MInek eszik, aki nem birja???
Feri reggel koran indult folytatni a koltoztetest, megreggeliztettem, melegszendvicset kert. Nah, akkor mar nem suogetek ketszer - gondoltam - eszunk mi is Kristoffal. Sok ertelme nem volt: nem voltunk meg ehesek, Kristof csak ledobta a kutyanak a falatokat, en viszont lenyomtam harom (igaz, hogy aprok voltak) szenyat hagymaval, meg mindennel. Mert finom volt. Es ittam ra tejet. Mert az is finom olt.
Most meg ulo helyzetben egeti szet meg az agyamat is.
Jah, es baromira bevizesedtem tegnap estere. Meg a combom is foltos marad, illetve a karom, ha megnyomom. Nem valami szep. Merlegre sem mertem allni. Ezzel valamit kezdeni kell. Van ra homeos bogyom, de nem vettem meg eszre, hogy hasznalna, egy hete szedem kb.
Kutyasetaltatas babaval: nem egyszeru.
A mi kutyank ugye hiperaktiv, amilyen kicsi, olyan eros, raadasul ram egyaltalan nem hallgat. Huz, mint allatt, ha egyszer lelep, akkor senki nem eri utol. Kiveve Feri, mert neki visszafut. Szoval en csak porazzal setaltathatom.
Viszont akkor babakocsit nem viszek. Tegnap csak en voltam itthon, muszaj voltam Kristofostol kutyat pisiltetni, nem volt mokas.
Gyereket beoltoztetni, magamat is, kutyara ham, poraz, Kristof babakocsibe (ha meg o is elfut, az gaz lenne, olben meg most nem cipelem hosszan).
Vegre elindultunk. Ajton kirangatas, liftbe berangatas, majd ujabb ket dognehez ajton babakocsi kihuzas, kozben egy kezzel kutyavisszatartas. Es meg egy lepcso. Majd oldjam meg, hogy hoban tologatom a babakocsit, pisiltetem a kutyat, raadasul egyiket sem hagyom el.
Es kesobb vissza.
Nem volt jo. Most mar igencsak dijjazom, hogy Maglodra megyunk, ahol lesz kert es kint lehet a kutya. Fogalmam sincs, hogy mihhez kezdenek a panelban ket babaval es egy kutyaval setaltatasi idoben...