Asztalos elment. Julcsinak akarunk új bútort csináltatni, meg a bejárati ajtót akarom még a fűtés előtt lecseréltetni, de idáig nem találtam meg a megfelelő embert. Olyan sokkoló árajánlatokat kaptam.

Aztán meg volt, hogy megígérte, jön, nem jött ...

na, az ilyen azonnal elássa magát, ha már az árajánlátnál nem pontos, na az nekem ne jöjjön ide dolgozni. De most, aki itt volt elég korrekt ajánlatot adott, jónak is tűnik a munkája és szeptember végére meg is tudna lenni a bútor és az ajtó is.

Este megbeszélem apával, aztán meglássuk.
Hívtam antenna szerelőt is, mert a felső szinten van egy kis gond TV-ileg, jobban mondva antennailag. 3 körül jön.
Én meddig addig dolgozom, írok néhány hivatalos levelet, adminisztrálok. És jövő héten neki akarok ugrani a szakdolgozatnak.
Éjszakánk ma is jó volt. Veronika 2:10-kor kelt felt, kaja 2:35-ig ... aztán még kicsi simi, puszik, dajkálás, kis gögicsélés és 2:50-kor már aludt is ... szerintem én pedig az azt követő ezredmásodpercben ... és szunya reggelig, 6:30 körüli ébredéssel.
Ja, és tegnap elmaradt az 5-6-ig tartó sírás.
Süti asszem, Te kérdezted, apa most itthon, illetve napközben dodoz, este-reggel itthon. Ilyenkor Ő viszi reggel Julcsit oviba. Jövő héten viszont megint elutazik bő egy hétre, aztán egy hét megint itthon és egy hét megint kint. Sajnos neki az ősz mindig nagyon munkás, verseny szezon, szervez is, versenyez is ... de hát, ezt tudtuk, erre készültünk.