A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Hát akkor egészségére mindenkinek!! :D

Kép
Kép
a.m.

csin-csin :lol:

Kép
hbetti

na akkor a pindurok egészségére!!!! csin-csin!

Kép

Kép
anyoooka

Isten éltesse a babáinkat...de azért magunkról sem feledkezzünk el. Mi, anyukák szenvedtünk (kisebb-nagyobb mértékben) közel egy éve, aminek az eredménye most itt boldogít minket :lol: Úgyhogy egészségünkre!
Kép

Kép
hbetti

Nagyon örülök,hogy veletek együtt is ünnepelhetek és,hogy megismertelek titeket még ha személyesen nem is mindenkivel találkoztam még. Nagyon jó kis csapat vagyunk és remélem ez így marad még nagyon-nagyon sokáig.

Szeder!
Látom te tényleg eltűntél.Azért remélem te is bontottál egy üveggel :wink: Várjuk az zárt topik fejleményeit.

Kép
Kép
a.m.

Boldog szulinapot babocak !!!

Mindenkinek hosszu, boldog eletet !

Egeszsegetekre !

KépKép
Kép
humanka

Humanka,
Neked vígan fog kezdődni ez a nap :lol:
Hogy van Bendőci?

Kép
hbetti

Igen, ma belecsaptam a lecsoba :lol: Mar most felkomas vagyok az almossagtol, hatha meg a pezsgo is hat :lol:

Bendo -remelem- gyogyul vegre, es nemcsak atmeneti javulas van. Mar csak 1-2x kell napi szinten porszivozni az orrat, es talan az etvagya is visszateroben (megint fogyott). De hatarozottan jobban van !!!

A.m.; nagyon jok a kepek Minirol :wink: Igazi kisfius lett mar, a haja tenyleg csucsszuper :D Sajnalom a rosszulleteket, de mar nemsokara mulik, kitartas :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humanka 2009.08.17 21:26-kor.

KépKép
Kép
humanka

Az "uj" kismamakrol jutott eszembe : nevek vannak mar?

(Igy sem kezdodott meg a napom, hogy reggel 3/4 6-kor azert keljek, hogy pialjak ... hat hiaba, az ember mashogy gondolkozik, ha gyereke van :lol: :lol: :lol: )

KépKép
Kép
humanka

Humanka, már épp hiányoltalak volna..csak az a pezsDő meg ne ártson..:)
Örülök, hogy jobban vagytok, csak így tovább!!

Kép
**angel**

hoztam egy kis sütit..

Kép
**angel**

Betti: akartam irni az elobb, hogy Julcsi nagyon ugyes a poharbol valo ivassal. Csak egyszer nehogy tenyleg felest tegyel a cumisuveg tetejebe, o meg emberesen, ahoyg kell, lehajtsa :lol:

Angel: megjottem, csak kicsit kestem :oops: Nem volt eleg a 3/4-es keles, oregszem ... :wink: , mar nem tudom annyi ido alatt osszekapni magam. (Most gondolkozok, hogy erdemes-e meg visszamenni aludni)

KépKép
Kép
humanka

na csajok, akkor én kiszórom a maradék konfettit és mamásan elballagok lefeküdni, mert hulla vagyok.. :oops:
további jó bulizgatást, szép álmokat!

Kép
**angel**

Humanka!
De aranyos vagy,hogy ilyen korán felkeltél miattunk :D Köszi.
Bendő hánykor szokott ébredni.

Képzeljétek ma Gyuszika pontosan akkor ébredt fel mint amikor megyszületett 1 éve; 7:01-kor :lol: Ez azért érdekes,mert ált. 6-negyed 7-kor szokott ébredni.

Angel!
Jó volt az előző oldalon a tortás kép :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.m.

[quote="**angel**"]H írta:**angel**umanka, már épp hiányoltalak volna..csak az a pezsDő meg ne ártson..:)
Örülök, hogy jobban vagytok, csak így tovább!!

Jajjj, latom, eszrevetted, en meg gyorsan mar ki is javitottam, nehogy mar itt azt gondoljatok, hogy berugtam ... pedig csak nem tudok gepelni :oops: :lol:

KépKép
Kép
humanka

Humanka!
Gyors gyógyulást kívánok Bendőnek!!!!Mostmár ténylge elhúzhatna ez a fránya betegség :twisted: :roll:
Gyógypuszit küldök Bendőnek.
Ja és nyugodtan menj visszafeküdni.
Én is megyek fürödni-feküdni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
a.m.

hja, persze-persze.. :wink:

Kép
**angel**

Am.: Bendo is ilyentajt ebred ... mar hallom is, hogy beszelget, szoval mar nem fekszek vissza, csak keszenletbe helyezem a cicimet :lol: Egy kicsit hagyom meg dumalgatni, hogy ebredjen!

Angel: szep almokat, jo hogy itt voltal te is (almodj buborekokkal :lol: )

KépKép
Kép
humanka

A.m: jo ejt nektek is !!!

KépKép
Kép
humanka

Jó éjszakát nektek! Én még maradok, felpörögtem a pezsitől :D

Kép
hbetti

Na és akkor most próbálok visszaolvasni és reagálni is!

Csibe, nagyon-nagyon sajnálom amin most keresztül mész! :cry: Kívánom, hogy mihamarabb túl legyetek rajta! Sok-sok erőt küldök Neked! Kép

Humanka, hogy van Bendő? Használ az antibio?

Blúmi, remélem, jól érzitek Magatokat! Jó pihit Nektek!

Bejci, ez a fülmosás-dolog engem is érdekelne! ádám is sokat piszkálja, bár ő általában inkább akkor, ha álmos...

Betti, ajándék-ötletet nem igazán tudok, mi most nem akarunk nagy dolgot venni Ádámnak, mert annyi mindene maradt Dorkától, hogy felesleges lenne.
Esetleg jó lehet még hintaló :lol:
Julcsi nagyon ügyes!!! :)

Tiggrincs, Ádám ugyanígy "koldulja" a kaját! :mrgreen: Dorka már nem mer előtte enni :lol: :lol: :lol:

Márti, én igazából szeretnék a családban mindenkit beoltatni influenza ellen, de ez a cikk azért elgondolkodtatott
Kíváncsi vagyok a dokid véleményére!

Ági, az Erő legyen Veled ehhez a kémény-dologhoz!

A.M. annyira édes Minike!!!! A frizurája szuper! Hatalmas haja van! Én szerdán akarom Ádám pár szálát lecsapatni, annyira össze-vissza nő neki...

Kép

Kép
anyoooka

Anyooka: igen, javul Bendo - vegre. A hintalovat en is akartam mar irni, mert hogy mi is azt neztuk ki, egeszen pontosan Bendo hintacsigat fog kapni :lol: Ti hogy vagytok, magatokrol nem irtal ?!

KépKép
Kép
humanka

Anyooo,
Köszi, már én is gondoltam rá. Csak én hintakrokit néztem ki:
http://www.teszvesz.hu/item702026241_tu ... ca_uj.html
(próbálok mindenből unisexet venni, hátha lesz egyszer egy kisöcsi :lol: )

Kép
hbetti

Ja, amit még mindeképpen szeretnék:
Nem tudjátok véletlenül, hol lehet szép magasságmérőt kapni? Nem plüsst, hanem fát, vagy valami olyan anyagból, amire írni is lehet.

Kép
hbetti

No, Bendoc felkelt, szopizott egyet, aztan most (talan) alszik tovabb :lol: Neha ilyen is elofordul.

Betti: en tudom, hol lehet ilyet kapni, de ezzel nem mesz messzire :wink: helyesebben ehhez jo messzire el kene jonnod :D

KépKép
Kép
humanka

Így, hogy már 18-a van, újra nagyon boldog szülinapot kívánok Mininek én is. Kívánom, hogy minden álma valóra váljon!
Lélekben veletek voltam, itthon a főtéren, a kedvenc együttesem, a Zanzibár lépett fel, így kint az utcán, a párommal koccintottunk 10-kor Mini és a babáink egészségére. (Utána meg egy akkorát buliztam negyed 1-ig, könnyebb volt a tombolás, ugrálás, bár régen is tomboltam.)Tényleg sugárzik a boldogság a képekről. Milyen nagyfiú már.
És tényleg milyen érdekes, hogy akkor ébredt fel 1 évvel a születése után, mikor kibújt a pocidból.

Ajándék: én tegnap már meg is vettem, de ahogy magamat ismerem, nem fogom kibírni, hogy ne adjam oda előbb. Egy bébitaxi, ami járássegítő is egyben. Nem szerettem volna kifejezetten járássegítőt venni, de így tetszik.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

sziasztok,

hintaló, ami minden, csak nem hintaló:

http://www.teszvesz.hu/item710821480_hi ... nb_05.html

http://www.teszvesz.hu/item710821490_hi ... nb_05.html

http://www.teszvesz.hu/item712340215_uj ... ftrol.html

Mi is nézegettük, de párom lebeszélt..biztos utál a padlásra mászkálni :)
Betti, a hintakrokit végülis megvetted? Mert látom, vége a licitnek.
Azért mik vannak?! Hinta katica, hinta krokodil, hinta tigris.. :shock: Hinta cápa, hinta csörgőkígyó még nincs? Szerintem kellene.

Kép
**angel**

Sziasztok!

Humanka, örülök hogy javul Bendő!
Magunkról azért nem írtam, mert semmi extra nincsen, Ádám egy rosszcsont, folyamatosan rajta kell tartanom a szememet, mert mindent ki akar próbálni - amit nem szabad :)

Betti, Ezt Neked találtam! :wink:
és ezt is! Ezek nekem nagyon tetszenek!
Nekünk ilyen gombás csillárunk is van :)

Majd jövök még, csak iszonyú nyügi van... A meleg és a hidegfront...

Kép

Kép
anyoooka

na, tíz perce kezdték el a mi ürdőnkben szétverni a csempét. Láttam az első flexes vágást. Akkora por lett. Lesz mit takarítani.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ja, és ebben az a legrosszabb, hogy nem tudom, díszcsíkot tudunk -e még valahonnan szerezni pont olyat, mert "csak" két sort szednek ki. A csempéből valszeg lesz. Hát, érdekes. Ja, és du-ra már a fürdőből ki tudok nézni a szabad égre és a földszintre.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

na, a díszcsíkot sikerült megmenteni szerencsére, a csempét nem. Jó munkát végeztek pár éve felújításnál.
Bocsi, hogy sok vagyok ebből, eldugulok, vagy legalábbis próbálkozok.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

A.m.!

Ákossal egyetemben mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk Minikének!

Mini baba!

Ne haragudj, de a tegnapi köszöntésedet átaludtam. :oops: Ákos nagyon törekedett arra, hogy megvárja a koccintás időpontját, bármennyire ellene is voltam. :evil: Így mire koccintani kellett volna, az én fejem már a párnán koccant. 8)

Márti!

Engem/minket őszintén megmondva egyáltalán nem foglalkoztat ez az influenza kérdés. Ugyanúgy nem ahogy anno a madárinfluenza sem. Nem fogom Ákost beoltatni, ha kifejezetten nem lesz valami közvetlen veszélyforrás ami miatt nőne a megbetegedés kockázata. Kis településen lakunk, nincs testvér aki hazahozhatna valamit, stb., stb. Egyébként a normál influenza oltást sem adatjuk sosem be magunknak!
Viszont! Két hete született az unokaöcsém Angliában, miattuk eléggé aggódtam. Talán az volt a szerencséjük, hogy egy kis város kórházában született a baba és másnap már hazamentek. A nagyok immunerősítése szerintem nagyon jó ötlet, illetve én még azt tenném valószínű, hogy hazavinném a babát a kórházból amilyen gyorsan csak lehet (a születés napján, másnap), nehogy ott kapjatok el valamit.

Szép napot mindenkinek!
Monee és Ákos

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Anyoo!

Most olvastam el a cikket amit felraktál.
Ezek után teljesen biztos, hogy Kata nem fogja megkapni a védőoltást, mert neki volt már ilyen Guillain-Barre betegsége néhány évvel ezelőtt. Nagyon nagy baj lehetett volna belőle, mert csak a véletlennek volt köszönhető, hogy egy doktornőnek megakadt a szeme Katán, hogy nem-e ez a baja. Nem olyan gyakori ez a betegség (sőt, gyermekkorban nagyon ritka), mint amilyen veszélyes és nagyon nehéz felismerni. Kata 10 évesen több mint 1 hónapot kórházban volt vele. Gerinccsapolás, combkanül preparálás, minden volt eközben... :( :(

Bocs ez off volt, meg persze nem feltétlenül lenne mindenkinek Guillain-Barre-ja tőle, de le akartam írni, ha már velünk előfordult.

Monee

monee85

Márti
én még sose adattam be se családtagnak,se magamnak influenza oltást. Idén be fogom adatni ez biztos.
Nem mondhatom meg te mint kismami mit csinálj,de ha én a helyedben lennék kérném az oltást. Én főleg,hogy nálatok iskolás-ovis gyerekek vannak,szerintem kell az oltás.
írok este bővebben neked priviben.

Ági
miért bombázzátok szét a fürdőt, felújítás vagy szerelés miatt?

Ajándék: nálunk henim első gyerek volt a családban,első unoka...egy darab játékunk nem volt..
de az elmúlt 3 évben elég jól felfejlődtünk e téren... :lol: :lol:
Most úgy gondoltuk emma már nem csörgőt vagy zenélő ízét kap,nem is 5.féle egymásra rakható kockát hanem valami olyat amit mindkét csajszi tud használni és újdonság...
és mivel kiszabadultunk a cseppnyi lakásunkból van nagy terünk így egy ugrálóvárat vettünk emmának.

humanka
bendőnek jobbulást!!!
csibe:
én is nagyon sajnálom,olyan szomorú amikor így végződnek a dolgok...nagyon sajnálom. Sok erőt neked most!
bejcikém
nektek pedig sok-sok napsütést kívánok!!!

mostcsakennyi...a családom minden tagja (ooolyan rendesek!!!)dolgozik a házunkon, szégyellném ha én meg itt gépeznék...
holka

monnee
én amúgy nem vagyok nagy oltásért kampányoló. Én magam ápoltam egy 2 éves kislányt aki védőoltás miatt feküdt hónapok óta kómában :( és bennem ő nagyon mély nyomot hagyott,ezért a csajok csak a kötelezőket kapták meg semmi többet. Idén azonban úgy gondolom az influenza elleni oltással kivételt teszek és meg fogják kapni.
holka

Holka!

A sima influenza oltásra gondolsz vagy erre az új oltásra? Melyiket fogod beadatni magatoknak?

Monee

monee85

Holka!
A társasházban, ahol lakunk, kémény felújítás van. De az benne a jó, hogy jövő tavasszal pedig körbecsomagolják az egész házat, akkor meg azért lesz elviselhetetlen állapot. Ja, tavaly pedig tetőfelújítás volt. Igazából ezek nagyon jó dolgok, hogy erre odafigyel a közös képviselő, mert ha azt nézem, ha minden kész, a lakásunk kb. fél millióval többet fog érni ezek miatt. Ez pedig egy későbbi költözés esetén előnyös lesz.

Monee!
Te elveszett bárányka! De jó, hogy jöttél. Akkor gyorsan mesélj már valamit magatokról, míg olvasol minket. Ákos megy már? Találkozol Eszikéékkel? Tehetnél már a gazfickódról képet, olyan régen láttuk.
Voltatok nyaralni valamerre? Bocs, ha sok a kérdés.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!

Az a legfőbb helyzet, hogy net elvonózok. Komolyan.
Az elmúlt években ! (ha megnézed 2005 óta van itt regisztrációm, azóta írok napi szinten) nagyon nagyon sok időt töltöttem a számítógép előtt ülve. Nagyon sok minden csúszott, elmaradt az miatt az utóbbi időben, hogy itt ültem és ez a helyzet tarthatatlan. A nyaralásaink alkalmával - ami valamelyik családtag házának a megőrzését jelentette amég nyaralni voltak - elég jól sikerült lejönnöm az anyagról. :lol: Most próbáltom csak tartani a szintet és nem egész nap itt ücsörögni. Sajna ez azt jelenti, hogy a legtöbbször csak olvaslak Benneteket, de az írásra már nincs elég időm. Aztán Ákos is már akkora, hogy komolyan kell vele foglalkozni, nem elég ha leültetem a játékai közé, hogy játszon egyedül. Könyvet nézegetünk, mondókázunk, énekelek neki (höhö), tanuljuk az állatokat mutogatni a könyvekben, én meg közben nyávogok, ugatok, bégetek hozzá, mikor mit. Aztán ahogy Nektek is emellé itt van még a háztartás, a főzés és élni is kéne valamikor. Egyszóval a netezés nélkül is terhelt vagyok, de mióta nem netezek annyit, nem frusztrál annyira, hogy minden elmarad, hanem elég jól utól tudtam érni magam. Ez van velem. :D
Meg aztán (és kérlek ne értsetek félre) kicsit elszomorodok mindig amikor valaki jön gólyahírt jelenteni. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nekem mostanában nem lesz újra gyerekem, hacsak valami "baleset" nem történik. A Párom nem akarja, nagyon nagyon nem. Az elmúlt években megtanultam a testem jelzéseit értékelni és tök rossz érzés amikor ciklus közepén vagyok és tudom, hogy most kéne ha akarnánk, de nem lehet. Még nem jutottam túl ezen, nehéz megbarátkozni a gondolattal, hogy nem lesz több babám, a Páromtól biztosan nem. Remélem tényleg nem értitek félre! Mindenkinek szurkolok akihez még nem költözött be a kistesó és a kismamáinkért is izgulok, hogy minden rendben legyen.

Ákos bébé jár egyedül, kapaszkodás nélkül már egy ideje. Sosem esik el, ha billen, akkor azonnal fenékre tottyan. Sokat mászik is még, a küszöbön pl. csak átmászni hajlandó, átlépni nem, kb. 50-50%ban váltogatja egymást a mászás és a járás. Vettünk neki a múlt héten cipellőt, abban is elég jól megy, de azért mezítláb a legkirályabb. :D Épp az előbb néztem, áttört a 8. foga is, így nem egészen 1,5 hónap alatt 6 fogat növesztett. Az első (illetve sorban a 3.) volt nehéz és most az utolsó, a többi úgy kijött, hogy észre sem vettünk semmit. Nyűgibb az átlagnál most, nem hajlandó megint napok óta semmi rendeset enni, és ha tehetné állandóan rajtam lógna és nem alszik rendesen. Igazából beléptünk az ördögi körbe, mert a nem evés és a nem alvás hozza az összes többi nyűgöt, aztán kezdődik minden előlről. Remélem így a 8. után lesz egy kis pihi és helyrerázódunk.
Nagyon jó fej, mosolygós, örökké menős, rosszcsont baba, imádom. Integet mindenkinek pápát ezerrel, bármikor bárhol ott tudom hagyni egy szó nélkül, imádja az állatokat és csavargó típus, mint én is. Mondani csak a hintát (inta) mondja érthetően és célirányosan, a többi szónál inkább csak a halandzsa megy. Tetete, bababa, dididi, mamama, néha papa, illetve némi ci sziszegés a cicára. Szóval nekünk az első szó a hinta. :D Egyszerűt választott a gyermek. :lol:

Eszikével jó ideje nem találkoztam, de ha minden jól megy, ebben a 4 naposban átugranak majd hozzánk. Láttam őket épp a minap a városban, de mivel a fodrásznál ültem alufóliába csomagolt hajjal, nem rohantam utánuk. :D Annyit tudok, hogy nagyott nőtt Noncsi és még mindig tűzről pattant nagyon, így Eszikének nincs egyszerű dolga vele.

Jövő héten nyaralni megyünk Sopronba, akkor biztos nem leszek megint.

Kép:
Kép
Kép

Most pedig eltépek teregetni - ha Ákos is úgy akarja. :D
Sziasztok!

Monee

monee85

Monee!
Köszönöm a hosszú beszámolót. Azért időnként gyere és mesélj, nekem nagyon a szívemhez nőttél, de komolyan.
Nem úgy volt, hogy később majd szeretnétek még babát? Ha publikus, miért változott meg ez a véleménye a Párodnak? Csak nem azért, mert neki már 2 gyereke van? Azért szurkolok, hogy ez megváltozzon idővel!
Ákos is már milyen nagy fiú lett, és milyen kis mosolygós szőke, kék szemű pasi. Azt hiszem, majd könnyen megy neki a csajozás.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Monee!

De örülök, hogy jelentkeztél! Ákos tüneményes vagány kispasi lett!

Holka!

Várom a privit, nagyon. én sem oltattam be magunkat még sosem influenza ellen, most tipródok! De nagyon sokat számít a véleményed!
Milyen jó ötlet az ugrálóvár!

Betti!

Csak neked! :lol:

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... SearchBook

Kamillának ezen gondolkozom:

http://aranyalmakozpont.hu/?q=node/478

De ezt tuti megkapja, nagyon tetszik:

http://teddybababolt.hu/product_info.ph ... cts_id=951

És még Gryllus cd-ket kap majd (azt a többiek is imádják), a zene a mindene! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!!

Monee jó hallani felőled! Nagyon helyes kis gazfickód van :lol:

Ági nem semmi ez a szétbombázás! Hogy állnak a munkálatok?

Humanka nagyon sajnálom, hogy Bendő ilyen nehezen kecmereg ki ebből a nyavajából. Remélem már sokkal jobban van azóta!

Csibe nagyon sajnálom a válást! De azt kell tenned ami Neked és a gyerekeknek is a legjobb! Remélem hamarosan újra boldog leszel.

Jaj már mennem is kell. Ezek lányok csúcsok ne harizzatok de szétszedik a házat!

Ajándék amin erősen gondolkodom:
http://bookline.hu/product/home!execute ... _&id=72428

Kép
Kép
lanta

Lanta!
Én is gondolkoztam hasonló kis asztalban, és végül mégsem az lett, hanem egy bébitaxi, ami egyben járássegítő is.

Ma 3 órán keresztül jártam a várost, hol lehet még beszerezni olyan csempét, amit szétvertek. Sajnos ez már nagyon régi típus (2003-ben lett véve), és ilyet már nem gyártanak. Klassz mondom. Hogy mi lesz így, nem tudjuk. A vicces az egészben, hogy kétféle csempéről van szó. Az egyikből találtam még a garázsban, de a másikból csak 1 db maradt ki anno. És most sehol se kapok. Ja, díszcsíkot még a Praktikerben lehet kapni, így az is ok. Szóval, az aljával fogalmam sincs, mi lesz. Azon is poénkodtunk, hogy oda valami díszítést lehet tenni, kvázi dizájnolni, így nem feltűnő, hisz pont a sarokról van szó. Még esetleg annyi, hogy az egyik boltban felajánlották, hogy a bajai központukba elküldhetik, és 2 hét múlva megmondanák, van-e még raktáron esetleg. Mert ráadásul a csaj ott nézegette a régi katalógusokat, de azok is frissebbek voltak ennél a csempénél. Hát ez van.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

hol van a vonalzóm?? :roll: :cry:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Hol van mindenki???

Ági!

Hát, jó kis kálvária ez! Remélem, lesz megoldás rá!

Lanta!

Tedd majd be újra a linket, ha tudod! nem jön be az oldal!

Márti
borossné becz márta

Ági!
Hát nem irigyellek! A dizájnolás sem lehet rossz megoldás :lol:
Bébitaxi Nekünk jelen pillanatban nem kell mert már van egy belőle és azon is hátul van egy olyan rész amiben Rami kapaszkodik és Kornéliát tolja!!! Nagyon murisak! Annyit nevetek rajtuk! Az új az, hogy van Kornéliának egy játék esernyőre csukható babakocsija abba beleül és Rami tolja! Nagggyon keményen nyomják :lol:

Márti!
Megpróbálom újra!

http://www.fotexnet.hu/bababirodalom_on ... epic/61288

Nagyon rossz napjaim vannak mostanában! Anyukám testérének a férje nagyon beteg :( Kiderült, hogy hasnyálmirigy és patkóbél daganata van. Megműtötték de csak az epehólyagját vették ki most kemót kell kapjon és újra műtik! Csak éppen vasárnap este annyira rosszul lett, hogy azóta inkubálták is és folyamatos altatásban van mert akkora fájdalmai voltak és tegnap újra műtötték és kiderült hogy még hasüregi gyulladása is lett vagy mi a szösz :(:( Bocsi mindenkitől de ki kellett írnom Magamból! Nagyon-nagyon feszült vagyok és iszonyatos ez a tehetetlenség :cry:

Kép
Kép
lanta

Lanta!
Megnézném, ahogy Rami tologatja Kornéliát. Biztos én is nevetnék. Ezek szerint Rami már megy? Vagy legalábbis segítséggel?
Sajnos a daganat kegyetlen dolog. A mi családunkban is van hasonló, sőt már a kemót is elkezdték. Mielőbbi felépülést, neked pedig lelki békét kívánok.

Hol van tényleg mindenki???

Tessék jelentkezni!!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!
Igen Rami már megy! Segítség nélkül is! Már bejárja az egész lakást! Már ha véletlenül seggre ül onnan is feláll és megy tovább! Napról napra egyre többet ment! A Rami tologatja Kornéliát levideóztam de nem telefonnal így nem tudom az nagyon nagy méret lenne feltenni :( Meg amúgy nem is nagyon értek még a videófeltöltéshez sem :( Igen ez a daganat egy alattomos egy betegség. Sajnos Nálunk a férjem részérő lis van egy tüdős aki áttétes és ott is már megy a kemó. Két hete születtek meg az ikerunokái :(

Kép
Kép
lanta

Köszi a köszöntéseket Ági,Monee!

Lanta!

Nagyon sajnálom a rokonodat :( :( :( NAgyon szorítok,hogy mielőbb jobban legyen.

Jaj,de édes lehet Rami ahogy tolja a nagy tesót :lol: :lol: :lol: Én is megnézném.Ha mégis sikerül feltöltened szólj rögtön.

Monee!
Én teljesen megértelek.Baba ügyben és elvonó ügyben is.Mostmár egy ideje akkorák a babáink,hogy tényleg komoly foglalkozást igényelnek. Gyuszika is olyan kis Tündéri. Olyan gyorsan megtanul dolgokat hogy csak pislogok. Már tudja mutatni a mamának,hogy ő most ki akar menni ha ott van nálunk. és lépcsőzni akar.
:lol: A csip-csip csókát csak 2-szer kellett elmutogatnom és azóta csinálja mindig ha énekeljük neki. stb.stb....
Most az a korszaka kezdődött el,hogy mindenre rámutat és mondani kell neki,hogy mi az.
Nekünk is még sok dolgot ki kell pakolnunk,de persze Minivel is foglalkozunk,mert az kihagyhatatlan.Le van tojva,hogy így lassabban haladunk,mert Ő az első. A dobozok megvárnak.
:wink:

A baba ügyben meg remélem változás fog beállni és a párod meg gondolja magát.NAGYON REMÉLEM!És szurkolok érte nagyon.

Bocs,hogy hosszú lettem.

Van olyan baba aki már hónapok óta áll és kapaszkodva megy,de egyedül még nem???Mini már 2,5 hónapja áll és kapaszkodva közlekedik,de egyedül egyáltalán semmi hajlandóságot nem mutat menni.

Kép
Kép
a.m.

próba

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök, hogy megvagyok, mert hulla vagyok, mindjárt a páromnak kell felvonszolni a tetememet a hálóba. :lol:
Borzalmas napom volt! Ma mentem 1 órára megbeszélésre kistesó ügyben, de ez a tetves forgalom betette nálam a kaput. Minden lezárva, elterelve, és innen Gödöllőről felcaplatni a XII-be, meg vissza, egy rémálom volt. :twisted: Szóval ma sikerült 3,5 órát autóban ülnöm, és 1,5 órát a várószobában. Teljesen kikészített...
De a lényeg, hogy pár vizsgálatot újra kell csináltatnom szeptemberben, de akár október-novemberben már mehetünk kistesót gyártani. :lol:

Anyoo, köszönöm a magasságméő linkeket, már meg is rendeltem Julcsiét. A többikenek meg köszi az ajándékötleteket (bár Márti első linkje nem adott ki semmit), most már csak gondolkodnom kell, hogy melyiket is válasszam. Jaaj, a világ pénze nem lenne elég, mindent Lulira költeném. :lol:

Lanta,
Sajnálom amin most keresztül megy a családod :( , drukkolok, hogy mielőbb felépüljön a rokonod! Rami nagyon ügyes kiscsaj, legalább fotókat kérünk a tologatásról! :lol:

Ági,
Basszus, ez bosszantó lehet, hogy egy darab csempén múlik. Nem tudsz odarakni egy szekrényt, vagy valamit, ami eltakarná?
Jók az új vonalzóid! :D

Monee,
Végre írtál magatokról, és raktál fel fotókat is Ákosról! :lol: Én is örülök, hogy jelentkeztél, de megértem, hogy nincs időd ránk. Látod, én is ilyenkor ülök csak le, Juli már alszik, épp most végeztem a vasalással... A gyerek témával kapcsolatban én is csak bíztatni akarlak: nagyon fiatal vagy még, és ki tudja, hogy mit hoz a jövő, ha nem is most, de pár év múlva megváltozhat a helyzet! (Az álmainkról nem szabad senki kedvéért lemondanunk, mert később ez csak haragot szül)

Angel,
Hintakroki elnapolva, úgy döntöttem, hogy az névnapi (jövő februári) ajándék lesz. Akkor már talán használni is tudja.

Na lépek, mert mindjár elal......zzz...zzz :D

Kép
hbetti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: