rajta kívül 2-3 baba sírt az öltözésnél... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Itt eltört a mécses:
Kép
Itt meg olyan ari:
Kép

...bocsi, ha sok... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Nem csoda, hogy sír. Nem tudom Szelike milyen, de Albert utál öltözködni. Ráadásul nagyon fáradt lehet. Én is elfáradok a víz után, no meg ott van az a rengeteg inger. Nem beszélve a mozgásról. Az otthoni fürcsit is gondolom alvás követi.

Nagyon üüüüügyi! :lol:
dmaggie

Most látom csak! Milyen jó az új avatar!!!!!! No, megyek, apa altat, ami azt jelenti, hogy üvölt a gyerek.
dmaggie

Maggie! Igen, utál öltözni. Itthon is nyüszizik (esetleg sír) fürdés után az öltözésnél.
Itthoni fürcsi után kaja, aztán alvás. De az usziban tuti, hogy sokkal jobban elfárad. Nagy tér, sok felnőtt és baba... :?

Voltak azért jó pillanatok is! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Elaludt, van egy félórám. :lol:
A babák nagyon könnyen túlpörögnek. Akkor meg már semmi nem jó. Biztosan Te is voltál már úgy, hogy annyira fáradt voltál, hogy még elaludni sem tudtál. Ők meg olyan picikék, de nagyon érzékenyek mindenféle változásra.
dmaggie

DMaggie! Nem tudom... Én úgy érzem, plötylibbek a cicik. És most azt csinálja pár napja, hogy ha a "defektesből" szopizik, és úgy gondolja, már nagyon küzdeni kellene a maradék kiszívásával, kezd felkelni a szopipárnáról, hogy ez neki elég. Pedig tudna még onnan hamizni, csak nem akar.
Nem termelődik annyi, ezt érzem.
Nem lehet, hogy változik a tej összetétele annyira, hogy olyan tápláló, hogy kevés is elég, és nem termelődik annyi? :roll:

Regi! Annyira jók a képek! Én nagyon szeretem nézni, és irigy is vagyok Rátok! :wink: Szeli édes kis sellőlány! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie! Hát remélem, alakulunk majd, mert a vizet meg imádja!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Jó az új avatarod! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Nőnek, mind a bolondgomba....

Kép 3 hetes Kép majdnem fél évesen ugyan abban a bkocsiban

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem tudom Emese. De biztos, hogy valami változott, ugyanis megváltozott Al baba kakija is. Sokkal sűrűbb, mivel nem eszik mást, úgy gondolom a tej változott, igazodott az igényeihez. Az meg, hogy nem annyira teltek a cicik, nem jelent semmit. Azt olvastam valahol, hogy a tej nagy része a szopi alkalmával termelődik.

Sokszor én is parázok, még a harmadik gyereknél is, hogy nem elég neki a tej, mert olyan hamar befejezi az evést, de hiába kínálom meg kis idő múlva, nem kér többet.
Ha meg még enni akar, úgy is fog szólni! :lol:
dmaggie

Ó, de jók ezek a képek! :lol: Én meg még nem tettem át a gépre a képeket. Az apa gépéhez kellene ülnöm, de nincs kedvem innen elmozdulni. :wink:
dmaggie

Közepes lettem! :lol: :lol:
dmaggie

Regi, egyre erősebbek lesznek! Idő kell és kész.
dmaggie

Még valami Emese! Olyankor a másikból meg szoktad kínálni? Ha igen, akkor onnan eszik még? Ez szerintem sok mindent elárulhat.
dmaggie

Jöjjön már valaki! Ne magamban beszéljek! :cry:
dmaggie

Granda, de jó, hogy jelentkeztél! Izgalmas a történet nagyon!
Macskakaki :D

Kicsi butácska Mesike, hát hogy gondolnánk rosszat rólad, néha szükség van erre :
Kép

Amúgy tényleg, nekem az első gyereknél egész pici korában volt egy komolyabb kiborulásom, de azóta is időről időre előfordul, hogy úgy érzem, hogy eléééég. Persze nem a gyerekből, csak hogy pont én, pont itt, pont most, pont így..! Aztán nekem elég ritkán van lehetőségem nagyobb feltöltődésre, sokszor úgy vagyok, mint Regi, kivárom, hogy elmúljon az érzés :( ! Illetve a kikapcsolódás igen, az internet és a babanet!

Regi, jó az avatarotok! Hanyadik alkalomnál jártok most az úszáson? Már nincs sok a nyolcadikig, nem? Nagyon jók a képek!

Mesi, nekem is volt már pár alkalom mostanában, amikor úgy éreztem, kezd kevesebb lenni, a tejcsi, én olyankor egy ideig minden szopinál mindkét cicire rárakom picurkámat és nagyon figyelek a sok ivásra, és rendbe szokott jönni az inger hatására!!
És nem lehet, hogy a "kibukásod" lappang a háttérben okként? Ha most feltöltődtél és erre ezután is odafigyelsz, lehet, hogy ez is odahat a tejcsire!

Maggie! Gratulálok, nemhogy utolérsz, még le is hagysz! :lol:

KépKépKép
bongyi

Maggie, csak szólj máskor is és itt vagyok! :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bongyi

Maggie? IzomlázM

KépKépKép
bongyi

Helyesen: izomláz?

KépKépKép
bongyi

Most meg én beszélgek magamban? Pedig azért jöttem, mert este valószínűleg nem jövök!

KépKépKép
bongyi

Mamikák!

Szívből köszönöm a megértést, drágák vagytok, nagyon jó érzés hogy így gondoljátok!!! :):)

Őszintén örülök hogy ennek a remek csapatnak a tagja lehetek még így is hogy alig írok Nektek. Köszi, köszi, köszi! :):)

Kérésetek számomra parancs, íme a friss fotók plusz a farsangi képek is:

http://picasaweb.google.hu/vadvirag6/2008FLVesCsajszik

http://picasaweb.google.hu/vadvirag6/2008Farsang

Granda!
Tökéletesen egyetértek azzal hogy nőnek is KELL maradni és bizony szükség van a rendszeres kikapcsolódásra, nekem is "gyanúsak" a mindent feláldozó asszonyságok.

Róluk szoktunk hallani a híradóban, hogy végül elszakadt a cérna és... Grrr...!!! Csakhát sajnos nem mindenki ilyen felvilágosult még most 2008-ban sem.

De mi itt mindannyian nagyszerű Mamik és Nők vagyunk. HURRÁ! :):)

A flamenco remek ötlet! Hol van a tanfolyam és hogy haladsz a tánctudással? Egyedül jelentkeztél, vagy valakivel együtt mentetek?

Hosszú ideig a kisebbik Öcsém is járt és nagyon szerette.

Jóóóóóóóóóóóóóó! Isteni ötlet a K1 tavaszi tali... :):)
Akkortájt lesz nagy topik találkozó is igaz?

Vadvirág
Vendég

lejárt az időm, kaja volt.

Vadvirág! Annyira tüneményesek!

Bongyi, van egy kicsi. Azt nem tudom, h. mi fáj, mert szerintem csak zsírom van, izmom már nem sok.
dmaggie

Bongyi! Most voltunk ötödször.

Kép

Kép
regcsiken14

Hip-hip-hurrrráááá!!!! Kép
dmaggie

Na akkor kb 20 hortobágyi húsos palacsinta gyártása közben (vendégsereg) :lol:

Vadvirág

Sztem a legszupibb tanárnál, Vámos Veronikánál tanulok az Oktogonnál, sokszoros újrakezdő vagyok, mert nagy kihagáysaim voltak (olykor munkahelyi túlterheltség, aztán Linda miatt...) Nagyon nehéz táncnak tartom, előtte tanultam rockyt és társastáncot is, ezért merem mondani. Egyedül járok (Apa botlábú sajna) :? és most csak lányok vannak a tanfolyamon. ÉÉÉÉÉÉs az a legfantasztikusabb, hogy van egy 12 évesünk meg egy 50 évesünk is :D Nagyon jó társaság, szorítunk egymásért (kicsit olyan, mint ez a topik) és senki nem nézi ki a zombi mozgásúakat (mert van ilyen is) :lol:
Tavasszal, amint tud ülni Linda, megnézzük a szép kis családodat a játszótéren :P Egyébként már alig várom a jó időt, én abszolút nyári típus vagyok, még nem sikerült a tél örömeit felfedeznem :?

Bongyi

:lol: :lol: Néha monológot nyomunk :)

Regi
Jó az új avatar!

Kép
granda

néha én is bezárva érzem magam...
Kép

KépKépKép
bongyi

Vadvirág
Nagyon édesek!!!!! Olyannyira, hogy legközelebb én is ikreket szeretnék (vagy mégsem? :shock: hihetetlen energia kell még egy babóhoz is....) Szóval itt mindenki tisztel Titeket a türelmetekért.

Kép
granda

Vadvirág, szuperek a képek! Tényleg, régebben én is ikreket szerettem volna, mivel én magam is az vagyok! Most írhatnám azt, hogy persze elsőre vagy másodikra könnyebb ha ikrek jönnek, de a harmadiknál már nagyon nehéz lett volna, már annyira nem vágytam rá. De hát hogy írhatnám ezt, pont Vadvirág képeinek a nézegetése után!

KépKépKép
bongyi

Most viszont számomra eljött a búcsú ideje!
További jó csacsogást!
És holnapra szebb időjárást!
Kép

KépKépKép
bongyi

Hello,
a storynkat majd később.,

Emma ZABÁL, olyan sokat eszik. Eddig 130-150ml.ket evett, most meg reggel, este 200-240ml, és napközben is 140-170ml, ja és egy fél barack+1 alma bemegy tízóraira +100ml tápszer. Biztos hízik vagy fél kilót ezen a héten. De meg lesz a böjtje... jön a 2. rota "oltás" jöv héten.

A tegnap .... apa nagyon ügyi volt, bár kapott egy nagy büdi csomagot is ajcsiba emmától, de azt is ügyesen megoldotta. a színház nem tetszett így félidőben hazajöttem, Jó is volt mert Emma 3 kor kelt. éhezett!

Holnap megyünk babauszira.
majd jöveök.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Maggie Köszönöm a segítséget. Én is megtaláltam ott, most még várok keddig mert anyum azt mondta megnézi Orosházán a könyvesboltokba. Hátha.... Ha nem lesz szerencsém onnan akkor máris rendelem a tankönyvesektől. Puszi érte.

Regi Sajnálom, hogy Szelike ilyen nyűgösen viselte az úszást. Cicus ma nagyon ügyes volt :lol: Többször merült és csak az utolsó 5 percben kezdett el nyöszizni. Akkor kijöttünk a vízből és bementünk a szaunába, ott megnyugodott :lol: A babkocsiban meg rögtön bealudt.

Mesi Gréti kisbarátnőjének is ilyen idős korában változott meg az evési szokása. Annácska 5-6 perc alatt végez és egyáltalán nem éhes utána. Az anyukája is azt hitte, hogy kevesebb a teje, de nem így volt.
Ilyenen mindenki átesik. Én már jóval hamarabb, mint te. Cica még csak 7 hetes volt, de itthagytam apára 1,5 órára mert ki kellett szellőztetni a fejem. Igaza van Grandának.

Vadvirág Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Bármikor jössz örömmel látunk és jóleső érzéssel köszöntjük a kis családot.

Kivagyok, a gépem bemondta az unalmast. Most apa lövi be a tartalékot én meg lenyultam az Ő laptopját. De ezt meg nem ismerem, nem azt akarja amit én.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Boldog hófordolót Bertusnak

[color=green]Boldog féléves szülinapot Laranak és Pálmának

[color=darkblue]Boldog szülinapot Gergőnek

remélem jól emlékeztem kiket ünneplünk ma :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt a gépet

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk Emmáska készül előre :wink:

[b]Bongyi
Lemaradtam, pihenni mész? Mentél?

A szerelmi történeteket olyan jó olvasni. Én is reménytelenül romantikus vagyok.

Na erről a gépről befejezem, nem csipoljuk egymást kölcsönösen[/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

KépKépKép
bongyi

Bongyi, Te tényleg ikrekre vágysz, de mennyire?!
:lol: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Mesi: no para... mostanában én isolyan nyűgi vagyok, ok nélkül, vagy piti dolog miatt. Így apa elküldött magammal foglalkozni.. olyan ari. Hétfőnként megyek spiningre,kitekerem magam.
Azért jól el lehet fáradni, meg hát a kimozdulás is hiányzik picit.
A kismanónkat meg természetesen imádom, és imádok vele lenni, de fel kell töltődni.
jó éjt

KépKép
kaqk
Debrecen

Emmácskának!
Kép
dmaggie

Vadvirág: csodaszépek a gyerekeid, és milyen édesek a jelmezek!!!
Az ikrek meg számomra hihetetlenül egyformák!!! :D:D

Granda: nagyon jól áll Lindának az a csíkos naci!!!

Regi: szegénykéim! Ilyenkor nem borul a napotok? Hátha a haladóban kedvezőbb időpontot kaptok!!! :D
Nagyon aranyos az új avatarod! :D

Kaqk: lehet, hogy Emma tudja mi vár rá, ezért betáraz kajából előre! :wink:

Emese: remélem mostanra már feltőtődtél! :D Ezért nem vagy rossz anya! Én csak akkor tudok igazán feltőtődni, ha elmehetek buliba! Ez a múlt héten meg is történt, nagyon jót tett! És ha minden igaz márciusban még 2 ilyen vár rám!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Hogy ti mennyit termeltetek! :shock: :lol:

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a köszöntést nagyon örültünk neki!!

Bongyi elvileg rajt vagyunk mi is a listán de én sajna nem tudok felmenni a gmailre megnézni :cry: :twisted:

Gergőnek nagyon boldog szülinapot!! Kép

Larának és Pálmának sok boldogságot a HAT hónaphoz! Kép

Lillának Bogdog első névnapot! Kép

Granda!Tényleg nem minden napi ismerkedés a tiétek!asszem én is Irinához hasonlóan felvettem volna a nyulcipőt :oops: :lol: !
Nagyon jók az uszis képek!!

Vadvirág!Jó,hogy jöttél és ahogy a csajok is írták dehogy haragszunk rád ha kicsit ritkábban jössz,nagyon nagy szeretettel várunk téged ha csak egy sor erejéig is!Édesek a babusok!!!

Sense!Botika nagyon édi lehetett :lol:

Emese!Teljesen megértünk téged azt hiszem vagyunk ezzel így páran,hogy egy idő után bizony kimerülünk és szükségünk lenne egy kis szusszanásra!Én amikor hazajöttünk a kórházból(két hét után,mivel a veséje miatt még maradnunk kellett)minden nap bőgtem.Akkor jöttem rá,hogy mekkora felelőség egy új életről gondoskodni.Nagyon meg voltam rémülve,hogy nem leszek képes ellátni őt... :oops: :cry:
Sokszor még most is vannak napok mikor kicsit nehezebben mennek a dolgok,nálunkBertusnak minden nap van két óra(fürdés elött és után) amikor nagyon sír.Estére mindíg elfárad és nagyon nyügi lesz.Ez igazán akkor nagyon rossz amikor apa délutános akkor egyedül vagyok vele és megmondom őszintén néha bizony nehezen boldogulok.Egyedül kell szórakoztatnom,előkészíteni a fürdéshez,lefejni a tejet(ilyenkor nem hajlandó szopizni)tüzet nézni(kandallónk van)hát szóval nekem ez egyedül kicsit sok :oops:
Néha én is kiakadok,lehet van aki jobban bírja én sajnos nem...

A történetetek nagyon tetszik!!A sors keze...

Regi!Szelike nagyon tündéri,biztos a fáradtság is bezevart neki.

KépKép
juba

Timi26! Nem borul a napunk, mert Szeli mindig kiigazítja! De hogy hogy csinálja, arra még nem jöttem rá, de nagyon ügyes!!! :D
Azt számolgatom, hogy nekünk tulajdonképpen a 9 óra lenne nyerő, de az új csoport meg fél 9-től lesz. Talán egy fokkal jobb!

Kép

Kép
regcsiken14

Apa elment Lord koncertre :cry: én meg bánatomban megittam egy Bacardi Breezert, és benyomtam egy zacsi pisztáciát...

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: