Hahó!
Aranynap, Bibi, hatalmas gratulációk!!!!!!! Jó egészséget és sok tejcit!!
Pont ma írtunk Aranynapról
Itt volt védőnéni, én csak ámulok mindig a banyákon, akikről írtok, az enyém olyan aranyos, fiatal csaj, 6 éve védőnő, ma mesélte pont... csak leült és beszélgettünk majdnem 2 órát, egy csomó mindent mesélt, végigmondta szülést, utána lévő órákat, napokat, mesélt, h mit tanácsol, mit javasol, mivel nyugtasson, bármilyen kérdésben, csomó nekem tök hasznosat mondott, mondta, h ne parázzak, ha nincs minden tip-topra kész még...
Tényleg jó vele beszélgetni, mindig szívesen!
Asszem Kata kérdezte: Nekem havonta kellett menni hozzá, nálunk még nem volt eddig, gondolom, ez köztelező kör, bár egyáltalán nem nézett körül, sőt, én vittem fel megmutatni a rajzokat, inkább mondta, h azért jön, hogy akkor csak velem tud dumcsizni, foglalkozni. Aztán lehet, h közben azért megfigyelt mindent, de nem erre éleződött ki a dolog. És a ctg-t is ő csinálja itt a budaörsi rendelőben (5 perc), nem kell a kórházba elmászni.
Szopiról azt is mondta, h kb 10 perc egyik cici, 10 másik, olvasom itt, h azért sokszor ez hosszabb, gondolom, egyelően kell elosztani, nem?
Bocsi, nem emlékszem konkrétan, de mindenki babás jó hírének (köldökcsonk le, sikeres alvás, szopi, pancsi) úgy örülök!!
Nyákdugesszal még én sem találkoztam, de a szurkálások nem múlnak, meg olyan lassú vagyok, valami készülődés tuti van, de sztem ez még nem a célegyenes. Még pár napra szükségem van, el kell intézzek Apának egy-két hivatalos dolgot, nélkülem meg van lőve szegény! Úgy jövő csütire, ahogy tervezzük, (ugye Boboka??), úgy már okés
Ennyire emlékszem

nem jegyzeteltem... sorry